c0rpse_grinder Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Εχει κάνεις το συνδυασμό baked blackbean με trinity kernel ωστε να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Στο Google play κοίταξες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.kernel&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmZyYW5jby5rZXJuZWwiXQ.. ναι αλλα ειναι πρεπει να πληρωσεις..αλλος τροπος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παντως η rasbeanjelly προτεινεται με τον trinity kernel και μαλιστα οι δυο δημιουργοι (rascarlo, morfic) συνεργαζονται απο κοινου στο συγκεκριμενο "project". Δεν αμφιβαλλω.Εξεφρασα απλως προσωπικη αποψη υστερα απο δοκιμες στο δικο μου κινητο. 96 ωρες αν θυμαμαι καλα,με wifi συνεχως ανοιχτο,30 εφαρμογες εγκατεστημενες,ενημερωση καιρου καθε μια ωρα(HD Widgets),αρκετα witgets στις οθονες,μονο με 2g,νορμαλ κλησεις και sms,γρηγορη χωρις κολληματα κ.λ.π Για μενα ειναι αρκετα και βαση της χρησης που το κανω ειμαι ευχαριστημενος.Ειχα πει οτι αν ηταν και παραμετροποιησημη θα ηταν(για μενα)κορυφη.Τωρα εχω την Blackbean 6 με Franco nightlies Kernel 298/384 και βλεπω οτι η rom ειναι κατσε καλα!!Απλως θελω να δω και τι λεει και στο θεμα μπαταριας βασει των ιδιων δεδομενων και χρησης οπως ειχα στην Rasbeanjelly. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παντως η rasbeanjelly προτεινεται με τον trinity kernel και μαλιστα οι δυο δημιουργοι (rascarlo, morfic) συνεργαζονται απο κοινου στο συγκεκριμενο "project". Αν δεν κάνω λάθος όμως, οι τελευταίοι trinity που βλέπω εδώ: http://www.derkernel.com/jb-tuna.php είναι αναγκαστικά overclocked στα 1344 MHz? Η΄υπάρχουν και άλλα link? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, καθώς το κινητό μου είναι Samsung και όχι Google, αλλά τρέχοντας το τελευταίο Toolkit και κάνοντας όλα τα προβλεπόμενο (unlock, root, CWM touch κλπ), το κινητό δεν έχασε απολύτως τίποτα (ρυθμίσεις, προγράμματα, saves, contacts κ.α.) :confused: Το έχει δει κανένας αυτό (σε Samsung και όχι Google 9250) ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 @sakarkas1:Εννοειται οτι το customization ειναι αποφαση του καθε χρηστη - δεν υπαρχουν κανονες.Εγω παραθεσα απλα τι ισχυει. :) @mclisme: δεν ειμαι fan των custom kernels και ετσι δεν μπορω να βοηθησω.Αλλα ισως στο topic στο XDA forum να εχει περισοτερες λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Είχαμε κάποιο link με tips για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας είπαμε? Το μάτιασα νομίζω από τότε που είπα πόσο εντυπωσιασμένος ήμουν από την αυτονομία. Βέβαια τότε ήμουν με stock και νομίζω ότι ο συνδυασμός rasbeanjelly + franco του έριξε την αυτονομία σχεδόν 20-30% (συγκρίνοντας πάντα με stock). Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Είμαι σε συνδυασμό raspberry με trinity kernel πλέον, ελπίζω να δω κάποια βελτίωση στην αυτονομία, θα ενημερώσω πάλι σε περίπου 3 ολοκληρωμένες φορτίσεις :-) πάντως μέχρι στιγμής η παρατήρηση μου είναι πως τα χρώματα της s amoled φαίνονται πιο "έντονα" (καλο είναι αυτό!) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αν δεν κάνω λάθος όμως, οι τελευταίοι trinity που βλέπω εδώ: http://www.derkernel.com/jb-tuna.php είναι αναγκαστικά overclocked στα 1344 MHz? Η΄υπάρχουν και άλλα link? Όχι! Με terminal commands, ή εφαρμογή trinity ή trickster να ρυθμίσεις min/max της CPU. Απλώς αν δεν κάνω λάθος είναι η μέγιστη συχνότητα που μπορείς με την εκάστοτε εκδοση! Είμαι σε συνδυασμό raspberry με trinity kernel πλέον, ελπίζω να δω κάποια βελτίωση στην αυτονομία, θα ενημερώσω πάλι σε περίπου 3 ολοκληρωμένες φορτίσεις :-) πάντως μέχρι στιγμής η παρατήρηση μου είναι πως τα χρώματα της s amoled φαίνονται πιο "έντονα" (καλο είναι αυτό!) Τα χρώματα τα αλλάζει το kernel. Αυτά αλλάζουν όμως άμα θέλεις. Προσωπικά τ χρώματα του trinity δεν μοθ αρέσουν καθόλου και έχει πολύ μπλέ μέσα. Για αυτό και τα άλλαζα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Εγω είμαι με paranoid android 2.53 και milestone6 και η μπαταρία πάει πολύ καλύτερα απο οτι με CNA 3.8.0 που ειχα πριν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 μιας και εχω χρονο λεω να δοκιμασω και εγω την Blackbean 6 αν και ειναι βασισμενη στην aokp που εχω τωρα να δω τις διαφορες...θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με τα gapps...φλασαρω τα τελευταια αλλα πρεπει να φλασαρω(η μαλλον να τρεξω γιατι βλεπω οτι ειναι .apk) και και το google search v2.1.12? παντως γενικα δεν μου αρεσε ο τροπος που τα εχουν στη σελιδα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Τρομακτική η διαφορά στο θέμα τις αυτονομίας. Χαίρομαι που πέτυχα καλό rom&kernel combo με τη 2η προσπαθεια! Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 μιας και εχω χρονο λεω να δοκιμασω και εγω την Blackbean 6 αν και ειναι βασισμενη στην aokp που εχω τωρα να δω τις διαφορες...θα ηθελα να ρωτησω τι παιζει με τα gapps...φλασαρω τα τελευταια αλλα πρεπει να φλασαρω(η μαλλον να τρεξω γιατι βλεπω οτι ειναι .apk) και και το google search v2.1.12? παντως γενικα δεν μου αρεσε ο τροπος που τα εχουν στη σελιδα τους... Φλασάρεις τα 20121016 και είναι μέσα και το google search, αυτά που θέλουν έξτρα install γιατί είναι apk είναι τα inverted gmail & youtube αν τα θες κιόλας. Bρίσκονται ακριβώς πάνω από τα gapps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Φλασάρεις τα 20121016 και είναι μέσα και το google search, αυτά που θέλουν έξτρα install γιατί είναι apk είναι τα inverted gmail & youtube αν τα θες κιόλας. Bρίσκονται ακριβώς πάνω από τα gapps. σε ευχαριστω...ναι το gmail και το youtube τα ειδα...απο οτι διαβασα εχουν βελει μεσα στο 20121016 και το νεο google search ενω στην αρχη το εδιναν σκετο apk και μετα εχουν και αλλη εκδοση του google search που ομως δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεσα στα gapps που ηδη δινουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 σε ευχαριστω...ναι το gmail και το youtube τα ειδα...απο οτι διαβασα εχουν βελει μεσα στο 20121016 και το νεο google search ενω στην αρχη το εδιναν σκετο apk και μετα εχουν και αλλη εκδοση του google search που ομως δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι μεσα στα gapps που ηδη δινουν... Μην μπερδεύεσαι, σου έγραψα πια να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπέρα παιδιά. Ψάχτηκα στο thread αλλά δεν βρήκα ολοκληρωμένη απάντηση. Υπάρχει τρόπος να μειώσω το μέγεθος των εικονικών κουμπιών σε GN με stock rooted rom ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μόνο με custom rom μπορείς να μικρύνεις τα soft keys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Μόνο με custom rom μπορείς να μικρύνεις τα soft keys. Κρίμα. Και έλεγα μήπως είναι κανένα block κώδικα που απλά θα έγραφα/άλλαζα Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Τρομακτική η διαφορά στο θέμα τις αυτονομίας. Χαίρομαι που πέτυχα καλό rom&kernel combo με τη 2η προσπαθεια! Απο σήμερα δοκιμάζω rasbeanjelly + trinity γιατί με franco δεν εντυπωσιάστηκα από αυτονομία... Θα αναφέρω σε λίγες μέρες. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Απο σήμερα δοκιμάζω rasbeanjelly + trinity γιατί με franco δεν εντυπωσιάστηκα από αυτονομία... Θα αναφέρω σε λίγες μέρες. Με απλή χρηση, αρκετά sms λίγα τηλέφωνα, και μέτριο wifi με αρκετά data sync :-) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 λοιπον μολις φλασαρα την baked blackbean 6 και την παραμετροποιησα οπως ηθελα...οι εντυπωσεις μου ομως δεν ειναι και τοσο καλες...σιγουρα το κινητο κολλαει...τωρα αν κολλαει η ρομ η ο apex δεν το ξερω αλλα σιγουρα το κινητο δεν ειναι οσο ομαλο ηταν με την aokp milstone1...γενικα η παραμετροποιηση ειναι σχεδον ιδια...το μονο που δεν εχει η blackbean απο αυτα που χρησιμοποιουσα στην aokp ειναι η επιλογη οταν σε καλουν και γυρνας αναποδα το τηλεφωνο να μπαινει στο αθορυβο...και η επιλογη του να πατας παρατεταμενα στο ρολοι η στην ημερομηνια στο notification drawer και να πηγαινεις σε μια προεπιλεγμενη εφαρμογη...ωστοσο εχει καποια πραγματα που δεν ειχε η aokp που αφορουν κυριως την εμφανιση του κινητου...θα το δουλεψω μεχρι να βγει η 4.2 και μετα βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 λοιπον μολις φλασαρα την baked blackbean 6 και την παραμετροποιησα οπως ηθελα...οι εντυπωσεις μου ομως δεν ειναι και τοσο καλες...σιγουρα το κινητο κολλαει...τωρα αν κολλαει η ρομ η ο apex δεν το ξερω αλλα σιγουρα το κινητο δεν ειναι οσο ομαλο ηταν με την aokp milstone1...γενικα η παραμετροποιηση ειναι σχεδον ιδια...το μονο που δεν εχει η blackbean απο αυτα που χρησιμοποιουσα στην aokp ειναι η επιλογη οταν σε καλουν και γυρνας αναποδα το τηλεφωνο να μπαινει στο αθορυβο...και η επιλογη του να πατας παρατεταμενα στο ρολοι η στην ημερομηνια στο notification drawer και να πηγαινεις σε μια προεπιλεγμενη εφαρμογη...ωστοσο εχει καποια πραγματα που δεν ειχε η aokp που αφορουν κυριως την εμφανιση του κινητου...θα το δουλεψω μεχρι να βγει η 4.2 και μετα βλεπουμε. Εγώ απο baked blackbean δεν ειχα κανένα θεμα με κολλήματα, ισα ισα που πήγαινε σφαίρα, το πρόβλημα ήταν στην αυτονομία που καταπινε την μπαταρία σαν μεθυσμένο! Και γω ανυπομονώ για την 4.2 ^_^ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Κρίμα. Και έλεγα μήπως είναι κανένα block κώδικα που απλά θα έγραφα/άλλαζα Αν εχεις ορεξη...παντα με ενα backup.Διαβασε και παιξε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844878 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 καλησπέρα παιδιά. Ψάχτηκα στο thread αλλά δεν βρήκα ολοκληρωμένη απάντηση. Υπάρχει τρόπος να μειώσω το μέγεθος των εικονικών κουμπιών σε GN με stock rooted rom ? Επίσης άμα βαριέσε το διάβασμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα έτοιμα: [MOD][ODEX&DEODEX] 24DPI / 30DPI / 32DPI / 36DPI NAVBAR for 4.1.2 stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Επίσης άμα βαριέσε το διάβασμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα έτοιμα: [MOD][ODEX&DEODEX] 24DPI / 30DPI / 32DPI / 36DPI NAVBAR for 4.1.2 stock Καλημερα.Σωστος :) Τον ειδα ζεστο για διαβασμα για αυτο του ποσταρα τον οδηγο :D:D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts