Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλαβω καλυτερα.

Επειδη η συσκευη οταν την ειχα παρει μεταχειρισμενη, ειχε περασμενη καποια αλλη custom rom.

Το μονο που εκανα, ηταν να περασω την stock μεσω odin και μετα να το rootαρω.

Δε μπορω να κανω το ιδιο και τωρα?

Το restore απο nandroid ειναι απαραιτητο?

Δεν είναι απαραίτητο, εάν δεν βαριέσαι να ξαναστήσεις το κινητό.

Απλά το restore πρέπει να γίνει αφού έχεις ξαναπεράσει την ίδια ακριβώς rom με την οποία πήρες το backup.

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι απαραίτητο, εάν δεν βαριέσαι να ξαναστήσεις το κινητό.

Απλά το restore πρέπει να γίνει αφού έχεις ξαναπεράσει την ίδια ακριβώς rom με την οποία πήρες το backup.

Οποτε κανω και τις δυο διαδικασιες?

Και odin και restore nandroid?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν έχω λόγο να πω ψέματα... Ίσα ίσα επειδή θεώρησα πως έτσι γίνεται, γι'αυτό ρώτησα αν πρέπει να κάνω hard reset.

Έκδοση Android: 4.0.3

Έκδοση βασικού φάσματος: I9100XXLPS

Έκδοση Kernel: 3.0.15-I9100XXLPS-CL294511 se.infra@SEP-68 #3

Πριν έγραφε LPQ. Άρα μπήκε σωστά. Και παρόλα αυτά οι εφαρμογές διατηρήθηκαν. Καταρχήν μόλις άνοιξε το κιν. συνδέθηκε στο Wi-Fi μου...

Tωρα καταλαβα.στη προηγουμενη ρομ στη LPQ .mesa stis ρυθμισεις δημιουργια αντιγραφων ειχες τικαρισμενα την αυτοματη επαναφορα δεδομενων.ετσι οταν συνδεθηκες στη καινουργια η google sta epanefere ολα απο τη παλια.ξετικαρισε τα και κανε επαναφορα

Έχω επανέλθει πολλές φορές μέσω nandroid backup σε προηγούμενη rom κατευθείαν χωρίς Odin. Δεν υπήρξε ποτε πρόβλημα.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχω επανέλθει πολλές φορές μέσω nandroid backup σε προηγούμενη rom κατευθείαν χωρίς Odin. Δεν υπήρξε ποτε πρόβλημα.

Εντομεταξυ, μολις παρατηρησα οτι οταν πηγαινω να κανω restore απο nandroid, εχει ενα recovery του siyahkernel που προφανως εγκατασταθηκε με την omega 10.4.

Οποτε μαλλον το εχασα το back up να υποθεσω?

Και τωρα μονο με Odin μπορω ε?

Παιδιά βάζω OFFICIAL K14 μέσο ODIN και μετά μου βγάζει FAIL και ένα κόκκινο κουτί τι να κάνω?

Καποιο λαθος θα κανεις στην διαδικασια η σου διαφευγει κατι.

Και εγω αυτην ειχα περασει πριν καιρο και δεν ειχα θεματα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Για να βάλω OFFICIAL K14 από το κινητό θέλει καμία ρύθμιση?

Στον υπολογιστη εχεις εγκατεστημενο το Kies?Mηπως το εχεις ανοικτο?

Λοιπόν, LPS με speedmod είναι ολα καλά! Ούτε lag ουτε τίποτα. Δοκίμασα και NEAK 2.0.2 αλλά κόλαγε σαν τρελό.

Για τώρα είμαι μια χαρά. Άντε να το στήσω με εφαρμογές και βλέπουμε. ;)

Λοιπόν, LPS με speedmod είναι ολα καλά! Ούτε lag ουτε τίποτα. Δοκίμασα και NEAK 2.0.2 αλλά κόλαγε σαν τρελό.

Για τώρα είμαι μια χαρά. Άντε να το στήσω με εφαρμογές και βλέπουμε. ;)

ωραια.και ο NEAK o 2.0.2 kai αυτος κολαει?ειναι καλος ομως για μπαταρια.eixa δικιο για speedmod οτι ειναι πιο σταθερος.Τελικα εβαλα και γω τον NEAK 2.0.2.δεν κολαει καθολου σε μενα τουλαχιστον

Edited by apostolos3

Η ΚΚ1 που βλέπω στο αρχικό ποστ είναι μόνο για κινητά αγορασμένα από την cosmote ? Για τα sim free SGS2 είναι η τελευταια ειναι η ΚΙ4?

Επειδή έχω βάλει ICS 4.0.3 LPQ και μου έχει προβληματάκια , είναι καλή η KI4 ώστε να την βάλω ;

Edited by ackel

Η ΚΚ1 που βλέπω στο αρχικό ποστ είναι μόνο για κινητά αγορασμένα από την cosmote ? Για τα sim free SGS2 είναι η τελευταια ειναι η ΚΙ4?

Επειδή έχω βάλει ICS 4.0.3 LPQ και μου έχει προβληματάκια , είναι καλή η KI4 ώστε να την βάλω ;

καλη ειναι αλλα αν δεις πιο πανω υπαρχει και σε 4.0.3 μια πιο καινουργια εκδοση χωρις προβληματα einai η LPS

καλη ειναι αλλα αν δεις πιο πανω υπαρχει και σε 4.0.3 μια πιο καινουργια εκδοση χωρις προβληματα einai η LPS

Ευχαριστώ για την απάντηση ! Το έχω διαβάσει για την LPS αλλά θα περιμένω λίγους καιρό ακόμα μέχρι να ωριμάσει το ICS.

Πέρασα χθες την LPS με τον sppedmod.

Δεν έχω προλάβει να εντοπισω σημαντικές διάφορες σε σχέση με την LPQ της Κύπρου.

Το σίγουρο είναι ότι η καμερα δεν έχει ροζ και λόγο kernel ίσως η συσκευη είναι ελαφρά πιο γρηγορη. Όχι κάτι σημαντικό όμως.

Η μπαταρία ίσως είναι χειρότερη. Περιμένω να αδειάσει εντελώς για να κάνω wipe status και να την ξαναδώ.

Ξέχασα να πω ότι ο kernel χάρη σε κάποιες ρυθμίσεις του, κρατά περισσότερη free ram όμως αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο γιατι μάλλον κλείνει πιο γρήγορα κάποιες εφαρμογές που βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Ειλικρινά δεν έχω πεισθεί ακόμα απο το ICS. Aν υπήρχε η δυνατότητα να έχω σε gingerbread κάποιες εφαρμογές του ics όπως ο νέος browser, το νέο Gmail κλπ, θα έμενα σ αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πέρασα χθες την LPS με τον sppedmod.

Δεν έχω προλάβει να εντοπισω σημαντικές διάφορες σε σχέση με την LPQ της Κύπρου.

Το σίγουρο είναι ότι η καμερα δεν έχει ροζ και λόγο kernel ίσως η συσκευη είναι ελαφρά πιο γρηγορη. Όχι κάτι σημαντικό όμως.

Η μπαταρία ίσως είναι χειρότερη. Περιμένω να αδειάσει εντελώς για να κάνω wipe status και να την ξαναδώ.

Ξέχασα να πω ότι ο kernel χάρη σε κάποιες ρυθμίσεις του, κρατά περισσότερη free ram όμως αυτο δεν είναι απαραίτητα καλο γιατι μάλλον κλείνει πιο γρήγορα κάποιες εφαρμογές που βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Ειλικρινά δεν έχω πεισθεί ακόμα απο το ICS. Aν υπήρχε η δυνατότητα να έχω σε gingerbread κάποιες εφαρμογές του ics όπως ο νέος browser, το νέο Gmail κλπ, θα έμενα σ αυτο.

και ενα αλλο bug που διορθωσαν ειναι αυτο με την αλλαγη φοντου με ανοικτη την επιταχυνση υλικου 2D.O speedmod για να αποδωσει 100% θελει 1 με 2 κυκλους φορτισης πιστευω το ξερεις αυτο. kai αν δεν μεινεις ικανοποιημενος με speedmod υπαρχει και ο NEAK.Με τις καταλληλες ρυθμισεις και λιγο undervolting ειναι καλιτερος σε θεμα μπαταριας.τον δοκιμασα βρηκα τις σωστες ρυθμισεις.αλα γυρισα πισω στο speedmod λογω οτι δεν μαρεσει η καταπονιση του κινητου με undervolting

Edited by apostolos3

Καλησπερα παιδες.

Εχω μια ερωτηση ακομα.

Οπως ειπα εχθες, εχω την omega 10,4 black blue.

Αν θελω να παω στην omega 10,4 ics πρεπει να ξαναμπω στην διαδικασια του wipe data?

η απλα κανω μονο wipe dalvik cashe, κραταω τα back up μου και την flashαρω?

Καλησπερα παιδες.

Εχω μια ερωτηση ακομα.

Αν θελω να παω στην omega 10,4 ics πρεπει να ξαναμπω στην διαδικασια του wipe data?

Καλου κακου νομιζω πρεπει να τα κανεις τα wipe για ναχεις το κεφαλι σου ησυχο απο τυχον προβληματα.Aλλα καλυτερα γιατι δεν ρωτας μεσα στο σαιτ της ωμεγα?

Edited by apostolos3

Ρε παιδιά προσπαθώ να βάλω την 2.3.6 (Είμαι σε ICS και θέλω να γυρίσω πίσω!!).

Έκανα extract to rar που κατέβασα από το 2ο post και μέσα μου έχει 9 αρχεία. Πιο από όλα εκείνα τα αρχεία πρέπει να βάλω στο PDA, δεν έχω καταλάβει...

Edited by charsta800

Έκανα extract to rar που κατέβασα από το 2ο post και μέσα μου έχει 9 αρχεία. Πιο από όλα εκείνα τα αρχεία πρέπει να βάλω στο PDA, δεν έχω καταλάβει...

Μπες στο sammobile βρες την official εκδοση που θελεις και κατεβασε τη, μετα κανε wipe data βγαλε την μπαταρια μπες σε download mode και περασε την μεσω odin..

Καλησπερα παιδες.

Εχω μια ερωτηση ακομα.

Εγω ξερω οτι δε χρειαζεται να κανεις wipe data.. Μονο αν βαλεις αλλη ρομ εκτος omega..

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Εδω μεσα μπες και βαλε την τελευταια 2.3.6 δες αν θες τη XWLA4

Edited by apostolos3

Δεν μπορώ να συνεχίσω δηλαδή με αυτά που υπάρχουν στο 2o post αυτού του topic?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550

Δεν μπορώ να συνεχίσω δηλαδή με αυτά που υπάρχουν στο 2o post αυτού του topic?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550

αυτη που λες εσυ ειναι παλια και με τη επαναφορα απο 4.0.3 λογω bootloader μπορει να σε δημιουργησει προβλημα στην εγκατασταση

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona Εδω μεσα μπες και βαλε την τελευταια 2.3.6 δες αν θες τη XWLA4

Έχει 4 με αυτή την κατάληξη XWLA4.

I9100XWLA4 2.3.6 2012 January I9100EPLKL1 Germany (E-Plus)

I9100XWLA4 2.3.6 2012 January I9100VIAKI1 Germany (O2)

I9100XWLA4 ## 2.3.6 2012 January I9100MOTLA1 Slovenia (Mobitel)

I9100XWLA4 ## 2.3.6 2012 February I9100DBTKH1 Open Germany

Έχουν ελληνικά?

Έχει 4 με αυτή την κατάληξη XWLA4.

I9100XWLA4 2.3.6 2012 January I9100EPLKL1 Germany (E-Plus)

I9100XWLA4 2.3.6 2012 January I9100VIAKI1 Germany (O2)

I9100XWLA4 ## 2.3.6 2012 January I9100MOTLA1 Slovenia (Mobitel)

I9100XWLA4 ## 2.3.6 2012 February I9100DBTKH1 Open Germany

Έχουν ελληνικά?

Τη Τελευεταια,εχει ελληνικα παντου.ειναι αυτη που ειχα πριν παω σε 4.0.3δοκιμασμενη.το κινιτο μου ειναι γερμανικο αυτην ειχα και την αναγνωριζει και το kies

• The topic was unpinned