Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει βγεί, αλλά μόνο για μοντέλα που προέρχονται απο ορισμένες χώρες.

Αν δεν βλέπεις αναβάθμιση, τότε υπομονή...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περασα την ρομ σε εναν γνωστο μου μεσο odin αλλα δεν εχει τον launcher ics που σημαινει οτι και μεσω kies να βγει θα ειναι ετσι για το SII ??? Δεν θα ειναι οπως στο nexus,αν γνωριζει καποιος ας μας πει ;) ;)
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Περασα την ρομ σε εναν γνωστο μου μεσο odin αλλα δεν εχει τον launcher ics που σημαινει οτι και μεσω kies να βγει θα ειναι ετσι για το SII ??? Δεν θα ειναι οπως στο nexus,αν γνωριζει καποιος ας μας πει ;) ;)

Ναι μαλλον θα πρεπει να βολευτουμε με καποιον αλλον launcher οπως nova η apex.Παντως και μενα δεν μου αρεσει ο twlauncher.Περιμενα κατι διαφορετικο

Μετά απο 2-3 μέρες με την official ics, ξαναγύρισα στην gingerbread.

Δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δηλαδή restarts η εφαρμογές που κρασαρουν.

Απλά η συνολική εμπειρία χρήσης με gingerbread συν JK settings κλπ, το καλύτερο scrolling, υπερτερούν για μένα των όσων φέρνει το ics.

Συγκεκριμένα ο νέος task manager είναι φτιαγμένοι για soft button. Με παρατεταμένο πάτημα του home button χάνεις την αμεσότητα. Και πραγματικά χρειάζεται να τον χρησιμοποιείς αν θέλεις να επωφεληθεις τις δυνατότητες του. Οι εφαρμογές πλέον δεν κλείνουν πατώντας το button επιστροφής οπότε όλη η δουλεια γίνεται μέσω του TM.

Η κάμερα είναι ελάχιστα η καθόλου βελτιωμένη, ο browser δείχνει πιο γρήγορος αλλα δεν έχει αυτο το σφερατο scrolling. Μοιάζει περισσότερο με το scrolling του iPad. Εννοώ ότι δεν είναι όπως στο gingerbread που με μια κίνηση φτάνεις απο την αρχή της σελίδας στο τέλος.

Το Gmail είναι πολυ καλύτερο.

Αυτο που παρατήρησα όμως είναι ότι αν οι εφαρμογές δεν είναι ανοικτές καθυστερούν λίγο σε σχέση με το GB. Μοιάζει σαν το ics να πήγε πιο κοντά στον τροπο λειτουργίας του iOS, όπου αν η εφαρμογή δεν έχει ανοίξει πριν χρειάζεται τον χρόνο της. Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλα σίγουρα ένα κλικ πιο αργά απ ότι στο gingerbread.

Τέλος θεωρώ ότι το ics είναι παρά πολυ καλό, αλλα εκεί που δείχνει τις δυνατότητες του είναι οι συσκευές που φτιάχτηκαν γι αυτο.

Πιθανότητα θα υπάρξουν νέα updates που θα βελτιώσουν τα σημεία που υστερεί.

Στην παρούσα φάση όμως με το gingerbread έχω μια συσκευή που έχει ομαλότερη λειτουργία απ ότι το iPad 2 μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ερωτήση : εμένα το Kies μου λέει ότι για να κάνω firmware upgrade χρειάζομαι κάποιο ΝΕΟ upgrade πατάω UPGRADe και το πρόγραμμα κλείνει από μόνο του...

τι έχει γίνει?

ερωτήση : εμένα το Kies μου λέει ότι για να κάνω firmware upgrade χρειάζομαι κάποιο ΝΕΟ upgrade πατάω UPGRADe και το πρόγραμμα κλείνει από μόνο του...

τι έχει γίνει?

Διέγραψε το και κατέβασε από την αρχή το kies από το site της Samsung.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παδια τι παιζει βγηκε καινουργια ics για τσεκαρετε λιγο...... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1549628

Χαζομαρα με παρεσυρε ο ενθουσιασμος μου....

Edited by sothrhsgr

Μετά απο 2-3 μέρες με την official ics, ξαναγύρισα στην gingerbread.

Δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα, δηλαδή restarts η εφαρμογές που κρασαρουν.

Απλά η συνολική εμπειρία χρήσης με gingerbread συν JK settings κλπ, το καλύτερο scrolling, υπερτερούν για μένα των όσων φέρνει το ics.

Συγκεκριμένα ο νέος task manager είναι φτιαγμένοι για soft button. Με παρατεταμένο πάτημα του home button χάνεις την αμεσότητα. Και πραγματικά χρειάζεται να τον χρησιμοποιείς αν θέλεις να επωφεληθεις τις δυνατότητες του. Οι εφαρμογές πλέον δεν κλείνουν πατώντας το button επιστροφής οπότε όλη η δουλεια γίνεται μέσω του TM.

Η κάμερα είναι ελάχιστα η καθόλου βελτιωμένη, ο browser δείχνει πιο γρήγορος αλλα δεν έχει αυτο το σφερατο scrolling. Μοιάζει περισσότερο με το scrolling του iPad. Εννοώ ότι δεν είναι όπως στο gingerbread που με μια κίνηση φτάνεις απο την αρχή της σελίδας στο τέλος.

Το Gmail είναι πολυ καλύτερο.

Αυτο που παρατήρησα όμως είναι ότι αν οι εφαρμογές δεν είναι ανοικτές καθυστερούν λίγο σε σχέση με το GB. Μοιάζει σαν το ics να πήγε πιο κοντά στον τροπο λειτουργίας του iOS, όπου αν η εφαρμογή δεν έχει ανοίξει πριν χρειάζεται τον χρόνο της. Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλα σίγουρα ένα κλικ πιο αργά απ ότι στο gingerbread.

Τέλος θεωρώ ότι το ics είναι παρά πολυ καλό, αλλα εκεί που δείχνει τις δυνατότητες του είναι οι συσκευές που φτιάχτηκαν γι αυτο.

Πιθανότητα θα υπάρξουν νέα updates που θα βελτιώσουν τα σημεία που υστερεί.

Στην παρούσα φάση όμως με το gingerbread έχω μια συσκευή που έχει ομαλότερη λειτουργία απ ότι το iPad 2 μου.

Ακριβώς τα ίδια πράγματα παρατήρησα κι εγώ.ιδίως αυτό με το scrolling

στον browser, μου θύμισε έντονα iPhone..μία.χαρά ήταν σφερατη η απόκριση στο gb ,απορώ γιατί έβαλαν φρένο στο ics..

Προσωπικά το περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν με το Ics και το S2..πόσο πιο τέλεια θα μπορούσε να γίνει η συσκευή σε σχέση με μία καλοστημένη GB..

Στα μείον και η έλλειψη SWYPE..

Γεια να δούμε και τις επόμενες εκδόσεις..

Send from my Galaxy S 2

The sky moves on sideways

Ακριβώς τα ίδια πράγματα παρατήρησα κι εγώ.ιδίως αυτό με το scrolling

στον browser, μου θύμισε έντονα iPhone..μία.χαρά ήταν σφερατη η απόκριση στο gb ,απορώ γιατί έβαλαν φρένο στο ics..

Προσωπικά το περίμενα ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν με το Ics και το S2..πόσο πιο τέλεια θα μπορούσε να γίνει η συσκευή σε σχέση με μία καλοστημένη GB..

Στα μείον και η έλλειψη SWYPE..

Γεια να δούμε και τις επόμενες εκδόσεις..

Send from my Galaxy S 2

H Q που πέρασα εγώ με Odin είχε κανονικά swype.

Και εγω απογοητευτηκα με το scrolling...ξαναγυρισα στην 2.3.4
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο με το σκρολινγκ ειναι προς μελετη. Δεν το εχω δει στο SII, αλλα καταλαβαινω τι εννοειτε καθως εχω δει πως συμπεριφερεται το iOS. Δεν ειμαι βεβαιος οτι ειναι το πιο σωστο να κανεις μια κινηση με το δαχτυλο και να φευγει σφαιρα στο τελος της σελιδας χανοντας οτιδηποτε υπαρχει ενδιαμεσα. Θα μπορω να καταλαβω καλυτερα οταν θα το δουλεψω αρκετα μετα την αναβαθμιση. Αρχικα νομιζω οτι υπαρχουν και υπερ και κατα... Εσεις τι λετε;

παιδια sos, εβαλα μεσω odin μια ρομ που πηρα απο δω με το που ολοκληρωθηκε το odin το κινητο κανει συνεχεια επανεκινησεις, δεν μπαινει καν μεσα, σταματα στο λογοτυπο και ξανακανει επανεκινηση.

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

παιδια sos, εβαλα μεσω odin μια ρομ που πηρα απο δω με το που ολοκληρωθηκε το odin το κινητο κανει συνεχεια επανεκινησεις, δεν μπαινει καν μεσα, σταματα στο λογοτυπο και ξανακανει επανεκινηση.

Προφανώς υπάρχει ασυμβατοτητα με τον bootloader. Δεν ξέρω τι rom είχες πριν και ποια περασες μετά. Κάποτε μου έτυχε το ίδιο όταν πέρασα μια beta ics και μετα επεχείρησα να περάσω με Odin την 2.3.4

Δεν μπουταρε η συσκευη με τίποτα.

Το αντιμετοπισα φλασαροντας πάλι με Odin τον παλιό bootloader που βρήκα ύστερα απο αναζητηση στο xda.

λοιπον εχω

pda:I9100XWKI4

phone:I9100XXKI1

CSC:I9100OXXKI2

BUILD INFO?WED SEP 14 20:34:11 KST 2011

τι πρεπει να κανω για να βαλω μια μαμα ρομ?? οτι και να εχω δοκιμασει ολες τις ρομ απο το σαιτ τις περνω αλλα παλι το κιες μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν υποστιριζει αναβαθμηση μεσω κιεσ!!!!

ps3forums.gr

οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα...

Παιδιά ενημερώθηκα από φίλο ότι κυκλοφόρησε ICS. Λογικά θα ισχύει. Μου έστειλε το εξής link http://hotfile.com/dl/149514867/aea2f22/I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_XEO.zip.html

Ωστόσο από το samfirmware.com βρήκα και άλλα Ευρωπαϊκά(και το παραπάνω μπορεί να είναι Ευρωπαϊκό αλλά δεν είμαι και σίγουρος)

Να το κατεβάσω και να πειραματιστώ μετά? Τι λέτε? Είναι beta? Αν κάποιος έχει υπόψιν κάτι σίγουρο να μου το πει.. Ευχαριστώ

Παιδιά ενημερώθηκα από φίλο ότι κυκλοφόρησε ICS. Λογικά θα ισχύει. Μου έστειλε το εξής link http://hotfile.com/dl/149514867/aea2f22/I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_XEO.zip.html

Ωστόσο από το samfirmware.com βρήκα και άλλα Ευρωπαϊκά(και το παραπάνω μπορεί να είναι Ευρωπαϊκό αλλά δεν είμαι και σίγουρος)

Να το κατεβάσω και να πειραματιστώ μετά? Τι λέτε? Είναι beta? Αν κάποιος έχει υπόψιν κάτι σίγουρο να μου το πει.. Ευχαριστώ

Όχι,δεν είναι beta.Είναι official update της Samsung.Έχει κανονικά ελληνικά μέσα.Εγώ πάντως ξαναγύρισα σε official 2.3.4 και περιμένω πλέον την επίσημη αναβάθμιση για Ελλάδα.Αν και δεν νομίζω να αλλάξει και κάτι απ την ουγγρική που είχα περάσει πριν.Η αλήθεια είναι πως έχει κάποια bugs.Βλέπω πάντως να πηγαίνουμε προς custom μεριά οι περισσότεροι γιατί σε σχέση με τις τελευταίες GB η τωρινή ICS είναι πιο πίσω.

http://img.tapatalk.com/2982a296-6718-6142.jpg

Κι εγώ θα παραμείνω στο gingerbread με ICS looking μέχρις ότου γίνει όπως το θέλω.

Όχι,δεν είναι beta.Είναι official update της Samsung.Έχει κανονικά ελληνικά μέσα.Εγώ πάντως ξαναγύρισα σε official 2.3.4 και περιμένω πλέον την επίσημη αναβάθμιση για Ελλάδα.Αν και δεν νομίζω να αλλάξει και κάτι απ την ουγγρική που είχα περάσει πριν.Η αλήθεια είναι πως έχει κάποια bugs.Βλέπω πάντως να πηγαίνουμε προς custom μεριά οι περισσότεροι γιατί σε σχέση με τις τελευταίες GB η τωρινή ICS είναι πιο πίσω.

H ουγγρική επίσημη αναβάθμιση σε ice cream sandwich (που περιέχει κανονικά Ελληνικά) προστέθηκε στο πρώτο θέμα. Αλλάξτε τον csc κωδικό σε EUR για να έχετε και τα ελληνικά APN.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Tyxerakia πρέπει να ναι 100% η μπαταρία για να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση?

οχι απαραιτητα, φτανει να μην ειναι αδεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tyxerakia πρέπει να ναι 100% η μπαταρία για να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση?

Συνιστάται και από τη Samsung, ναι... αλλά δεν είμαι σίγουρος αν απλά το λένε για να μη σου σβήσει κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, ή έχει να κάνει με κάποιο calibration των battery stats... Ξέρω πολύ κόσμο που έχουν κάνει αναβάθμιση με πολύ λιγότερο από 100% χωρίς καμία παρενέργεια. Εγώ πάντως το φορτίζω, για καλό και για κακό. Βασικά δεν ξέρω αν πρέπει.

- Alex

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το αφήνω για αύριο καλύτερα.

Την έχεις χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένει την ουγγρική tyxerakia ή κάποιος άλλος? Τι λέει?

Συνιστάται και από τη Samsung, ναι... αλλά δεν είμαι σίγουρος αν απλά το λένε για να μη σου σβήσει κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, ή έχει να κάνει με κάποιο calibration των battery stats... Ξέρω πολύ κόσμο που έχουν κάνει αναβάθμιση με πολύ λιγότερο από 100% χωρίς καμία παρενέργεια. Εγώ πάντως το φορτίζω, για καλό και για κακό. Βασικά δεν ξέρω αν πρέπει.

Tyxerakia την πέρασες;; Γιατί ακούω από πολλούς που την πέρασαν ότι επέστρεψαν σε 2.3.4 . Όποιος έχει προχωρήσει σε ICS ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Γιατί ακούω από πολλούς που την πέρασαν ότι επέστρεψαν σε 2.3.4 . Όποιος έχει προχωρήσει σε ICS ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Ριξε μια ματια στο ποστ 379(εαν δεν το εχεις δει ήδη) :)

• The topic was unpinned