nikoskat Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 είμαι νέος χρηστης του forum όπως και του android και δυστυχώς εδώ μέσα έχω μπερδευτεί αρκετά... θα ήθελα κάποιος γνωστης του θέματος να μου δόση λίγο τα φώτα του... προσπαθώ να βρω μια άκρη με το root antroid και rom και όλα τα σχετικά αλλα κάθε φορα που διαβάζω κάτι εδώ μέσα το επόμενο αναιρεί το προηγούμενο κατά κάποιο τρόπο. βρίσκω εδώ μέσα οδηγό για root του nexus i9250 σαν θέμα αλλα διαβάζοντας από χρηστες του forum βρίσκω άλλο τρόπο για root όπως εδώ ας πούμε http://www.galaxynexusforum.com/forum/galaxy-nexus-hacking-mods-lte-cdma/1445-wugs-galaxy-nexus-root-toolkit.html τελικά πιο από τα δυο είναι προτιμότερο να δοκιμάσω σαν αρχάριος τις οδηγίες που αναγράφονται στο forum οι τις οδηγίες που δίνουν από χρηστες του forum σε αλλα forum... και αν τελικά είναι διαφορετικός τρόπος τι το διαφορετικό υπάρχει στο αποτέλεσμα? ευχαριστώ πολύ! καταρχην καλως ηρθες. αρχικα, θα σου προτεινα να μαθεις το τηλεφωνο και μολις νιωσεις οτι θες να το πειραξεις να αρχισεις τα σκαλισματα, αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη, κι εγω ετσι εκανα με το desire που ειχα πριν. ολοι οι οδηγοι που βλεπεις εχουν το ιδιο αποτελεσμα(unlock bootloader και root, εκτος αν αναφερουν κατι αλλο), απλα οταν βγηκε το κινητο ειχε αλλο τροπο, μετα βγηκε κατι ευκολοτερο, μετα βγηκε εργαλειο για pc που τα κανει μονο του κοκ.. θα δεις το πιο προσφατο και κατανοητο για σενα, θα δεις απο το ιδιο το θεμα οτι οντως δουλευει(πχ επισημασμενο θεμα απο moderator του φορουμ, ε θα δουλευει, δε μπορει) και θα προχωρησεις. γενικα μην το φοβασαι, δυσκολο να παθει κατι αν ακολουθησεις τα βηματα. δεν ειχα δει την απαντηση του Γιωργου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ok παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ θα διαβάσω καλά πρώτα πριν κάνω το οτιδήποτε για να είμαι έτοιμος σε αντιμετώπιση τυχόν προβλήματος... να σημειώσω ότι ήμουνα χρονια iPhone-ακιας αλλα αυτό μου φαίνεται λίγο διαφορετικά και σαν το τι μπορείς να κανεις και σαν διαδικασία... πάντως όπως και να έχει θέλει λίγο μελέτη το θέμα. ευχαριστώ πάντως να είστε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Καλησπέρα! Root-αρα το κινητο μου με το galaxy nexus root toolkit και όλα πήγαν μια χαρά! εγκατεστησα και 2 εφαρμογες που απαιτουν root δικαιωματα.. Τις ανοιγω, τους δινω την αδεια και δουλεουν μια χαρα. Μόλις παω να τις κλεισω ομως, κανει reboot το κινητο και κολλαει στην οθονη με τα τετραγωνακια που πηγαινοέρχονται και συνεχεια κανει αυτην την κίνηση.... καμια ιδέα για το πως διορθώνεται? το κινητό φοραει την 4.0.2 i9250XXKK6, 3.0.8-gaaa2611, ICL53F edit:τελικα το προβλημα το έχουν οι εφαρμογες! Edited March 26, 2012 by blackout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ρε παιδιά γιατί ο default browser σέρνεται τόσο πολύ και ειδικά σε sites με flash; loading times δεν έχει άσχημα αλλά στην πλοήγηση, στο ζουμ κτλπ είναι τραγικά αργός...υπάρχει κάποιο bug; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 root-άρα και εγώ το nexus με το Galaxy Nexus Root Toolkit πραγματικά είναι μακράν το καλύτερο πρόγραμμα για το nexus όλα με σαφές οδηγίες... μάλλον εδώ κολλάει το όλα στο πιάτο :) Το ψάχνω λίγο με την rom τώρα να δω τι παίζει... μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το θέμα η να μου δώσετε κανένα link να ενημερωθώ γιατί οπό ότι είδα στο superuser μιλάει και για 3.0.7 που και πως μπορώ να τις βρω αυτές τις rom? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 ...πως μπορώ να τις βρω αυτές τις rom? ευχαριστώ! Στο xda θα κοιταξεις φυσικα και στο rootzwiki αν θες. Βγηκε AOKP B29 με 4.0.4. Full wipe required. Sent from my Galaxy Nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Έχει όμως διάφορα "ζουζούνια" από οτι διαβάζω... Μόλις την πέρασα βέβαια οπότε θα την σκαλίσω και λίγο εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Έχω την εντύπωση ότι στην σημερινή nightly της CM περάστηκε και η 4.0.4 κανονικά. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Έχω την εντύπωση ότι στην σημερινή nightly της CM περάστηκε και η 4.0.4 κανονικά. ναι η σημερινή Nightly είναι 4.0.4 μόλις την έβαλα στο nexus s. το ίδιο φυσικά ισχύει για το galaxy nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 (edited) Καλησπερα 2 μερα με το nexus αφου ειχα το s πριν μου το κλεψουν δυστυχως. Φοραει 4.0.2 μαμισια οχι root ακομα αλλα δυστυχως απογοητευση σε μπαταρια. Πειτε μου μια custom rom που η μπαταρια να τα παει καλυτερα , καθως και το καλυτερο εργαλειο για root. Παντως η μπαταρια απογοητευση ουτε μερα και χωρις σκαλισμα μονο τηλ. Το nexus s που ειχα ειχα φτασει και 4 μερες με αρκετη ομιλια. Help θελω να φυγω απο iphone???? . Ευχαριστω. στις τελευταιες εκδοσεις του franco kernel, μπορειτε να αλλαξετε on the go το χρονισμο της gpu(καλο), επισης βεβαια εδω και αρκετες εκδοσεις μπορειτε να αλλαξετε τα χρωματα της οθονης και να μην εχει ιχνος κιτρινιλας, βασικα την κανετε οπως θελετε. εχει και μια επιλογη για αυξηση του ηχου(εγω καταλαβα μεγαλη διαφορα στα ακουστικα, οπου πραγματικα μου θυμισε το Ν91, το οποιο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε ηχο απο οποιαδηποτε συσκευη γενικα :p) επιλογη να φορτιζει γρηγορα μεσω usb και οχι να κανεις 10 ωρες(δεν το εχω δοκιμασει αλλα γραψανε οτι δουλευει). ολα αυτα μπορειτε να τα κανετε ευκολα απο την εφαρμογη του, η οποια αξιζει πολυ η αγορα της. και βεβαια ειναι πολυ γρηγορος κερνελ, πολυ smooth και με τη gpu overclock, battery wise επισης perfect, εχω ανεβασει screenshot με λιγη χρηση μετα απο 1 ημερα και 1 ωρα που ειχα ακομα 58%(η οθονη ειναι παντα 50-100% αναλογα το φωτισμο). σας προτεινω να το δοκιμασετε. αυτα :) Για δωσε μας link καλο ακουγεται Edited March 29, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπερα 2 μερα με το nexus αφου ειχα το s πριν μου το κλεψουν δυστυχως. Φοραει 4.0.2 μαμισια οχι root ακομα αλλα δυστυχως απογοητευση σε μπαταρια. Πειτε μου μια custom rom που η μπαταρια να τα παει καλυτερα , καθως και το καλυτερο εργαλειο για root. Παντως η μπαταρια απογοητευση ουτε μερα και χωρις σκαλισμα μονο τηλ. Το nexus s που ειχα ειχα φτασει και 4 μερες με αρκετη ομιλια. Help θελω να φυγω απο iphone???? . Ευχαριστω. προφανως κατι δεν παει καλα, δες τι σου καιει μπαταρια. εχει αλλαξει αρκετα απο τοτε ο franco kernel. ΔΕΝ ειναι συμβατος με 4.0.2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 προφανως κατι δεν παει καλα, δες τι σου καιει μπαταρια. εχει αλλαξει αρκετα απο τοτε ο franco kernel. ΔΕΝ ειναι συμβατος με 4.0.2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 Εισαι αψογος λες για franco γιατι τα πρωτα kernel ειχαν πολυ καταναλωση μπαταριας. Απο εργαλειο root τι λες; rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εισαι αψογος λες για franco γιατι τα πρωτα kernel ειχαν πολυ καταναλωση μπαταριας. Απο εργαλειο root τι λες; rom; πρεπει να δοκιμασεις, ο καθενας πινει νερο στο ονομα και διαφορετικης ρομ :p απο τον κερνελ παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Να ξαναρωτήσω αν έχει κανείς χάλια απόδοση στον browser; Στη σελίδα του facebook πχ μετά από 4-5 σκρολαρίσματα κολλάει σχεδόν τελείως και θέλει κλείσιμο. Αυτό το κάνει με όλους τους browsers. Και σε άλλα sites όμως σέρνεται πάρα πολύ χαρακτηριστικά. Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Να ξαναρωτήσω αν έχει κανείς χάλια απόδοση στον browser; Στη σελίδα του facebook πχ μετά από 4-5 σκρολαρίσματα κολλάει σχεδόν τελείως και θέλει κλείσιμο. Αυτό το κάνει με όλους τους browsers. Και σε άλλα sites όμως σέρνεται πάρα πολύ χαρακτηριστικά. Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; τοσο πολυ οχι. δοκιμασες με αλλους browsers; browser+, chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τόσο τραγικό. Χθες βγήκε η 4.0.4 που διορθώνει πολλά. Περίμενε να την δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 εξαιρετικη σαν γενικη εικονα η AOKP B29 με 4.0.4, αν εξαιρεσεις 2-3 bugs, οπως το FC οταν αλλαζεις wallpaper στη lockscreen αλλα ειναι μικρης σημασιας. επιτελους εφυγε το lag στις ρυθμισεις που ειχε η 4.0.3 και γενικα ειναι πιο αερατο το κινητο, αν μπορω να το χαρακτηρισω ετσι. Βεβαια με franco kernel για να εχω ασπρη οθονη :p βεβαια η 4.0.4 ευθυνεται, οχι η συγκεκριμενη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 καλησπέρα παιδιά έχω να κάνω μια ερώτηση... έχω το galaxy nexus i9250 σε αυτό το κινητό χρειάζεται να βάλω Autokiller και αν ναι τι ρύθμισις πρέπει να βάλω σε αυτό aggressive extreme optimus ultimate δεν ξέρω καθόλου! και γενικός τι άλλο ρύθμιση θα μπορούσα να βάλω για το nexus διάβασα το αρχικό post που αναφέρεται στο autokiller αλλα δεν με βοηθησε καθόλου γιατί ήταν πολύ γενικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 καλησπέρα παιδιά έχω να κάνω μια ερώτηση... έχω το galaxy nexus i9250 σε αυτό το κινητό χρειάζεται να βάλω Autokiller και αν ναι τι ρύθμισις πρέπει να βάλω σε αυτό aggressive extreme optimus ultimate δεν ξέρω καθόλου! και γενικός τι άλλο ρύθμιση θα μπορούσα να βάλω για το nexus διάβασα το αρχικό post που αναφέρεται στο autokiller αλλα δεν με βοηθησε καθόλου γιατί ήταν πολύ γενικό αν ειναι task manager, να το βγαλεις τελειως, δε βοηθαει σε τιποτα, δεν το χρειαζεται το λειτουργικο, ποσο μαλλον η πιο προσφατη εκδοση του λειτουργικου και ενα συγχρονο κινητο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Να ξαναρωτήσω αν έχει κανείς χάλια απόδοση στον browser; Στη σελίδα του facebook πχ μετά από 4-5 σκρολαρίσματα κολλάει σχεδόν τελείως και θέλει κλείσιμο. Αυτό το κάνει με όλους τους browsers. Και σε άλλα sites όμως σέρνεται πάρα πολύ χαρακτηριστικά. Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι τέτοιο; Γι αυτό υπάρχει fb app για να μην έχεις τέτοια προβλήματά.. μπορείς να βάλεις και chrome που είναι πολύ πιο γρήγορος άλλα τρώει λίγη μπαταρία παραπάνω και δεν υποστιριζει φλας. Όσο για την aokp είχε γενικά πάρα πολύ λαγκαρισμα η black ice που ήταν σχεδόν ίδια άλλα μαύρη ήταν κάπως καλύτερή άλλα σαν liquid smooth δεν έχει... πιο γρήγορη κι από 4.0.4 τώρα που θα βγει και σε 4.0.4 άστα να πάνε.. άπλα δεν έχει ελληνικά.. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Παιδια μολις κατεβασα ενα zip που περιεχει την official jakju 4.0.4. Το κινητο ειναι unlocked, root και εχω περασμενη την cwm recovery. Οταν προσπαθω να την φλασαρω (εχω σβησει τον φακελο recovery μεσα απο το zip) μου πεταειενα σφαλμα και δεν συνεχιζει. Τι κανω τωρα? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Νομίζω πως πρέπει να αλλάξεις το radio και μετα να κανεις την διαδικασια ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) LINK για 4.0.4 offisial http://code.google.com/intl/el-GR/android/nexus/images.html#yakjuicl53f Παιδια μολις κατεβασα ενα zip που περιεχει την official jakju 4.0.4. Το κινητο ειναι unlocked, root και εχω περασμενη την cwm recovery. Οταν προσπαθω να την φλασαρω (εχω σβησει τον φακελο recovery μεσα απο το zip) μου πεταειενα σφαλμα και δεν συνεχιζει. Τι κανω τωρα? Δες τι καταληξη εχει το αρχειο πχ img - tgz :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 1, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 LINK για 4.0.4 offisial http://code.google.com/intl/el-GR/android/nexus/images.html#yakjuicl53f Δες τι καταληξη εχει το αρχειο πχ img - tgz Το πρωτο που ειχα ειναι img. Τωρα κατεβαζω απο το λινκ που μου εδωσες και επανερχομαι. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Τελικά ούτε σήμερα (ετσι σαν ψεμα) εδωσε η Google το ΟΤΑ. Από παλαιότερη εμπειρία, πόσες μέρες έκανε από την 4.0.1 στην 4.0.2; (μέσω ΟΤΑ ; ) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts