jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Eπισης αν κανουμε την μετατροπη σε yakju,η εγγυηση ισχυει,η θεωρειται οτι εχουμε πειραξει το κινητο και χανεται? Edited December 27, 2012 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Eπισης αν κανουμε την μετατροπη σε yakju,η εγγυηση ισχυει,η θεωρειται οτι εχουμε πειραξει το κινητο και χανεται? Κανςις την μετατροπη, κλειδωνεις bootloader και εισαι ok.Η εγγυηση δεν ισχύει εάν εισαι root ή εαν αφήσεις ξεκλειδωτο τον bootloader. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εχω την εντυπωση οτι απο το ΙΜΕΙ της συσκευης ξερουν αν ειναι google branded η οχι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εχω την εντυπωση οτι απο το ΙΜΕΙ της συσκευης ξερουν αν ειναι google branded η οχι ... Εχω την εντυπωση οτι εχει αναφερθει κ στο παρελθον οτι δεν εχει σημασια ειτε ειναι samsung, ειτε google branded, οσον αφορα το service. Απλα πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader κ ολα τα υπολοιπα (rom,kernel,recovery) να βρισκονται στη στοκ εκδοση τους. Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_ps Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ποια rom χρησιμοποιείτε; Είστε ευχαριστημένοι από απόδοση-μπαταρία; Κάτι κολληματάκια που βλέπω εγώ με XenonHD 4.2.1 τα βλέπετε εσείς; Δοκίμασα και Xylon αλλά απογοητεύτηκα. Τι έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Εγώ μετά από πολλές δοκιμές με custom roms σε 4.2.1 κατέληξα στην επίσημη με τον stock kernel και μόνο root, με καθαρή εγκατάσταση μέσω του toolkit (αφού κατέβασα την εικόνα της 4.2.1 από το Google Android developers) και είναι απίστευτα smooth και γρήγορο και το κυριότερο χωρίς bugs (σε Bluetooth, NFC κ.ά.) το τηλέφωνο! Όσο για την απόδοση της μπαταρίας έχω να πω ότι με καθημερινή 24ωρη χρήση των data και περίπου 2 με 2 ώρες και 30 λεπτά ομιλία και 30-40 μηνύματα (συνολική χρήση οθόνης 4+ ώρες) βγάζω 26+ ώρες με πλήρη φόρτιση! Edited December 27, 2012 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 εγκατεστησα το [MOD] [GNEX] BEATS+XLOUDER! 4.1.2/4.2.1 και μετα απο το reboot εχει κολησει στο android αναβαθμιζεται για κανενα 20 λεπτο τι κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Διαπιστωνω οτι το ηχειο του ειναι πολυ χαμηλο σε ενταση..Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθει η αποδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Εχω την εντυπωση οτι εχει αναφερθει κ στο παρελθον οτι δεν εχει σημασια ειτε ειναι samsung, ειτε google branded, οσον αφορα το service. Απλα πρεπει να ειναι κλειδωμενος ο bootloader κ ολα τα υπολοιπα (rom,kernel,recovery) να βρισκονται στη στοκ εκδοση τους. Έτσι πιστεύω κι εγώ, θα σας το επιβεβαιώσω μετά τις γιορτές. Ήμουν με 4.1.2 bakedblack bean-6 & Franko r300 (512GPU) το κινητό κατράμι και πυροβόλαγε. Επειδή η οθόνη μου έβγαλε πρόβλημα, πέρασα την στοκ 4.2.1 μέσω Τoolkit για να την δοκιμάσω και να το έχω έτοιμο μέχρι να το στείλω στο service. Δεν έχω κανένα από τα ''θέματα'' που διάβαζα (άρα παίζει ρόλο το clean install έναντι του ΟΤΑ) Στην οθόνη βγαίνει μια πράσινη γραμμή εδώ και λίγο καιρό πάνω από την statusbar αρκετά ενοχλητική, βλέπω και μια μωβίλα στην αριστερή πλευρά σε συγκεκριμένα wallpaper και μια φωτεινή κάθετη γραμμή αριστερά όταν το γυρνάω σε landscape. Έχει κανείς εμπειρία από το service της smartec, πόσο καιρό μπορεί να μου το κρατήσουν; Edited December 28, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Διαπιστωνω οτι το ηχειο του ειναι πολυ χαμηλο σε ενταση..Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθει η αποδοση? Υπαρχει μια εφαρμογη στο μαρκετ το volume + αλλα απο οτι λενε πολλοι φιλοι δεν δουλευει σε 4.2 ρομ οποτε δεν το εγκατεστησα.Παντως βρηκα εναν αλλο τροπο να αυξησω την ενταση του ηχειου.Κατεβασα την εφαρμογη Zedge απο το μαρκετ με την οποια μπορεις να κατεβασεις wallpapers ringtones και πολλα αλλα.Κανε αν θελεις μια προσπαθεια.Πραγματικα καποια απο τα ringtones που εχει ακουγονται πολυ πιο δυνατα απο τα αλλα. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Τελικα το τηλ. ειναι σχεδον νεκρο.. προσπαθησα να επαναφερω ενα nanroid back up απο recovery που ειχα μεσα αλλα τιποτε... τωρα εχει ενα nanroid back up με ημερομηνια μετα την βλαβη δηλαδη αχρηστο εχει μονο το λογοτυπο της google και fastboot , recovery αλλα δεν κατεβαινει η stock rom me to toolkit...τι κανω τωρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Φίλε σίγουρα υπάρχει τρόπος επαναφοράς. Ευχομαι κάποιο παιδί απο εδώ να σε βοηθήσει το συντομότερο δυνατόν!! Τι recovery έχεις πάνω? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ΤΟ toolkit συνδεεται οποτε πιστευω φλασαρω οποιαδηποτε recovery etsi den einai???stock rom 4.1 ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ΤΟ toolkit συνδεεται οποτε πιστευω φλασαρω οποιαδηποτε recovery etsi den einai???stock rom 4.1 ειχα Αν καταφέρεις και μπεις σε οποιοδήποτε mode, τότε περνάς ότι θες μέσα, προσπαθείς να το "σώσεις", σωστά ? Άρα δεν σε νοιάζει τι έχει ή τι θα μπει μέσα... Θα σου πρότεινα επίσης να κάνεις τη δουλειά από ένα σχετικά "καθαρό" PC, χωρίς a/v και χωρίς πολλά πράγματα πάνω (για όσο το δυνατόν λιγότερες "παρεμβολές")... Τα android κινητά μπρικάρουν πλέον ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ δύσκολα...άρα σχεδόν πάντα κάτι μπορείς να κάνεις... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Ετσι οπως εγινε ΝΑΙ με ενδιαφερει το σωσιμο εχω διαφορα backup στο pc οποτε τα χρησημοποιω αργοτερα ΠΩς να φλασαρω ομως νεα ρομ η οτιδηποτε αλλο αφου δεν μπορω να το περασω στο τηλεφωνο??? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ push ena zip αρχειο με ρομ αλλα δεν τα καταφερα θα κατεβασω το sdk τωρα να δοκιμασω Edited December 28, 2012 by titusfish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Για αρχή πέρνα clockworkmod recovery και κάνε wipe τα πάντα και μετά fix permitions. Edited December 28, 2012 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 fix permitions Τι ειναι ειναι στο τοολκιτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 fix permitions Τι ειναι ειναι στο τοολκιτ?? Στο clockworkmod. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Εγινε θα το δοκιμασω μεσημερι στο σπιτι...ευχαριστω!!! Εκανα αυτα που ειπαμε τωρα τι αλλο να κανω ...ψιλοπελαγωσα ,δεν μπορω να στειλv αλλη ρομ στο κινητο ουτε την στοκ μου κατεβαζει απο google το toolkit...? Edited December 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Εκανα αυτα που ειπαμε τωρα τι αλλο να κανω ...ψιλοπελαγωσα ,δεν μπορω να στειλv αλλη ρομ στο κινητο ουτε την στοκ μου κατεβαζει απο google το toolkit...? Μην μπλέκεις τα πράγματα...άσχετο το τι κάνει/δεν κάνει το toolkit με το ποια ROM θες να περάσεις. Έχεις περάσει CWM και έχεις κάνει wipe στα πάντα. Άρα έχεις ένα κινητό με recovery και έτοιμο να περάσεις ROM. Επέλεξε μια από όλες (δεν έχει σημασία ποια, καλύτερα να πας στην τελευταία yakju), κατέβασε και flashαρε... Edit: τώρα τσέκαρα με το τελευταίο toolkit, φαίνεται να έχει πρόβλημα ο server...βεβαιώσου επίσης ότι δεν σε μπλοκάρει κάποιο firewall...κατέβασε τη ROM από XDA για να τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα... Edited December 28, 2012 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Λεω να ξεκινησω την διαδικασια μετατροπης σε yakju,και να περασω την 4.2...Την σηκωνει το κινητο να υποθεσω ε?Δεν θα υπαρχουν προβληματα.... Επισης,αν κανω τη μετατροπη,η εγγυηση ισχυει κανονικα ή θεωρειται πειραγμενο το τηλ(πρεπει να το ξαναποσταρα αυτο αλλα δεν ειδαι αν εχει απαντηθει,σορυ..:P).. Edited December 28, 2012 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Λεω να ξεκινησω την διαδικασια μετατροπης σε yakju,και να περασω την 4.2...Την σηκωνει το κινητο να υποθεσω ε?Δεν θα υπαρχουν προβληματα.... Την σηκώνει μια χαρά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ μετατροπή σε yakju και αμέσως μου ήρθαν 2 ΟΤΑ η 4.2 και αμέσως μετά η 4.2.1 Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Kαι οι εφαρμογες που εχω περασει θα χαθουν ολες??Πως τις διατηρουμε?? Οταν ολοκληρωσουμε το κινητο,και το ανοιξουμε και ξανασυνδεθουμε με το λογαριασμο google μας,υπαρχει περιπτωση να ερθουν παλι οι εφαρμογες για να τις εγκαταστησουμε στο κινητο?Αφου λογικα το playstore της εχει ως εγκατεστημενες? Edited December 28, 2012 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Φιλε Ace πρωτα ευχαριστω (εννοειται)...την ψαχνω με το toolkit γιατι δεν μπορω αλλοιως να στειλω αρχεια στο κινητο και ελεγα να περασω παλι στοκ για αρχη Τωρα προσπαθω με κατεβασμενες στον φακελο D:\put_img_files_to_flash_here ,ξεζιπαρω και φλασαρω να δω τι γινεται Δεν ειμαι και ειδικοσ βλεπεις και παιδευομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Kαι οι εφαρμογες που εχω περασει θα χαθουν ολες??Πως τις διατηρουμε?? Εάν η αναβάθμιση γίνει ΟΤΑ δεν πειράζεται και δεν χάνεται τίποτα. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και εάν την κατεβάσεις από το toolkit και την εγκαταστήσεις από εκεί. Μόνο εάν ξεκλειδώσεις τον boodloader (χρειάζεται για τη διαδικασία μετατροπής σε yakju) χάνονται οι εφαρμογές και ότι άλλο έχεις στο κινητό. Και πάλι εάν χαθούν με το που θα βάλεις πάλι τον gmail λογαριασμό σου εγκαθίστανται πάλι αλλά χωρίς τα δεδομένα τους. Υπάρχουν πάλι εφαρμογές που κάνουν backup αλλά νομίζω πρέπει να έχεις root το κινητό σου. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts