Sofos_5 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Όπως είναι δεν δέχεται τη διαδικασία (ανάβει κίτρινο στο Odin, αλλά μετά δεν προχωράει και βγάζει failed). Όσον αφορά το reboot σε update mode, αν εννοείς το download mode, με τα κουμπιά δεν το δέχεται πλέον. Έκανα παραγγελία αυτό το usb jig που διάβασα, αλλά θα κάνει καμιά εβδομάδα να έρθει. Δεν μπορει να μην μπαινει σε Download mode, μου κανει μεγαλη εντυπωση. Volume Down + Power + Home button πατημενα ταυτοχρονα παρατεταμενα ετσι? Οταν εκανες τη διαδικασια μεσω odin, ειχες κλειστο το kies? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, γιατί, μάλλον την πάτησα! Έχω κανά μήνα το κινητό και αφού δεν έβλεπα αναβάθμιση σε ICS ούτε μέσω KIES ούτε ΟΤΑ αποφάσισα να κάνω τη διαδικασία με το Odin. Λίγο μετά που ξεκίνησε μου έβλαλε FAILED και το πρώτο τετραγωνάκι έγινε κόκκινο. Από τότε δείχνει μαύρη οθόνη και ένα σήμα με ένα τηλέφωνο και ένα pc που δεν επικοινωνούν. Τώρα τι κάνουμε; Πάμε για service ή υπάρχει άλλος τρόπος επαναφοράς; Έχεις το samsung galaxy sii Ι9100 ή το Ι9100G; Γιατί αυτό το έχω κανα μήνα το κινητό με βάζει σε υποψίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Δεν μπορει να μην μπαινει σε Download mode, μου κανει μεγαλη εντυπωση. Volume Down + Power + Home button πατημενα ταυτοχρονα παρατεταμενα ετσι? Οταν εκανες τη διαδικασια μεσω odin, ειχες κλειστο το kies?Δεν μπαίνει σε download mode με τα κουμπιά(τώρα που κόλλησε, στην αρχή έτσι μπήκα), γι'αυτό και παράγγειλα το usb jig που κάνει αυτή τη δουλειά (όπως λένε τουλάχιστον). Το Kies το είχα κλειστό, ναι. Έχεις το samsung galaxy sii Ι9100 ή το Ι9100G; Γιατί αυτό το έχω κανα μήνα το κινητό με βάζει σε υποψίες.Νομίζω πως έχω το I9100G, αλλά θα το κοιτάξω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι. Υπάρχει πρόβλημα με το G; Έχει άλλη διαδικασία; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 23, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Νομίζω πως έχω το I9100G, αλλά θα το κοιτάξω το μεσημέρι που θα πάω σπίτι. Υπάρχει πρόβλημα με το G; Έχει άλλη διαδικασία; Στην ουσία είναι άλλο κινητό...Δεν έχει τις ίδες roms με το i9100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Στην ουσία είναι άλλο κινητό...Δεν έχει τις ίδες roms με το i9100.Οπότε δεν ισχύουν οι οδηγίες του I9100; Και αν ναι, τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σχετικά με την διαδικάσια της φόρτισης όταν το βάζεις να φορτίσει κανει τον χαρακτηριστηκό ήχο,όταν έχει φορτίσει όμως δε κανει κατι για να σου δείξει οτι φόρτισε..είμαι σε ics γνωρίζει κανεις τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τελικά έχω το I9100G. Κατέβασα ένα firmware γι'αυτό και, ευτυχώς, το πήρε, οπότε έχω ξανά τηλέφωνο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, γιατί δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό ότι το G είναι άλλο μοντέλο (κι εγώ που νόμιζα ότι αγόρασα το γνωστό SII !!!). Καλό είναι στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες να μπει επισήμανση για τα διαφορετικά μοντέλα, γιατί θα την πατήσουν κι άλλοι, λίγο ή πολύ άσχετοι σαν κι εμένα. Τώρα θα πρέπει ν'αρχίσω να ψάχνω για firmware για το G (Αλήθεια, είναι κι άλλοι που το έχουν ν'αρχίσουμε καμιά συζήτηση; σε άλλο νήμα βέβαια!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σχετικά με την διαδικάσια της φόρτισης όταν το βάζεις να φορτίσει κανει τον χαρακτηριστηκό ήχο,όταν έχει φορτίσει όμως δε κανει κατι για να σου δείξει οτι φόρτισε..είμαι σε ics γνωρίζει κανεις τίποτα; Ετσι γινεται στο ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τελικά έχω το I9100G. Κατέβασα ένα firmware γι'αυτό και, ευτυχώς, το πήρε, οπότε έχω ξανά τηλέφωνο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, γιατί δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό ότι το G είναι άλλο μοντέλο (κι εγώ που νόμιζα ότι αγόρασα το γνωστό SII !!!). Καλό είναι στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες να μπει επισήμανση για τα διαφορετικά μοντέλα, γιατί θα την πατήσουν κι άλλοι, λίγο ή πολύ άσχετοι σαν κι εμένα. Τώρα θα πρέπει ν'αρχίσω να ψάχνω για firmware για το G (Αλήθεια, είναι κι άλλοι που το έχουν ν'αρχίσουμε καμιά συζήτηση; σε άλλο νήμα βέβαια!). Υπάρχει ξεχωριστώ νημα για το G http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329649 δεν υπάρχει ακόμη μεγάλη συμετοχη αλλά σιγά ,σιγα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Σκετη απογοητευση ειναι η ics. Εχει κανει κανεις επιστροφη σε gingerbread κανοντας και repartition? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Τελικά έχω το I9100G. Κατέβασα ένα firmware γι'αυτό και, ευτυχώς, το πήρε, οπότε έχω ξανά τηλέφωνο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, γιατί δεν θα μου πήγαινε στο μυαλό ότι το G είναι άλλο μοντέλο (κι εγώ που νόμιζα ότι αγόρασα το γνωστό SII !!!). Καλό είναι στην πρώτη σελίδα με τις οδηγίες να μπει επισήμανση για τα διαφορετικά μοντέλα, γιατί θα την πατήσουν κι άλλοι, λίγο ή πολύ άσχετοι σαν κι εμένα. Τώρα θα πρέπει ν'αρχίσω να ψάχνω για firmware για το G (Αλήθεια, είναι κι άλλοι που το έχουν ν'αρχίσουμε καμιά συζήτηση; σε άλλο νήμα βέβαια!). Αφού το έσωσες χωρίς service πάλι καλά... Μόλις άκουσα ότι το έχεις ένα μήνα κατευθείαν το μυαλό μου πήγε στο G. Δεν ξέρω αν το γράφει στον οδηγό αλλά έχει ειπωθεί πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αφού το έσωσες χωρίς service πάλι καλά... Μόλις άκουσα ότι το έχεις ένα μήνα κατευθείαν το μυαλό μου πήγε στο G. Δεν ξέρω αν το γράφει στον οδηγό αλλά έχει ειπωθεί πολλές φορές.Η αλήθεια είναι πως όταν παίρνει κανείς καινούριο τηλέφωνο (μάρκα ή και μοντέλλο) είναι δύσκολο να βρει αμέσως αυτό που χρειάζεται σε τόσες σελίδες (ιδίως για μοντέλλα ευρείας κυκλοφορίας). Εδώ είναι που γίνεται σημαντική η βοήθεια των μελών, γιατί όλο και κάτι θα έχει διαβάσει ή σκεφτεί ο καθένας, που μπορεί μεν να φαίνεται απλό, αλλά χωρίς αυτό να μην λύνεται το πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsip Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Μηπωs Θυμαται καποιοs οταν το κινητο ειναι σε stand by οταν ερθει ενα μυνημα να μαs ειδοποιει.Εχω Ice Cream Sandwich.Ευχαρηστω. Edited May 23, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Μηπωs Θυμαται καποιοs οταν το κινητο ειναι σε stand by οταν ερθει ενα μυνημα να μαs ειδοποιει.Εχω Ice Cream Sandwich.Ευχαρηστω. Είναι δυνατόν να μην σε ειδοποιει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 αν εννοεις μονιμη ειδοποιηση οχι, θα πρεπει να ανοιξεις την οθονη εαν δεν το προλαβεις. δεν εχει πχ led να αναβοσβηνει, αν και αυτο μπορεις να το παρακαμψεις ειτε με app που δινουν επαναληπτηκες ειδοποιησεις ειτε με bln. για το δευτερο, εαν δεν ξερεις τι ειναι μαλλον δεν θα το βαλεις ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Σκετη απογοητευση ειναι η ics. Εχει κανει κανεις επιστροφη σε gingerbread κανοντας και repartition? Εγώ... ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ φορές... έχω δοκιμάσει κάθε είδους επίσημη, ανεπίσημη, custom ICS και καταλήγω κάθε φορά στην αγαπημένη μου 10.4 omega gingerbread. επι του παρόντος η ICS (η οποιαδήποτε έκδοση) ωχριά μπροστά στην 10.4 και το στήσιμο που της έχω κάνει Βεβαίως πιστεύω ότι η ICS είναι το μέλλον αλλά έχει δρόμο πολύ ακόμα να φτάσει το επίπεδο τελειότητας της ginger.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα σε ολους νεος κατοχος S2. Μολις μεταπηδησα απο iphone 4 και μπορω να πω πως το κινητο παει πολυ καλα και σταθερα. Εχω ενα θεματακι με την μπαταρια που πεφτει πολυ γρηγορα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλο το κινητο. Εχω χασει λιγο τη μπαλα με τα root και τις rom αλλα πιστευω θα βγαλω ακρη. Οποιαδηποτε βοηθεια, φυσικα ειναι ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλησπερα σε ολους νεος κατοχος S2. Μολις μεταπηδησα απο iphone 4 και μπορω να πω πως το κινητο παει πολυ καλα και σταθερα. Εχω ενα θεματακι με την μπαταρια που πεφτει πολυ γρηγορα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλο το κινητο. Εχω χασει λιγο τη μπαλα με τα root και τις rom αλλα πιστευω θα βγαλω ακρη. Οποιαδηποτε βοηθεια, φυσικα ειναι ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω Καλωσηρθες λοιπον :-) Για το θεμα της μπαταριας υπαρχουν αρκετα που μπορεις να πειραξεις ακομα κ χωρις να εισαι root για να της δωσεις καμια ανασα. Προσεξε παρα πολυ τις ρυθμισεις σου, τι εχεις να συγχρονιζει κ γενικως τι εχεις ανοιχτο. Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι εδω μεσα που θα σου προσφερουν ακομα κ μια μερα εξτρα. Αν δεις οτι θελεις το κατι παραπανω απο το stock στησιμο του κινητου εχει πολυ κοσμο εδω για να σε βοηθησει στις οποιες αποριες σου :-) Ειμαι απο κινητο στο δρομο κ δεν ειναι ευκολο να σε καθοδηγησω με links αλλα λιγο αν ψαξεις εδω και στο xda στα threads του κινητου μας θα βρεις σιγουρα οτι μπορει να ψαχνεις κ πολλα περισσοτερα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλωσηρθες λοιπον :-) Για το θεμα της μπαταριας υπαρχουν αρκετα που μπορεις να πειραξεις ακομα κ χωρις να εισαι root για να της δωσεις καμια ανασα. Προσεξε παρα πολυ τις ρυθμισεις σου, τι εχεις να συγχρονιζει κ γενικως τι εχεις ανοιχτο. Υπαρχουν αρκετοι οδηγοι εδω μεσα που θα σου προσφερουν ακομα κ μια μερα εξτρα. Αν δεις οτι θελεις το κατι παραπανω απο το stock στησιμο του κινητου εχει πολυ κοσμο εδω για να σε βοηθησει στις οποιες αποριες σου :-) Ειμαι απο κινητο στο δρομο κ δεν ειναι ευκολο να σε καθοδηγησω με links αλλα λιγο αν ψαξεις εδω και στο xda στα threads του κινητου μας θα βρεις σιγουρα τι μπορει να ψαχνεις κ πολλα περισσοτερα. εχω ηδη ξεκινησω το διαβασμα για να καταλαβω 5 πραγματα. Κυριο μου μελημα για αρχη, να κρατα η μπαταρια του εως και 2 μερες. Τωρα τη φορτιζω το πρωι και αποφορτιζεται νωρις το απογευμα. Επισης, οταν το συνδεω το kies μου γραφει : Η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω kies. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Στοιχεια συσκευης: Μοντελο: GT-I9100 4.0.3 android Εκδοση βασικου φασματος: I9100XXLPQ Kernel: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94#3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εχω ηδη ξεκινησω το διαβασμα για να καταλαβω 5 πραγματα. Κυριο μου μελημα για αρχη, να κρατα η μπαταρια του εως και 2 μερες. Τωρα τη φορτιζω το πρωι και αποφορτιζεται νωρις το απογευμα. Επισης, οταν το συνδεω το kies μου γραφει : Η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω kies. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Στοιχεια συσκευης: Μοντελο: GT-I9100 4.0.3 android Εκδοση βασικου φασματος: I9100XXLPQ Kernel: 3.0.15-I9100XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94#3 Έχεις μάλλον ελληνική συσκευή και έβαλες μεσω odin την 4.0.3 άλλης χωρας, οπότε είναι λογικό να σου λέει ότι δεν υποστηρίζει το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ο προηγουμενος κατοχος πειραξε οτι ειχε πειραξει. Τι χρειαζεται να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ο προηγουμενος κατοχος πειραξε οτι ειχε πειραξει. Τι χρειαζεται να κανω? Αρχικά πρεπει να δεις αν ειναι ελληνικη η συσκευη σου. Αν ειναι αγορασμενη απο κάποιο ελληνικό κατάστημα π.χ. πλαισιο,μουλτιραμα κλπ ειναι σιγουρα ελληνικη. Επειτα κατέβασε κάποια ελληνική ROM ακολουθώντας τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Ελληνικη ειναι φιλε μου, εχω και την αποδειξη αγορας. Κατεβασα αυτην εδω την εκδοση : LP7 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code EUR. Κατεβασα την πανω εκδοση: PDA: Ι9100XWLP7 PHONE: I9100XXLPH CSC: I9100XXLPH Νομιζα οτι διαγραφονται τα παντα απο το κινητο. Μονο το firmware επηρεαζεται? οκ με το kies, μου γραφει αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο. Edited May 25, 2012 by stakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Νομιζα οτι διαγραφονται τα παντα απο το κινητο. Μονο το firmware επηρεαζεται? οκ με το kies, μου γραφει αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο. Kαλο ειναι πριν αλλα και μετα που θα περάσουμε καινουργιο firmware να κάνουμε factory reset Ετσι θα εχουμε ενα εντελώς καθαρό τηλέφωνο. δεν διαγράφονται αυτα που εχουμε στην sd card. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εκανα teset factory αμεσως μετσ τκ νεο firmware. Εχει δοκιμασει κανεις σας καποιο μη επισημο firm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts