Mr_Comple Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ναι έχεις δίκιο σ'αυτό, απο τη στιγμή που πέρασα custom rom προφανώς θα ήταν σαν reboot επιλογή, απο περιέργεια όμως, αν δεν το πρόσφερε η ρομ, ποιο είναι αυτό το 3key combo?? ταυτοχρονα τα volume keys up+down και Power key Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 :bow: 10 chars rasbeanjelly τελικα ε...; χαχ για πες μας πως σου φαινεται..... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλησπερα παιδια εχω και εγω το galaxy nexus με custom rom CodenameSammy 1.4 +++TouchWiz+++ και παει πολύ καλα αλλα ενα ελαφρύ λαγγ το βλέπω . Υπάρχει κάποια custom rom να προτείνεται που να μην εχει καθόλου λαγγ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλησπερα παιδια εχω και εγω το galaxy nexus με custom rom CodenameSammy 1.4 +++TouchWiz+++ και παει πολύ καλα αλλα ενα ελαφρύ λαγγ το βλέπω . Υπάρχει κάποια custom rom να προτείνεται που να μην εχει καθόλου λαγγ? 2-3 εχω δοκιμασει και σου προτεινω την rasbeanjelly...δεν εχω δει κανενα lag. πιο πανω ειχα βαλει καποια λινκ.. :) Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 2-3 εχω δοκιμασει και σου προτεινω την rasbeanjelly...δεν εχω δει κανενα lag. πιο πανω ειχα βαλει καποια λινκ.. :) φιλε μου στο λινκ γράφει οτι ειναι οτα 162mb ειναι ολόκληρη η ρομ?την περνάω με ολα τα wipe κανονικά απο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 φιλε μου στο λινκ γράφει οτι ειναι οτα 162mb ειναι ολόκληρη η ρομ?την περνάω με ολα τα wipe κανονικά απο πάνω? Ολοκληρη ειναι και με gapps ενσωματωμενα. Full wipe και flash απο cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ολοκληρη ειναι και με gapps ενσωματωμενα. Full wipe και flash απο cwm. εχεις δει καθόλου με ποσα mb ελεύθερα τρέχει η ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η καινούργια rasbean jelly 28-10 είναι ότι πιο smooth έχω δοκιμάσει. Καλύτερη από τις προηγούμενες.. Τώρα για kernel παλιά ήμουν Franco fanatic αλλά τώρα κάτι πιο καλό από Trinity alpha 67 δεν έχω βρει. Οι καινουργιοι Φράνκο μου λαγκαρουν λιγουλακι.. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Να πω και εγω τη γνωμη μου μετα παο δοκιμες...το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι αν θες μια ρομ να μην κολλαει τοτε μενεις με στοκ γιατι δυσκολα θα βρεις καποια πιο γρηγορη...αν θες παραμετροποιηση με καλυτερη μπαταρια τοτε αρχιζεις να ψαχνεις...για εμενα η καλυτερη στο θεμα παραμετροποιησης ειναι η AOKP η οποια σημερα εβγαλε και νεα εκδοση milstone 1. απο kernel εχω δοκιμασει μονο του franco αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα ομως ειδα χαοτικη διαφορα στη μπαταρια...θελω να δοκιμασω trinity αλλα περιμενω να βγει η stable εκδοση για 4.1.2. Αυτη η εκδοση της AOKP που βγηκε θα ειναι η τελευταια για 4.1.2 και τωρα ουσιαστικα περιμενουν την 4.2 για να βγαλουν νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η καινούργια rasbean jelly 28-10 είναι ότι πιο smooth έχω δοκιμάσει. Καλύτερη από τις προηγούμενες.. Τώρα για kernel παλιά ήμουν Franco fanatic αλλά τώρα κάτι πιο καλό από Trinity alpha 67 δεν έχω βρει. Οι καινουργιοι Φράνκο μου λαγκαρουν λιγουλακι.. Πραγματικα απο το καλο στο καλυτερο με την rasbeanjelly 28-10! Εβαλα και franco kernel nightlies 298/384 Mhz και παει σφαιρα..εγω προσωπικα στο δικο μου δεν ειδα καποιο lag. Βεβαια ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι προτιμησα να κανω μια ξεκαθαρη εγκατασταση της rasbeanjelly με hardreset αλλα το αποτελεσμα τουλαχιστον μεχρι αυτη την στιγμη με ικανοποιει απολυτα! Πιστευω και με την μπαταρια (διαρκεια)δεν θα υπαρχει προβλημα αν σκεφτω ειδικα οτι με την προηγουμενη εκδοση της rasbeanjelly (16-10)και franco kernel 295/384Mhz εφτασα στο 7% αποφορτιση μετα απο 96 ωρες μονο με 2g δικτυο,auto rotation,wifi συνεχως on,30 εφαρμογες εγκατεστημενες,ανανεωση καιρου(HD WITGETS)καθε μια ωρα,normal κλησεις και sms.Αν ειχε και λιγο περισσοτερη παραμετροποιηση η rasbeangelly θα ηταν(προσωπικη γνωμη)οτι καλυτερο. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παίδες, αν αλλάξω την rom και δεν μείνω ικανοποιημενος, πώς μπορώ να επιστρέψω στην εργοστασιακή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Παίδες, αν αλλάξω την rom και δεν μείνω ικανοποιημενος, πώς μπορώ να επιστρέψω στην εργοστασιακή; Πριν βάλεις τη ρομ κάνεις nandroid backup... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Παιδια με ψησατε με τα σχολια σας για την rasbean (τρεχω εδω και μηνες την απλη αλλα καλη androidme). Δυσκολευομαι ομως να βγαλω ακρη με το thread της rasbean στο xda (συζητουν παραλληλα για trinity κτλ). Ουτε τα download links απο euroskank φαινεται να λειτουργουν. Μπορειτε να μου πειτε ενα thread η site στο οποιο να βρω συγκεντρωμενες τις απαραιτητες πληροφοριες (features, download links κτλ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 καλημερα με την rasbean το bluetooth σε hands free δουλεύει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) Παιδια με ψησατε με τα σχολια σας για την rasbean (τρεχω εδω και μηνες την απλη αλλα καλη androidme). Δυσκολευομαι ομως να βγαλω ακρη με το thread της rasbean στο xda (συζητουν παραλληλα για trinity κτλ). Ουτε τα download links απο euroskank φαινεται να λειτουργουν. Μπορειτε να μου πειτε ενα thread η site στο οποιο να βρω συγκεντρωμενες τις απαραιτητες πληροφοριες (features, download links κτλ); Λειτουργουν τουλαχιστον τωρα που δοκιμασα εγω.Απο δω:http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=rasbeanjelly πατας εκει που λεει maguro πανω αριστερα και στην συνεχεια διπλα ακριβως απο δεξια επιλεγεις το πρωτο που λεει rascarlo_maguro_ota_2012-10-28 και απο δω για να κατεβασεις franco kernel:http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/Jelly%20Bean/ ειναι η λιστα με nightlies,η πιο τελευταια εκδοση στο τελος της λιστας παντα και στο τελος εχει milestone,αν πατησεις εκει θα σου βγαλει τις εκδοσεις τις με πιο τελευταια την Milestone 6. Edited October 30, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Βγήκε και από προχθές η BAKED blackbean-6 και παίζει κανονικά τώρα. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει σε μία μέρα χρήσης πάντως είναι το r298 του franco. Πραγματικά απίστευτο! Η μπαταρία δεν λέει να πέσει με τίποτα σε idle ενώ σε χρήση δείχνει ακόμα καλύτερη από πριν... Μετά το M6 όλα τα nightlies του πάνε από το καλό στο καλύτερο!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Λειτουργουν τουλαχιστον τωρα που δοκιμασα εγω.Απο δω:http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=rasbeanjelly πατας εκει που λεει maguro πανω αριστερα και στην συνεχεια διπλα ακριβως απο δεξια επιλεγεις το πρωτο που λεει rascarlo_maguro_ota_2012-10-28 και απο δω για να κατεβασεις franco kernel:http://minooch.com/franciscofranco/Galaxy%20Nexus/JB/Jelly%20Bean/ ειναι η λιστα με nightlies,η πιο τελευταια εκδοση στο τελος της λιστας παντα και στο τελος εχει milestone,αν πατησεις εκει θα σου βγαλει τις εκδοσεις τις με πιο τελευταια την Milestone 6. Να σαι καλά φίλε! Τελικά έχει να κάνει με το ότι δεν είχα καταλάβει σωστά το μενού αριστερά (είναι λίγο για τον π...). Χαίρομαι κιόλας που βλέπω ότι το χρησιμοποιείς με franco kernel καθώς αυτό έχω ήδη και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχουν γνωστά bugs η λειτουργεί ρολόι η rasbean; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 rasbeanjelly τελικα ε...; χαχ για πες μας πως σου φαινεται..... Κοίτα είναι η πρώτη ρομ που δοκιμάζω στο τηλέφωνο οπότε δεν μπορώ να τη συγκρίνω με άλλες. Όμως το γεγονός ότι είχε σαν δυνατότητα να αλλάξεις τα 3 soft keys που εμφανίζονται στο κάτω μέρος σε 4 και να προσθέσεις επιτέλους το "Menu/Options" κουμπί που είχαν αφαιρέσει από το stock android (μεγάλο σχεδιαστικό φάουλ για μένα) με άφησε με ανοιχτό το στόμα... Αυτό κ αν θα πεί παραμετροποίηση... Στα υπόλοιπα την βρίσκω μια χαρά ως τώρα και μάλιστα με τον kernel που έρχεται, δεν πέρασα franco ακόμα. Όλα δουλεύουν ρολόι... Άσχετο αλλά πραγματικά νομίζω ότι η μπαταρία κρατάει απίστευτα πολύ. Iσως γενικά σα συσκευή να είναι έτσι, αλλά με 6 ώρες 3g + Wi-Fi tethering στο laptop μου να πέφτει μόνο 25% είναι απίστευτο... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Να σαι καλά φίλε! Τελικά έχει να κάνει με το ότι δεν είχα καταλάβει σωστά το μενού αριστερά (είναι λίγο για τον π...). Χαίρομαι κιόλας που βλέπω ότι το χρησιμοποιείς με franco kernel καθώς αυτό έχω ήδη και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχουν γνωστά bugs η λειτουργεί ρολόι η rasbean; Μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει κατι.Λειτουργει υποδειγματικα!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Αγαπητοί συnexusites ποιον θεωρείτε τον ταχύτερο browser για την κινητάρα μας;;; εγώ μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει στον dolphin jet pack...εσείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 παιδια πως μπορώ να το επαναφέρω σε στοκ ρομ?με tool kit ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 παιδια πως μπορώ να το επαναφέρω σε στοκ ρομ?με tool kit ? ακριβώς.. πας και φλασάρεις την στοκ ρομ και όλα γίνονται όπως το πρωτοπήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Αγαπητοί συnexusites ποιον θεωρείτε τον ταχύτερο browser για την κινητάρα μας;;; εγώ μετά από πολλές δοκιμές έχω καταλήξει στον dolphin jet pack...εσείς;;; Προσωπικά έχω κολλήσει στον στοκ. Με βολεύει και ο χειρισμός που έχει στο labs για να βγάζει τις επιλογές σε πίτα με πλαϊνό dragging και από ταχύτητα δε νιώθω ότι υπολείπεται. Ξέρω άλλους που βολεύονται ο καθένας και με έναν από τους διαθέσιμους browsers (Firefox, dolphin, chrome). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 franco kernel nightlies 298/384 Mhz Εχουμε link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 franco kernel nightlies 298/384 Mhz Εχουμε link? Αν διάβαζες έστω και λίγο πριν ρωτήσεις θα έβλεπες ότι αυτό που ζητάς έχει απαντηθεί λίγα ποστ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts