apostolos3 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μαλλον μεσα ειναι γιατι το ειδα οταν ανοιξα για πρωτη φορα.Μετα εκανα factory reset θα'αλλαξει κατι μ'αυτον?Γι΄αυτο δεν μπορω να το κανω μαλλον root γιατι ειναι το superuser μεσα? το unroot θα το κανω με τον τροπο του DooM LoorD?Tα κατεβασα.Εχει δυο τροπουs με οdin και CWM.Αν το κανω με τον δευτερο θα το βαλω χυμα μεσα?Αλλιωs θα βαλω τον αλλο. Ευχαριστω πολυ.!!! ο cf περνιεται με odin ενω ο siyah kernel και με odin και με CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπέρα! εβαλα και γω σημερις το ICS .μονο προβλημα ειναι στο συχρονισμο των επαφων με το facebook δε μου εμφανιζει τις φωτο στις επαφές.. γενικά εχει ενα "θέμα με το συγχρονισμό..γνωρίζει καποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Νομίζω ότι είσαι ήδη root. Είσαι σίγουρος ότι δεν πέτυχε; Τι περίμενες να δεις; Ηταν απο την GINGERBREAD με το πρασινο εικονιδιο οχι το καινουργειο που ειναι μλε. Τελοs παντων θα προσπαθησω παλι να δω γιατι εχω πελαγωσει.Πρεπει δηλαδη να το κανω unroot πρωτα και μετα να προσπαθησω παλι...!!και με ποιον τροπο το unroot?τοχα κανει με τον doom Lord.Με αυτον παλι η δεν προκειται να δουλεψει. ευχαριστω παρα πολυ για τιs χρησιμοτατεs οδηγιεs και τουs οδηγουs. Oχι σιγουρα δεν ειμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπέρα! εβαλα και γω σημερις το ICS .μονο προβλημα ειναι στο συχρονισμο των επαφων με το facebook δε μου εμφανιζει τις φωτο στις επαφές.. γενικά εχει ενα "θέμα με το συγχρονισμό..γνωρίζει καποιος να με βοηθήσει? Αν δεν κάνω λάθος έχει υποθεί πάλι ότι δεν είναι θέμα της ICS αλλά του Facebook. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή HaxSync για να συγχρονίσεις το Facebook με τις επαφές σου. Είναι επί πληρωμή αλλά κάνει την δουλειά της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Ηταν απο την GINGERBREAD με το πρασινο εικονιδιο οχι το καινουργειο που ειναι μλε. Τελοs παντων θα προσπαθησω παλι να δω γιατι εχω πελαγωσει.Πρεπει δηλαδη να το κανω unroot πρωτα και μετα να προσπαθησω παλι...!!και με ποιον τροπο το unroot?τοχα κανει με τον doom Lord.Με αυτον παλι η δεν προκειται να δουλεψει. ευχαριστω παρα πολυ για τιs χρησιμοτατεs οδηγιεs και τουs οδηγουs. Oχι σιγουρα δεν ειμαι root. για ναμαστε σιγουροι βαλε το siyah kernel καλιτερα.μην κανεις τιποτα απλα περασε τον θα σου περασει τον superuser οποτε δεν θαχεις προβλημα Edited April 26, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδια εβαλα κ εγω την 4αρα αλλα εχω ενα θεμα. Δεν ξερω που βρισκεται η απενεργοποιηση του αυτοματου συγχρονισμου δεδομενων. Καιρου /εφαρμογων / facebook κτλ. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 μολις δοκίμασα παλι με jig και χωρίς καρτα, τιποτα, μονο που θερμάνθηκε λίγο.... παει για σερβις αυριο ερώτηση πριν- παθω οτι επαθα- εκανα με το τιτανιουμ back up συνηθως που παει και τα σωζει τυχεράκια? ευχαριστω για την βοήθειαΝα μη σε απογοητευσω,αλλα μαλον εκαψε πλακετα,το επαθα κι εγω προσφατα.Το σερβις παντως στο χαιδαρι ειναι αριστο και οι ανθρωποι ταχυτατοι,σε 3 μερες το ειχα πισω με αλαγμενη πλακετα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 για ναμαστε σιγουροι βαλε το siyah kernel καλιτερα.μην κανεις τιποτα απλα περασε τον θα σου περασει τον superuser οποτε δεν θαχεις προβλημα Με το odin το αρχειο μετα το ξεζιπαρισμα ειναι zImage.Παταω στο PDA και μετα start? μολιs τελειωσει κανω τιποτα αλλο?η θα τα κανω χαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Με το odin το αρχειο μετα το ξεζιπαρισμα ειναι zImage.Παταω στο PDA και μετα start? μολιs τελειωσει κανω τιποτα αλλο?η θα τα κανω χαλια? δεν το ξεζιπαρεις το βαζεις όπως ειναι Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ρε παιδια είχα ενα προβληαμτακι με την official ginger.Ήταν bootloader το θέμα ενταξει λύθηκε. Το κινητό είναι vodafone και έβαλα την αντιστοιχη ginger. Άνοιξα το KIES (γιατι OTA δεν βλέπει το update) αλλά δεν μπορει να κάνει αναβαθμιση ενώ εχθές έκανα. Your device not support update with kies ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 δεν το ξεζιπαρεις το βαζεις όπως ειναι Και ναι επιτελουs εγινα root.!!!!σαs ευχαριστω ολουs εισται καταπληκτικοι!!!! για αλλη μια φορα σαs ευχαριστω ολουs θερμα.!!!δεν εχω λογουs να σαs ευχαριστησω.!!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Συγνώμη, αλλά κατέβασα από εδω την εκδοση I9100XWLP7 Greece. http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Κανω αποσυμπιεση το αρχειο και μου βγαζει αυτο εδω "I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5" Η ερωτηση ειναι, μεσα στο Odin, που μπαινει αυτο μιας και δεν λεει PDA, CSC ή PHONE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Συγνώμη, αλλά κατέβασα από εδω την εκδοση I9100XWLP7 Greece. http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Κανω αποσυμπιεση το αρχειο και μου βγαζει αυτο εδω "I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5" Η ερωτηση ειναι, μεσα στο Odin, που μπαινει αυτο μιας και δεν λεει PDA, CSC ή PHONE? Στο PDA το βαζεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Στο PDA το βαζεις. Πως το ξερεις αυτο? Αφου δεν γραφει PDA μεσα στην ονομασια του αρχειου. Ρωταω, γιατι πολυ απλα φοβαμαι και δεν θελω να κανω ακομα τα 3ημερα του κινητου μου. :lol: EDIT: Επισης, μου εβγαλε και αυτο η αποσυμπιεση "SS_DL.dll". Αυτο που μπαινει? Edited April 27, 2012 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Πως το ξερεις αυτο? Αφου δεν γραφει PDA μεσα στην ονομασια του αρχειου. Ρωταω, γιατι πολυ απλα φοβαμαι και δεν θελω να κανω ακομα τα 3ημερα του κινητου μου. :lol: EDIT: Επισης, μου εβγαλε και αυτο η αποσυμπιεση "SS_DL.dll". Αυτο που μπαινει? Το Triangle Away να το χρησιμοποιησω χωριs φοβο? γιατι μεσα λεει οτι μπορει να κολλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Εγω περασα την LPD που ειναι για κοσμοτε. Υπαρχουν διαφορες με την LP7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αν δεν κάνω λάθος έχει υποθεί πάλι ότι δεν είναι θέμα της ICS αλλά του Facebook. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή HaxSync για να συγχρονίσεις το Facebook με τις επαφές σου. Είναι επί πληρωμή αλλά κάνει την δουλειά της. Ναι είναι όντως bug και μάλιστα του facebook.app.Προς θεού μην πληρώσεις για κάτι τέτοιο υπάρχει και αυτή εδώ που κάνει μια χαρά δουλεία.. Facebook Contact Sync Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Το Triangle Away να το χρησιμοποιησω χωριs φοβο? γιατι μεσα λεει οτι μπορει να κολλησει. Αν ο μετρητής του triangle αναφέρει το ίδιο νούμερο που λέει και το counter του downloade mode, ναι προχώρα δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Εγω περασα την LPD που ειναι για κοσμοτε. Υπαρχουν διαφορες με την LP7; Στο pda εβαλες το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Στο pda εβαλες το αρχειο? Στο pda Μπαινει 1 αρχειο μονο τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Στο pda Μπαινει 1 αρχειο μονο τιποτα αλλο I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5 Αυτο εδω μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5 Αυτο εδω μονο? Ναι αλλα πριν το βαλεις κανε στο τηλεφωνο factory reset αν εισαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ναι αλλα πριν το βαλεις κανε στο τηλεφωνο factory reset αν εισαι ροοτ Δεν ειμαι ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Δεν ειμαι ροοτ. πια ρομ εχεις τορα?αν εχεις cosmote i vodafone και περασεις την LP7 Θαχεις προβλημα Edited April 27, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 πια ρομ εχεις τορα? Εχω ηδη περασμενη την ics lp7 απλα θελω να την ξαναπερασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts