Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομιζω οτι περασες την ομορφοτερη ρομ για την κινηταρα μας!!!

τα σπαει πραγματικα!

εγω μπαταρια δεν εχω αποψη γιατι το εχω διαλύσει(μεχρι και ταινίες βλεπω απο το note:) )

αλλα η ρομ σαν συνολο ειναι απιστευτη!

μεγαλο θετικο επισης για την κινηταρα μας οτι αλλαζει μπαταρια!!! ποοοο ποσο το λατρευω αυτο!:)

Ναι δειχνει πολυ πολυ καλη!!! Καλα αν δεν βλεπουμε ταινιες και σειρες τι να την κανουμε τετοια οθοναρα???!!!!

Sent from my Galaxy Note

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ICS Full Root Stock kernel LP1 base I9220

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1526852

Εχει γινει του τουβλου στο XDA.Μην διανοηθειτε να τον φλασαρετε.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχει γινει του τουβλου στο XDA.Μην διανοηθειτε να τον φλασαρετε.

Να σαι καλα για την προειδοποιηση!!

Παιδια ξερει κανεις πως να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας?? Καποιο αρχειο αλλαζαμε αλλα δεν θυμαμαι ποιο και πως..κατι με κουζινα..??

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

Λοιπόν σου εχω πολύ καλή λύση.Έχω κάνει export το LatinImeGoogle.apk από την cm9 η οποία έχει ελληνικά.Στο κάνω upload στο dropbox.Κάνε αντικατάσταση στο system/app του υπάρχοντος LatinImeGoogle.apk.Δώσε permissions rw-r--r-- και κάνε reboot.Επίσης σου ανεβάζω το swype που παίζει μια χαρά σε ics.Οταν το επιλέξεις σαν πληκτρολόγιο μπορείς να κατεβάσεις ελληνικά..Μόνο οταν το επιλέξεις σαν input πληκτρολόγιο σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις ελληνικά

http://dl.dropbox.com/u/14913717/LatinImeGoogle.apk

http://dl.dropbox.com/u/14913717/Swype_Note.ICS_v3.26.92.38303_0.apk

Ρε παληκάρια έχω βάλει Criskelo ICS v1 B3 και με τον Astro με πάει στο system/app αλλά δεν μ αφήνει να κάνω paste (λογω permisions). Εχω τη εντυπωση οτι το Root μου δεν ειναι πλήρες . Τι κάνουμε? Αλλαζουμε kernel?

Ρε παληκάρια έχω βάλει Criskelo ICS v1 B3 και με τον Astro με πάει στο system/app αλλά δεν μ αφήνει να κάνω paste (λογω permisions). Εχω τη εντυπωση οτι το Root μου δεν ειναι πλήρες . Τι κάνουμε? Αλλαζουμε kernel?

Θα στο πω με απλα λογια.Πηγαινε με ελαφρα πηδηματακια πισω σε GΒ γιατι τα προβληματα ειναι πολλα σε ics αυτη τη στιγμη.O kernel που εγινε leak εχει αρκετα θεματα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

καποιος που να εχει αγορασει αλλη μπαταρια περισσοτερων mAh?? τι διαφορα βλεπουμε?? εντονη?

Edit : http://www.ebay.co.uk/itm/Ultra-High-capacity-5000-mAh-battery-Samsung-Galaxy-Note-N7000-i9220-/160701524950?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D250955685812%252B250955685812%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D6766285176835450633#ht_1830wt_952

Ισχυει κατι τετοιο?? αν ναι για 9 ευρω την παραγγελνω και τωρα

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά έχει το διπλάσιο μέγεθος, τουλάχιστον, από την μπαταρία που φοράμε τώρα... Σου δίνει και

άλλο καπάκι/πλάτη για το κινητό γιατί με το "μαμά" δεν θα κλείνει!! Το χαίρομαι που είναι τόσο λεπτό το note δεν νομίζω

να αξίζει να το παχύνουμε....:cool:

καλημερα παιδια

εβαλε κανεις αυτην την rom " [ROM]KINGDROID ELEGANCE NOTE v6.0.0[NEW LB2][JKAY 13.6.1 ][bLN Support] online. " ???

φοραω την criskelo v07

αξιζει να την δοκιμασω??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

καλημερα παιδια

εβαλε κανεις αυτην την rom " [ROM]KINGDROID ELEGANCE NOTE v6.0.0[NEW LB2][JKAY 13.6.1 ][bLN Support] online. " ???

φοραω την criskelo v07

αξιζει να την δοκιμασω??

ευχαριστω

Κάτσε με Criskelo, είναι πιο αργή και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο...

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά έχει το διπλάσιο μέγεθος, τουλάχιστον, από την μπαταρία που φοράμε τώρα... Σου δίνει και

άλλο καπάκι/πλάτη για το κινητό γιατί με το "μαμά" δεν θα κλείνει!! Το χαίρομαι που είναι τόσο λεπτό το note δεν νομίζω

να αξίζει να το παχύνουμε....:cool:

φιλε εχει ομως 2,500 mAh διαφορα ;) ενταξη ουτε εμενα μου αρεσει να παχινει αλλα ενταξη τι ειναι 9 ευρω?? δοκιμαζεις

kTm Duke 690

φιλε εχει ομως 2,500 mAh διαφορα ;) ενταξη ουτε εμενα μου αρεσει να παχινει αλλα ενταξη τι ειναι 9 ευρω?? δοκιμαζεις

Είναι πολύ χάλια το κινητό με αυτή τη μπαταρία φίλε. Έκτρωμα σκέτο

Sent from another (one) Galaxy ;-)

Κάτσε με Criskelo, είναι πιο αργή και δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο...

Συμφωνω με τον προλαλισαντα και αν βγει δοκιμασε την καινουρια darky αλλα την final(3.4)

Αυτην ρην στιγμη η darky και η criskelo ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο για gb...

Τρομερα καλως επισης ειναι και ο κερνελ του franko(4/6/8) τους δοκιμασα και τους 3...

Οποιον και να βαλεις δεν θα εχεις κανενα προβλημα εκτος απο καποια παιδια που τους δημοιουργει καποια προβληματα(fredalas κ.α)...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

φιλε Ηλια παλι προβλημα.... Θυμασαι που απο CheckROM ηθελα να βαλω αλλη rom και μου πρωτηνες να βαλω την Chrack's και ειχα το προβλημα οτι κολησε την πρωτη φορα εκει που ανοιγει και λεει Samsung Galaxy Note GT-N7000.... Πηγα να περασω τωρα την Chrack's v14 και παλι το ιδιο ****το γιατι κολαει?? του εβγαλα την μπαταρια ξανα μπηκα ρεψοωερυ ξανα εκανα full wipe ξανα install και τιποτα παλι
kTm Duke 690

φιλε Ηλια παλι προβλημα.... Θυμασαι που απο CheckROM ηθελα να βαλω αλλη rom και μου πρωτηνες να βαλω την Chrack's και ειχα το προβλημα οτι κολησε την πρωτη φορα εκει που ανοιγει και λεει Samsung Galaxy Note GT-N7000.... Πηγα να περασω τωρα την Chrack's v14 και παλι το ιδιο ****το γιατι κολαει?? του εβγαλα την μπαταρια ξανα μπηκα ρεψοωερυ ξανα εκανα full wipe ξανα install και τιποτα παλι

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία που κατεβάζεις; Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με τη κάρτα σου, αν περνάς εκεί το zip.Για πέρασε τη ROM στην internal μνήμη και όχι στη κάρτα.

δοκίμασες να κατεβάσεις πάλι τη ROM; δοκίμασες κάποια άλλη ROM;

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία που κατεβάζεις; δοκίμασες να κατεβάσεις πάλι τη ROM; δοκίμασες κάποια άλλη ROM;

δοκιμαζω κατι ακομα και αν δεν πετυχει θα ξανα βγαλω την μπαταρια θα βαλω την καρτα μνημης στο galaxy 3 και θα την ξανα κατεβασω απο το site τι να πω ρε φιλε ημαρτον

και οχι τιποτα αλλο δεν ξερω ακομα να περνω nandroid backup και την v13 οπως την ειχα στησει δεν την πηρα ο βλακας

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

δοκιμαζω κατι ακομα και αν δεν πετυχει θα ξανα βγαλω την μπαταρια θα βαλω την καρτα μνημης στο galaxy 3 και θα την ξανα κατεβασω απο το site τι να πω ρε φιλε ημαρτον

και οχι τιποτα αλλο δεν ξερω ακομα να περνω nandroid backup και την v13 οπως την ειχα στησει δεν την πηρα ο βλακας

Δοκίμασε πρώτα αυτό που σου είπε.Βάλε τη ROM στην internal memory.

Για να πάρεις nandroid backup, είσαι recovery-backup and restore-backup.Αυτό είναι όλο...:)

Follow me on XDA

Δοκίμασε πρώτα αυτό που σου είπε.Βάλε τη ROM στην internal memory.

την ξανα κατεβαζω... στην καρτα μνημης εχω φτιαξει ενα φακελο με ονομα Download και πεταω εκει μεσα τις rom... και οταν παω να κανω install παω εκει που λεει install zip from sdcard στο Ιnternal που λες πως το βαζω??

κατι ακομα εχω το google chrome και τωρα που την κατεβαζω κατω αριστερα βλεπω και λεει 3,5/534 ΜΒ αυτη που ειχα κατεβασει ελεγε 533 mb δεν ξερω αν παιζει ρολο

kTm Duke 690

την ξανα κατεβαζω... στην καρτα μνημης εχω φτιαξει ενα φακελο με ονομα Download και πεταω εκει μεσα τις rom... και οταν παω να κανω install παω εκει που λεει install zip from sdcard στο Ιnternal που λες πως το βαζω??

Καταρχήν να ξέρεις ότι καλό είναι να μη βάζουμε σε φάκελος τα zip αρχεία που flashαρουμε.

Η internal είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής.Όταν το συνδεεις στον υπολογιστή, σου ανοίγει 2 δίσκους.Τον external και τον internal.

Όταν τώρα είσαι recovery, πηγαίνεις mounts and storage-mount internal (έτσι πρέπει να λέει αν θυμάμαι καλά), για να ανοίξει στον υπολογιστή σου.

Follow me on XDA

Καταρχήν να ξέρεις ότι καλό είναι να μη βάζουμε σε φάκελος τα zip αρχεία που flashαρουμε.

Η internal είναι η εσωτερική μνήμη της συσκευής.Όταν το συνδεεις στον υπολογιστή, σου ανοίγει 2 δίσκους.Τον external και τον internal.

Όταν τώρα είσαι recovery, πηγαίνεις mounts and storage-mount internal (έτσι πρέπει να λέει αν θυμάμαι καλά), για να ανοίξει στον υπολογιστή σου.

στην εσωτερηκη μνημη του τηλεφωνου τωρα δεν νομιζω να μπορω να την βαλω... την κατεβαζω και θα την βαλω χημα και οχι σε καποιον φακελο.... μακαρι να φταιει κατι στο zip που κατεβασα δεν ξερω φιλε... μ@λακι@ που πηγα να το αλαξω γιατι ημουν υπερ οικανοποιημενος με την v13 σε πολλα και ιδικα στη μπαταρια

kTm Duke 690

παιδια επιστρεφω θελοντας να ρωτησω : αμα το παρω απο εξωτερικο και γερμναια οπως ανεφερα υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει????? λαθος thread καποιος mod ας το βαλει στο σωστο ευχαριστω :))) Edited by vaggos400

παιδια επιστρεφω θελοντας να ρωτησω : αμα το παρω απο εξωτερικο και γερμναια οπως ανεφερα υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει?????

Οχι, δεν υπαρχει τετοια περιπτωση απο οπου και να το παρεις.

Follow me on XDA

παιδια δεν μπορω να βρω στο forum γενικα κατι πληροφοριες για την μπαταρια που εδιναν.... θελω να περασω το franco 8 και το θεμα του φιλου kalagas απλα κανω wipe cache kai dalvik? Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

παιδια δεν μπορω να βρω στο forum γενικα κατι πληροφοριες για την μπαταρια που εδιναν.... θελω να περασω το franco 8 και το θεμα του φιλου kalagas απλα κανω wipe cache kai dalvik?

Σωστά! Αν και δεν είναι υποχρεωτικό, πάντα είναι καλύτερο να κάνεις τα 2 wipe που ανέφερες πριν περάσεις νέο Kernel. Mετά περνάς κανονικά το Theme του Kalagas μέσω CWM.

Τώρα για τη μπαταρία δε μπορώ να σε βοηθήσω, εγώ χρησιμοποιώ Criskelo V7 με τον Abyss 4.2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Για τον Kernel του Franco έχω ακούσει εξίσου καλά σχόλια, αλλά δυστυχώς δεν έχω προλάβει να τον δοκιμάσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

παιδια δεν μπορω να βρω στο forum γενικα κατι πληροφοριες για την μπαταρια που εδιναν.... θελω να περασω το franco 8 και το θεμα του φιλου kalagas απλα κανω wipe cache kai dalvik?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4004804#post4004804

http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Follow me on XDA

Εχω ενα θεματάκι με το NAVIGON δε μπορώ να το κάνω να δουλέψει το menu στην ανάλυση του note! Το έχετε δοκιμάσει?