ackel Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Στο γενικό thread για το Galaxy Nexus ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4212720#post4212720 σελίδα 213 και πόστ 3194 ) έχω ποστάρει την διαδικασία μετατροπής του κινητού από jakjuxw σε jakju με το toolkit. Το έγραψα και σε εκείνο το thread αν θέλει κάποιος moderator ας πάρει τη διαδικασία να την βάλει σε ένα νέο thread και να βάλει και ένα λινκ στο πρωτο ποστ αυτού του thread έτσι ώστε όποιος νέος θέλει οδηγίες στα ελληνικά να μπορεί να τις βρίσκει εύκολα! update Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποια MOD που να δουλεύουν σε στοκ JB JRO03C? Συγκεκριμένα: 1) ποσοστό στη μπαταρία, είτε ως ποσοστό πάνω στην στοκ είτε με κύκλο! Θέλω MOD που αντικαθιστά την στοκ μπαταρία με κάποια άλλη με ποσοστό... Όχι κάποια εφαρμογή που εμφανίζει μία δεύτερη μπαταρία ή ποσοστό στα αριστερά σαν ειδοποίηση που απλά δεν φεύγει ποτέ! 2) Notification/status bar power widget στυλ CM, εκτός της εφαρμογής Notification Toggle 3) Power control επιλογες(Reboot, reboot recovery, κλπ) Στο xda δεν έχω βρεί κανένα mod που να λειτουργεί με την στοκ αλλά όλα χρειάζονται deodexed roms. Έχω του bigxie τώρα αλλά ήθελα να γυρίσω σε στοκ καθαρό! Επίσης υπάρχουν inverted τα gapps του JB? 1) Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742407 , δεν λέει κάτι για deodexed ως προαπαιτούμενο. Απλά φρόντισε για να μην παιδευτείς να ακολουθήσεις τις οδηγιες : "ok so after several attempts this is what worked for me.... 1)flashed the modaco file first then restart the phone 2)flashed the regular file then restart the phone" 2) Δεν έχω βρει και εγώ κάτι. Το Notification toggle χρησιμοποιώ αναγκαστικά. 3) Έχω να σου δώσω zip για power menu να κατεβάσεις , αλλά δυστυχώς ο δηιμουργός το λέει καθαρά ότι χρειάζεται Deodexed Rom. Θα το ξέρεις λογικά ήδη, αλλά μπορείς να κατεβάσεις κάποια custom Rom που είναι ουσιαστικά ολόιδια με την stock αλλά έχει κάποια performance tweaks και ειναι deodexed. Π.χ. εγώ χρησιμοποιώ την Android Revolution HD. Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση για το αν γίνεται να γίνεται να βάλω στην lockscreen περισσότερα Shortcuts (τηλεφωνο,μηνυματα κλπ..) όχι όμως μέσω διάφορων εφαρμογών από το play store, αλλά μέσω mods. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 1) Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742407 , δεν λέει κάτι για deodexed ως προαπαιτούμενο. Απλά φρόντισε για να μην παιδευτείς να ακολουθήσεις τις οδηγιες : "ok so after several attempts this is what worked for me.... 1)flashed the modaco file first then restart the phone 2)flashed the regular file then restart the phone" 2) Δεν έχω βρει και εγώ κάτι. Το Notification toggle χρησιμοποιώ αναγκαστικά. 3) Έχω να σου δώσω zip για power menu να κατεβάσεις , αλλά δυστυχώς ο δηιμουργός το λέει καθαρά ότι χρειάζεται Deodexed Rom. Θα το ξέρεις λογικά ήδη, αλλά μπορείς να κατεβάσεις κάποια custom Rom που είναι ουσιαστικά ολόιδια με την stock αλλά έχει κάποια performance tweaks και ειναι deodexed. Π.χ. εγώ χρησιμοποιώ την Android Revolution HD. Να κάνω και εγώ με την σειρά μου μια ερώτηση για το αν γίνεται να γίνεται να βάλω στην lockscreen περισσότερα Shortcuts (τηλεφωνο,μηνυματα κλπ..) όχι όμως μέσω διάφορων εφαρμογών από το play store, αλλά μέσω mods. thanks αν και τα πρώτα τα είχα βάλει και δεν μου έπαιξαν. Αλλά πριν βρεί αυτή τη λύση το παιδί από το συγκεκριμένο πόστ με τα 2 φλασαρίσματα. Αν δεις την υπογραφή μου φοράω ήδη μία custom rom και μάλιστα αυτή που είναι καθαρή στόκ αλλά deodexed! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 thanks αν και τα πρώτα τα είχα βάλει και δεν μου έπαιξαν. Αλλά πριν βρεί αυτή τη λύση το παιδί από το συγκεκριμένο πόστ με τα 2 φλασαρίσματα. Αν δεις την υπογραφή μου φοράω ήδη μία custom rom και μάλιστα αυτή που είναι καθαρή στόκ αλλά deodexed! Είμαι από tapatalk και δεν φαίνονται οι υπογραφές! Υπάρχει κάπου το stock battery icon για όταν θέλω να ξαναγυρίσω σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Είμαι από tapatalk και δεν φαίνονται οι υπογραφές! Υπάρχει κάπου το stock battery icon για όταν θέλω να ξαναγυρίσω σε αυτό; Η rom είναι αυτή. Απλά το κινητό γίνεται takju(δε σε πειράζει βέβαια καθόλου αυτό) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737849 MOD 1o... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747632 Έχει και link για back to stock αν δεις! Μετά μέσω zipthemer μπορείς να βάλεις και άλλα στυλ στην μπαταρία! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 1) Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1742407 , δεν λέει κάτι για deodexed ως προαπαιτούμενο. Απλά φρόντισε για να μην παιδευτείς να ακολουθήσεις τις οδηγιες : "ok so after several attempts this is what worked for me.... 1)flashed the modaco file first then restart the phone 2)flashed the regular file then restart the phone" δεν καταλαβα πως ακριβως βαζουμε αυτα τα εικονιδια για την μπαταρια... μηπως γινεται με τον τροπο που γνεται και αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) δεν καταλαβα πως ακριβως βαζουμε αυτα τα εικονιδια για την μπαταρια... μηπως γινεται με τον τροπο που γνεται και αυτο; Κατεβάζεις τα 2 zip. Μετα μπαίνεις στο CWM recovery αφού τον έχεις φλασάρει, μπορεί να έχεις αφήσει τον στοκ(Μέσω toolkit φλασάρεις τον CWM! Αφού μπείς στο recovery φλασάρεις το πρώτο που λέει "modaco" και κάνεις reboot. Αφού μπουτάρει ξανακλείνεις το κινητό και ξαναμπαίνεις στο recovery! Τότε φλασάρεις και το άλλο zip και κάνεις πάλι reboot. Τώρα είσαι έτοιμος όπως λένε πολλοί στο συγκεκριμένο thread στο xda αυτή είναι η λύση για να πιάσει το mod σε stock(odexed) rom. Edited August 2, 2012 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ok ας το δοκιμασουμε και αυτο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Inverted Gapps for Jelly Bean http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797717 Δεν ξέρω αν λειτουργούν σε στοκ αλλά στην EuroSkank JellyBro CM10 που φοράω παίζουν τέλεια! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Κατεβάζεις τα 2 zip. Μετα μπαίνεις στο CWM recovery αφού τον έχεις φλασάρει, μπορεί να έχεις αφήσει τον στοκ(Μέσω toolkit φλασάρεις τον CWM! Αφού μπείς στο recovery φλασάρεις το πρώτο που λέει "modaco" και κάνεις reboot. Αφού μπουτάρει ξανακλείνεις το κινητό και ξαναμπαίνεις στο recovery! Τότε φλασάρεις και το άλλο zip και κάνεις πάλι reboot. Τώρα είσαι έτοιμος όπως λένε πολλοί στο συγκεκριμένο thread στο xda αυτή είναι η λύση για να πιάσει το mod σε stock(odexed) rom. Εμένα πάντως μου δούλεψε αυτός ο τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Δοκιμάζετε λίγο αυτό; LatinIME με ελληνικό dictionary. Το βάζουμε στο /system/app με κάποιον root explorer και αλλάζουμε τα permissions σε rw-r--r--. Κάνουμε reboot. Αν υπάρχει αρχείο LatinIMEGoogle.apk τότε θα εμφανίζονται 2 πληκτρολόγια. Εφόσον λειτουργεί το καινούριο, σβήνουμε/κάνουμε rename το Google. Screenshots στο Google+ Αυτο παίζει σε 4.1.1 ? Α και το link είναι νεκρο. ? Επίσης έχει νόημα να αλλάξω radio? Edited August 6, 2012 by firiel Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλησπερα και παλι ! Νομιζω εφτασε η ωρα να βαλω το jellybean στο nexus μου, αλλα με το Black AOKP Jelly Bean ROM, μιας και εχω AOKP 39 μεχρι τωρα. Την τελευταια φορα ρωτησα για το πως θα κανω backup τα apps μου, και κατεβασα το titanium backup. Η απορια μου (πριν κανω οτιδηποτε, θα ηθελα τις γνωμες των πιο εμπειρων), ειναι , ποια θα ειναι η διαδικασια μου? 1. κατεβαζω το rom, 2. ακολουθω την διαδικασια και το εγκαθιστω, το titanium πως θα υπαρχει μετα με το καινουργιο rom ωστε να φορτωσω τα παλια μου apps? γενικως, μια συνοπτικη διαδικασια να μου ελεγε καποιος θα το εκτιμουσα! Σταματης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Καλησπερα και παλι ! Νομιζω εφτασε η ωρα να βαλω το jellybean στο nexus μου, αλλα με το Black AOKP Jelly Bean ROM, μιας και εχω AOKP 39 μεχρι τωρα. Την τελευταια φορα ρωτησα για το πως θα κανω backup τα apps μου, και κατεβασα το titanium backup. Η απορια μου (πριν κανω οτιδηποτε, θα ηθελα τις γνωμες των πιο εμπειρων), ειναι , ποια θα ειναι η διαδικασια μου? 1. κατεβαζω το rom, 2. ακολουθω την διαδικασια και το εγκαθιστω, το titanium πως θα υπαρχει μετα με το καινουργιο rom ωστε να φορτωσω τα παλια μου apps? γενικως, μια συνοπτικη διαδικασια να μου ελεγε καποιος θα το εκτιμουσα! Σταματης! Πολύ απλό! Αφού κατεβάσεις την ρομ την βάζει στην internal memory! Μετά μπαίνεις στο recovery και κάνεις FULL WIPE(wipe data, wipe cache, wipe davlik), και μετά φλασάρεις το zip της ρομ. Μετά κάνεις reboot και τέλος. Το κινητό θα μπουτάρει στο νέο λειτουργικό! Μετά από το Play store κατεβάζει μόνο το TB και στη συνέχεια με αυτό ανακτάς όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Από JB roms παίδες τι παίζει; Έχω δοκιμάσει την Xenon HD και την Cm10 jellybro.Τη νεα Αokp και rasbean jelly τις εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εγώ από την CM10 JellyBro είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν την αλλάζω!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλημέρα παιδιά! Πριν καμιά ώρα παρήγγειλα το "κινητάκι" και θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα. Ύστερα από 1.5 χρόνο με το Nexus S ήρθε ο καιρός να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου και να αναβαθμιστώ κι εγώ! Λοιπόν... καλώς σας βρήκα! Btw, πάνω στο ψάξιμο και την προετοιμασία των απαραίτητων αρχείων για unlock του bootloader, clockworkmod recovery κλπ. έπεσε το μάτι μου εδώ. Στο site των downloads της CyanogenMod προστέθηκε σήμερα 2012-08-09 02:54:24 στις stable releases του Maguro η CM9. Μάλλον ξεκίνησαν να βγάζουν τη stable για ορισμένες συσκευές. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλημέρα παιδιά! Πριν καμιά ώρα παρήγγειλα το "κινητάκι" και θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα. Ύστερα από 1.5 χρόνο με το Nexus S ήρθε ο καιρός να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου και να αναβαθμιστώ κι εγώ! Λοιπόν... καλώς σας βρήκα! Btw, πάνω στο ψάξιμο και την προετοιμασία των απαραίτητων αρχείων για unlock του bootloader, clockworkmod recovery κλπ. έπεσε το μάτι μου εδώ. Στο site των downloads της CyanogenMod προστέθηκε σήμερα 2012-08-09 02:54:24 στις stable releases του Maguro η CM9. Μάλλον ξεκίνησαν να βγάζουν τη stable για ορισμένες συσκευές. Εδώ έχουμε τόσο καιρό με JB... Δεν έβαζα ICS rom με την καμία! Δες τι παίζει με τις JB roms. Εγώ έχω βάλει την CM10 JellyBro Euroskank και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 JB και ξερο ψωμι.Πρωτη φορα μενω με στοκ ρομ τοσο καιρο. Ο μονος λογος που θα σκεφτομουν κατι custom ειναι η παραμετροποιηση και οχι η ταχυτητα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Εδώ έχουμε τόσο καιρό με JB... Δεν έβαζα ICS rom με την καμία! Δες τι παίζει με τις JB roms. Εγώ έχω βάλει την CM10 JellyBro Euroskank και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!! Ναι, τα ξέρω αυτά. :p Κι εγώ στο Nexus S τόσο καιρό JB ROMs δοκιμάζω κι έχω βολευτεί με CM10 του Rafael Salas (KalimochoAz) που είναι ο official developer για Nexus S και Galaxy Nexus. Απλά το είπα αυτό για τη CM9 γιατί δεν έχει βγει ακόμα επίσημα stable παρά μόνο RC1 και RC2. Και αν κρίνουμε απ' αυτό μάλλον θ' αργήσουν πολύ ακόμα να βγάλουν επίσημα CM10. Καθυστερεί αρκετά η CM Team αλλά παραμένει top πάντα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καλημέρα παιδιά! Πριν καμιά ώρα παρήγγειλα το "κινητάκι" και θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα. Ύστερα από 1.5 χρόνο με το Nexus S ήρθε ο καιρός να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου και να αναβαθμιστώ κι εγώ! Λοιπόν... καλώς σας βρήκα! Btw, πάνω στο ψάξιμο και την προετοιμασία των απαραίτητων αρχείων για unlock του bootloader, clockworkmod recovery κλπ. έπεσε το μάτι μου εδώ. Στο site των downloads της CyanogenMod προστέθηκε σήμερα 2012-08-09 02:54:24 στις stable releases του Maguro η CM9. Μάλλον ξεκίνησαν να βγάζουν τη stable για ορισμένες συσκευές. την cm10 ξέρουμε πότε θα την βγάλουν για το κινητό μας? edit: τώρα είδα ότι έχει απαντηθεί :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Ναι, τα ξέρω αυτά. :p Κι εγώ στο Nexus S τόσο καιρό JB ROMs δοκιμάζω κι έχω βολευτεί με CM10 του Rafael Salas (KalimochoAz) που είναι ο official developer για Nexus S και Galaxy Nexus. Απλά το είπα αυτό για τη CM9 γιατί δεν έχει βγει ακόμα επίσημα stable παρά μόνο RC1 και RC2. Και αν κρίνουμε απ' αυτό μάλλον θ' αργήσουν πολύ ακόμα να βγάλουν επίσημα CM10. Καθυστερεί αρκετά η CM Team αλλά παραμένει top πάντα. Και για το GN δίνει ο Rafael Salas beta CM10 αλλά μόνο μέσω Google+. Τσέκαρε την σελίδα του, προτιμώ τα δικά του build από τα euroskank :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Και για το GN δίνει ο Rafael Salas beta CM10 αλλά μόνο μέσω Google+. Τσέκαρε την σελίδα του, προτιμώ τα δικά του build από τα euroskank :) Ναι, από κει ενημερώνομαι κι εγώ για τα builds του Νexus S και το ανέφερα και προηγουμένως ότι είναι τα official builds της CM για Nexus S και Galaxy Nexus. Ας μη συνεχίσουμε όμως εδώ για custom ROMs γιατί δεν είναι το Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις post. :) Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Trinity Kernel? Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα features του χωρίς το toolbox? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Trinity Kernel? Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα features του χωρίς το toolbox? Δεν νομιζω να μπορεις. Κι εγω γι'αυτο ξαναγυρισα σε φρανκο. BTW πως σου φαινονται τα χρωματα του trinity? Σου αρεσαν? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Δεν νομιζω να μπορεις. Κι εγω γι'αυτο ξαναγυρισα σε φρανκο. BTW πως σου φαινονται τα χρωματα του trinity? Σου αρεσαν? Προσωπικά καθόλου και για αυτό ήθελα το toolkit για να τα αλλάξω και να τε φέρω στο στοκ! Στου franco έχει τα στοκ χρώματα? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Trinity Kernel? Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα features του χωρίς το toolbox? Από ότι θυμάμαι μπορείς να τα αλλάξεις είτε με την εφαρμογή του Franco, είτε του Glados. Αν δεν έχεις κανένα από τα 2 αλλάζουν και μέσω terminal. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts