araditsas Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 (edited) Εφοσον εχουμε την ιδια ρομ να σου το στειλω καπως?απο το τιτανιουμ πχ? να είσαι καλά το βρήκα. σου απάντησαν και στο πμ αν χρειάζεται πες μου μέιλ να σου στείλω και φωτό. edit. έχει δοκιμάσει κανένας τον κερνελ coh και πως είναι σε σχέση με του φιζ Edited June 27, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 να είσαι καλά το βρήκα. σου απάντησαν και στο πμ αν χρειάζεται πες μου μέιλ να σου στείλω και φωτό. edit. έχει δοκιμάσει κανένας τον κερνελ coh και πως είναι σε σχέση με του φιζ Εγω εχω τον 1,28 με την τελευταια team union και νομιζω πως ειναι καλυτερος σε μπαταρια και βεβαια πολυ πιο smooth σε σχεση με τον φιλζ και κανει και hot reboot σε σχεση με τον φιλζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Εγω εχω τον 1,28 με την τελευταια team union και νομιζω πως ειναι καλυτερος σε μπαταρια και βεβαια πολυ πιο smooth σε σχεση με τον φιλζ και κανει και hot reboot σε σχεση με τον φιλζ και γιατί δεν εχεις βάλει τον τελευταίο. 1.37 b. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 και γιατί δεν εχεις βάλει τον τελευταίο. 1.37 b. ? Γιατι ειχα διαβασει πως ειχε μεγαλη καταναλωση μπαταριας τωρα ειμαι στην δεθτερη φορτιση απο χθες το βραδυ..Θα τοω αφησω μπας και στρωσει..λειτουργεις τα προσθετα για το ποσο θα δουλευει το cpu και αν ποιες επιλογες προτινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλημέρα, ένα πρόβλημα.... Όταν πάω να συνδεθώ με Wi-Fi, ενώ σε δίκτυα με κωδικό, βάζω κωδικό και μπαίνω οκ, σε ελεύθερα δίκτυα, ενώ τα βλέπει, δεν μπαίνει και μου βγάζει " σφάλμα πιστοποίησης". Δεν έχω πειράξει και και είμαι στοκ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια κάποια ιδέα κανείς; Είμαι ο μόνος που μου συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 κάποια ιδέα κανείς; Είμαι ο μόνος που μου συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ Προσπαθησε να συνδεθεις με αλλη συσκευη αν δεν συνδεθει τοτε ψαξε να δεις μηπως φταιει κατι με το ρουτερ... ποιο ρουτερ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ναι, μπορεί ακριβώς δίπλα μου. Τώρα το μόντεμ ακριβώς δεν ξέρω ποιο είναι. το τηλ είναι 4.1.2 στοκ και είναι αν θυμάμαι καλά στο τέλος XXLT3 η XXLT4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ναι, μπορεί ακριβώς δίπλα μου. Τώρα το μόντεμ ακριβώς δεν ξέρω ποιο είναι. το τηλ είναι 4.1.2 στοκ και είναι αν θυμάμαι καλά στο τέλος XXLT3 η XXLT4 Καλημερα, καμμια ιδεα τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το κουμπί στο πενάκι μπορεί κάποιος να μου πε ποια η χρήση του; Το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι.Μήπως είναι χαλασμένο; Τί υποτίθεται οτι κάνει ακριβώς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Το κουμπί στο πενάκι μπορεί κάποιος να μου πε ποια η χρήση του; Το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι.Μήπως είναι χαλασμένο; Τί υποτίθεται οτι κάνει ακριβώς; Ενω το πατας ακουμπησε το πενακι στην οθονη Καλημερα, καμμια ιδεα τελικα? Εχεις δοκιμασει να κανεις ρεσταρτ στο ρουτερ η να ξανασεταρεις το ρουτερ απο την αρχη μηπως εχει καποια ρυθμιση που σε μπλοκαρει Edited July 2, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Ενω το πατας ακουμπησε το πενακι στην οθονη Τίποτα δεν κάνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Τίποτα δεν κάνει πια Ρομ εχεις? σε cm δεν δουλεύει το κουμπακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 πια Ρομ εχεις? σε cm δεν δουλεύει το κουμπακι Α ναι ε; Την πάτησα δηλαδή! Είναι με JohnROM το κινητό... Όχι οτι με πολυκαίει το πενάκι αλλά τί ακριβώς κάνει; Χάνω κάτι ουσιαστικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Α ναι ε; Την πάτησα δηλαδή! Είναι με JohnROM το κινητό... Όχι οτι με πολυκαίει το πενάκι αλλά τί ακριβώς κάνει; Χάνω κάτι ουσιαστικό; https://www.youtube.com/watch?v=DHCYODeEKYc&feature=youtube_gdata_player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=DHCYODeEKYc&feature=youtube_gdata_player Thanks.Απότι είδα ψιλοάχρηστη η γραφίδα για μένα... Κάτι άλλο... Πήρα καλώδιο OTG , και δεν μου αναγνωρίζει τα στικάκια με NTFS. Σε στικάκια με FAT32 δεν έχω πρόβλημα. Υπάρχει λύση να μου τα αναγνωρίζει; Δεν θέλω να τα γυρίσω σε FAT32 γιατί περνάω ταινίες HD μεγαλύτερες από 4GB και το FAT32 δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλα μεγέθη. Είναι θέμα kernel να υποθέσω; Έχω τον kernel 3.0.31-906371 se.infra@SEI-75#3 SMP PREEMPT Mon Feb 18 15:19:46 KST 2013 με JonRom V2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Thanks.Απότι είδα ψιλοάχρηστη η γραφίδα για μένα... Κάτι άλλο... Πήρα καλώδιο OTG , και δεν μου αναγνωρίζει τα στικάκια με NTFS. Σε στικάκια με FAT32 δεν έχω πρόβλημα. Υπάρχει λύση να μου τα αναγνωρίζει; Δεν θέλω να τα γυρίσω σε FAT32 γιατί περνάω ταινίες HD μεγαλύτερες από 4GB και το FAT32 δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλα μεγέθη. Είναι θέμα kernel να υποθέσω; Έχω τον kernel 3.0.31-906371 se.infra@SEI-75#3 SMP PREEMPT Mon Feb 18 15:19:46 KST 2013 με JonRom V2 Βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter&hl=en Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Βαλε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kwull.ntfsmounter&hl=en Ήθελα να αποφύγω την εγκατάσταση κάποιου προγράματος. Πίστευα οτι είναι κάποια ρύθμιση μέσα από το android. Thanks πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ήθελα να αποφύγω την εγκατάσταση κάποιου προγράματος. Πίστευα οτι είναι κάποια ρύθμιση μέσα από το android. Thanks πάντως. Ουτε που θα το καταλαβεις..το τρεχεις μια φορα μετα την εγκατασταση και μετα το ξεχνας! Απο εκει και περα καθε φορα που συνδεεις ενα ntfs το κανει μονο του Mount και το εφμανιζει κανονικα οπως τα fat.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ουτε που θα το καταλαβεις..το τρεχεις μια φορα μετα την εγκατασταση και μετα το ξεχνας! Απο εκει και περα καθε φορα που συνδεεις ενα ntfs το κανει μονο του Mount και το εφμανιζει κανονικα οπως τα fat.:) Το έβαλα αλλά δυστυχώς δεν μου δούλεψε παρόλο που του έδωσα δικαιώματα root. Κατέβασα όμως το Paragon NTFS&HFS+ και δουλεύει μια χαρά. Thanks anyway Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Το τελευταίο Ελληνικό είναι XXLT5. Το γερμανικό είναι XXLT4. Δες στο http://www.samfirmware.com/ επιλογή "Check your firmware" για να βρεις αυτό που θες. Μπορεις να ελέγξεις το firmware πληκτρολογώντας *#1234# Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Αν και σε γενικές γραμμές περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, έβαλα από χτες την ROM από τους XDA με τίτλο ΝΟΤΕ-S4-XXLT6 και έχω μείνει ευχαριστημένος από την ανταπόκριση και από το smoothness της. Τώρα από μπαταρία φαντάζομαι να είναι όπως όλες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350885 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntakias22 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι ο κατοχος ενος νοτε1 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις....το κυριο προβλημα μου ειναι οτι που και που τρωει κατι κολληματα και θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω?καποια στιγμη παλιοτερα που περιμενα ολοι την αναβαθμιση της samsung ενας φιλος μου εστειλα μια σειρα απο ενεργειες και το κινητο δουλεψε σε μια εκδοση kernel 3.0.31 και αριθμο κατασκευης pristine xxlsz v1.9. τους πρωτουσ μηνες δουλευε τελεια τωρα μου κολλαει πολυ.μπορω να κανω κατι?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι ο κατοχος ενος νοτε1 και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις....το κυριο προβλημα μου ειναι οτι που και που τρωει κατι κολληματα και θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω?καποια στιγμη παλιοτερα που περιμενα ολοι την αναβαθμιση της samsung ενας φιλος μου εστειλα μια σειρα απο ενεργειες και το κινητο δουλεψε σε μια εκδοση kernel 3.0.31 και αριθμο κατασκευης pristine xxlsz v1.9. τους πρωτουσ μηνες δουλευε τελεια τωρα μου κολλαει πολυ.μπορω να κανω κατι?ευχαριστω Καθαρισμα Cache κανεις? Ουτως ή αλλως πρεπει να το κανεις Υπαρχουν πολλα cleaners Αυτο πχ ειναι καλο https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.infolife.cache&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuaW5mb2xpZmUuY2FjaGUiXQ.. και εχει και widget για ευκολια Δες αν θα βελτιωθει και πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterl Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Μολις εγκατασταθηκε η τελευταια XXLT5_VGR1 και rootαριστηκε Παρουσιασε κατι θεματακια στην διαδικασια αλλα ολα λυθηκαν Οποιος εχει διαθεση να το κανει και χρειαζεται κατι ας αφησει ΡΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 ξέρει κάποιος γιατι δεν μπορώ να παίξω βίντεο 4κ στο Note...κανένα player που να υποστηρίζει υπάρχει ή απλά δεν παίζει σε note??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts