Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα

μια ερώτηση ξέρουμε αν το s2 θα πάρει την 4.1 jb (εχω χάσει λίγο την μπάλα με s2)

ναι Νοεμβριο λενε. Μετα το s3 δηλαδη.

TCe

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και πρωτη μερα χρήσης μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στο wifi, συνδεεται πιο γρήγορα και πιο σταθερα. Επίσης επανήλθε η καρτελα του τηλ μεσα στις επαφες, κατι που μου έλειπε στην 4.0.3. Οσο για τη μπαταρία μονο μετα απο 2-3 μέρες χρήση θα φανεί....
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

παιδες πριν λιγο εβαλα απο το samfirmware της Norway(Telenor) , ολα πολυ καλα και μια χαρα ,,, αλλα μπας και ξερει κανεις κανα theme που μπορουμε να βαλουμε? ετσι για να εχουμε λιγακι και την μπαταρια με % .

Βρηκα ενα στο xda αλλα μαλλον δεν ηταν συμβατο και δεν μπουταρε το κινητο.

παιδες πριν λιγο εβαλα απο το samfirmware της Norway(Telenor) , ολα πολυ καλα και μια χαρα ,,, αλλα μπας και ξερει κανεις κανα theme που μπορουμε να βαλουμε? ετσι για να εχουμε λιγακι και την μπαταρια με % .

Βρηκα ενα στο xda αλλα μαλλον δεν ηταν συμβατο και δεν μπουταρε το κινητο.

Στην 4.0.4 έχει επιλογή για ποσοστό μπαταρίας στις επιλογές της οθόνης

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Στην 4.0.4 έχει επιλογή για ποσοστό μπαταρίας στις επιλογές της οθόνης

το ειδα αλλα μου βγαζει και το εικονιδιο της μπαταριας διπλα , γιαυτο θελω theme να εχει μονο ενα εικονιδιο (π.χ. σε κυκλο)

το ειδα αλλα μου βγαζει και το εικονιδιο της μπαταριας διπλα , γιαυτο θελω theme να εχει μονο ενα εικονιδιο (π.χ. σε κυκλο)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1677032

Edited by StratosGR

XWLPT 4.0.4 Aγγλικό firmware

XWLPU 4.0.4 Tσέχικο firmware

XWLPW 4.0.4 Ελβετικό firmware

XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware

παιδες παρατηρω και αυτες οι rom (ειναι στην αρχη του θεματος) διαφερουν στο τελευταιο γραμμα τους (T,U,W,X)

και ειναι και αλφαβητικα. Τι διαφορα εχει καθε rom σχετικα με το διαφορετικο γραμμα στο τελος. Δηλαδη οσο πιο τελευταιο γραμμα τοσο πιο καινουρια rom, αρα και καλυτερη; Δεν ξερω εχω μπερδευτει.

TCe

Συγνώμη που επιμένω...

αλλά κατάλαβα σωστά ότι η Samsung έδωσε το TouchWiz 5 με την 4.0.4

στο Note και στο S2 δεν...

Ή κάνω λάθος?

Ευχαριστώ!

XWLPT 4.0.4 Aγγλικό firmware

XWLPU 4.0.4 Tσέχικο firmware

XWLPW 4.0.4 Ελβετικό firmware

XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware

παιδες παρατηρω και αυτες οι rom (ειναι στην αρχη του θεματος) διαφερουν στο τελευταιο γραμμα τους (T,U,W,X)

και ειναι και αλφαβητικα. Τι διαφορα εχει καθε rom σχετικα με το διαφορετικο γραμμα στο τελος. Δηλαδη οσο πιο τελευταιο γραμμα τοσο πιο καινουρια rom, αρα και καλυτερη; Δεν ξερω εχω μπερδευτει.

Ναι, όσο πιο τελευταίο τόσο πιο καινούρια, τουλάχιστον σε ημερομηνία παραγωγής. Παρόλα αυτά δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερη. Μπορεί απλά να έχουν αλλάξει κάτι αμελητέο που το βρήκαν απαραίτητο για τη συγκεκριμένη χώρα.

- Alex

Aπο περιέργεια.

Για ποιον λόγο αναφέρεται στην πρώτη σελίδα οτι η Ελλαδα θα πάρει μάλλον το Ελβετικό?Ετσι εχει γίνει και στο παρελθόν?

Aπο περιέργεια.

Για ποιον λόγο αναφέρεται στην πρώτη σελίδα οτι η Ελλαδα θα πάρει μάλλον το Ελβετικό?Ετσι εχει γίνει και στο παρελθόν?

Γιατί δεν υπάρχει λόγος να πάρει άλλο. Είναι csc OXX, και αυτά παίρνει η Ελλάδα. ΑUT και EUR, COS, ανήκουν στο ίδιο πακέτο. Ο μόνος λόγος να μην το πάρει, είναι αν μας (ξανα)ξεχάσουν στη Samsung Hellas, και μετά να δώσουν κάτι πιο καινούριο. Λογικά όσοι το βάλουν τώρα, μόλις γίνει η αναβάθμιση θα τους λέει ότι είναι επίσημο. Αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει η αναβάθμιση.

- Alex

Έχω περάσει χθες το απόγευμα την επίσημη 4.0.4. Παρατήρησα μια αλλαγή στα γραφικά, δηλαδή έχουν καλύτερη ποιότητα. Επίσης συνδέεται πιο γρήγορα με το wifi όπως επίσης και με τις ιστοσελίδες. Μου έχει κλατάρει όμως 2 φορές. Την 1η έκανε από μονό του restart και την 2η έπρεπε να βγάλω την μπαταριά.

Επίσης εμφανίζετε κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του κινητού κινούμενη εικόνα της cοsmote. Τι πρέπει να κάνω για να μην εμφανιζεται;

Edited by s_sty89

Έχω περάσει χθες το απόγευμα την επίσημη 4.0.4. Παρατήρησα μια αλλαγή στα γραφικά, δηλαδή έχουν καλύτερη ποιότητα. Επίσης συνδέεται πιο γρήγορα με το wifi όπως επίσης και με τις ιστοσελίδες. Μου έχει κλατάρει όμως 2 φορές. Την 1η έκανε από μονό του restart και την 2η έπρεπε να βγάλω την μπαταριά.

Επίσης εμφανίζετε κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο του κινητού κινούμενη εικόνα της cοsmote. Τι πρέπει να κάνω για να μην εμφανιζεται;

Οταν λες "καλυτερη ποιοτητα στα γραφικα", τι εννοεις? Παρατηρησες βελτιωση σε καποιο παιχνιδι και αν ναι, σε ποιο? Μου κανει εντυπωση αυτο, οχι μονο γιατι δεν το παρατηρησα (αλλωστε δεν παιζω και πολλα παιχνιδια), αλλα και γιατι δεν το εχει αναφερει κανενας... Αντιθετα εχει πολυ καλη αποδοση πλεον η μπαταρια, η συσκευη δεν ζεσταινεται οσο πριν και διαφορα αλλα... Οσο για τα κρασαρισματα, μην το ψαχνεις, παντα θα εχεις τετοια... εξαρταται και απο τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια Καλησπερα...

Έκανα και γω σήμερα την αναβάθμιση και πήρα την 4.0.4,όλα καλά...:)

Έχω όμως την εξής απορία... Κανονικά με την 4.0.4 δεν έπρεπε να μπαίνουν και συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κελιδώματος...?:worry:

Οταν λες "καλυτερη ποιοτητα στα γραφικα", τι εννοεις? Παρατηρησες βελτιωση σε καποιο παιχνιδι και αν ναι, σε ποιο? Μου κανει εντυπωση αυτο, οχι μονο γιατι δεν το παρατηρησα (αλλωστε δεν παιζω και πολλα παιχνιδια), αλλα και γιατι δεν το εχει αναφερει κανενας... Αντιθετα εχει πολυ καλη αποδοση πλεον η μπαταρια, η συσκευη δεν ζεσταινεται οσο πριν και διαφορα αλλα... Οσο για τα κρασαρισματα, μην το ψαχνεις, παντα θα εχεις τετοια... εξαρταται και απο τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες...

Δεν το παρατηρησα σε καποιο παιχνιδι, εξαλου δεν παιζω ουτε εγω. Παρατηρησα αλλαγη στο wallpaper, μπορει να ειναι και ιδεα μου. :lol:

Δεν το παρατηρησα σε καποιο παιχνιδι, εξαλου δεν παιζω ουτε εγω. Παρατηρησα αλλαγη στο wallpaper, μπορει να ειναι και ιδεα μου. :lol:

Ο μόνοτς τρόπος να "βελτιωθούν" τα γραφικά, είναι να αλλάξεις τηλέφωνο :D

Ο μόνοτς τρόπος να "βελτιωθούν" τα γραφικά, είναι να αλλάξεις τηλέφωνο :D

Ειδες τι κανει η χαρα της αναβαθμησης? Βλεπουμε τα παντα με αλλο ματι!!!!!! Που να μας ερθει και η JB!!!!!!!! (φιλικα και χιουμοριστικα ολα αυτα, μην παρεξηγηθω!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδιά, μόλις έκανα upgrade σε ICS απλώς θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί παρατήρησα οτι έχασα το root στη συσκευή.

Είναι συνηθισμένο αυτό και πρέπει να το ξανακάνω root η' έκανα κάτι λάθος εγώ?

Και αν έκανα κάτι λάθος αν το κάνω root ξανά θα είναι όλα κομπλέ?

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδιά, μόλις έκανα upgrade σε ICS απλώς θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί παρατήρησα οτι έχασα το root στη συσκευή.

Είναι συνηθισμένο αυτό και πρέπει να το ξανακάνω root η' έκανα κάτι λάθος εγώ?

Και αν έκανα κάτι λάθος αν το κάνω root ξανά θα είναι όλα κομπλέ?

Ευχαριστώ

Ανάλογα πως το έκανες το upgrade, μπορεί και να το χάσεις.

Απλά το ξαναρουτάρεις :)

Ειδες τι κανει η χαρα της αναβαθμησης? Βλεπουμε τα παντα με αλλο ματι!!!!!! Που να μας ερθει και η JB!!!!!!!! (φιλικα και χιουμοριστικα ολα αυτα, μην παρεξηγηθω!!!)

Τοτε η χαρα της αναβαθμησης με εκανε να βλεπω καλυτερα. :lol:

Για το αλλο θεμα ξερετε κατι;

Τοτε η χαρα της αναβαθμησης με εκανε να βλεπω καλυτερα. :lol:

Για το αλλο θεμα ξερετε κατι;

Για ποιο λες, για το κρασαρισμα? Πιθανον καποια εφαρμογη????? Εκανες factory reset πριν την αναβαθμηση? Γενικα συμβαινει μερικες φορες, εμενα μου το εχει κανει οταν ασχολουμαι με την εφαρμογη του facebook (οχι παντα ομως)... παρατηρησε ποτε σου το κανει μηπως και βρεθει ο δικος σου "ενοχος"!!! Καλο θα ηταν να μην εγκαθιστας οτι να'ναι γιατι δημιουργουνται διαφορα θεματακια, οι εφαρμογες δεν ειναι ολες "αθωες"... Παντως οπως και να το κανουμε, το Android τα εχει αυτα! Μικρο το κακο αν σκεφτεις τι σου προσφερει... Αν ομως το "παρακανει" θελει αλλη αντιμετωπιση...

Για το θεμα με το logo της Cosmote δεν ξερω πως βγαινει, αλλα τι σε πειραζει? Σιγουρα θα υπαρχει τροπος (οπως π.χ. με το τριγωνακι οταν κανεις το κινητο root), θα πρεπει ομως να σου πει καποιος αλλος φιλος πιο "χωμενος" σε τετοια πραγματα...!!!

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ποιο λες, για το κρασαρισμα? Πιθανον καποια εφαρμογη????? Εκανες factory reset πριν την αναβαθμηση? Γενικα συμβαινει μερικες φορες, εμενα μου το εχει κανει οταν ασχολουμαι με την εφαρμογη του facebook (οχι παντα ομως)... παρατηρησε ποτε σου το κανει μηπως και βρεθει ο δικος σου "ενοχος"!!! Καλο θα ηταν να μην εγκαθιστας οτι να'ναι γιατι δημιουργουνται διαφορα θεματακια, οι εφαρμογες δεν ειναι ολες "αθωες"...

Εγώ το τηλέφωνο το έχω 1+ χρόνο και μου έχει κρασάρει 2 φορές από τότε που έχω βάλει την Nordic ICS 4.0.4 (περίπου 1 εβδομάδα) και τις 2 παίζοντας το "Agent Dash"..

...Sign of Living Fast

Μετά την αναβάθμιση της Cosmote σε unroot συσκευή,επιτέλους επανήλθε στο dial pad το εικονίδιο των επαφών.

Όμως,έχω επιλέξει την εμφάνιση αγγιγμάτων(με έναν άσπρο κύκλο) μετά την αναβάθμιση,ξαφικά αρχίζουν και αναβοσβύνουν 3-4 τέτοιοι κύκλοι στην οθόνη και ο μόνος τρόπος να λειτουργήσουν στη συνέχεια τα κουμπιά της συσκευής,είναι να βγάλω τη μπαταρία!

Δεύτερο-χωρίς να ξέρω αν αυτό είναι νεο φρούτο ή απλώς δεν το είχα παρατηρήσει,αριστερά από το ηχείο της συσκευής έχει δύο κουκίδες.Η αριστερή από δαύτες οταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό,ανάβει κόκκινη.

• The topic was unpinned