Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον μεσα ειναι γιατι το ειδα οταν ανοιξα για πρωτη φορα.Μετα εκανα factory reset

θα'αλλαξει κατι μ'αυτον?Γι΄αυτο δεν μπορω να το κανω μαλλον root γιατι ειναι το superuser μεσα?

το unroot θα το κανω με τον τροπο του DooM LoorD?Tα κατεβασα.Εχει δυο τροπουs με οdin και CWM.Αν το κανω με τον δευτερο θα το βαλω χυμα μεσα?Αλλιωs θα βαλω τον αλλο.

Ευχαριστω πολυ.!!!

ο cf περνιεται με odin ενω ο siyah kernel και με odin και με CWM

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! εβαλα και γω σημερις το ICS .μονο προβλημα ειναι στο συχρονισμο των επαφων με το facebook δε μου εμφανιζει τις φωτο στις επαφές.. γενικά εχει ενα "θέμα με το συγχρονισμό..γνωρίζει καποιος να με βοηθήσει?

Νομίζω ότι είσαι ήδη root. Είσαι σίγουρος ότι δεν πέτυχε; Τι περίμενες να δεις;

Ηταν απο την GINGERBREAD με το πρασινο εικονιδιο οχι το καινουργειο που ειναι μλε.

Τελοs παντων θα προσπαθησω παλι να δω γιατι εχω πελαγωσει.Πρεπει δηλαδη να το κανω

unroot πρωτα και μετα να προσπαθησω παλι...!!και με ποιον τροπο το unroot?τοχα κανει

με τον doom Lord.Με αυτον παλι η δεν προκειται να δουλεψει.

ευχαριστω παρα πολυ για τιs χρησιμοτατεs οδηγιεs και τουs οδηγουs.

Oχι σιγουρα δεν ειμαι root.

Καλησπέρα! εβαλα και γω σημερις το ICS .μονο προβλημα ειναι στο συχρονισμο των επαφων με το facebook δε μου εμφανιζει τις φωτο στις επαφές.. γενικά εχει ενα "θέμα με το συγχρονισμό..γνωρίζει καποιος να με βοηθήσει?

Αν δεν κάνω λάθος έχει υποθεί πάλι ότι δεν είναι θέμα της ICS αλλά του Facebook. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή HaxSync για να συγχρονίσεις το Facebook με τις επαφές σου. Είναι επί πληρωμή αλλά κάνει την δουλειά της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ηταν απο την GINGERBREAD με το πρασινο εικονιδιο οχι το καινουργειο που ειναι μλε.

Τελοs παντων θα προσπαθησω παλι να δω γιατι εχω πελαγωσει.Πρεπει δηλαδη να το κανω

unroot πρωτα και μετα να προσπαθησω παλι...!!και με ποιον τροπο το unroot?τοχα κανει

με τον doom Lord.Με αυτον παλι η δεν προκειται να δουλεψει.

ευχαριστω παρα πολυ για τιs χρησιμοτατεs οδηγιεs και τουs οδηγουs.

Oχι σιγουρα δεν ειμαι root.

για ναμαστε σιγουροι βαλε το siyah kernel καλιτερα.μην κανεις τιποτα απλα περασε τον θα σου περασει τον superuser οποτε δεν θαχεις προβλημα

Edited by apostolos3

Παιδια εβαλα κ εγω την 4αρα αλλα εχω ενα θεμα. Δεν ξερω που βρισκεται η απενεργοποιηση του αυτοματου συγχρονισμου δεδομενων. Καιρου /εφαρμογων / facebook κτλ.
Μάριος...

μολις δοκίμασα παλι με jig και χωρίς καρτα, τιποτα, μονο που θερμάνθηκε λίγο....

παει για σερβις αυριο

ερώτηση

πριν- παθω οτι επαθα- εκανα με το τιτανιουμ back up συνηθως που παει και τα σωζει τυχεράκια?

ευχαριστω για την βοήθεια

Να μη σε απογοητευσω,αλλα μαλον εκαψε πλακετα,το επαθα κι εγω προσφατα.Το σερβις παντως στο χαιδαρι ειναι αριστο και οι ανθρωποι ταχυτατοι,σε 3 μερες το ειχα πισω με αλαγμενη πλακετα.

για ναμαστε σιγουροι βαλε το siyah kernel καλιτερα.μην κανεις τιποτα απλα περασε τον θα σου περασει τον superuser οποτε δεν θαχεις προβλημα

Με το odin το αρχειο μετα το ξεζιπαρισμα ειναι zImage.Παταω στο PDA και μετα start?

μολιs τελειωσει κανω τιποτα αλλο?η θα τα κανω χαλια?

Με το odin το αρχειο μετα το ξεζιπαρισμα ειναι zImage.Παταω στο PDA και μετα start?

μολιs τελειωσει κανω τιποτα αλλο?η θα τα κανω χαλια?

δεν το ξεζιπαρεις το βαζεις όπως ειναι

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ρε παιδια είχα ενα προβληαμτακι με την official ginger.Ήταν bootloader το θέμα ενταξει λύθηκε.

Το κινητό είναι vodafone και έβαλα την αντιστοιχη ginger.

Άνοιξα το KIES (γιατι OTA δεν βλέπει το update) αλλά δεν μπορει να κάνει αναβαθμιση ενώ εχθές έκανα.

Your device not support update with kies

????

δεν το ξεζιπαρεις το βαζεις όπως ειναι

Και ναι επιτελουs εγινα root.!!!!σαs ευχαριστω ολουs εισται καταπληκτικοι!!!!

για αλλη μια φορα σαs ευχαριστω ολουs θερμα.!!!δεν εχω λογουs να σαs ευχαριστησω.!!!!!!:D

Συγνώμη, αλλά κατέβασα από εδω την εκδοση I9100XWLP7 Greece.

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona

Κανω αποσυμπιεση το αρχειο και μου βγαζει αυτο εδω "I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5"

Η ερωτηση ειναι, μεσα στο Odin, που μπαινει αυτο μιας και δεν λεει PDA, CSC ή PHONE?

Συγνώμη, αλλά κατέβασα από εδω την εκδοση I9100XWLP7 Greece.

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona

Κανω αποσυμπιεση το αρχειο και μου βγαζει αυτο εδω "I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar.md5"

Η ερωτηση ειναι, μεσα στο Odin, που μπαινει αυτο μιας και δεν λεει PDA, CSC ή PHONE?

Στο PDA το βαζεις.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Στο PDA το βαζεις.

Πως το ξερεις αυτο?

Αφου δεν γραφει PDA μεσα στην ονομασια του αρχειου.

Ρωταω, γιατι πολυ απλα φοβαμαι και δεν θελω να κανω ακομα τα 3ημερα του κινητου μου. :lol:

EDIT: Επισης, μου εβγαλε και αυτο η αποσυμπιεση "SS_DL.dll".

Αυτο που μπαινει?

Edited by FoT1s

Πως το ξερεις αυτο?

Αφου δεν γραφει PDA μεσα στην ονομασια του αρχειου.

Ρωταω, γιατι πολυ απλα φοβαμαι και δεν θελω να κανω ακομα τα 3ημερα του κινητου μου. :lol:

EDIT: Επισης, μου εβγαλε και αυτο η αποσυμπιεση "SS_DL.dll".

Αυτο που μπαινει?

Το Triangle Away να το χρησιμοποιησω χωριs φοβο?

γιατι μεσα λεει οτι μπορει να κολλησει.

Εγω περασα την LPD που ειναι για κοσμοτε. Υπαρχουν διαφορες με την LP7;

Αν δεν κάνω λάθος έχει υποθεί πάλι ότι δεν είναι θέμα της ICS αλλά του Facebook. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή HaxSync για να συγχρονίσεις το Facebook με τις επαφές σου. Είναι επί πληρωμή αλλά κάνει την δουλειά της.

Ναι είναι όντως bug και μάλιστα του facebook.app.Προς θεού μην πληρώσεις για κάτι τέτοιο υπάρχει και αυτή εδώ που κάνει μια χαρά δουλεία..

Facebook Contact Sync

Το Triangle Away να το χρησιμοποιησω χωριs φοβο?

γιατι μεσα λεει οτι μπορει να κολλησει.

Αν ο μετρητής του triangle αναφέρει το ίδιο νούμερο που λέει και το counter του downloade mode, ναι προχώρα δεν υπάρχει πρόβλημα,

εγώ το έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• The topic was unpinned