Dimitris_GS Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Πώς μπορώ να κάνω root όταν έχω ήδη ξεκλείδωτο bootloader στην 4.0.4? για όποιον ενδιαφέρεται, όταν πάς να ρουτάρεις την 4.0.4 με τη μέθοδο του WugFresh δεν γίνεται σωστά το root. Πρέπει να αλλάξεις το su.zip με ένα άλλο που κατεβάζεις απο εδώ: http://www.mediafire.com/?kr2gi5br1tkdo4z Edited May 17, 2012 by Dimitris_GS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Swype με ενσωματωμένη Ελληνική γλώσσα. Download εδώ: http://www.multiupload.com/6ZDUFMSY5R Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το αρχείο γιατί είναι κάτω ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το αρχείο γιατί είναι κάτω ? Ευχαριστώ ! http://www.2shared.com/file/cDdnj6fI/swype-32-gnex-all-langs-320.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 καμια πρόταση για rom σταθερή με καλούδια σε 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 slimICS φιλε. πολυ καλη ρομ, την ειχα και στο galaxy s και πεταγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 καμια πρόταση για rom σταθερή με καλούδια σε 4.0.4? Από όσο έχω δει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο customization το έχουν οι ΑΟΚΡ και LiquidSmooth. Μετά με περισσότερο performance tweaks και περισσότερο stock feel είναι οι Apex και Android Revolution HD. Φυσικά υπάρχει πάντα και η CM9 η οποία είναι όμως σε φάση nightly και στα τελευταία builds ακούω αρκετά παράπονα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 (edited) Από όσο έχω δει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο customization το έχουν οι ΑΟΚΡ και LiquidSmooth. Μετά με περισσότερο performance tweaks και περισσότερο stock feel είναι οι Apex και Android Revolution HD. Φυσικά υπάρχει πάντα και η CM9 η οποία είναι όμως σε φάση nightly και στα τελευταία builds ακούω αρκετά παράπονα. αν δεν σας είναι κόπος βάζετε και τα link για τις rom που προτείνατε να δοκιμάσω. ευχαριστώ! θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί από ότι φαίνεται το forum είναι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον επιλεγει τους οδηγούς που θα φτιάξει για την εξυπηρέτηση τον users... είμαι στην 4.0.4 factory θα κάνω unlock και root με το GnexRootToolkit.v1.3 μετά περνάω την rom στο κινητό και κάνω κανονικά τα βήματα και ok έτοιμη η rom το karnel που ακούω συνεχεια τι είναι τι το χρειάζομαι και πως το περνάω? με λίγα λόγια άγνωστα προς εμενα είναι το karnel. Milestone. και φυσικά αν με αυτό που λέω να κάνω unlock και root αν μπορώ να κάνω στην 4.0.4 (να σημειώσω ότι έχω και το Galaxy Nexus ToolKit v5.6) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 18, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί από ότι φαίνεται το forum είναι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον επιλεγει τους οδηγούς που θα φτιάξει για την εξυπηρέτηση τον users... είμαι στην 4.0.4 factory θα κάνω unlock και root με το GnexRootToolkit.v1.3 μετά περνάω την rom στο κινητό και κάνω κανονικά τα βήματα και ok έτοιμη η rom το karnel που ακούω συνεχεια τι είναι τι το χρειάζομαι και πως το περνάω? με λίγα λόγια άγνωστα προς εμενα είναι το karnel. Milestone. και φυσικά αν με αυτό που λέω να κάνω unlock και root αν μπορώ να κάνω στην 4.0.4 (να σημειώσω ότι έχω και το Galaxy Nexus ToolKit v5.6) Τις ROMs μπορείς να τις βρεις στο XDA. Να το πω εντελώς απλοϊκά, Kernel είναι το κομμάτι του λειτουργικού που είναι υπεύθυνο για τις επιδόσεις του κινητού, ταχύτητα, διάρκεια μπαταρίας, χρονισμός CPU/GPU κλπ. Το flashάρεις κανονικά με CWM Revcovery ή με κάποιο από τα toolkits που αναφέρεις, αν σου δίνουν τη δυνατότητα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί από ότι φαίνεται το forum είναι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον επιλεγει τους οδηγούς που θα φτιάξει για την εξυπηρέτηση τον users... Στο forum υπάρχουν οδηγοί τους οποίους μπορεί ο καθένας να βρει εύκολα. Αν είχες αφιερώσει λίγο χρόνο θα τους είχες βρει και θα τους είχες διαβάσει ώστε να αποκτήσεις κάποιες βασικές γνώσεις. Να σημειώσω πως οι οδηγοί είναι δημιουργία των μελών του myphone και μας τους προσφέρουν χωρίς να έχουν κανένα προσωπικό όφελος μόνο και μόνο για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη. Ορίστε λοιπόν κάποιοι οδηγοί ώστε να μάθεις τι είναι ο kernel και πολλά άλλα: Ορολογία του Android Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Θα σε παρακαλούσα να προσπαθήσεις στο μέλλον να είσαι λιγότερο εριστικός και μάλιστα από την στιγμή που σου έχει ξαναγίνει παρατήρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 scrollable navbar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 τι λέτε για αυτό το karnel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 τι λέτε για αυτό το karnel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468795 προσεξε, ΔΕΝ ειναι για το galaxy nexus αλλα για το Galaxy S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 (edited) ναι ok μετά το είδα :) έχει δοκιμάσει κανεις κανένα καλο karnel για i9250? αξίζει να μπω στον κόπο να το αλλάξομε κάποιο άλλο? με αυτό ας πούμε??? :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1586508 Edited May 19, 2012 by lousifer2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ναι ok μετά το είδα :) έχει δοκιμάσει κανεις κανένα καλο karnel για i9250? αξίζει να μπω στον κόπο να το αλλάξομε κάποιο άλλο? με αυτό ας πούμε??? :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1586508 ειναι kernel και οχι karnel. Μπορεις να τον δοκιμασεις και να μας πεις εντυπωσεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 ειναι kernel και οχι karnel. Μπορεις να τον δοκιμασεις και να μας πεις εντυπωσεις για αυτό ρωτάω για να δω αν το έχει δοκιμάσει κανεις και αν όχι ίσος κάποιο άλλο kernel μιας και είμαι πρωτάρης σε android δεν θέλω να κάνω πειράματα και επίσκεψης στο σέρβις τις samsung :) a και σε ευχαριστώ για την διόρθωση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 για αυτό ρωτάω για να δω αν το έχει δοκιμάσει κανεις και αν όχι ίσος κάποιο άλλο kernel μιας και είμαι πρωτάρης σε android δεν θέλω να κάνω πειράματα και επίσκεψης στο σέρβις τις samsung :) a και σε ευχαριστώ για την διόρθωση ;) βάλε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 franco εγγύηση. σπάσε την παρθενιά και μετά παρτα όλα με τη σειρά για να δεις τι βολεύει στα γούστα σου:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 βάλε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1367341 franco εγγύηση. σπάσε την παρθενιά και μετά παρτα όλα με τη σειρά για να δεις τι βολεύει στα γούστα σου:lol: έγινε φιλε μου σε ευχάριστο θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 έγινε φιλε μου σε ευχάριστο θα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σου πω εντυπώσεις! σου λέω ότι είναι εγγύηση.και γω, αυτό το κερνελ είχα πρωτοβάλει στο εργαλείο!! στην αρχή νόμιζα ότι το νικ σου έγραφε lucifer (δλδ ΔΙΑΟΛΟΣ)και σε πήρα με κακό μάτι:p πως μπαίνουν τα spoiler σε αυτό το φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Κυκλοφόρησε σήμερα η LiquidSmooth 1.4 με αρκετά bugfixes. Έρχεται με Franco Kernel b162. Πρώτη φορά τη δοκιμάζω και φαίνεται εξαιρετική. Άπειρη παραμετροποίηση. Το μόνο που θέλω να δω είναι αν με την τελευταία έκδοση του Franco θα έχω θέμα με πτώση του σήματος, ή θα πάω πίσω σε Glados. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Υπάρχει κάποιος kernel που να συμβαδίζει με την στοκ 4.0.4 και να έχει και ρυθμίσεις για τα χρώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Υπάρχει κάποιος kernel που να συμβαδίζει με την στοκ 4.0.4 και να έχει και ρυθμίσεις για τα χρώματα? Τι εννοείς να "συμβαδίζει"; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 να τον έχει δοκιμάσει κάποιος..να τρέχει απροβλημάτιστα. το ξέρω οτι μπορείς να φλασάρεις όποιον θες. θέλω να φτιάξω τα χρώματα γιατι είναι χάλια και το κιτρίνισμα στο άσπρο και το οτι μωβίζει στα σκούρα σε χαμηλή φωτεινότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 να τον έχει δοκιμάσει κάποιος..να τρέχει απροβλημάτιστα. το ξέρω οτι μπορείς να φλασάρεις όποιον θες. θέλω να φτιάξω τα χρώματα γιατι είναι χάλια και το κιτρίνισμα στο άσπρο και το οτι μωβίζει στα σκούρα σε χαμηλή φωτεινότητα.. Νομίζω ότι όλοι σχεδόν έχουν ρυθμίσεις για τα χρώματα. Οι Glados και Franco έχουν και εφαρμογές στο PlayStore από τις οποίες μπορείς να πειράξεις αρκετά πράγματα( OC/UV/Governors/Color Tuning κλπ). Έχω δοκιμάσει αρκετούς που με άφησαν ικανοποιημένο (Faux, Franco, Jame Bond, LeanKernel, Glados) από άποψη αυτονομίας/απόδοσης, αλλά με όλους πλην του Glados είχα σποραδικά προβλήματα με πτώση του σήματος. Οπότε έμεινα στον Glados και είμαι ικανοποιημένος. Άλλοι βέβαια δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια θέματα. Γενικά δοκίμασε κάποιον και αν σε χαλάσει κάτι πας στον επόμενο. ;) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Κυκλοφόρησε σήμερα η LiquidSmooth 1.4 με αρκετά bugfixes. Έρχεται με Franco Kernel b162. Πρώτη φορά τη δοκιμάζω και φαίνεται εξαιρετική. Άπειρη παραμετροποίηση. Το μόνο που θέλω να δω είναι αν με την τελευταία έκδοση του Franco θα έχω θέμα με πτώση του σήματος, ή θα πάω πίσω σε Glados. καλησπέρα φιλαράκι μήπως έχεις σχηματίσει γνώμη για την συγκεκριμένη rom να μας πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καλησπέρα φιλαράκι μήπως έχεις σχηματίσει γνώμη για την συγκεκριμένη rom να μας πεις? Έχει τα περισσότερα customizations από τις ROMs που έχω δει μέχρι τώρα και τρέχει πολύ smooth. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ένα bug λένε ότι υπάρχει, κάτι που σχετίζεται με την αναμονή κλήσης, αλλά δε μου έχει συμβεί ακόμη, Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts