Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σωστα θυμασε εχω vodafone, δεν μου ειχες απαντησει. δοκιμασα τα apn που προτεινεις αλλα δεν παιζει. τα iphone που δοκιμασα εχουν wind οποτε ξερει να μας πει κανεις τα apn vodafone του iphone ή του symbian?

αλλο ενα apn της vodafone ειναι το internet.open αλλα δεν δουλευει στα τηλεφωνα, δουλευει μονο στα στικακια.

αυτο με το root λες οτι δεν εχει να κανει ε;

σωστα θυμασε εχω vodafone, δεν μου ειχες απαντησει. δοκιμασα τα apn που προτεινεις αλλα δεν παιζει. τα iphone που δοκιμασα εχουν wind οποτε ξερει να μας πει κανεις τα apn vodafone του iphone ή του symbian?

αλλο ενα apn της vodafone ειναι το internet.open αλλα δεν δουλευει στα τηλεφωνα, δουλευει μονο στα στικακια.

αυτο με το root λες οτι δεν εχει να κανει ε;

τα ιδια apns ειναι, δεν αλλαζουν. της vod δουλευει στο iphone/symbian; το root δυσκολο να βοηθησει. η ρομ σα σκεψη θα μπορουσε κι αυτο το λεω επειδη καποτε στο παλιο κινητο με sense rom μου δουλευε το wifi file sharing ενω με cm οχι(κουλο).

κατι τελευταιο, παρε να ρωτησεις αν υπαρχει η υπηρεσια για δωρεαν tethering του iphone στη γραμμη σου στη vod.

δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω..

αα, επισης, πως μπαινεις στην καμερα; μεσω browser απλα βαζεις το λινκ; δοκιμασες με αλλον browser;

με sim vodafone το εβαλα σε ενα νοκια ε52 και το ανοιξε κανονικα. τα iphone που ειδα ειναι wind. αλλα απο τη στιγμη που παιζει στο νοκια δεν εχει σημασια τι ηταν τα iphone. απλα γραφω για iphone για να το κανω πιο εμπορικο μπας με βοηθησει κανενας :)

αυτο με το δωρεαν iphone tethering τι ειναι; αν κανω tether απο το κινητο σε ενα laptop μεσω 3g ουτε το λαπτοπ μπαινει.

δοκιμασα dolphin, chrome αλλα τπτ.

εβαλα ξανα την sim στο νοκια.

apn: internet.vodafone.gr μονο αυτο εχει σαν ρυθμιση. οποτε εχει τις ιδιες με το nexus.

Edited by hlekat

με sim vodafone το εβαλα σε ενα νοκια ε52 και το ανοιξε κανονικα. τα iphone που ειδα ειναι wind. αλλα απο τη στιγμη που παιζει στο νοκια δεν εχει σημασια τι ηταν τα iphone. απλα γραφω για iphone για να το κανω πιο εμπορικο μπας με βοηθησει κανενας :)

αυτο με το δωρεαν iphone tethering τι ειναι; αν κανω tether απο το κινητο σε ενα laptop μεσω 3g ουτε το λαπτοπ μπαινει.

δοκιμασα dolphin, chrome αλλα τπτ.

εβαλα ξανα την sim στο νοκια.

apn: internet.vodafone.gr μονο αυτο εχει σαν ρυθμιση. οποτε εχει τις ιδιες με το nexus.

ειναι μια επιπροσθετη apn στη γραμμη σου, την οποια δεν τη βλεπεις, απλα υπαρχει σαν υπηρεσια στη γραμμη. δε θα το κανεις για το tethering, αλλα μπας και βοηθησει καπου. ισως ειναι κατι κουλο...μονο αν τα ψαξεις ολα θα καταλαβεις :-P

Kαλησπερα σε ολους,μετα απο 20 μερες με το nexus στα χερια μου χθες ειπα να το ξεκλειδωσω και να αλλαξω ROM με το πρωτο νομιζω οτι τα καταφερα καθως οταν ανοιγει το τηλεφωνο μου βγαζει κατω απο το λογοτυπο της google μια ξεκληδωμενη κλειδαρια αλλα οταν ακουλουθω τις οδηγιες για να flash rom μου βγαζει το εξης:An error occuerd while attempting to run privileged commands λογικα κατι δεν κανω σωστα...να ξεκαθαρισω οτι ειναι η πρωτη μου αποπηρα αν μπορει να βοηθησει καποιος...

ευχαριστω

Kαλησπερα σε ολους,μετα απο 20 μερες με το nexus στα χερια μου χθες ειπα να το ξεκλειδωσω και να αλλαξω ROM με το πρωτο νομιζω οτι τα καταφερα καθως οταν ανοιγει το τηλεφωνο μου βγαζει κατω απο το λογοτυπο της google μια ξεκληδωμενη κλειδαρια αλλα οταν ακουλουθω τις οδηγιες για να flash rom μου βγαζει το εξης:An error occuerd while attempting to run privileged commands λογικα κατι δεν κανω σωστα...να ξεκαθαρισω οτι ειναι η πρωτη μου αποπηρα αν μπορει να βοηθησει καποιος...

ευχαριστω

Εδω εισαι.

Το κατεβαζεις, κανεις root, εγκατασταση clockworkmod recovery, και μετα βρισκεις οποια Rom θελεις, την κανεις απλα αντιγραφη στο κινητο, μπαινεις στην CWM recovery και κανεις install zip from sdcard. Διαλεγεις την Rom και απλα την κανεις εγκατασταση. Ετσι απλα.

Ομοιως κανεις εγκατασταση και οτι αλλο θελεις, οπως kernel, radios κτλ.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Αφου δουλεψαν τα 2 πρωτα βηματα τωρα ειμαι στο 3ο (Φλασάρισμα Custom Rom) και αφου ακολουθησα τα σταδια το κινητο ειναι στην φαση που εχει βγει το γαλαζιο λογοτυπο apex και δεν κανει τιποτα αλλο εδω και 20 λεπτα...τι να κανω?

Αφου δουλεψαν τα 2 πρωτα βηματα τωρα ειμαι στο 3ο (Φλασάρισμα Custom Rom) και αφου ακολουθησα τα σταδια το κινητο ειναι στην φαση που εχει βγει το γαλαζιο λογοτυπο apex και δεν κανει τιποτα αλλο εδω και 20 λεπτα...τι να κανω?

Το θεμα ειναι να διαβασεις και τιποτα μονος σου... : )

Βγαλε την μπαταρια, μπες recovery, κανε wipe data και cache και μετα ξαναδοκιμασε να βαλεις την rom.

Μην ξεχασεις, ακριβως μετα την εγκατασταση να βαλεις και τα gapps και μετα να κανεις reboot.

Samsung Galaxy Nexus

αυτό ακριβώς μου το έκανε και εμενα στο πρώτο σπάσιμο του κινητού και τελικά κατέληξα ότι έφταιγε το πρόγραμμα που έκανα root καλο θα είναι να το κανεις με το Galaxy Nexus ToolKit v5.6 και όχι με το Wug's Galaxy Nexus Root Toolkit γιατί με αυτό συνάντησα τα προβλήματα ενώ όλα δείχναν μια χαρά

με το radio XXLA02, έχει κανείς θέμα με το gps;

έβαλα το UGLC1 και έχω την εντύπωση πως κλειδώνει ποιο γρήγορα.

με το radio XXLA02, έχει κανείς θέμα με το gps;

έβαλα το UGLC1 και έχω την εντύπωση πως κλειδώνει ποιο γρήγορα.

Μπα κανενα θεμα μεχρι τωρα. Τα δοκιμασες σε ιδιες συνθηκες?

Για να βγαλεις σωστο συμπερασμα πρεπει να τεσταρεις στην αρχη το ενα, και μετα στο καπακι να βαλεις το αλλο και να ξαναδοκιμασεις.

Samsung Galaxy Nexus

Μπα κανενα θεμα μεχρι τωρα. Τα δοκιμασες σε ιδιες συνθηκες?

Για να βγαλεις σωστο συμπερασμα πρεπει να τεσταρεις στην αρχη το ενα, και μετα στο καπακι να βαλεις το αλλο και να ξαναδοκιμασεις.

Ναι. ακριβώς ίδιες συνθήκες και στο ίδιο σημείο..με διαφορά 5 λεπτών.

Ναι. ακριβώς ίδιες συνθήκες και στο ίδιο σημείο..με διαφορά 5 λεπτών.

Και ποση ηταν η διαφορα περιπου? Μιλαμε για δευτερολεπτα ή απο λεπτο και πανω?

Samsung Galaxy Nexus

Και ποση ηταν η διαφορα περιπου? Μιλαμε για δευτερολεπτα ή απο λεπτο και πανω?

με το XXLA02 δεν έβρισκε δορυφόρο, ενώ με το UGLC1 βρήκε αμέσως.

με την εφαρμογή "area calculator"

ίσως παίζει ρόλο και η περιοχή..τι να πω.

Μερικές φορές κολαει και χρειάζεται επανεκινηση για να λοκαρει. Εγώ με χχ δεν έχω κανένα πρόβλημά κλειδώνει σε λιγότερα από 10" χωρίς χρήση ίντερνετ.

εχω καποια δικτυακα προβληματα με την συσκευη και θελω να περασω μια custom rom. στα δυο παρακατω λινκ περιγραφω το προβλημα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27527439#post27527439

http://androidforums.com/android-lounge/567199-my-ics-phones-cant-open-pages-iphone-can.html

θελω να δω αν λυνονται τα προβληματα με το να κανω root την συσκευη. πρεπει να βαλω custom rom ή απλα μπορω να κανω root στην stock rom για να εχω full access σε αυτα που ισως να με κωβει τωρα;

αν πρεπει να βαλω και ρομ η Revolution HD 4.0.1 ειναι αυτη που πρεπει να βαλω μιας που δεν με ενδιαφερουν τα οπτικα και overclock κτλ;

Εβαλα την cyanmod cm9 και την AOKP. το προβλημα δεν λυνεται ουτε με τις custom rom. οχι οτι περιμενα οτι θα λυθει απλα τις εβαλα να δω τι θα παιχτει.

Με την cyanmod το κινητο σε 1 μερα λειτουργιας δεν πλησιασε ουτε καν σε σταθεροτητα της stock rom. Η AOKP κατι λεει, αφου δεν κολλαει συνεχεια οπως η cm9. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αλλαζεις rom στο τηλεφωνο αφου καμια δεν ειναι οσο σταθερη οσο η εργοστασιακη.

Edited by hlekat

Εβαλα την cyanmod cm9 και την AOKP. το προβλημα δεν λυνεται ουτε με τις custom rom. οχι οτι περιμενα οτι θα λυθει απλα τις εβαλα να δω τι θα παιχτει.

Με την cyanmod το κινητο σε 1 μερα λειτουργιας δεν πλησιασε ουτε καν σε σταθεροτητα της stock rom. Η AOKP κατι λεει, αφου δεν κολλαει συνεχεια οπως η cm9. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αλλαζεις rom στο τηλεφωνο αφου καμια δεν ειναι οσο σταθερη οσο η εργοστασιακη.

Για το προβλημα σου δεν εχω καποια λυση, αλλα οσον αφορα τις custom roms, για να κρινεις την σταθεροτητα τους θα πρεπει να βαλεις τουλαχιστον milestone εκδοσεις και οχι nightlies.

Kαι η CM9 και η AOKP ειναι απο τις σταθεροτερες roms και με ελαχιστα bugs.

Samsung Galaxy Nexus

Κατεβάστε το LatinIME.apk, βάλτε το στο /system/app με τα σωστά permissions (rw- r-- r-- ) και κάντε επανεκκίνηση. Λογικά μετά θα έχετε Ελληνικά.

Μπορεί καποιος να ανεβασει το αρχειο ξανα ?? Δεν το βρηκα πουθενα

Ευχαριστω

Καλησπερα απο το βροχερο Εδινβουργο. Εχω εδω και 4 μερες το Gnex, αφου περιμενα πως και πως μια προσφορα να το παρω!!! Ειναι το πρωτο μου smartphone ουσιαστικα και δη android!

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποια πραγματα, γιατι δεν τα καταλαβαινω και ολα!

Θα σας πω την 3ημερη ιστορια του κινητου μου.

1η μερα, σκαλιζω το κινητο, μετα απο 3 ωρες εχω εξοικειωθει εντελως, αλλα δεν μου φτανει αυτο! Θελω να το μονταρω!!! αλλο ενα 2ωρο διαβασμα στο internet για rooting. Κατεβαζω το Wug Toolkit 1.4 γιατι manual δεν εβγαζα ακρη με τους drivers, ευτυχως το toolkit τα εκανε ολα αυτα, εχω ''unlocked'' τηλεφωνο συμφωνα με το fastboot. Την πρωτη μερα περασα και το AOKP milestone 5, αλλα ως βιαστικος δεν ηξερα μετα πως να εχω τα Gapps! και ουτε google play δεν ειχα να κατεβασω app! (αυτο να μου το λυσει καποιος!)

Μετα αφου ξενερωσα χωρις apps εκανα restore και ειμαι με το stock.

2. Εχω κατεβασει το CWM, αλλα μολις το ανοιγω σαν app μου λεει το κιν. δεν ειναι rooted.ΟΚ, δεκτο, μιας και δεν εχω περασει SU & update.zip . Το θεμα ειναι οτι ψαχνω, τα βρισκω, τα κατεβαζω, τα περναω στην SD και μετα παω να τα κανω install με το fastboot recovery (volume buttons & power button), τα βρισκω, παταω για εγκατασταση και μου λεει ERROR: 0 και οτι δεν τα βρισκει μεσα στο sd/ κλπ. Καποιος να με βοηθησει ? και να μου πει πως αφου βαλω ROM μπορω να κατεβαζω applications??

Με εκτιμηση Σταματης (Noob):rolleyes:

Μπορεί καποιος να ανεβασει το αρχειο ξανα ?? Δεν το βρηκα πουθενα

Ευχαριστω

Εδώ είσαι. Ελπίζω να δουλέψει το κολπάκι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπερα απο το βροχερο Εδινβουργο. Εχω εδω και 4 μερες το Gnex, αφου περιμενα πως και πως μια προσφορα να το παρω!!! Ειναι το πρωτο μου smartphone ουσιαστικα και δη android!

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποια πραγματα, γιατι δεν τα καταλαβαινω και ολα!

Θα σας πω την 3ημερη ιστορια του κινητου μου.

1η μερα, σκαλιζω το κινητο, μετα απο 3 ωρες εχω εξοικειωθει εντελως, αλλα δεν μου φτανει αυτο! Θελω να το μονταρω!!! αλλο ενα 2ωρο διαβασμα στο internet για rooting. Κατεβαζω το Wug Toolkit 1.4 γιατι manual δεν εβγαζα ακρη με τους drivers, ευτυχως το toolkit τα εκανε ολα αυτα, εχω ''unlocked'' τηλεφωνο συμφωνα με το fastboot. Την πρωτη μερα περασα και το AOKP milestone 5, αλλα ως βιαστικος δεν ηξερα μετα πως να εχω τα Gapps! και ουτε google play δεν ειχα να κατεβασω app! (αυτο να μου το λυσει καποιος!)

Μετα αφου ξενερωσα χωρις apps εκανα restore και ειμαι με το stock.

2. Εχω κατεβασει το CWM, αλλα μολις το ανοιγω σαν app μου λεει το κιν. δεν ειναι rooted.ΟΚ, δεκτο, μιας και δεν εχω περασει SU & update.zip . Το θεμα ειναι οτι ψαχνω, τα βρισκω, τα κατεβαζω, τα περναω στην SD και μετα παω να τα κανω install με το fastboot recovery (volume buttons & power button), τα βρισκω, παταω για εγκατασταση και μου λεει ERROR: 0 και οτι δεν τα βρισκει μεσα στο sd/ κλπ. Καποιος να με βοηθησει ? και να μου πει πως αφου βαλω ROM μπορω να κατεβαζω applications??

Με εκτιμηση Σταματης (Noob):rolleyes:

Κατεβασε το Toolkit v.7 (οχι το Wug) και κανε root. Μετα (σημαντικο) κανε rename recovery (καπως ετσι) και μετα install CWM recovery.

Επειτα, μαζι με την rom που θα κατεβασεις εχει και ενα zip που λεγεται gapps. Το βαζεις κι αυτο στην sd μαζι με την rom, φλασαρεις την rom, μετα στο καπακι τα gapps και μετα κανεις reboot.

Αυτη ειναι στανταρ διαδικασια για καθε rom.

Samsung Galaxy Nexus

δηλαδη τωρα που ειναι unlocked και εχει μεσα το recovery? αυτο με το rename recovery, που το κανω?

Σε ευχαριστω , θα το δοκιμασω και θα σου πω !

το wug toookit είναι μια χαρά...απλά κατέβασε και ένα busybox και να είσαι κομπλέ...

γενικά πάντως μας είπες ότι χωρίς να ξέρεις να κολυμπάς, βούτηξες απευθείας στον ωκεανό και μάλιστα στον βαθύτερο...βλέπε ειρηνικός..:O

διάβασε λίγο ακόμα στο δίκτυο, βάλε και το busybox και θα είσαι μια χαρά..

η γνώμη η δικια μου είναι ίδια με του φίλου EliasKir να κατεβάσεις το Toolkit v.7 από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

μην το φοβάσαι αν προσέξεις οι ROM να είναι για i9250 δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα όλα είναι αναστρέψιμα απλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το ίδιο απλό με αυτό που έκανες αρχικά απλά διαβάζεις - επιλεγεις με νούμερα σου δίνη οδηγίες στην πορεία και όλα ok

εδώ

είναι ένας οδηγός για install rom ανεξάρτητα πιάς rom θες είναι για όλες η ίδια διαδικασία

ίδια διαδικασία είναι και για τα Gapps αλλα και για τα kernel με την διαφορα ότι δεν χρειάζεται να κανεις wiping /data and /cache απλά τα περνάς κανονικά

καλή επιτυχία λοιπόν!

Edited by lousifer2008

δηλαδη τωρα που ειναι unlocked και εχει μεσα το recovery? αυτο με το rename recovery, που το κανω?

Σε ευχαριστω , θα το δοκιμασω και θα σου πω !

Στο λινκ που σου εδωσε ο loucifer εχει κατι screenshots. Ειναι η επιλογη 5. Rename recovery restore files.

Samsung Galaxy Nexus