v@gelis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το φανταστηκα Βαγγελη. Ο μονος λογος που κατεληξα στο xoom 2, ητανε οι 8.2" του. 7" ειχα το playbook, και δυστυχως ειναι μικρο. Επισης δεν ηθελα παλι 9,7"/10", γιατι μετα την αγορα του air, ηθελα ενα tablet πιο φορητο. Οποτε, λογικα, οπως το βλεπω, με την πρωτη ευκαιρια ειμαι για nexus 7 λοιπον... Η αληθεια ειναι οτι το 7αρι ειναι πραγματι μικρο, αλλα ειναι η μονη affordable συσκευη που απολαμβανεις να χρησιμοποιεις. Εμενα σιγουρα δε μου κανουν οι 7 (ουτε οι 8) ιντσες, μιας και εχω το θηριο note 2 που με καλυπτει σε πολλα πραγματα, παρα μονο ταμπλετες 10 ιντσων με υψηλη αναλυση (τουλαχιστον 1920Χ1200)... Εσυ πας σε Ν7, στα 269 επισημα στη χωρα μας σε λιγες ημερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Δεν ειμαι ακομα σιγουρος οτι θα την κανω την αλλαγη. Εβλεπα παλι το PlayBook του αδερφου μου, και χανει μπροστα στις 8,2" του xoom. Θα δουμε. Προς το παρον το xoom ειναι η μονη αξιολογη προταση στις 8". Ισως σκεφτω και το ipad mini, αλλα αφου το δω απο κοντα πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffyman Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 κατέβασα τελευταίο update youtube χθες και λειτουργεί πλέον μια χαρά! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 κατέβασα τελευταίο update youtube χθες και λειτουργεί πλέον μια χαρά! :D;) και σε μένα δουλεύει κανονικά τώρα :happy: Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmjyiannis Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παιδες γεια σας. Μια ερώτηση να κάνω σχετική με το xoom. Αναζητώ ταβλετ και έπεσα σήμερα στο public που έχει μια μεγάλη "και καλά" προσφορά ένα Xoom από 499 στα 299. http://www.public.gr/prod/tablets/web-offers/web-offers-tablets/motorola-xoom-2-wi-fi-16-gb-tablet-pc-mayro/prod3150014pp/#.UKZVTuQrdBk Όμως για να μη κοροιδευόμαστε διαπίστωσα οτι πρόκειται για το ίδιο που το digital master δίνει με μόλις 310 ευρω. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=990beac1-64e8-4bc9-be78-4ac2e4abcefa Επειδή δε σκόπευα να ανέβω σε αυτή την τιμή αλλά να πήγαινα το πολύ μέχρι τα 260 για 10 ίντσες ( και γενικά ότι καλύτερο έβρισκα σε αυτά τα λεφτά), η ερώτηση μου είναι αξίζει να το πάρω? Ήδη η προσφορά "και καλά" που έχει το public με ξενέρωσε από την αρχική αίσθηση οτι πρόκειται για super ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 το μηχανημα ειναι πολυ καλό αρκεί να μη θες να το παραπειράξεις...παντως έχει 4.0 αντροιντ πλεον και αυτό που κοιτάς ειναι μόνο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmjyiannis Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Είναι value for money? Ακούω γενικά διάφορα και για αγορές από έξω και δεν έχω μπει στη διαδικασία. είναι σχετικά άμεση η ανάγκη για αγορά του tablet αλλα δε θα θελα να έπαιρνα κάτι "στο πόδι". Αντιθέτως, αν ήταν κάποια ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Είναι value for money? Ακούω γενικά διάφορα και για αγορές από έξω και δεν έχω μπει στη διαδικασία. είναι σχετικά άμεση η ανάγκη για αγορά του tablet αλλα δε θα θελα να έπαιρνα κάτι "στο πόδι". Αντιθέτως, αν ήταν κάποια ευκαιρία. Το 8,2'' θεωρώ ότι έχει το ιδανικό μέγεθος για έναν άνθρωπο σαν εμένα που είναι όλη μέρα στους δρόμους. Το έχω μέσα στην επαγγελματική μου τσάντα και με έχει βολέψει αφάνταστα. Το 10άρι που ρωτάς είναι καλό από άποψη κατασκευής αλλά σε αυτή την κατηγορία ιντσών βρίσκεις και πολλές άλλες προτάσεις με πιο προηγμένα πλέον χαρακτηριστικά και περισσότερη υποστήριξη (αλλά και υψηλότερη τιμή). Εν' κατακλείδι αν σε ένα πράγμα υπερτερεί η Motorola αυτό είναι η ποιότητα κατασκευής και αν σε ένα υστερεί αυτό είναι οι αναβαθμίσεις λογισμικού. Διαλέγεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmjyiannis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Μια ερώτηση (για να ξέρω αν τα καταλαβαίνω σωστά). Το xoom δεν εχει 3g. μόνο WIFI. συνεπώς για να υπάρχει internet on the go οι επιλογές είναι 2. α) tethering από κινητό β) στικακι 3g από πάροχο κινητής συνδεδεμένο στη USB θύρα που το xoom βλέποντας στα χαρακτηριστικά του έχει. Τα λέω καλά ή κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Μια ερώτηση (για να ξέρω αν τα καταλαβαίνω σωστά). Το xoom δεν εχει 3g. μόνο WIFI. συνεπώς για να υπάρχει internet on the go οι επιλογές είναι 2. α) tethering από κινητό β) στικακι 3g από πάροχο κινητής συνδεδεμένο στη USB θύρα που το xoom βλέποντας στα χαρακτηριστικά του έχει. Τα λέω καλά ή κάνω κάτι λάθος; Βγαινει φιλε μου σε δυο εκδοσης...προκειτα για δυο διαφορετικα μοντελα:το ενα εχει μονο WiFi (το οποιο ειναι και πιο φθηνο)http://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2_mz615-4305.php ενω το αλλο εχει και WiFi και 3G http://www.gsmarena.com/motorola_xoom_2_3g_mz616-4464.php . Συνεπως οι επιλογες που αναφερεις ειναι για το πρωτο(αυτο που εχει μονο WiFi) και δεν ξερω κατα ποσο το στικ της Cosmote ειναι συμβατο την θυρα usb με Adroid. Υπαρχουν ομως για την περιπτωση που αναφερεις και του mobile internet και αυτα http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Internet/Mobile-Connect-Cards/Cosmote-Pocket-Wifi-MF60-CE991A.htm?gclid=CK_J7LPP2LMCFUFb3godrUoAxg Edited November 18, 2012 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmjyiannis Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Thank you για τις διευκρινισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 (edited) Σήμερα έδωσα το atrix μου:( και κατα τύχη είδα ένα razr και με τρώει το χέρι.. Έλεγα όμως ποτέ πάλι nvidia... Και ψάχνω και ταμπλετ αφού δεν μπορώ να ασχοληθώ με την ¨ανασταση¨ του asus tf101 Και έχω φάει σκαλωμα με το 8,2' :lol: Στα 160 € απο Αγγλία αξίζει; Ποια τα κυριότερα μειονεκτηματα του; 4.1 θα πάρει;τι λέει η μοτο περι αυτού; Η άλλη επιλογή είναι το galaxy 8.9' (nvidia:cry: και αυτο) Edit Τώρα μόλις είδα ότι το ταμπλετ (αλλα και το razr) έχουν Ti Omap επεξεργάστη! Αρχίζω ψάξιμο στις αγγελίες λοιπον Edited November 19, 2012 by tsak8 Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Το 8.2 είναι το ιδανικό μέγεθος για μένα. Μοναδικά μειονεκτηματα για μένα η σχετικά μικρή αυτονομία, (5 ώρες με ανοικτή την οθόνη + άλλες 10 σε αναμονή με ανοικτό wifi) και η περιορισμένη μνήμη. Θα ήθελα να εχω sdcard για να μπορώ να κατεβάζω τις ταινίες και να τες κάνω streaming με dlna στην smart tv. Ο επεξεργαστής για μένα είναι ικανοποιητικος για τις εργασίες που κανω... Rss reader, light surfing, ebook reader, email, pdf, YouTube, streaming media sto hifi και casual gaming, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Αυτά ακριβώς σκέφτομαι και εγω..sd card θα ήθελα αλλα οκ.το μέγεθος όμως είναι ότι πρέπει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει σε μαγαζί να το δώ live? Πολυ ωραίο ηταν και το Sony tablet s στις 9,4' αλλα ξεφεύγει στα λεφτά. Τέλος, JB θα πάρει ε; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για jb δεν εχω ακουσει κατι αλλα το βλεπω χλωμο. Στα mediamarkt στο ρεντι το εχουν. Και εγω θεωρω τις 8.2 σε συνδυασμο μες το βαρος του, ιδανικες αναλογιες για τη χρηση που του κανω(βεβαια εις βαρος της αυτονομιας....). Με ενα usb otg ελυσα και το θεμα της εξτρα μνημης Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικα το τσίμπησα και αυτο μετα το razr.. I am a Moto guy:lol: Η ανεργία θέλει καλοπέραση! Πάω για ρουτ κλπ τώρα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικα το τσίμπησα και αυτο μετα το razr.. I am a Moto guy:lol: Η ανεργία θέλει καλοπέραση! Πάω για ρουτ κλπ τώρα Μετά το Acer S200 (θυμάσαι άραγε) σε πετυχαίνω και εδώ και στο Razr :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Γεια σου Γιώργο! Πως δεν θυμάμαι, τι ωραίο τηλέφωνο.πλακα πλακα πανε σχεδόν 6 χρόνια απο το πρώτο μου Mio a701:D Ευχαριστημένος απο το 8αρακι? Ρουτ εύκολο; παρήγγειλα απο eBay ένα καλώδιο USB otg ,θα παίζει λογικα ε; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Γεια σου Γιώργο! Πως δεν θυμάμαι, τι ωραίο τηλέφωνο.πλακα πλακα πανε σχεδόν 6 χρόνια απο το πρώτο μου Mio a701:D Ευχαριστημένος απο το 8αρακι? Ρουτ εύκολο; παρήγγειλα απο eBay ένα καλώδιο USB otg ,θα παίζει λογικα ε; Καλησπέρα. Όπως γράφω και πιο πάνω είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη φορητότητα και την ποιότητα κατασκευής. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία (λιγότερο) και από την υποστήριξη της Moto (περισσότερο). Και στις δύο συσκευές δεν ξέρω αν θα πάρω JB και η το τραγικό είναι ότι η Moto ανήκει στην Google :mad: Το root είναι πανεύκολο με one cklick root 404. OTG από ebay δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Γεια χαρά, η τιμη στο expansys ειναι χώμα και πολυ δελεαστική. το θέμα ειναι πέρνει ICS?? κι αν ναι το Motostylus θα δουλευει οπως στο xoom2 το 10άρι?:!: Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Εγω το πήρα απο Vnp.gr, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος,τέλεια σχέση φορητοτητας -μεγέθους -αυτονομίας, και βέβαια ενημέρωσα σε ics με το που το άνοιξα. Για stylus δεν γνωρίζω. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentraks Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το ψάξω λιγο ακομα. αν παιζει οντως το stylus ειναι καλη περίπτωση. Εχω ηδη tab plus και ειμαι ΟΚ απλα το πενακι ειναι που μου γυαλιζει σε σχεση με την τιμη και το μικρο σχετικα μεγεθος. Παράθεση Imagination is more important than knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Πλεον το acer a210 quad core tegra 3 1gb ram full usb 2.0 στα 250 ευρω με δωρεαν μεταφορικα απο το Αγγλικο Αμαζον.το πιο vfm αυτην την περιοδο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Acer οχι moto, 10' οχι 8,2 Και το κυριοτερο..... Tegra nvidia... :c:wacko:ry: Χιλιες φορες το πανεμορφο xoom 2 me, (235) πλήρωσα, δεν το λες και κακο vfm Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 καλα δεν υπαρχει θεμα συγκρισης το 8.2 xoom με το acer a210 εννοειται!Εγω το 8.2 το εδωσα σε 6 μερες...η χειροτερη επιλογη που εκανα ποτε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts