Jump to content

n9tdm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About n9tdm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

n9tdm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα εχει gps αλλα δεν εχει καποιο προγραμμα χωρις internet.βιντεοκληση με μονη καμερα δεν το βλεπω χρηστικο.το τηλ ειναι αργο γενικα και εχουν βγει καλυτερα .εγω το χρησιμοποιω ακομα αλλα με την πρωτη ευκαιρια παω για το alcatel m pop.
  2. προτεινω root και μετα την puzzle 2.2.oxi 2.3.6
  3. χωρις τη rom και μονο με root δεν ελυσες το προβλημα της περιορισμενης εσωτερικης μνημης του κινητου.δεν ειναι προγραμμα ειναι νεο λειτουργικο συστημα και απελευθερωνει εσωτερικη μνημη που τωρα δεσμευουν αχρηστες εφαρμογες.η διαδικασια για να περασεις νεα rom αναφερεται παραπανω και εχει δουλιτσα. εαν δεν το εχεις ξανακανει θελει προσοχη.η rom 2.2 ειναι καλυτερη που εγω εχω χρησιμοποιησει.back up κανεις μεσα απο τη διαδικασια που αναφερεται για την εγκατασταση της νεας rom
  4. καλησπερα.εκανες ολα οσα πεπει wipe?σορρυ λαθος απαντηση.νομιζα οτι απο το recovery δεν μπορεις να περασεις την 2.2.πρεπει να βρεις και να ακολουθησεις κατα γραμμα την εγκατασταση του recovery.δεν εχω αυτη τη στιγμη χρονο να κοιταξω την διαδικασια γιατι δε τη θυμαμαι.
  5. καλησπερα .εγω για sms call log εχω το mobile back up ii,ενω για τα apps χρησιμοποιω το app back up reinstall.για settings και data usage δε γνωριζω. για τις εφαρμογες γινεται επαναφορα αλλα χωρις τις τροποποιησεις που εχοθν γινει σε αυτες.
  6. μπηκε ηδη απο εχθες στο τηλ και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα!ετσι και αλλιως ειναι η τελευταια και δεν εχουμε και αλλη αρα το αγαπαμε και με τα οποια τυχον ελατωματακια του!
  7. καλησπερα δεν υπαρχει αυτο που ζητας.μονο με εγκατασταση νεας rom αφου φυσικα πρωτα ρουταρεις
  8. μηπωςειναικαμμια αναφορα,καμια κληση που εγιμε οσο δεν ειχες σημα η ηταν κλειστο?
  9. παιδια εχω βαλει απο τοτε που βγηκε τη 2.1.ειχα διαβασει για προβλημα στη 2.0 και εβαλα απευθειας τη 2.1.ειναι πολυ καλυτερη απο την 1.1 με μονο προβλημα που εχω δει καποιο κολλημα οταν χτυπας την επαφη απο το αρχειο κλησεων.παρατηρησα εδω και δυο μερες οτι με διπλο κλικ στην επαφη δεν κολλησε.οταν κολλαει κανω ενα reboot και οκ.εμενα προς το παρον δε με πειραζει εκτος και αν υπαρχει κατι πιο σοβαρο!
  10. κατεβαζεις τη 2.1 μπαινοντας εδω πρωτα http://www.movilesdualsim.com/foro/threads/9369-VERSION-2-1-1%C2%AA-ROM-ALCATEL-0T918-D-PUZZLE-S-B-H-BLUE-v-2-1/page80 και καπου γραφει ο breakk το αρχειο mediafire και τον κωδικο για το 2.1.αφου το κατεβασεις το βαζεις οπως ειναι στην καρτα και ακολουθεις τη γνωστη διαδικασια απο το recovery.κανε και ενα back up την 1.1 και εισαι οκ.
  11. οντως ειναι νεα.την εβαλα και δειχνει πιο γρηγορη απο την 1.1.αρκει να εχεις τη 2.3.5
×
×
  • Create New...