GeoX Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Να δώσω και εγώ το feedback μου για την LP7. 1) Το wifi πιάνει καλύτερα. 2) Το gps κλειδώνει πιο αργά από πριν (με mobile network απενεργοποιημενο). 3) Η μπαταρία το ίδιο πάνω κατω αν και είναι νωρίς ακόμα να πω. 4) Η παραλειψη των contacts στον dier είναι τραγικη. Το touchwiz γενικά το ίδιο με την Gb. 5) Γενικά δεν καταλαβαίνω πως σας αρέσει το scrollαρισμα της ICS. Στη Gb ήταν πολύ πιο smooth, εδω είναι πολύ αργο και κάνει καρε-καρε καμιά φορά. 7) Ο syock browser είναι παρα πολύ καλός και ανανεωμενος. Να πω ότι έκανα hard reset πριν την αναβάθμιση. Γενικά η ICS δεν είναι κατι φοβερό. Είναι το ίδιο γραφικο περιβάλλον αφού δεν έχουν αλλάξει το touchwiz καθόλου και γενικά βλέπω πιο πολλά προβλήματα από πριν. Όσοι είστε σε Gb αν είστε ευχαριστημενοι μην την κανετε την αναβάθμιση θα προτεινα. Το wifi ΟΝΤΩΣ είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ Το GPS μετα το MOD τα σπάει !! κλειδώνει σε 6 sec indoor με ακρίβεια 5m. Τα εργοστασιακά settings ειναι για north america... Η μπαταρία μου φαίνεται ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗ... θα δείξει όμως με τις ημέρες και μετα την πληρη εγκατάσταση όλων των apps Η παραλειψη των contacts στον dier είναι τραγικη.... Συμφωνούμε ΟΛΟΙ σε αυτό... Το κινητό είναι ΠΙΟ γρήγορο και ΠΙΟ fun to play with... To Touchwiz ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΥΚΛΟ στις homepages απο 7 σε 1 και απο 1 σε 7... ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ .ΝΟMEDIA δεν λειτουργουν πλεον... μια εύκολη λύση φυσικά είναι το Q gallery σαν default και μπορει να κρύψει και να εμφανίσει φακέλους , εξάλλου είναι καλύτερο απο το στοκ αφού και πιο καλη picture quality εχει και μεγαλυτερο ζουμ κανει ... Ο Browser είναι πιο γρήγορος... Και Τέλος το no increasing volume ringtone, Battery 1% , 15 sortcuts bar... ειναι mods πολυ ευκολα πλεον αφου η lp7 και lps είναι ίδιες στο modding αρα μπορειτε να βρειτε και να κανετε customise αφοβα πραγμα που δεν γινόταν σε όλες τις gingerbread.... Εαν δεν κάνατε πλήρες hard reset να γίνει του κουτιου πριν το ICS , και hard reset μετα και την ICS... έτσι ώστε να στρώσει η συσκευη και να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ να περασετε τις εφαρμογες ΜΙΑ ΜΙΑ και τις καινουργιες τους ΕΚΔΟΣΕΙΣ... μην κλαιγεστε για BUGS... οι πιο πολλες εφαρμογες μου είχαν ζήτημα με την ics και είχαν αναβαθμίσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_dellis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ρε παιδια εγω εχω την LP7 official μεσω kies εδω και ενα μηνα περιπου και εκτος με το θεμα με την μπαταρια...μου βγαζει μερα ανετα αλλα με 2,3,5 που ειχα πριν ειχα και περισσευμα.....σε ολα τα αλλα πραγματικα πεταει ειδικα ο browser του...εβγαλα ολους τους αλλους...(opera..dolphin κτλ) χρησιμοποιω μονο τον δικο του... Παράθεση Galaxy S4 i9500 Purple Mirage Galaxy tab 10.1 gt-p7500 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 To tw στην 2.3.5, αν θυμαμαι καλα που ειχα, ηδη ηταν ατερμονη η πλοηγηση στις αρχικες οθονες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, η gingerbread συνολικά είναι καλύτερη. Προφανώς.Αφού γράφει ότι το τηλέφωνο είναι νεκρό. Βρε μηπως εμεινε απο μπαταρια; :P Οχι η Ginger δεν ηταν καλυτερη, trust με εχω ICS εδω και 1.5 μηνα απο τοτε που βγηκε η official πολωνικη. Ειναι πολυ πιο μπροστα σαν OS. Απλα ο TW ειναι για πεταμα για αυτο και εβαλα NOVA ωστε να εχω το μαμα γραφικο και GPU acceleration, ενω με ΤW δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 To tw στην 2.3.5, αν θυμαμαι καλα που ειχα, ηδη ηταν ατερμονη η πλοηγηση στις αρχικες οθονες. χαχααχαχα εγω ήμουν με official 2.3.4.... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εχω ενα περιεργο φαινομενο εδω.Οτι αρχειο βαζω στην micro-sd (32GB samsung class 10) τοσος χωρος αφαιρειτε και απο την internal sd.Εαν βαλω δηλαδη 5gb με video και mp3 στην micro-sd αυτος ο χωρος θα αφαιρεθει και απο την συσκ αποθ. USB με αποτελεσμα να εχει σχεδον γεμισει.Τα αρχεια τα εχει στο Διαφορα Αρχεια μου βγαζει εναν φακελο external_sd. Τι παιζει ξερει κανεις?Εχω κανει 3 φορες factory reset μεχρι τωρα. /sdcard/external_sd ειναι η SD σου /sdcard ειναι η εσωτερικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Στην ginger θυμαμαι οτι ειχα πριν τον rom manager. Τωρα δεν τον εχω, τι πρεπει να κανω, να περασω αλλον bootloader η απλα να τον κατεβασω? Ρωταω γιατι ηταν πολυ βολικη εφαρμογη. Ξερει κανεις? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ξερει κανεις? Βασικα για να την χρησιμοποιησεις πρεπει να κανεις root. Για να κανεις root πρεπει να περασεις CF-root που ερχεται πακετο με CMW 5.4 αρα μια χαρα bootloader θα εχεις. Γενικα ο ROM manager μου ειχε δημιουργησει αρκετα προβληματα στο παρελθον, καλο θα ειναι να το αποφευγεις και οτι κανεις να το κανεις απο CMW recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Βασικα για να την χρησιμοποιησεις πρεπει να κανεις root. Για να κανεις root πρεπει να περασεις CF-root που ερχεται πακετο με CMW 5.4 αρα μια χαρα bootloader θα εχεις. Γενικα ο ROM manager μου ειχε δημιουργησει αρκετα προβληματα στο παρελθον, καλο θα ειναι να το αποφευγεις και οτι κανεις να το κανεις απο CMW recovery. Βασικα ειμαι root με τον απλο τροπο. Με το busybox installer πιο συγκεκριμενα. Οποτε πρεπει αναγκαστικα να το κανω με cf root,ε? Εχω την LP7 αρα ποιο αρχειο cf χρειαζομαι? Επισης πριν κανω root με cf πρεπει να γινω unroot απο τον αλλο τροπο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Βασικα ειμαι root με τον απλο τροπο. Με το busybox installer πιο συγκεκριμενα. Οποτε πρεπει αναγκαστικα να το κανω με cf root,ε? Εχω την LP7 αρα ποιο αρχειο cf χρειαζομαι? Επισης πριν κανω root με cf πρεπει να γινω unroot απο τον αλλο τροπο? Το busybox installer από μόνο του δεν κάνει root, ποιόν τρόπο εννοείς; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Το busybox installer από μόνο του δεν κάνει root, ποιόν τρόπο εννοείς; Τον τροπο που εχεις ανεβασει εσυ στους οδηγους για root σε ICS. Ειμαι root κανονικα και χωρις τριγωνο με αυτον τον τροπο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Βασικα ειμαι root με τον απλο τροπο. Με το busybox installer πιο συγκεκριμενα. Οποτε πρεπει αναγκαστικα να το κανω με cf root,ε? Εχω την LP7 αρα ποιο αρχειο cf χρειαζομαι? Επισης πριν κανω root με cf πρεπει να γινω unroot απο τον αλλο τροπο? eδω ειναι ο CF Root http://download.chainfire.eu/158/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip kai σε ics πλεον μπορεις να αφαιρεσεις το τριγωνο και ναμηδενισεις τον counter me to trianglie Edited April 26, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 eδω ειναι ο CF Root http://download.chainfire.eu/158/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5.zip Βασικα το ειχα βρει και εγω, απλα δεν ηξερα ποιος απο τους δυο ηταν, γιατι υπηρχε αλλος ενας. Οποτε πρεπει να γινω unroot απο τον αλλο τροπο πρωτα? Ευχαριστω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 /sdcard/external_sd ειναι η SD σου /sdcard ειναι η εσωτερικη... Ευχαριστω. Εσας σας βγαζει το πολυχρωμο σχεδιαγραμμα με την κατανομη του χωρου για την microsd?Η ειναι μονο για τις δυο εσωτερικες μνημες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Βασικα το ειχα βρει και εγω, απλα δεν ηξερα ποιος απο τους δυο ηταν, γιατι υπηρχε αλλος ενας. Οποτε πρεπει να γινω unroot απο τον αλλο τροπο πρωτα? Ευχαριστω. ΒΕΒΑΙΑ και μετα αν θες βαλε και το triangle na σου μηδενισει τον counter kai to τριγονο εhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114δω ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Τον τροπο που εχεις ανεβασει εσυ στους οδηγους για root σε ICS. Ειμαι root κανονικα και χωρις τριγωνο με αυτον τον τροπο. E ωραία, απλά εγκατάστησε το rom manager τότε... δε βλέπω που κολλάς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις cf-root, τα παραπάνω είναι εντελώς αχρείαστα στην περίπτωσή σου. Edited April 26, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Βασικα ειμαι root με τον απλο τροπο. Με το busybox installer πιο συγκεκριμενα. Οποτε πρεπει αναγκαστικα να το κανω με cf root,ε? Εχω την LP7 αρα ποιο αρχειο cf χρειαζομαι? Επισης πριν κανω root με cf πρεπει να γινω unroot απο τον αλλο τροπο? CF Root ειναι πυρηνας που σε αφηνει να κανεις root. Δεν ειναι το ρουτ. Πιο πισω ο τυχερακιας δινει λινκ με τα CF root και λεει ποιο ειναι για την LP7. Νομιζω ειναι το πρωτελευταιο που εχουν αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Κάνω restore με το kies και έχει κολλήσει εδώ και δέκα λεπτά στην επαναφορά μουσικής στο 1398/2594 αρχείο στο 14%. το έκανε και εχτές όπου τότε διέκοψα την ανάκτηση γιατί βιαζόμουν να φύγω. Τι να κάνω να περιμένω να προχωρήσει ή να το σταματήσω? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Κάνω restore με το kies και έχει κολλήσει εδώ και δέκα λεπτά στην επαναφορά μουσικής στο 1398/2594 αρχείο στο 14%. το έκανε και εχτές όπου τότε διέκοψα την ανάκτηση γιατί βιαζόμουν να φύγω. Τι να κάνω να περιμένω να προχωρήσει ή να το σταματήσω? Η γνώμη μου είναι να περιμένεις... και σε εμένα καθυστερεί μερικές φορές το kies και το αφήνω να τελειώσει... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Η γνώμη μου είναι να περιμένεις... και σε εμένα καθυστερεί μερικές φορές το kies και το αφήνω να τελειώσει... έχω φτάσει τώρα κοντά στο 20λεπτο..δεν έχω πρόβλημα να περιμένω αλλά θα έχει νόημα; Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 E ωραία, απλά εγκατάστησε το rom manager τότε... δε βλέπω που κολλάς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις cf-root, τα παραπάνω είναι εντελώς αχρείαστα στην περίπτωσή σου. Μα για να λειτουργησει ο ROM Manager θελει CMW ουτος η αλλος οποτε θα τον περασει και αυτον, απλα τελευταια φορα που το εκανα στο desire που ειχα τα εκανε ολα ανω κατω και δεν διορθωθηκε ουτε με επιστροφη στη κατασταση αγορας, ετρωγε κολληματα ο cmw και το προγραμμα αν ηθελα να περασω καποια αλλη ρομ κατα το restart με πεταγε στον cmw αντι να το κανει αυτοματα... οποτε παλι χειροκινητα το εκανα. Γενικα δεν προτινω αυτοματισμους στην αλλαγη ρομ, ενα bug να βρεθει στην εφαρμογη μπορει να σου brickαρει το τηλεφωνο ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλησπέρα, το πόσταρα χτες θα το ποστάρω σήμερα μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος Μου ρθε χτες και μενα το μηνυματάκι για αναβαθμιση Το βάζω στο kies τραβαω και ενα backup πριν με τιτανιουμ, και ξεκινά η διαδικασία τελειώνει- διαπιστώνων ότι δεν δουλευει τιποτα, ουτε το touchwiz ούτε καν ο dialer του τραβαω αλλο ενα reset κατεβαζω το firmawre kai παω να το εγκαταστήσω με odin πια οκ μεχρι οκ, ολα περνάνε σωστά, το κινητό δειχνει να δουλεύει, bootαρει για να ξανανοίξει και.... νεκρο.... τι 3 buttons με ή χωρις jig χρησιμοποίησα, τι μπαταρία έβγαλα, τι το άφησα να κρυώσει, τι, τι, τι...τιποτα... any kind of help will be appreciated Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Καλησπέρα, το πόσταρα χτες θα το ποστάρω σήμερα μηπως μπορει να βοηθήσει κάποιος Μου ρθε χτες και μενα το μηνυματάκι για αναβαθμιση Το βάζω στο kies τραβαω και ενα backup πριν με τιτανιουμ, και ξεκινά η διαδικασία τελειώνει- διαπιστώνων ότι δεν δουλευει τιποτα, ουτε το touchwiz ούτε καν ο dialer του τραβαω αλλο ενα reset κατεβαζω το firmawre kai παω να το εγκαταστήσω με odin πια οκ μεχρι οκ, ολα περνάνε σωστά, το κινητό δειχνει να δουλεύει, bootαρει για να ξανανοίξει και.... νεκρο.... τι 3 buttons με ή χωρις jig χρησιμοποίησα, τι μπαταρία έβγαλα, τι το άφησα να κρυώσει, τι, τι, τι...τιποτα... any kind of help will be appreciated Mπορεί να σου κάηκε καμιά πλακέτα, έχει ξανασυμβεί. Αν δεν ανοίγει με τίποτα, στείλτο στο service. CF Root ειναι πυρηνας που σε αφηνει να κανεις root. Δεν ειναι το ρουτ. Πιο πισω ο τυχερακιας δινει λινκ με τα CF root και λεει ποιο ειναι για την LP7. Νομιζω ειναι το πρωτελευταιο που εχουν αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Kάνεις λάθος. Το cf-root είναι οντως πυρήνας, αλλά ΕΙΝΑΙ το root. Μάλλον έχεις στο μυαλό σου τους insecure kernels του Odia, που δε δουλεύουν σε ics απ'όσο ξέρω. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά καλύτερα αν δεν είσαι σίγουρος να μη δίνεις τελείως λάθος πληροφορίες, γιατί μπερδεύονται όλοι όπως βλέπεις... Μα για να λειτουργησει ο ROM Manager θελει CMW ουτος η αλλος οποτε θα τον περασει και αυτον, απλα τελευταια φορα που το εκανα στο desire που ειχα τα εκανε ολα ανω κατω και δεν διορθωθηκε ουτε με επιστροφη στη κατασταση αγορας, ετρωγε κολληματα ο cmw και το προγραμμα αν ηθελα να περασω καποια αλλη ρομ κατα το restart με πεταγε στον cmw αντι να το κανει αυτοματα... οποτε παλι χειροκινητα το εκανα. Γενικα δεν προτινω αυτοματισμους στην αλλαγη ρομ, ενα bug να βρεθει στην εφαρμογη μπορει να σου brickαρει το τηλεφωνο ανετα. Που είδες τον αυτοματισμό; Το θέμα, για να ξεκαθαρίσει λίγο το μπέρδεμα, είναι ότι υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει root το τηλέφωνο με ice cream sandwich. Ο ένας είναι ο cf-root, που εμπεριέχει το cwm recovery, και ο άλλος είναι ο πιο καθαρός τρόπος χωρίς πυρήνα, που δε βάζει cwm. Το rom manager όπως σωστά λες χρειάζεται cwm, αλλά ούτως ή άλλως περνάει τη δικιά του έκδοση κατά την εγκατάσταση, οπότε αν είναι να χρησιμοποιήσεις rom manager, ο τρόπος που θα κάνεις root δεν έχει καμία σημασία. Edited April 26, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) Mπορεί να σου κάηκε καμιά πλακέτα, έχει ξανασυμβεί. Αν δεν ανοίγει με τίποτα, στείλτο στο service. Kάνεις λάθος. Το cf-root είναι οντως πυρήνας, αλλά ΕΙΝΑΙ το root. Μάλλον έχεις στο μυαλό σου τους insecure kernels του Odia, που δε δουλεύουν σε ics απ'όσο ξέρω. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά καλύτερα αν δεν είσαι σίγουρος να μη δίνεις τελείως λάθος πληροφορίες, γιατί μπερδεύονται όλοι όπως βλέπεις... My bad, sorry. Πηξιμο γαρ.... Σχετικα με το ROM manager. Αυτοματισμο εννοω στις αλλαγες ρομ. Επιλεγεις ρομ την κατεβαζει και αυτοματα κανει επανεκκινηση και την περναει. Θελει CMW οπως ειπαμε αλλα δεν ξερω κατα ποσο παιζει σωστα η εκδοση που περναει. Γενικα ειχα διαφορα προβληματα οταν το χρησιμοποιησα. Στο GS2 οταν το περασα ενω υπηρχε ηδη CMW περασε 2ο και υπηρχαν και οι 2 μεσα με αποτελεσμα να γινει κουρειο το κινητο... Για αυτο λεω καλυτερα αν το αποφευγουμε... + αυτο που περασε ο ρομ μανατζερ δεν εβλεπε την SD :P. Edited April 26, 2012 by euklidis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδια Help... Κινητό απο Vodafονε αλλά με κάρτα Cosmote.Του έκανα update σε ICS. Δεν μ'αρεσε.....Του Πέρασα thn Omega...Δεν μ'αρεσε. Τώρα Ηθελα να πάω σε Ginegerbread και κατεβασα I9100BUKJ3 απο το sammobile [η official δεν ειναι αυτή????]. Ακολούθησα τον οδηγό απο το ποστ 1 αλλά το κινητο συνέχεια μου βγάζει "Stop unexpedectly"....και κάνω touch στο ανθρωπακι και δεν ξεκιναει......Τι κάνω?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts