tsip Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Ποια insecure kernel πρεπει να περασω? Τα στοιχεια ειναι 3.0.15 9100XXLPS-CL294511 Αν ειναι ευκολο και το link γιατι εχω πελαγωσει να ψαχνω.Πωs θα το κανω root?Εχω βαλει LPS χωριs speed mode πειραζει?Ευχαρηστω. Edited April 12, 2012 by tsip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Ποια insecure kernel πρεπει να περασω? Τα στοιχεια ειναι 3.0.15 9100XXLPS-CL294511 Αν ειναι ευκολο και το link γιατι εχω πελαγωσει να ψαχνω.Εχω βαλει LPS χωριs speed mode πειραζει?Ευχαρηστω. εδω μεσα και βαλε τον CF Root για LPS ειναι στο τελοςhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 kai εδω τον καινουργιο Syah kernel με Dualboot και καλη μπαταρια http://www.gokhanmoral.com/gm/Τοσο καιρο πρωτη φορα βλεπω τοσο καλη μπαταρια με τον καινουργιο syah kernel.διαλεξε Edited April 12, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ρε παιδιά βοηθήστε με εδώ λιγάκι γιατί δεν καταλαβαίνω το εξής στην διαδικασία αλλαγής firmware : " Καν΄τε κλικ στο κουμπί που λίει “Pda” αναζητήστε το αρχείο που αποσυμπιέσατε στο βημα 1. Αν το αρχείο που αποσυμπιέσαμε πριν περιέχει παραπάνω απο 1 αρχεία, θα πρέπει να τα τοποθετήσουμε ανάλογα δηλαδή Phone/Modem και CSC στα αντίστοιχα κουτιά του Odin." Το αρχείο που κατέβασα περιέχει 3 τα εξής αρχεία : 1- .exe 2- .ini 3- .pit Η απορία μου πώς θα μπούν αυτά τα αρχεία, στα αντίστοιχα phone/Modem και CSC ? Μπαίνουν αυτόματα? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ρε παιδιά βοηθήστε με εδώ λιγάκι γιατί δεν καταλαβαίνω το εξής στην διαδικασία αλλαγής firmware : " Καν΄τε κλικ στο κουμπί που λίει “Pda” αναζητήστε το αρχείο που αποσυμπιέσατε στο βημα 1. Αν το αρχείο που αποσυμπιέσαμε πριν περιέχει παραπάνω απο 1 αρχεία, θα πρέπει να τα τοποθετήσουμε ανάλογα δηλαδή Phone/Modem και CSC στα αντίστοιχα κουτιά του Odin." Το αρχείο που κατέβασα περιέχει 3 τα εξής αρχεία : 1- .exe 2- .ini 3- .pit Η απορία μου πώς θα μπούν αυτά τα αρχεία, στα αντίστοιχα phone/Modem και CSC ? Μπαίνουν αυτόματα? Thank you Δεν πρεπει ναναι σωστο αυτο .απο που το κατεβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Δεν πρεπει ναναι σωστο αυτο .απο που το κατεβασες? Από εδώ : http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa και κατέβασα αυτό : I9100XXLPS 4.0.3 2012 March I9100OXALPS Poland κάνοντας κλικ στο Download Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Από εδώ : http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa και κατέβασα αυτό : I9100XXLPS 4.0.3 2012 March I9100OXALPS Poland κάνοντας κλικ στο Download Σε ευχαριστώ τοτε πρεπει να εχεις ΕΝΑ αρχειο με καταληξη HOME.tar.md5 το οποιο το βαζεις στο πεδιο PDA στο Odin Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 τοτε πρεπει να εχεις ΕΝΑ αρχειο με καταληξη HOME.tar.md5 το οποιο το βαζεις στο πεδιο PDA στο Odin Ναι ναι έχεις δίκιο, έχω μόνο ένα αρχείο μόνο το .tar.md5 Ok. Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καινουριος στον χωρο, για ποιο λογο να κανει κανεις το κινητο του root και να μην το αφησει ως εχει; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Καινουριος στον χωρο, για ποιο λογο να κανει κανεις το κινητο του root και να μην το αφησει ως εχει; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Μαλιστα, ειναι δυσκολο για εναν αρχαριο, μπορει ευκολα να γινει η θα πελαγωσω και θα τραβαω τα μαλια μου Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Μαλιστα, ειναι δυσκολο για εναν αρχαριο, μπορει ευκολα να γινει η θα πελαγωσω και θα τραβαω τα μαλια μου Sent from my GT-I9100 using Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Καλή ανάσταση εύχομαι με υγεία. Πήρα στην αδερφή μου το s2 και έχω το εξής θέμα. Όταν το συνδέω στο kies λέει: ''Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies." Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού I9100XWKK5/I9100OXXKJ3/I9100XXKI4/I9100XWKK5 (COS) Άλλαξα το sales code σε EUR αλλά τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Είναι λογικό να μην με αφήνει να κάνω αναβάθμιση; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις firmware...τωρα εχω ics την lps οντως καλυτερη απο την lpq που ειχα βαλει στην αρχη,ειδα τωρα και εχουν βγει και κατι αλλες firm της vodafone για καποιες χωρες πχ αγγλια και ειναι αυτη εδω I9100BULPC 4.0.3 2012 April I9100VODLP8 United Kingdom (Vodafone) υπαρχη περιπτωση να ειναι πιο κοντα στην επισημη δικη μας οταν βγει?την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει πως του φαινεται?και επισης εαν εχει ελληνικα στην μπαρα επαφων γτ απο εδω μεσα απο οτι ειδα οι μιση με τν lps εχουν και καποιοι αλλοι οπως και εγω δεν εχω και ειναι λιγο εκνευριστικο!καποιος απο εδω μεσα σε καποιο ποστ ειχε αναφερει πως κοντα στις δικιες μας ειναι και οι xw.τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Καλή ανάσταση εύχομαι με υγεία. Πήρα στην αδερφή μου το s2 και έχω το εξής θέμα. Όταν το συνδέω στο kies λέει: ''Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies." Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού I9100XWKK5/I9100OXXKJ3/I9100XXKI4/I9100XWKK5 (COS) Άλλαξα το sales code σε EUR αλλά τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω τώρα; Είναι λογικό να μην με αφήνει να κάνω αναβάθμιση; Κακως αλλαξες το sales code εφοσον ηθελες να κανεις επισημη αναβαθμιση μεσω Kies. Ο πιο συχνος λογος για τον οποιο συμβαινει αυτο ειναι γιατι εχει τσεκαρισμενο τον ''εντοπισμο σφαλματων''. Πας Ρυθμισεις>Εφαρμογες>Αναπτυξη και ΞΕτικαρεις τον εντοπισμο σφαλματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Κακως αλλαξες το sales code εφοσον ηθελες να κανεις επισημη αναβαθμιση μεσω Kies. Ο πιο συχνος λογος για τον οποιο συμβαινει αυτο ειναι γιατι εχει τσεκαρισμενο τον ''εντοπισμο σφαλματων''. Πας Ρυθμισεις>Εφαρμογες>Αναπτυξη και ΞΕτικαρεις τον εντοπισμο σφαλματων. Τον εντοπισμό σφαλμάτων τον είχα ελέγξει πρώτο πρώτο.. Το γύρισα σε COS btw.. Τι κάνουμε τώρα; Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Σβησε και ξανακατεβασε το Kies και κανε και μια επανεκκινηση καλου κακου στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Σβησε και ξανακατεβασε το Kies και κανε και μια επανεκκινηση καλου κακου στο κινητο. Το έκανα.. συνεχίζει να μου λέει τα ίδια.. :( Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εβαλα και εγω σημερα αυτην : ''LPQ 4.0.3 Firmware (Ice Cream Sandwich). Δεν είναι επίσημο ελληνικό, αλλά εχει Ελληνικά παντού, κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com, και αλλάξτε το sales code σε EUR.'' αλλα τις εξης 3 αποριες: 1) δεν συνδεεται στο Kies με τιποτα. λογικο να συμαβινει; ξαναπερασα drivers επανεκινησεις τιποτα. 2) το θεμα με τα ελληνικα στις επαφες λυνεται τελικα με το να το γυρισουμε στο γερμανικο sales code? και 3) εχουμε κατι για να γινουμε root? (αν εχουν απαντηθει ξανα καποια και δεν το καταλαβα φταιει το αρνι με τα ποτα απο χθες!!! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα. Εβαλα και εγω σημερα αυτην : ''LPQ 4.0.3 Firmware (Ice Cream Sandwich). Δεν είναι επίσημο ελληνικό, αλλά εχει Ελληνικά παντού, κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com, και αλλάξτε το sales code σε EUR.'' αλλα τις εξης 3 αποριες: 1) δεν συνδεεται στο Kies με τιποτα. λογικο να συμαβινει; ξαναπερασα drivers επανεκινησεις τιποτα. 2) το θεμα με τα ελληνικα στις επαφες λυνεται τελικα με το να το γυρισουμε στο γερμανικο sales code? και 3) εχουμε κατι για να γινουμε root? (αν εχουν απαντηθει ξανα καποια και δεν το καταλαβα φταιει το αρνι με τα ποτα απο χθες!!! ) Χρονια πολλα σε ολους.για τις επαφες γυρνατο σε DBT Γερμανιας να δεις.ρουτ υπαρχει αν το θες πες μου.αλλα θα σε στενοχορησω γιατι βιαστηκες και εβαλες τη πρωτη πολωνικη την LPQ.Αυτη εχει πολλα bugs.exei βγει και δευτερη πολωνικη που ειναι σφαιρα και χωρις bugs .Η LPS πολυ καλιτερη νεωτερη ειναι.Σε οσους ειπα να βαλουν αυτη ειδαν μεγαλη διαφορα.αν χρειαστεις κατι για ρουτ εδω ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Χρονια πολλα σε ολους.για τις επαφες γυρνατο σε DBT Γερμανιας να δεις.ρουτ υπαρχει αν το θες πες μου.αλλα θα σε στενοχορησω γιατι βιαστηκες και εβαλες τη πρωτη πολωνικη την LPQ.Αυτη εχει πολλα bugs.exei βγει και δευτερη πολωνικη που ειναι σφαιρα και χωρις bugs .Η LPS πολυ καλιτερη νεωτερη ειναι. η δευτερη που βρισκεται να την κατεβασουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) η δευτερη που βρισκεται να την κατεβασουμε;;; http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Εδω μεσα και βαλε sales code DBT γερμανιας.Σε μενα στις επαφες στη μπαρα δεξια εχει και αγγλικα και ελληνικα Edited April 16, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Εδω μεσα και βαλε sales code DBT γερμανιας και root για αυτο εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) και root για αυτο εχουμε; Απολα εχουμε http://download.chainfire.eu/157/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_OXA_LPS-v5.4-CWM5.zip ΕΔΩ.καντο ρουτ και αν δεις οτι τραβαει πολυ μπαταρια βαλε τον καινουργιο speedmod κερνελ η το syah kernel 3.1beta2.mονο τη συγκεγκριμενη εκδοση οχι καποια νεωτερη.παντα για καλη μπαταρια μιλαω.Eχει και dualboot αυτος ο κερνελ δηλαδη μπορεις αν θες να εχεις 2 διαφορετικες ρομ στο κινητο και να ξεκινας με οπια θες Edited April 16, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Απολα εχουμε http://download.chainfire.eu/157/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_OXA_LPS-v5.4-CWM5.zip ΕΔΩ.καντο ρουτ και αν δεις οτι τραβαει πολυ μπαταρια βαλε τον καινουργιο speedmod κερνελ η το syah kernel 3.1beta2.mονο τη συγκεγκριμενη εκδοση οχι καποια νεωτερη.παντα για καλη μπαταρια μιλαω.Eχει και dualboot αυτος ο κερνελ δηλαδη μπορεις αν θες να εχεις 2 διαφορετικες ρομ στο κινητο και να ξεκινας με οπια θες sales code δε με αφηνει να αλλαξω εχει μονο το EUR. wipe τα παντα ολα πως θα κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) sales code δε με αφηνει να αλλαξω εχει μονο το EUR. wipe τα παντα ολα πως θα κανω; *#272* IMEI #.αν δεν εχει μεσα DBT asto ετσι.eπειδη δεν εκανες ολα τα full wipe γιαυτο εμεινε μεσα το παλιο sales code.kane μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.αυτες οι ρομ ειναι officiall αλλα δεν ειναι full wipe. στη LPQ που ησουν επρεπε πρωτα ρουτ και μεσα απο recovery να εκανες και τα 3 wipe και μετα με ODIN φλασαριζες τη καινουργια.συγνωμη εγω φταιω επρεπε να σε ειχα πει.Τωρα αν θες κανε ρουτ στη καινουργια μετα τα wipe και ξαναφλασαρισε την LPS Edited April 16, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts