makaros_ps Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: και ομως τα καταφερα επαιξε flash σε μια σελιδα στην zougla.gr αλλα μετα απο 5 λεπτα δεν επαιξε σταματησε.το παλευω να δω τη φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapatha Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Βλέπω λάθος ή υπάρχει νέα έκδοση ROM 2.1 στο http://www.movilesdualsim.com? http://www.movilesdualsim.com/foro/threads/9369-1%C2%AA-ROM-ALCATEL-0T-918-D-PUZZLE-S-B-H-BLUE-v-1 Δοκίμασε κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n9tdm Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 οντως ειναι νεα.την εβαλα και δειχνει πιο γρηγορη απο την 1.1.αρκει να εχεις τη 2.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapatha Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 οντως ειναι νεα.την εβαλα και δειχνει πιο γρηγορη απο την 1.1.αρκει να εχεις τη 2.3.5 Η διαδικασία η ίδια? Πέτυχε άμεσα? Αν έχεις χρόνο μπορείς να δώσεις τα σχετικά links και λίγες οδηγίες (ώστε να μην μεταφράζω εκ νέου τα ισπανικά από το http://www.movilesdualsim.com?). Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas1977 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Η διαδικασία η ίδια? Πέτυχε άμεσα? Αν έχεις χρόνο μπορείς να δώσεις τα σχετικά links και λίγες οδηγίες (ώστε να μην μεταφράζω εκ νέου τα ισπανικά από το http://www.movilesdualsim.com?). Thanks. ακριβως την ιδια διαδικασια με την 1.1 που υπαρχει αναλυτικα σε προηγουμενο ποστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapatha Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 ακριβως την ιδια διαδικασια με την 1.1 που υπαρχει αναλυτικα σε προηγουμενο ποστ! Thanks, θα δοκιμάσω το ΣΚ να την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n9tdm Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 κατεβαζεις τη 2.1 μπαινοντας εδω πρωτα http://www.movilesdualsim.com/foro/threads/9369-VERSION-2-1-1%C2%AA-ROM-ALCATEL-0T918-D-PUZZLE-S-B-H-BLUE-v-2-1/page80 και καπου γραφει ο breakk το αρχειο mediafire και τον κωδικο για το 2.1.αφου το κατεβασεις το βαζεις οπως ειναι στην καρτα και ακολουθεις τη γνωστη διαδικασια απο το recovery.κανε και ενα back up την 1.1 και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapatha Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Πέρασα την νέα custom ROM 2.1. Αρκετά καλή, αφήνει περισσότερη μνήμη και δεν δείχνει να έχει προβλήματα. Το τηλέφωνο δείχνει αρκετά ισορροπημένο πλέον. Κλασσικό Value for Money παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ολα οκ με την puzzle blue 2.1, δείχνει ταχύτερη και βελτιωμένη! Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosducatisti Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 γεια σας νέος στο φόρουμ θέλω να κάνω ξεκλειδώσω το alcatel 918d και κολαω σε αυτο το site http://www.mediafire.com/?0fad6s5c2hbnkqt...το ανοιγω και παω να κατεβασω το system.img και μου λεει οτι θέλει κωδικό προσπάθησα να εγγραφώ στο site αλλα μάταια ασε που το εψαξα και αλλού και όλοι ζητάν εγγραφή--και πληρωμή ...βοηθειααααα υπαρχη κάποιος τρόπος να κάνω επιτέλους ROOT το κινητό δεν γνωρίζω και πολλά μπορεί κάποιο μαγαζι να μου το κανη προς θεσσαλονικη μεριά ... αυτά το ολίγα συγνώμη αν σας ζαλισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis123 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 γεια σας νέος στο φόρουμ θέλω να κάνω ξεκλειδώσω το alcatel 918d και κολαω σε αυτο το site http://www.mediafire.com/?0fad6s5c2hbnkqt...το ανοιγω και παω να κατεβασω το system.img και μου λεει οτι θέλει κωδικό προσπάθησα να εγγραφώ στο site αλλα μάταια ασε που το εψαξα και αλλού και όλοι ζητάν εγγραφή--και πληρωμή ...βοηθειααααα υπαρχη κάποιος τρόπος να κάνω επιτέλους ROOT το κινητό δεν γνωρίζω και πολλά μπορεί κάποιο μαγαζι να μου το κανη προς θεσσαλονικη μεριά ... αυτά το ολίγα συγνώμη αν σας ζαλισα προσεχε πολυ τι θα κανεις, κοιτα πρωτα απολα αν εισαι εκδοση 2.3.5 ή 2.3.6 αυτα που γραφουν εδω ειναι για το 2.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 παιδες προσπαθησε να βαλει κανενας flash?σε εμενα παιζει αλλα μολις κανω reboot δεν παιζει πρεπει να κανω unistall και εγκατασταση ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas1977 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 παιδες προσπαθησε να βαλει κανενας flash?σε εμενα παιζει αλλα μολις κανω reboot δεν παιζει πρεπει να κανω unistall και εγκατασταση ξανα. o dolfin παιζει μια χαρα το youtube...στο δικο μου τουλαχιστον με 2.3.5 παιζει....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 o dolfin παιζει μια χαρα το youtube...στο δικο μου τουλαχιστον με 2.3.5 παιζει....!!!! Καλα στο youtube παιζει και το δικο μου με 2.3.5 αλλα μπες πχ. στο zoo.gr που ειναι σελιδα σε flash. Δεν πρεπει να την βλεπεις κανονικα οπως στο pc. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλα στο youtube παιζει και το δικο μου με 2.3.5 αλλα μπες πχ. στο zoo.gr που ειναι σελιδα σε flash. Δεν πρεπει να την βλεπεις κανονικα οπως στο pc. σωστος.μπες zougla πχ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι οτι παιζει το διαπιστωσα τουλαχιστον αν και δεν το περιμενα αλλα σε κατι ειναι ασταθες και με πεταει εξω στην επιφανεια τις πιο πολλες φορες.κατι παιζει σιγουρα ψαξιμο θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos123 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 http://www.mediafire.com/?f4dahqmmucqha9c το σιτε αυτο ειναι κλειδομενο ξερει κανεισ τν κοδικο ν τ ξεκλειδωσο η κανεναν αλλο τροπο να παρω αυτο τ αρχειο γτ αλλιος δεν γινετε να κανς ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas1977 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) http://www.mediafire.com/?f4dahqmmucqha9c το σιτε αυτο ειναι κλειδομενο ξερει κανεισ τν κοδικο ν τ ξεκλειδωσο η κανεναν αλλο τροπο να παρω αυτο τ αρχειο γτ αλλιος δεν γινετε να κανς ροοτ σε προηγουμενο ποστ υπαρχει ο κωδικος,αυτος ειναι (breakk.movilesdualsim.com) Edited August 26, 2012 by barbas1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakos123 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 σε ευχαριστω φιλε μ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bohemian3 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 παιδιά εχω ενα περιεργο προβλημα. εδω και 4 μερες περίπου μου λεει στην οθόνη, ξερετε αμεσως πανω απο το λουκετο οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη, οτι εχω 1 μηνυμα. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν εχω μηνυμα!!! Εχει κολλησει και γραφει αυτο συνεχως. Το εκλεισα, εβγαλα την μπαταρια, επαιξα με τις ρυθμισεις των μηνυματων.... εκει αυτο. Υποθετω οτι κολλησε γιατι ειχα το gosmspro και ποτε ανοιγα απο εκει τα εισερχομενα, ποτε απο το δικο του προγραμμα για τα μηνυματα [αν το ανοιγα απο το δικο του, εμενε η ειδοποιηση στο gosms, αλλα μετα εφευγε]. Αναγκαστικα να απεγκαταστησω το gosms αλλα τιποτα. Τι να το κανω να φυγει απο εκει; εχει αρχισει να με εκνευριζει πια...:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 παιδιά εχω ενα περιεργο προβλημα. εδω και 4 μερες περίπου μου λεει στην οθόνη, ξερετε αμεσως πανω απο το λουκετο οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη, οτι εχω 1 μηνυμα. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν εχω μηνυμα!!! Εχει κολλησει και γραφει αυτο συνεχως. Το εκλεισα, εβγαλα την μπαταρια, επαιξα με τις ρυθμισεις των μηνυματων.... εκει αυτο. Υποθετω οτι κολλησε γιατι ειχα το gosmspro και ποτε ανοιγα απο εκει τα εισερχομενα, ποτε απο το δικο του προγραμμα για τα μηνυματα [αν το ανοιγα απο το δικο του, εμενε η ειδοποιηση στο gosms, αλλα μετα εφευγε]. Αναγκαστικα να απεγκαταστησω το gosms αλλα τιποτα. Τι να το κανω να φυγει απο εκει; εχει αρχισει να με εκνευριζει πια...:devil: Αν κατεβασεις τη γραμμη ειδοποιησεων πανω πανω δεν μπορεις να κανεις εκκαθαριση; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bohemian3 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αν κατεβασεις τη γραμμη ειδοποιησεων πανω πανω δεν μπορεις να κανεις εκκαθαριση; στην γραμμή ειδοποιήσεων δεν εμφανιζεται ειδοποίηση για μήνυμα, γιατι πολυ απλά δεν υπάρχει!!!! πφφφφφ:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 στην γραμμή ειδοποιήσεων δεν εμφανιζεται ειδοποίηση για μήνυμα, γιατι πολυ απλά δεν υπάρχει!!!! πφφφφφ:wacko: Ναι τωρα καταλαβα ποια ειδοποιηση εννοουσες. Αυτο το "1 μηνυμα" πανω απο το λουκετακι οταν ειναι κλειδωμενο. Δεν ξερω ποια εφαρμογη θα θελει εκκαθαριση για να φυγει. :wacko: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bohemian3 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ναι τωρα καταλαβα ποια ειδοποιηση εννοουσες. Αυτο το "1 μηνυμα" πανω απο το λουκετακι οταν ειναι κλειδωμενο. Δεν ξερω ποια εφαρμογη θα θελει εκκαθαριση για να φυγει. :wacko: με τις εκκαθαρίσεις δεν έγινε τίποτα, έκανα ενημερωση λογισμικου απο το επισημο σαιτ και εξαφανιστηκε...οπως και ολες οι ρυθμισες βεβαια αλλα δεν πειραζει! αν κανω τωρα ρουτ θα χω θεμα πυ εχω ηδη κανει ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas1977 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 με τις εκκαθαρίσεις δεν έγινε τίποτα, έκανα ενημερωση λογισμικου απο το επισημο σαιτ και εξαφανιστηκε...οπως και ολες οι ρυθμισες βεβαια αλλα δεν πειραζει! αν κανω τωρα ρουτ θα χω θεμα πυ εχω ηδη κανει ενημερωση; λογικα δε μπορεις να κανεις ρουτ με τον τροπο που αναγραφουν σε προηγουμενα ποστ αν με την ενημερωση εισαι 2.3.6...ο φιλος ioannis123 ειχε προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdoukas Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) :!: Καλησπέρα θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από χθές η έκδοση Puzzle S.B.H. Blue V.2.1_signed έχει αποσυρθεί μέχρι νεωτέρας λόγω προβλημάτων και η συμβουλή των Ισπανών φίλων μας είναι να επιστρέψουμε (όσοι ήδη έχουμε κάνει Update) στην προηγούμενη έκδοση την Puzzle S.B.H. Blue V.2.0_signed. Εν αναμονή νεοτέρων λοιπόν Edited August 28, 2012 by jdoukas Παράλειψη λέξεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts