spyrosrotary Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Ακομη πιο smooth η Αγγλικη απ την προηγουμενη...προσωπικα με καμια 4.0.4 δεν κολλησε το τηλεφωνο μου... Δηλαδη να προχωρησω αφοβα σε φλασαρισμα?Ελληνικα εχει κανονικα ελπιζω σε τηλεφωνικο καταλογο και sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Υπάρχει κίνδυνος να brickάρεις, αν μετά το update σε 4.0.4 κάνεις factory reset. Οπότε η διαδικασία είναι η εξής: χρησιμοποιώντας το Odin περνάς πρώτα μια οποιαδήποτε gingerbread, κάνεις factory reset και στη συνέχεια περνάς την 4.0.4. χωρίς να ξανακάνεις reset. Έτσι δεν υπάρχει κανένας φόβος για brick. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Υπάρχει κίνδυνος να brickάρεις, αν μετά το update σε 4.0.4 κάνεις factory reset. Οπότε η διαδικασία είναι η εξής: χρησιμοποιώντας το Odin περνάς πρώτα μια οποιαδήποτε gingerbread, κάνεις factory reset και στη συνέχεια περνάς την 4.0.4. χωρίς να ξανακάνεις reset. Έτσι δεν υπάρχει κανένας φόβος για brick. Έκανα factory reset από την 4.0.3 που είχα πριν και φλασαρα την 4.0.4.Οπότε δεν ρισκάρω να κάνω επαναφορά με αυτή λόγω μπρικαρισματος.Αν και δεν νομίζω να έχει προβλημα αλλά δεν το δοκιμάζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Υπάρχει και εφαρμογή στο market που εντοπίζει αν έχεις brick-friendly chip. Τα καινούρια s2 έχουν chip που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 και το όνομα αυτής? Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) και το όνομα αυτής? Δοκίμασε αυτή: link. Αφού τσεκάρεις αν έχεις το "κακό" chip, μπορείς να την απεγκαταστήσεις. *Υπάρχει και η "Got Brickbug?" του Chainfire αλλά δεν τη βρίσκω διαθέσιμη στο Google Play... Edited August 2, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Υπάρχει κίνδυνος να brickάρεις, αν μετά το update σε 4.0.4 κάνεις factory reset. Οπότε η διαδικασία είναι η εξής: χρησιμοποιώντας το Odin περνάς πρώτα μια οποιαδήποτε gingerbread, κάνεις factory reset και στη συνέχεια περνάς την 4.0.4. χωρίς να ξανακάνεις reset. Έτσι δεν υπάρχει κανένας φόβος για brick. ή περνάς τον siyah kernel πχ που έχει διαφορετικό cwm menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδία καλήσπερα... Έκανα πριν από λίγο το s2 μου για ενημέρωση λογισμίκου και μου είπε πώς υπάρχει διαθέσημη ενημέρωση και την έκανα.... το παλίο version του android μου είναι 4.0.3 και μετά που ολοκλήρωθηκε η ενήμερωση του λογισμικού μου παρέμεινε στην 4.0.3.... Γιατί δεν πήρα την 4.0.4? Όλα ενημερώθηκαν σωστά δεν καταλάβω γιατί είμαι ακόμα με την παλία μου version... Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται?? Σας ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Παιδία καλήσπερα... Έκανα πριν από λίγο το s2 μου για ενημέρωση λογισμίκου και μου είπε πώς υπάρχει διαθέσημη ενημέρωση και την έκανα.... το παλίο version του android μου είναι 4.0.3 και μετά που ολοκλήρωθηκε η ενήμερωση του λογισμικού μου παρέμεινε στην 4.0.3.... Γιατί δεν πήρα την 4.0.4? Όλα ενημερώθηκαν σωστά δεν καταλάβω γιατί είμαι ακόμα με την παλία μου version... Μπορείτε να μου πείτε τι γίνεται?? Σας ευχαριστώ... Μήπως είναι από την Vodafone αγορασμενο? ή περνάς τον siyah kernel πχ που έχει διαφορετικό cwm menu. Το μπρικαρισμα γίνεται μόνο σε rooted συσκευές δηλαδή αν κατάλαβα καλά? Edited August 3, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αφού έχεις ήδη την XWLA4, ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ βάζεις αυτό το αρχείο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3988037#post3988037 , βάζεις jig και τέλος.Τίποτα άλλο. Συγνώμη που σε σκότισα φίλε μου, αλλά δεν μου καθότανε καλά να το μπρικάρω χωρίς να το έχω δουλέψει :O. Ολα ΟΚ - ούτε τρίγωνο, μηδενισμένος ο counter, και το root παραμένει :D :D Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω πριν ξεκινήσω να παγώνω system apps? Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Το μπρικαρισμα γίνεται μόνο σε rooted συσκευές δηλαδή αν κατάλαβα καλά? οχι, γινόταν κυρίως στην 1η stock 4.0.4 με wipe data από cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Οχι,το κινητό το αγόρασα από ένα μεγάλο μαχαζή εδώ στην Κύπρο... Και μου ήρθε ένημερωση για update και όταν τα έκανα όλα σωστά όπως μου είπε και μέτα που επανεκίνησε το κινητό από μόνο του πάλι παρέμεινε στο ίδο version... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Οχι,το κινητό το αγόρασα από ένα μεγάλο μαχαζή εδώ στην Κύπρο... Και μου ήρθε ένημερωση για update και όταν τα έκανα όλα σωστά όπως μου είπε και μέτα που επανεκίνησε το κινητό από μόνο του πάλι παρέμεινε στο ίδο version... Είναι κάποιο update που φτιάχνει κάποια bugs γι αυτό δεν άλλαξε κάτι στην έκδοση android.Ακόμα δεν έχει βγει επίσημη Ελληνική ή Κυπριακή 4.0.4.Είμαστε ακόμα στην αναμονή.Αν θυμάμαι καλά Ρωσία,Πολωνία,Αγγλία και Nordic(δεν ξέρω ποιες περιλαμβάνει) έχουν πάρει επίσημα την 4.0.4.Μπορείς να ενημερωνεσαι από εδώ http://www.youmobile.org/blogs/entry/GalaxyS2-ICS-4-0-4-CRS-Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sobi Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλησπερα να κανω εγω μια ερωτηση... αν θελω να αλλαξω firmware και να περασω απο lp7 σε nordic 4.0.4 πχ θα χασω ολες τιες εφαρμογες μου και θα πρεπει να ξανα στησω ολο το κινητο απο την αρχη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 καλησπερα να κανω εγω μια ερωτηση... αν θελω να αλλαξω firmware και να περασω απο lp7 σε nordic 4.0.4 πχ θα χασω ολες τιες εφαρμογες μου και θα πρεπει να ξανα στησω ολο το κινητο απο την αρχη ? Ναι !! Γιατί πρέπει να κανεις factory reset ώστε να αποφύγεις οποιαδήποτε προβλήματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εξής ερώτηση: Είμαι απλός χρήστης, έχω 10 μήνες το SII, ΔΕΝ έχω βάλει άλλη rom κλπ, και το τηλέφωνο έχει περασμένη την 2.3.3 όπως το πήρα. Να αναβαθμίσω σε gingerbread ή στο πιο σταθερό (απ' ότι διαβάζω) 2.3.6 και να περιμένω αργότερα για gingerbread? Οι επίσημες gingerbread rom έχουν ακόμα "παιδικές ασθένειες"; Edited August 5, 2012 by Manchester_ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sobi Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ναι !! Γιατί πρέπει να κανεις factory reset ώστε να αποφύγεις οποιαδήποτε προβλήματα . σκεφτομαι να βαλω αυτη σε 4.0.4 United Kingdom / Ireland 2012 July 4.0.4 I9100XWLPT I9100XEULPA τι λετε? κατεβασα την εφαρμογη να δω αν εχω το προβληματικο τσιπ και δεν μου εβγαλε κατι ανησυχιτικο... εχετε να προτεινετε καποια αλλη ?? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εξής ερώτηση: Είμαι απλός χρήστης, έχω 10 μήνες το SII, ΔΕΝ έχω βάλει άλλη rom κλπ, και το τηλέφωνο έχει περασμένη την 2.3.3 όπως το πήρα. Να αναβαθμίσω σε gingerbread ή στο πιο σταθερό (απ' ότι διαβάζω) 2.3.6 και να περιμένω αργότερα για gingerbread? Οι επίσημες gingerbread rom έχουν ακόμα "παιδικές ασθένειες"; Να σου πω την αλήθεια με έχεις μπερδέψει λιγο με αυτά που γράφεις . Αλλά μάλλον εκει που γράφεις gingerbread εννοείς Ice cream sandwich Η 2.3.6 θεωρείτε πολυ καλή ,οπως το ιδιο καλή χαρακτηρίζεται απο αρκετούς η 4.0.3 ,αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να γνωρίζεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Να σου πω την αλήθεια με έχεις μπερδέψει λιγο με αυτά που γράφεις . Αλλά μάλλον εκει που γράφεις gingerbread εννοείς Ice cream sandwich Η 2.3.6 θεωρείτε πολυ καλή ,οπως το ιδιο καλή χαρακτηρίζεται απο αρκετούς η 4.0.3 ,αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν μπορείς να γνωρίζεις . Ναί, συγνώμη, Ice Cream Sandwich εννοούσα (4.0). Νομίζω στην αρχή είχε θέμα με την διαχείριση της μπαταρίας (χειρότερη αυτονομία). Έχει φτιαχθεί αυτό; Back up κάνεις μέσω kies ή χρειάζεται να κατεβάσω εφαρμογή (διάβασα για μία My BackUp Pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ή απλά μπορεί κάποιος να περάσει μέσω odin τον kernel speedmod k30 που έχει disabled το αντίστοιχο brigbug που έχουν όλες οι 4.04 και να κάνει ότι θέλει...με τη recovery! Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Είναι κάποιο update που φτιάχνει κάποια bugs γι αυτό δεν άλλαξε κάτι στην έκδοση android.Ακόμα δεν έχει βγει επίσημη Ελληνική ή Κυπριακή 4.0.4.Είμαστε ακόμα στην αναμονή.Αν θυμάμαι καλά Ρωσία,Πολωνία,Αγγλία και Nordic(δεν ξέρω ποιες περιλαμβάνει) έχουν πάρει επίσημα την 4.0.4.Μπορείς να ενημερωνεσαι από εδώ http://www.youmobile.org/blogs/entry/GalaxyS2-ICS-4-0-4-CRS-Update Μάλιστα,ευχαριστώ για την ενημέρωση... Και κάτι άλλο... Μόνο μέσο του kies air μπορούμε να κάνουμε την αναβάθμιση ή μπόρουμε και μόνο από το κινήτο με wifi ? Γιατί εγώ το uptdate που μου ήρθε το έκανα μόνο μέσο wifi και χώρις να είμαι συνδεδεμένος στο kies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Μάλιστα,ευχαριστώ για την ενημέρωση... Και κάτι άλλο... Μόνο μέσο του kies air μπορούμε να κάνουμε την αναβάθμιση ή μπόρουμε και μόνο από το κινήτο με wifi ? Γιατί εγώ το uptdate που μου ήρθε το έκανα μόνο μέσο wifi και χώρις να είμαι συνδεδεμένος στο kies... Και μέσω Kies και από wifi γίνεται η αναβάθμιση.Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.Αν θες να περάσεις κάποια άλλη πχ 4.0.4 που δεν έχει βγει ακόμα,που προορίζεται για άλλες χώρες,τότε μόνο μέσω Odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ακομη πιο smooth η Αγγλικη απ την προηγουμενη...προσωπικα με καμια 4.0.4 δεν κολλησε το τηλεφωνο μου... Τελικά φίλε μου ελληνικά έχει η Αγγλική? Δοκίμασε αυτή: link. Αφού τσεκάρεις αν έχεις το "κακό" chip, μπορείς να την απεγκαταστήσεις. . Πως θα καταλάβω αν έχω το "κακό" chip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Τελικά φίλε μου ελληνικά έχει η Αγγλική? Ναι έχει Ελληνικά κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Brickbug? Yes insane chip :( Edited August 7, 2012 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts