Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι απόψεις διίστανται.

Άλλοι ειναι ευχαριστημένοι και άλλοι οχι !

Μπορείς να δοκιμάσεις και αν δεν σε ικανοποιεί γυρίζεις πίσω..

Η αλήθεια είναι στην μέση:lol:

Χάνεις σε σταθερότητα μιας και κάποια λίγα bugs τα έχει αλλά συνολικά είναι καλύτερη. Απλώς περιμένουμε την 4.0.4 να έρθει να επαναφέρει στα γνωστά επίπεδα την συσκευή.

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει με λάθος στην μετάφραση, με nonfit on screen μπάρα στο "τηλέφωνο" κλπ bugs και να μην βγάζουν διόρθωση αμέσως.

Sdcard λέγεται η εσωτερική μνήμη sd του κινητού.

Η εξωτερική λέγεται external sd ή emmc

Σε ευχαριστω Νικο για τη διευκρινηση, παντα τα μπερδευα αυτα!

Ακολου8ησα τη διαδικασια και δεν μπορει να το φορτωσει,μου βγαζει το recovery mode και πολλα κοκκινα γραμματα και κολαει....

Καλημέρα, έχω πρόβλημα με ένα Sii ενός φίλου , προσπαθούμε να κάνουμε την επίσημη ενημέρωση για ICS 4 και ούτε μέσω Kies ούτε ΟΤΑ γίνεται κάτι...μπορεί κάποιος να μας πεί τί μπορεί να "παίζει"?

Το τηλέφωνο έχει kernel : 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841

και έκδοση βασικού φάσματος Ι9100ΧΧΚΙ4.

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Καλημέρα, έχω πρόβλημα με ένα Sii ενός φίλου , προσπαθούμε να κάνουμε την επίσημη ενημέρωση για ICS 4 και ούτε μέσω Kies ούτε ΟΤΑ γίνεται κάτι...μπορεί κάποιος να μας πεί τί μπορεί να "παίζει"?

Το τηλέφωνο έχει kernel : 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841

και έκδοση βασικού φάσματος Ι9100ΧΧΚΙ4.

Απ ότι καταλαβαίνω το τηλέφωνο δεν φοράει επίσημη ελληνική έκδοση γι αυτό και δεν κάνει το update.Κανε το update μέσω Odin και άλλαξε το csc σε eur για να είσαι εντάξει.Μετά αν το συνδέσεις με το Kies θα πρέπει να σου λέει ότι είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό αυτό που έχει η συσκευή!Για λεπτομέρειες κοίτα την πρώτη σελίδα!

Απ ότι καταλαβαίνω το τηλέφωνο δεν φοράει επίσημη ελληνική έκδοση γι αυτό και δεν κάνει το update.Κανε το update μέσω Odin και άλλαξε το csc σε eur για να είσαι εντάξει.Μετά αν το συνδέσεις με το Kies θα πρέπει να σου λέει ότι είναι το πιο πρόσφατο λογισμικό αυτό που έχει η συσκευή!Για λεπτομέρειες κοίτα την πρώτη σελίδα!

ΚΑΙ πώς αλλάζω απο csc σε eur μέσω odin? μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?....

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

ΚΑΙ πώς αλλάζω απο csc σε eur μέσω odin? μπορείς να με βοηθήσεις λίγο?....

Πρώτα σιγουρεψου ότι έχεις το i9100 και όχι το πιο καινούργιο το G.Για το G δεν έχει βγει ics ακόμα.Αφού κάνεις την αναβάθμιση μέσω odin,μετά θα πληκτρολογησεις εκεί που παίρνεις τηλέφωνο το εξής: *#272*IMEI# όπου IMEI είναι διαφορετικό σε κάθε συσκευή.Το γράφει το αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία ή πληκτρολογεις πάλι στον dialer *#*#4636#*#* και το βρίσκεις μέσα στα στοιχεία του τηλεφώνου!Απλά να ξέρεις ότι αν αλλάξεις το csc κάνει και format,οπότε χάνεις ότι έχεις αποθηκεύσει στο τηλέφωνο!Αν περάσεις την LP7 ξέχνα όλα τα παραπάνω.Αν και όπως σου είπα τα γράφει όλα αναλυτικά στην πρώτη σελίδα!Διάβασε τα κι εδώ είμαστε!

Edited by spyrosrotary

Πρώτα σιγουρεψου ότι έχεις το i9100 και όχι το πιο καινούργιο το G.Για το G δεν έχει βγει ics ακόμα.Αφού κάνεις την αναβάθμιση μέσω odin,μετά θα πληκτρολογησεις εκεί που παίρνεις τηλέφωνο το εξής: *#272*IMEI# όπου IMEI είναι διαφορετικό σε κάθε συσκευή.Το γράφει το αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία ή πληκτρολογεις πάλι στον dialer *#*#4636#*#* και το βρίσκεις μέσα στα στοιχεία του τηλεφώνου!Απλά να ξέρεις ότι αν αλλάξεις το csc κάνει και format,οπότε χάνεις ότι έχεις αποθηκεύσει στο τηλέφωνο!Αν περάσεις την LP7 ξέχνα όλα τα παραπάνω.Αν και όπως σου είπα τα γράφει όλα αναλυτικά στην πρώτη σελίδα!Διάβασε τα κι εδώ είμαστε!

Και εγώ την ίδια έκδοση έχω. Δεν ξέρω από που ήρθε το κινητό. Μετά την αναβάθμιση το Kies μου δείχνει την παρακάτω εικόνα. Έχω θέμα;

Και εγώ την ίδια έκδοση έχω. Δεν ξέρω από που ήρθε το κινητό. Μετά την αναβάθμιση το Kies μου δείχνει την παρακάτω εικόνα. Έχω θέμα;

Κανενα θεμα, το κινητο ειναι ελληνικο (EUR) με την τελευταια επισημη εκδοση.

- Alex

Ρε παιδια βοηθειστε κι εμενα λιγο,το πηρα εχτες,ειναι i9100G 2.3.6 εκδοση φασματος Ι9100GXXKL4,kernel:2.6.35.7 dpi@DELL164#2 και αριθμο κατασκευης GINGERBREAD.XXLB1.Τι γινεται μπορω να ρουταρω? δεν βρισκω κερνελ πουθενα,ακολουθωντας τον οδηγο στην πρωτη σελιδα

Ρε παιδια βοηθειστε κι εμενα λιγο,το πηρα εχτες,ειναι i9100G 2.3.6 εκδοση φασματος Ι9100GXXKL4,kernel:2.6.35.7 dpi@DELL164#2 και αριθμο κατασκευης GINGERBREAD.XXLB1.Τι γινεται μπορω να ρουταρω? δεν βρισκω κερνελ πουθενα,ακολουθωντας τον οδηγο στην πρωτη σελιδα

Εδω διαβασες ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=334184

Samsung galaxy s21+

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,ομολογω οτι αυτο δεν το ειχα δει,μελεταω λοιπον κι αν κατι χρειαστω ρωταω παλι να σαι καλα

Εχω το GT-19100 και φοράω το frimware 19100XXLPS . Θέλω να βάλω κάτι πιό νεότερο και καλύτερο frimware .

Μου είπανε να βάλω την LP7 αλλά δεν ξέρω , είναι καλή την έχετε δοκημάσει? Επίσης διαβάζω στο forum αν το κινητό είναι ελληνικό ή ξένο. Πώς το καταλαβαίνω αυτό ? Πάντος είναι αγορασμένο απο κατάστημα των Αθηνών. Επίσης οταν το συνδέω στο ΚΙΕS μου βγάζει το μύνημα οτι Η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω kies . Γιατί? Τι να κάνω για αυτό?

Συγνώμη για όλες αυτές τίς απορίες αλλά έχω μπλοκάρει τελείως . Από που να πρωτοξεκινήσω ?

Σας ευχαριστώ

Εχω βάλει την XWLPD εδω και 4 μέρες και ολα (μέχρι στιγμής) ειναι μια χαρά:) Εδω( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278) μπορεις να την κατεβάσεις και εχεις επιλογές EUR .

Με συγχωρείς να ρωτήσω κάτι . Μπαίνω εδώ μέσα http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona για να κατεβάσω την LPD , αλλά ποιά απο όλες LPD ? Υπάρχει croatia, france, Italy k.α. Εγώ ποιά πρέπει να κατεβάσω για το κινητό μου?

Σας ευχαριστώ

Με συγχωρείς να ρωτήσω κάτι . Μπαίνω εδώ μέσα http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona για να κατεβάσω την LPD , αλλά ποιά απο όλες LPD ? Υπάρχει croatia, france, Italy k.α. Εγώ ποιά πρέπει να κατεβάσω για το κινητό μου?

Σας ευχαριστώ

Αφου θελεις να βαλεις την LPD γιατι δεν την κατεβάζεις απο την πρώτη σελιδα ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Samsung galaxy s21+

Αφου θελεις να βαλεις την LPD γιατι δεν την κατεβάζεις απο την πρώτη σελιδα ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Γιατί δέν ξέρω , αν κάνει αυτή η LPD για την συσκευή μου? Επειδή λέει ελληνική , και έγω δεν ξέρω για το κινητό μου είναι ελληνικό. Δέν ξέρω , και εγώ προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα, λίγο έχω μπερδευτεί....χα!χα!

Αλλά για να μαθαίνω κιόλας , αν π.χ. βάλω την LPD που είναι Russia , τι θά γίνει? Θα πάθει καμιά ζημιά η συσκευή μου?

Σε ευχαριστώ πολύ

Γιατί δέν ξέρω , αν κάνει αυτή η LPD για την συσκευή μου? Επειδή λέει ελληνική , και έγω δεν ξέρω για το κινητό μου είναι ελληνικό. Δέν ξέρω , και εγώ προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα, λίγο έχω μπερδευτεί....χα!χα!

Αλλά για να μαθαίνω κιόλας , αν π.χ. βάλω την LPD που είναι Russia , τι θά γίνει? Θα πάθει καμιά ζημιά η συσκευή μου?

Σε ευχαριστώ πολύ

Τίποτα δεν θα πάθει !

Μπορείς αν θέλεις να βάλεις και το LP7 που ειναι επίσημο Ελληνικό ............

Samsung galaxy s21+

Τίποτα δεν θα πάθει !

Μπορείς αν θέλεις να βάλεις και το LP7 που ειναι επίσημο Ελληνικό ............

Οκ. Ποιά είναι ποιό καλή ? Έχεις δοκιμάσει καμιά από αυτές εσύ? Και κάτι τελευταίο να σε ρωτήσω . Αν αλλάξω το CSC σε EUR θα χάσω όλα τα δεδομένα μου και τα προγράμματα που έχω βάλει?

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά

Οκ. Ποιά είναι ποιό καλή ? Έχεις δοκιμάσει καμιά από αυτές εσύ? Και κάτι τελευταίο να σε ρωτήσω . Αν αλλάξω το CSC σε EUR θα χάσω όλα τα δεδομένα μου και τα προγράμματα που έχω βάλει?

Προσωπικά θα σου προτεινα το LP7 για τα άλλα δεν ξερω (LPD-LPE)

Ετσι και αλλιώς για να εχεις καθαρό περασμα θα κανεις factory reset οποτε διαγράφονται ολα .εκτος αυτα που εινα στην εξωτερική μημη (external sd)

Samsung galaxy s21+

Εγω εχω την LP7 και ειμαι μια χαρα.

Ναι βασικα θα σου σβηστουν ολα, απο εφαρμογες, επαφες κλπ.

Σε εμενα παντως, δεν ξερω αν ετυχε και σε αλλους (αλλη μια περιπτωση ειχα διαβασει), μετα την αναβαθμιση

και τo hard reset που του εκανα, με το που συνδεθηκα σε wifi, αρχισε να κατεβαζει και να εγκαθιστα απο την αρχη

ολες τις εφαρμογες που ειχα πριν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εγω εχω την LP7 και ειμαι μια χαρα.

Ναι βασικα θα σου σβηστουν ολα, απο εφαρμογες, επαφες κλπ.

Σε εμενα παντως, δεν ξερω αν ετυχε και σε αλλους (αλλη μια περιπτωση ειχα διαβασει), μετα την αναβαθμιση

και τo hard reset που του εκανα, με το που συνδεθηκα σε wifi, αρχισε να κατεβαζει και να εγκαθιστα απο την αρχη

ok σε ευχαριστώ πολύ , αυτήν θα βάλω

ναι έτσι γίνεται συνήθως.

ναι έτσι γίνεται συνήθως.

Νομίζω γίνεται μόνο αν κάνεις backup πριν την αναβάθμιση όταν σου ζητήσει. Προσωπικά πάντα αρνούμαι :)

Σε ευχαριστώ πολύ

Τα αρχεία στην πρώτη σελίδα είναι επιλεγμένα πάντα ώστε να ταιριάζουν για τους έλληνες χρήστες και να δημιουργούν τα λιγότερα προβλήματα. Πριν από σας για σας :p

Edited by Tyxerakias
- Alex

εγώ δεν έκανα ποτέ backup και πάντα μετά το φορμαρισμα επιστρέφουν

αυτόματα οι όποιες ρυθμίσεις κι εφαρμογές είχα πρίν.

• The topic was unpinned