andreasomageiras Δημοσιεύτηκε December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2011 Ακριβός ότι γράφω στον τίτλο, υπάρχει κάποια συσκευή που να μπορεί να έχει 2 λειτουργικά φορτωμένα και να διαλέγεις στο άνοιγμα; Ερώτηση κρίσεως είναι αυτή. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 n900 σιγουρα (αν δεν κανω λαθος μεχρι 4 παιρνει )και νομιζω το HD2 .δεν ξερω αν το επιλεγεις κατα το ανοιγμα της συσκευης η μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 και μπορείς να βάλεις και ios και android μαζι? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 και μπορείς να βάλεις και ios και android μαζι? οχι το ios δεν μπαινει αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 To HD2 είναι το καλύτερο κινητό που μπορεί να πάρει πολλαπλά λειτουργικά (WM 6.5, WP7, Android, Meego, Ubuntu)...Ψάξε στο XDA και θα τα βρεις όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 αν δε κάνω λάθος έχει βγει ένα κινητό που υποστηρίζει ακόμη και ios. κλώνος του νοκια Ν9 αν θυμάμαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 απλο θεμα ηταν, java λειτουργικο με θεματα android, symbian, ios, wp7, meego... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 αν ναι; έχεις κάποιο λινκ να το ξαναδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 http://techblog.gr/gadgets/nokia-n9-6-os-5093/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιο που να μπορείς να έχεις αντροϊντ και γουίν ταυτόχρονα εγκατεστημένα και να διαλέγεις κατά το μπούτ σε ποιο από τα δύο θα μπεις. Επίσης εάν πειράζεις το ένα να μην επηρεάζετε το άλλο. Όπως στούς υπολογιστές. Δε ξέρω αν ρωτάω υπερβολές... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 θα το πάρω για πουλ μουρ :lol: κοίτα, έχω iphone :lol: @andreasomageiras για htc hd2 κοίτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Mol το htc hd2 με το htc hd2 leo είναι το ίδιο τηλέφωνο ή διαφορετικά; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ίδιο είναι! βέβαια υπάρχει και η αμερικάνικη έκδοση (t-mobile) που έχει καποιες διαφορές σε σχέση με το ελληνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το hd2 ονομαζεται επισημα απο την HTC ως Leo. Βγαινει σε 2 εκδοσεις ευρωπαικη (μικροτερο μηκος και λευκα hw buttons) και την αμερικανικη (μεγαλυτερο μηκος εναντι του ευρωπαικου, και εγχρωμα 2 hw buttons) Το αμερικανικο διαφερει στο οτι εχει 1gb rom ενω ολα τ αλλα specs του ειναι ιδια με του ευρωπαικου.. Επισημα φοραει wm, αλλα εχουν γινει ported σε αυτο ολα τα OS, εκτος μονο του iOS.. Δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ συσκευη με iOS εκτος των apple. Οι επιλογες για dual booting λοιπον περιοριζονται σε ΝΟΚΙΑ Ν900 και HTC HD2... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ακριβός ότι γράφω στον τίτλο, υπάρχει κάποια συσκευή που να μπορεί να έχει 2 λειτουργικά φορτωμένα και να διαλέγεις στο άνοιγμα; Ερώτηση κρίσεως είναι αυτή. Πάντα μιλάμε για "πειραγμένες" συσκευές που δεν δουλεύουν έτσι by default. Δηλαδή για να τα κάνεις όλα αυτά θα χρειαστεί να διαβάσεις, να ψάξεις, να δοκιμάσεις και να ασχοληθείς γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ακριβός ότι γράφω στον τίτλο, υπάρχει κάποια συσκευή που να μπορεί να έχει 2 λειτουργικά φορτωμένα και να διαλέγεις στο άνοιγμα; Ερώτηση κρίσεως είναι αυτή. το Ν900 ειναι το μονο "κινητο" που εχει πετυχει quad boot ναι, ναι , επιλογη απο 4 λειτουργικα στο bootαρισμα της συσκευης maemo5, meego ce, kubuntu mobile, android Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το Ν900 ειναι μια καταπληκτικη συσκευη! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ευχαριστώ για της πληροφορίες ότι άλλο θυμηθείτε παρακαλώ γράψτε το εδώ. Θα επανέλθω αργότερα με περισότερες ερωτήσεις Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 το Ν900 ειναι το μονο "κινητο" που εχει πετυχει quad boot ναι, ναι , επιλογη απο 4 λειτουργικα στο bootαρισμα της συσκευης maemo5, meego ce, kubuntu mobile, android Όλα αυτά ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ναί είναι ένα θέμα αυτό, ταυτόχρονα τα έχει όλα περασμένα; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ταυτοχρονα και στο bootαρισμα διαλεγεις... ψαξτο ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ταυτοχρονα και στο bootαρισμα διαλεγεις... ψαξτο ;) Έχω δει μέχρι dual boot. Έχεις δει μέχρι quad boot που αναφέρεται παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Έχω δει μέχρι dual boot. Έχεις δει μέχρι quad boot που αναφέρεται παραπάνω; http://www.pestaola.gr/nokia-n900-quad-boot-maemo-meego-android-kubuntu/ Something like that Γιαννη.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Ωραία βρέθηκε το τηλέφωνο που έψαχνε (εκ μέρους αλλού ήταν οι απορίες) η εφαρμογή τους είναι δίκη του υπόθεση από EΔΩ και πέρα. Μια τελευταία ερώτηση κάπου διάβασα ότι το Ν9 ερχόταν ως αντικαταστάτης του Ν900 σαυτό γίνοντε τέτοιες αλχημείες; Προφανώς όχι αλλά εχω υποχρέωση να ρωτήσω! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) N900 παιδια, τι να λεμε τωρα για το quad boot το ειχα διαβασει στο maemo.org και νομιζω και στο gsmarena υπαρχει και βιντεο στο youtube N900 α ρε κινηταρα.... Edited December 12, 2011 by thePRODIGY typo Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts