Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

My bad, sorry. Πηξιμο γαρ....

Παιδια μια βηθεια.Δεν μπορω να κανω το root με τον 3 τροπο.Εχω τηs vodafone αυτο:

Εκδοση βασικου φασματοs: 19100BULP6

Εκδοση kernel: 3.0.15-19100BULPC-CL332484

Aριθμοs κατασκευηs IML74K.BULPC

με τουs αλλουs δυο τροπουs ποιο αρχειο πρεπει να βαλω απο το XDA?γιατι εχω κατεβασει αλλα

δεν ξερω αν ειναι σωστα.Εχω ολεs τιs εφαρμογεs στο titanium.Προσπαθω απο εχτεs αλλα δεν

γινεται με τιποτα.Ευχαριστω.!!!

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχετικα με το ROM manager. Αυτοματισμο εννοω στις αλλαγες ρομ. Επιλεγεις ρομ την κατεβαζει και αυτοματα κανει επανεκκινηση και την περναει. Θελει CMW οπως ειπαμε αλλα δεν ξερω κατα ποσο παιζει σωστα η εκδοση που περναει. Γενικα ειχα διαφορα προβληματα οταν το χρησιμοποιησα. Στο GS2 οταν το περασα ενω υπηρχε ηδη CMW περασε 2ο και υπηρχαν και οι 2 μεσα με αποτελεσμα να γινει κουρειο το κινητο... Για αυτο λεω καλυτερα αν το αποφευγουμε... + αυτο που περασε ο ρομ μανατζερ δεν εβλεπε την SD :P.

Εδώ θα συμφωνήσουμε, αν και εκτός θέματος. Το κατά πόσο είναι καλή εφαρμογή το rom manager ή δουλεύει σωστά είναι άλλη υπόθεση... cwm μπορείς να βάλεις όμως και με cf-root και χωρίς. Και μπορείς να αποφύγεις και τελείως το rom manager... αν και πολλοί θα διαφωνήσουν, ο rom manager είναι πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα και εδώ και 2 χρόνια κάποιοι πίνουν νερό στο όνομα του, το αν εσένα σου έκανε προβλήματα δε λέει κάτι στους άλλους... και όπως έχω δει χιλιάδες φορές εδώ μέσα, ο κόσμος προτιμάει τους "αυτοματισμούς". Οι περισσότεροι βγάζουν σπυράκια με το που θα δουν γράμματα σε μαύρη οθόνη, άσχετο αν ειναι το πιο απλό πράγμα. Δικαίωμά τους, όμως :)

- Alex

eδω ειναι ο CF Root http://download.chainfire.eu/158/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip kai σε ics πλεον μπορεις να αφαιρεσεις το τριγωνο και ναμηδενισεις τον counter me to trianglie

Flash αρα το συγκεκριμενο αρχειο (cf root) μεσω odin, αλλα ειχα προβληματα.

Δεν ανοιγε το wifi και ενω εδειχνε οτι συνδεεται στις ρυθμισεις, στην status bar δεν εβγαινε το εικονιδιο του και δεν μπορουσα να συνδεθω.

Μετα ειχα θεμα με το cpu no frills (το οποιο ηταν και αχρειαστο, απλα το ειχα στην omega και το επανεφερε)

με το superuser. Μου εβγαζε συνεχεια πως απεκτησε αδεια superuser, αλλα δεν εκανε κατι και κολλουσε.

Τελοσπαντων, ξαναπερασα την ICS και εκανα παλι root με τον προηγουμενο τροπο, οπου δεν εχω τριγωνακι.

Το θεμα ειναι, αυτη η εφαρμογη ειναι αξιοπιστη η θα εχω κανενα προβλημα?

Διαβασα στο play store οτι μπορει να προκληθουν προβληματα.

Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν τρεξω την εφαρμογη?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδια μια βηθεια.Δεν μπορω να κανω το root με τον 3 τροπο.Εχω τηs vodafone αυτο:

Εκδοση βασικου φασματοs: 19100BULP6

Εκδοση kernel: 3.0.15-19100BULPC-CL332484

Aριθμοs κατασκευηs IML74K.BULPC

με τουs αλλουs δυο τροπουs ποιο αρχειο πρεπει να βαλω απο το XDA?γιατι εχω κατεβασει αλλα

δεν ξερω αν ειναι σωστα.Εχω ολεs τιs εφαρμογεs στο titanium.Προσπαθω απο εχτεs αλλα δεν

γινεται με τιποτα.Ευχαριστω.!!!

Για να το βάλω στον οδηγό ότι δε δουλεύει για τη rom της vodafone o 3oς τρόπος αν είναι, τι έκανες και δε σου δούλεψε;

Edited by Tyxerakias
- Alex

μολις δοκίμασα παλι με jig και χωρίς καρτα, τιποτα, μονο που θερμάνθηκε λίγο....

παει για σερβις αυριο

ερώτηση

πριν- παθω οτι επαθα- εκανα με το τιτανιουμ back up συνηθως που παει και τα σωζει τυχεράκια?

ευχαριστω για την βοήθεια

Vita Brevis

μολις δοκίμασα παλι με jig και χωρίς καρτα, τιποτα, μονο που θερμάνθηκε λίγο....

παει για σερβις αυριο

ερώτηση

πριν- παθω οτι επαθα- εκανα με το τιτανιουμ back up συνηθως που παει και τα σωζει τυχεράκια?

ευχαριστω για την βοήθεια

Το default directory είναι /sdcard/TitaniumBackup, δηλαδή στην εσωτερική μνήμη. Αν δεν το έχεις αλλάξει, εκεί είναι.

Έχω γίνει γραφικός να τα λέω συνέχεια και στο forum του galaxy s, αλλά τέτοια πράγματα γίνονται καμιά φορά, γι'αυτό περνάμε τα backup αν μας ενδιαφέρουν στο pc μας... το ίδιο το Titanium στην έκδοση επι πληρωμή σου δίνει τη δυνατότητα να τα αντιγράψεις αυτόματα στο dropbox. Ένας άλλος τρόπος είναι να αλλάξεις το παραπάνω directory ώστε να τα σώζει στην εξωτερική κάρτα μνήμης, οπότε αν σου τύχει κάτι απλά τη βγάζεις και τα παίρνεις από κει.

Στην περίπτωσή σου κατά 99% θα χαθούν αυτά που έσωσες, δυστυχώς.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Α και να μην ξεχασω, επαναφορα με το titanium απο την 2.3 στην 4 καλο θα ηταν να αποφευγεται αν το backup ειναι με ρυθμισεις. Θα κρασαρουν τα παντα μετα... Οσους ξερω που καναν restore την πατησαν ετσι... και εγω μεσα σε αυτους...

Στον φάκελο TitaniumBackup στην sdcard αν ζητάς αυτό. Δηλαδή

/sdcard/TitamiumBackup . Aς το σιγουρέψει κ κάποιος.

(άργησα μάλλον να απαντήσω εγω)

Εγώ έκανα επαναφορά καποιων ρυθμίσεων απο την gb στην ics και δεν είχα πρόβλημα. Αλλά βασικά πράγματα όπως μηνύματα επαφές σελιδοδείκτες κτλπ.

Edited by c1oud

Δεν ανοιγε το wifi και ενω εδειχνε οτι συνδεεται στις ρυθμισεις, στην status bar δεν εβγαινε το εικονιδιο του και δεν μπορουσα να συνδεθω.

Μετα ειχα θεμα με το cpu no frills (το οποιο ηταν και αχρειαστο, απλα το ειχα στην omega και το επανεφερε)

με το superuser. Μου εβγαζε συνεχεια πως απεκτησε αδεια superuser, αλλα δεν εκανε κατι και κολλουσε.

Τελοσπαντων, ξαναπερασα την ICS και εκανα παλι root με τον προηγουμενο τροπο, οπου δεν εχω τριγωνακι.

Για τηv vodafone BULP6. αρα? αυτο θα περασω: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.

sου ειπα πρωτα θα γινεις unroot kai meta περνας τον cf lp7.kai αν μιλας για το triangle an eisai root και εισαι σε ICS πραγματικα δεν ταεχεις κανενα προβλημα.μηπως εχεις αλλη ρομ και οχι την lp7?Τωρα το ειδα ο cf lp7 exei supersu και οχι superuser γιαφτο ειχες προβλημα.αν απενεργοποιουσες το superuser θα ηταν ολα μιαχαρα.

Edited by apostolos3

sου ειπα πρωτα θα γινεις unroot kai meta περνας τον cf lp7.kai αν μιλας για το triangle an eisai root και εισαι σε ICS πραγματικα δεν ταεχεις κανενα προβλημα.μηπως εχεις αλλη ρομ και οχι την lp7?

Μα εκανα unroot πριν περασω το cf root.

Απλα ρωτησα, μηπως γινεται χωρις να μπω στην διαδικασια του unroot.

Τελοσπαντων,υπηρξαν προβληματα και το επανεφερα.

Οσο για την εφαρμογη, εκτος απο το τριγωνο, μηδενιζει και τον counter?

Αυτη δεν ειναι?

http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=screenshot2012042619525.png&res=landing

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Για τηv vodafone BULP6. αρα? αυτο θα περασω: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.

Όχι δε θα περάσεις αυτό, αυτό είναι για την LP7. Μπορείς να απαντήσεις στην ερώτησή μου παραπάνω;

- Alex

Μα εκανα unroot πριν περασω το cf root.

Απλα ρωτησα, μηπως γινεται χωρις να μπω στην διαδικασια του unroot.

Τελοσπαντων,υπηρξαν προβληματα και το επανεφερα.

Οσο για την εφαρμογη, εκτος απο το τριγωνο, μηδενιζει και τον counter?

Αυτη δεν ειναι?

http://desmond.imageshack.us/Himg19/scaled.php?server=19&filename=screenshot2012042619525.png&res=landing

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 αυτο ειναι για να μι κανεις λαθος,και τον counter nai δουλευει μονο σε ICS ROMS.πατας το reset flash counter kai εισαι καθαρος.Ολοι οι cf kernel για ICS εχουν supersu kαι οχι superuser να το ξερετε

Edited by apostolos3

Όχι δε θα περάσεις αυτό, αυτό είναι για την LP7. Μπορείς να απαντήσεις στην ερώτησή μου παραπάνω;

Τα εβαλα τα δυο αρχεια στην cd και δεν τα εβλεπε καθολου.Μολιs εμπαινα σε recovery μου εβγαζε

αυτο ../ και τ'αλλα 3-4 που εχει.μετα τα εβαλα στην εξωτερικη cd μολιs παταγα πανω στο

SU-Busybox-Installer μου ελεγε not found file.και οτι δεν μπορει να γινει στα αγγλικα.

Μετα εκανα ολα τα wipe απο recovery και format και τιs καρτεs.Ξαναδοκιμασα εσωτερικη και εξωτερικη αλλα τιποτα.Οταν το συνδεω πλεον στο PC το βλεπει σαν εξωτερικη συσκευη αποθηκευσηs.Πωs θα το κανω τελικα root?Please μια βοηθεια Αlex.Μου'χει σπασει τα νευρα.

Τα εβαλα τα δυο αρχεια στην cd και δεν τα εβλεπε καθολου.Μολιs εμπαινα σε recovery μου εβγαζε

αυτο ../ και τ'αλλα 3-4 που εχει.μετα τα εβαλα στην εξωτερικη cd μολιs παταγα πανω στο

SU-Busybox-Installer μου ελεγε not found file.και οτι δεν μπορει να γινει στα αγγλικα.

Μετα εκανα ολα τα wipe απο recovery και format και τιs καρτεs.Ξαναδοκιμασα εσωτερικη και εξωτερικη αλλα τιποτα.Οταν το συνδεω πλεον στο PC το βλεπει σαν εξωτερικη συσκευη αποθηκευσηs.Πωs θα το κανω τελικα root?Please μια βοηθεια Αlex.Μου'χει σπασει τα νευρα.

http://download.chainfire.eu/159/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_BU_VOD_LPC-v5.4-CWM5.zip εδω εισαι αλλα αν εχεις ηδη μεσα κανει ροοτ θα κανεις πρωτα unroot θα απενεργοποιησεις το superuser kai μετα θα περασεις με odin aυτον einai gia vod LPC.υπαρχουν και aλλοι κερνελ αν εχεις προβλημα που σε κανουν ροοτ

Edited by apostolos3

Επρεπε πρωτα να επιλεξεις το CWM και απο εκει θα ανοιγες το SU-Busybox-Installer. Αφου τα αναγνωρισε στην εξωτερικη sd δεν χρειαζοταν να την κανεις format.

http://download.chainfire.eu/159/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_BU_VOD_LPC-v5.4-CWM5.zip εδω εισαι αλλα αν εχεις ηδη μεσα κανει ροοτ θα κανεις πρωτα unroot θα απενεργοποιησεις το superuser kai μετα θα περασεις με odin aυτον einai gia vod LPC

ειχα κανει το root στην GINGERBREAD 2.3.5 με τον τροπο του DooM LoorD

πρεπει να κανω τωρα unroot? Δεν εφυγε το root με την αναβαθμιση σε ICS?

μια βοήθεια όποιος μπορεί...

πέρασα μέσω kies την ICS και ήταν της cos. Το τήλ είχε θέματα. Δεν έμπαινε καν στο δίκτυο να πάρει τηλ και φαινόταν ότι δεν πήγαινε καλά. Κατάβασα την LPH και την πέρασα με odin...πάλι τα ίδια. Περνάω την παλιά του την 2.3.5 και όταν ξεκινάει λέει συνέχεια "Σφάλμα. αναγκαστικό κλεισιμο και μπλα μπλα και μένει στην οθόνη για να ξεκινήσω. Τί γίνεται? τι μπορώ να κάνω??

Επρεπε πρωτα να επιλεξεις το CWM και απο εκει θα ανοιγες το SU-Busybox-Installer. Αφου τα αναγνωρισε στην εξωτερικη sd δεν χρειαζοταν να την κανεις format.

Aυτο επελεξα πρωτα το CWM.Και απο κει το ανοιξα αλλα ματαια.!!!

πρεπει να κανω τωρα unroot? Δεν εφυγε το root με την αναβαθμιση σε ICS?[/Q

φευγει αλλα μενει ο superuser.αν υπαρχει μεσα βαλε τον aυτον http://www.gokhanmoral.com/ θα σε κανει ρουτ αν δεν υπαρχει ο superuser τον cf root αυτον που σουδωσα πιο πανω

Edited by apostolos3

Ακομα δεν εχω περασει την ics,ψηνομαι ασχημα,αλλα δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης γιατι διαβαζω οτι ενα μεγαλο μερος οσων την περασαν,εχει προβλημα.Να οφειλεται στην ics η στις λαθος ενεργειες των περισσοτερων?Υποτιθεται οτι για τους αρχαριους σαν κ μενα ειναι απλη διαδικασια μεσω kies,αλλα βλεπω οτι δημιουργουνται προβληματα...

Ακομα δεν εχω περασει την ics,ψηνομαι ασχημα,αλλα δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης γιατι διαβαζω οτι ενα μεγαλο μερος οσων την περασαν,εχει προβλημα.Να οφειλεται στην ics η στις λαθος ενεργειες των περισσοτερων?Υποτιθεται οτι για τους αρχαριους σαν κ μενα ειναι απλη διαδικασια μεσω kies,αλλα βλεπω οτι δημιουργουνται προβληματα...

kαι στα δυο που λες οφειλεται,εγω δεν ειχα κανενα προβλημα περασα 3 διαφορετικες ICS απο odin αφου τη πρωτη φορα εκανα format system kai factory reset μεσω ρεκοβερι και περασα και τον speedmod kernel και ολα μια χαρα

Δεν μπορώ να καταλάβω αν δεν έκανες κάτι σωστά η αν φταίει η ROM της Vodafone. Το πρώτο αρχείο το βάζεις στην εξωτερική κάρτα, και όταν το τρέξεις και μπεις στο cwm, τρέχεις το 2o αρχείο.

Αν δε σου δουλεύει με τίποτα, το Cf-root που έδωσε o Απόστολος παραπάνω θα σου κάνει τη δουλειά.

- Alex

πρεπει να κανω τωρα unroot? Δεν εφυγε το root με την αναβαθμιση σε ICS?[/Q

φευγει αλλα μενει ο superuser.αν υπαρχει μεσα βαλε τον aυτον http://www.gokhanmoral.com/ θα σε κανει ρουτ αν δεν υπαρχει ο superuser τον cf root αυτον που σουδωσα πιο πανω

Μαλλον μεσα ειναι γιατι το ειδα οταν ανοιξα για πρωτη φορα.Μετα εκανα factory reset

θα'αλλαξει κατι μ'αυτον?Γι΄αυτο δεν μπορω να το κανω μαλλον root γιατι ειναι το superuser μεσα?

το unroot θα το κανω με τον τροπο του DooM LoorD?Tα κατεβασα.Εχει δυο τροπουs με οdin και CWM.Αν το κανω με τον δευτερο θα το βαλω χυμα μεσα?Αλλιωs θα βαλω τον αλλο.

Ευχαριστω πολυ.!!!

Μαλλον μεσα ειναι γιατι το ειδα οταν ανοιξα για πρωτη φορα.Μετα εκανα factory reset

θα'αλλαξει κατι μ'αυτον?Γι΄αυτο δεν μπορω να το κανω μαλλον root γιατι ειναι το superuser μεσα?

το unroot θα το κανω με τον τροπο του DooM LoorD?Tα κατεβασα.Εχει δυο τροπουs με οdin και CWM.Αν το κανω με τον δευτερο θα το βαλω χυμα μεσα?Αλλιωs θα βαλω τον αλλο.

Ευχαριστω πολυ.!!!

Νομίζω ότι είσαι ήδη root. Είσαι σίγουρος ότι δεν πέτυχε; Τι περίμενες να δεις;

- Alex

• The topic was unpinned