Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διάβασε το ΟΡ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136444 για να καταλάβεις την δουλειά που έχει κάνει. Καληνύχτα.

η navbar ειναι παρμενη απο CM ή AOKP;

Από CM Νίκο

ευχαριστω :)

κριμα..ειναι το μονο πραγμα που με ενοχλει στη CM, εχω συνηθισει εδω και πολλους μηνες να εχω power button στη navbar αλλα και σε navring. :O

ευχαριστω :)

κριμα..ειναι το μονο πραγμα που με ενοχλει στη CM, εχω συνηθισει εδω και πολλους μηνες να εχω power button στη navbar αλλα και σε navring. :O

Συμφωνώ αλλά δοκίμασέ τη και μου λες (περιμένοντας πάντα τη baked). Aλλιώς δοκίμασε την πολύ καλή rootbox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2110698

Edited by leftis69

Μπορεί κάποιος να μου πει τι features έχει η cm camera που έχουν οι custom Roms που βασίζονται στο cm 10.1;

Στο galaxy nexus, λείπει το photosphere και υπάρχει επιπλέον scene mode (auto-action-night κλπ), power shutter mode, jpeg quality, color effect και burst mode. Επίσης έχει και HDR mode αλλά για να αποδώσει θέλει εξαιρετικά σταθερή λήψη.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μια ερώτηση. Τα factory images της Google έχουν επέκταση .tgz . Απο οτι κατάλαβα όμως (δοκίμασα) ο cwm recovery δεν αναγνωρίζει αυτή τη μορφή αρχείων. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι ρομ μπορούν να φλασαριστουν στο τηλέφωνο μόνο με fastboot εντολές ή υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος? Ξέρω ότι 100% γίνεται με το τουλκιτ αλλα με τον cwm με ενδιαφέρει να μάθω αν γίνεται.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Παιδιά μια ερώτηση. Τα factory images της Google έχουν επέκταση .tgz . Απο οτι κατάλαβα όμως (δοκίμασα) ο cwm recovery δεν αναγνωρίζει αυτή τη μορφή αρχείων. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι ρομ μπορούν να φλασαριστουν στο τηλέφωνο μόνο με fastboot εντολές ή υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος? Ξέρω ότι 100% γίνεται με το τουλκιτ αλλα με τον cwm με ενδιαφέρει να μάθω αν γίνεται.

Δεν γίνεται :) τα .tgz αρχεία αφενός έχουν διαφορετικό τρόπο unpacking, αφετέρου, δεν περιέχουν το updater-script (που στην ουσία "διαβάζει" το cwm για να κάνει την εγκατάσταση).

Αν ψάξεις σε xda έχει αρκετές εργοστασιακές rom πακεταρισμένες σε .zip για cwm.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα έφτασε το OTG καλώδιο από Αγγλία. Έβαλα και το StickMount και είμαι κομπλέ από θέμα χώρου. Όχι ότι είχα μεγάλο πρόβλημα με τα 16 γιγα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να πάρω nandroid backup και να μην αποθηκευτεί στο τηλέφωνο αλλά στο στικακι μέσω OTG. Και τελος αν γίνεται αυτο μπορώ αν χρειαστεί να το επαναφέρω απο το στικακι?

Σήμερα έφτασε το OTG καλώδιο από Αγγλία. Έβαλα και το StickMount και είμαι κομπλέ από θέμα χώρου. Όχι ότι είχα μεγάλο πρόβλημα με τα 16 γιγα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται να πάρω nandroid backup και να μην αποθηκευτεί στο τηλέφωνο αλλά στο στικακι μέσω OTG. Και τελος αν γίνεται αυτο μπορώ αν χρειαστεί να το επαναφέρω απο το στικακι?

Nομιζω αυτο ειναι θεμα της recovery. Για τσεκαρε το αντιστοιχο thread στο xda. Σαν να πηρε κατι αντιστοιχο το ματι μου στο twrp.

Δεν ειμαι κ 100% σιγουρος, αλλα δε χανεις κ τπτ να το ψαξεις.

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Nομιζω αυτο ειναι θεμα της recovery. Για τσεκαρε το αντιστοιχο thread στο xda. Σαν να πηρε κατι αντιστοιχο το ματι μου στο twrp.

Δεν ειμαι κ 100% σιγουρος, αλλα δε χανεις κ τπτ να το ψαξεις.

Ειμαι με cwn εδω και πολύ καιρό αλλά Anyway ευχαριστώ πολύ. Θα ρίξω μια ματιά και θα επανέλθω.

Mε την TWRP γίνεται σίγουρα και να πάρεις backup και να κάνεις restore από το στικάκι, έχει επιλογή να διαλέξεις external sd.

H PitchBlack v1.4 είναι γεγονός:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2136444

μπορείς να μου πεις ποιες είναι οι διαφορές από την CM 10.1 night...? για να την περάσω πάνω στην CM πρέπει να κάνω full wipe?

OTA updates εχει?

και μια ερώτηση ακόμα. όταν κάνω κάποια κλήση σβήνει η οθόνη (όπως θα έπρεπε) και ανάβει μόλις απομακρύνω το κινητό απο το αυτί... μερικές φορές όμως κολλάει και δεν ανάβει ο φωτισμός, λέτε να είναι θέμα κερνελ? εχω τον pirates 710.

μπορείς να μου πεις ποιες είναι οι διαφορές από την CM 10.1 night...? για να την περάσω πάνω στην CM πρέπει να κάνω full wipe?

OTA updates εχει?

και μια ερώτηση ακόμα. όταν κάνω κάποια κλήση σβήνει η οθόνη (όπως θα έπρεπε) και ανάβει μόλις απομακρύνω το κινητό απο το αυτί... μερικές φορές όμως κολλάει και δεν ανάβει ο φωτισμός, λέτε να είναι θέμα κερνελ? εχω τον pirates 710.

Διάβασε το ΟΡ για να δεις τις διαφορές, όσο για το full wipe δοκίμασε πρώτα με wipe cache & dalviκ. Αυτό που λες για την οθόνη δεν το είχα ποτέ με καμία ρομ και κανέναν κέρνελ.

Edited by leftis69

καλησπερα εχω και εγω ενα καλωδιο ONG και πως μπορω να το συνδεσω με την συσκευη και να κανει δουλεια στην περιπτωση που δεν ειμαι root????

καλησπερα εχω και εγω ενα καλωδιο ONG και πως μπορω να το συνδεσω με την συσκευη και να κανει δουλεια στην περιπτωση που δεν ειμαι root????

Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις mount εξωτερική μονάδα. Μπορείς μόνο μέσω του Nexus Media Importer.

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Ρέ παίδες. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ παράλληλα το otg καλώδιο με τον mhl adapter για να βλέπω ταινίες στην tv απευθείας από το στικακι? Ευχαριστώ!

Ρέ παίδες. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ παράλληλα το otg καλώδιο με τον mhl adapter για να βλέπω ταινίες στην tv απευθείας από το στικακι? Ευχαριστώ!

Πρέπει να πάρεις καλώδιο που κάνει split και βγάζει και τις δύο θύρες που θες (HDMI και USB). Στο eBay υπάρχουν αρκετά, περίπου στα 6-7€....

Υπόψιν ότι θέλουν οπωσδήποτε εξωτερική παροχή (από USB) για να δουλέψουν αυτά. Επίσης, τα OTG ΔΕΝ δουλεύουν αν το κινητό/tablet έχει μπει σε Economy/EnergySaving mode, ή είναι κάτω από το όριο προειδοποίησης για μπαταρία (κάτι που έπαθα/έμαθα και εγώ πριν από λίγες μέρες :p)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Πρέπει να πάρεις καλώδιο που κάνει split και βγάζει και τις δύο θύρες που θες (HDMI και USB). Στο eBay υπάρχουν αρκετά, περίπου στα 6-7€....

Υπόψιν ότι θέλουν οπωσδήποτε εξωτερική παροχή (από USB) για να δουλέψουν αυτά. Επίσης, τα OTG ΔΕΝ δουλεύουν αν το κινητό/tablet έχει μπει σε Economy/EnergySaving mode, ή είναι κάτω από το όριο προειδοποίησης για μπαταρία (κάτι που έπαθα/έμαθα και εγώ πριν από λίγες μέρες :p)

Πως το κανεις αυτο;;;Υπαρχει τετοιο καλωδιο;;

Εγω απο οτι ξερω δε μπορει να γινει κατι τετοιο με απλο τροπο, εκτος αν παρεις καποιο dock που κανει αυτο το διαχωρισμο στο σημα.

Για δωσε κανα link

Λειτουργεί δηλαδή με αυτόν τον τρόπο; Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί σε κάποια fora διάβαζα ότι OTG και MHL έχουν διαφορετικό pinout και το ένα, ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία, αναιρεί το άλλο...

Ευχαριστώ!

ειχα το ιδιο ακριβως θεμα με το lumia 800 καποτε και τελικα εφταιγε το screen protector, ειχε αρχισει να ξεκολαει κοντα στον αισθητηρα αποστασης και τον μπερδευε. για τσεκαρε το

Ρώτησα ξάνά και μου προτάθηκε ένα πρόγραμμα toolkitsms, το οποίο δεν κατόρθωσα να λειτουργήσω στο κινήτό μου.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει μια εναλλακτική λύση, για να απανεργοποιήσω (ή να αυξήσω) το όριο των sms που μπορώ να στείλω ανά ώρα.

Είναι κάτι που με ταλαιπωρεί αφάνταστα, γιατί στέλνω συνεχώς μηνύματα σε "ομάδες".

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λειτουργεί δηλαδή με αυτόν τον τρόπο; Το έχεις δοκιμάσει; Γιατί σε κάποια fora διάβαζα ότι OTG και MHL έχουν διαφορετικό pinout και το ένα, ενόσω βρίσκεται σε λειτουργία, αναιρεί το άλλο...

Ευχαριστώ!

Ταυτόχρονα δεν ξέρω αν λειτουργούν, δεν έχω πάρει τέτοιο, εγώ πήρα ξεχωριστά USB και HDMI καλώδιο. Κάποιο παιδί έχει ποστάρει εδώ link στο eBay με τέτοιο καλώδιο τις τελευταίες 10-15 μέρες, ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω τώρα...κάπου στα 6-7 ευρώ κάνει, και στην ουσία είναι 2-σε-1 (αντί να τα έχεις ξεχωριστά)....

Και πάλι όμως λέω δεν ξέρω αν δουλεύουν ταυτόχρονα, δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100