Segas_Dimitris Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 παιδες αν ξερετε εκανα μεταφορα τα δεδομενα μου απο μια sd 8 σε μια 16gb και οταν την εβαλα στο τηλεφωνο ειδα πως μου ελειπαν εφαρμογες και επισης οταν ξαναπερασα το need for speed τα γραφικα του παιχνιδιου στο πισω μερος ειναι μαυρα παρα μονο φενοντε ισα ισα μονο τα αυτοκινητα.Οταν ομως περναω παλι την παλια μου sd στο τηλεφςνο τοτε ολες οι εφαρμογες λειτουργουν αψογα....ξερετε τι μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 παιδες αν ξερετε εκανα μεταφορα τα δεδομενα μου απο μια sd 8 σε μια 16gb και οταν την εβαλα στο τηλεφωνο ειδα πως μου ελειπαν εφαρμογες και επισης οταν ξαναπερασα το need for speed τα γραφικα του παιχνιδιου στο πισω μερος ειναι μαυρα παρα μονο φενοντε ισα ισα μονο τα αυτοκινητα.Οταν ομως περναω παλι την παλια μου sd στο τηλεφςνο τοτε ολες οι εφαρμογες λειτουργουν αψογα....ξερετε τι μπορει να ειναι? Τι class ειναι η καθε καρτα; ισως φταει αυτο..και επισης, μεταφορα εκανες με αντιγραφη/επικολληση; Μηπως λειπει καποιος κρυφος φακελος ή αρχειο; Εναλλακτικα δοκιμασε με φορμαρισμενη την 16αρα καρτα να εγκαταστησεις το παιχνιδι παλι να δεις ξανα τα γραφικα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Τι class ειναι η καθε καρτα; ισως φταει αυτο..και επισης, μεταφορα εκανες με αντιγραφη/επικολληση; Μηπως λειπει καποιος κρυφος φακελος ή αρχειο; Εναλλακτικα δοκιμασε με φορμαρισμενη την 16αρα καρτα να εγκαταστησεις το παιχνιδι παλι να δεις ξανα τα γραφικα.. Φιλε μου καλησπερα λοιπον η 8gb καρτα ειναι class 4 και η 16 einai class 10 οσον αφορα αυτο για τους κρυφους φακελους τους ενεργοποιησα και μετα εκανα αωτιγραφη και επικολληση α και μην ξεχασω την καρτα της εκανα format απο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc Βλέπω ότι μόνο μέσο odin περνάει αυτή σωστά και μάλλον δεν έχει ελληνικά? Λογικά σήμερα αύριο όλο και κάποιος θα βγάλει καμιά kastom και θα δοκιμάσω πάνω που έλεγα να πειραματιστώ με ice πάνω στην ώρα... Edited February 12, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Nαι και εγώ περιμένω μια custom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc lsc whaaaaat???...χαχαχα.. μέρα με τη νύχτα φίλε μου.. multiwindow, snote δουλεύουν κανονικά και υπάρχει και ένα fix για το airview στο εν λόγω thread.. Ελληνικά δεν έχει αλλά προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά.. έχω και ρούτ με philz LM5 και δεν είμαι καλά..:lol: μπαταρία δεν ξέρω.. το φορτίζω τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 lsc whaaaaat???...χαχαχα.. μέρα με τη νύχτα φίλε μου.. multiwindow, snote δουλεύουν κανονικά και υπάρχει και ένα fix για το airview στο εν λόγω thread.. Ελληνικά δεν έχει αλλά προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά.. έχω και ρούτ με philz LM5 και δεν είμαι καλά..:lol: μπαταρία δεν ξέρω.. το φορτίζω τώρα.. Eλα φτιάξε μας πες δυο λόγια... Γρήγορη? Tο ίντερνετ πλησιάζει καθόλου cm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Έχει δοκιμάσει κάποιος την Super Nexus ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076697 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 βρε παιδια σας ακουω οτι ολοι εχετε προβλημα με την μπαταρια..... εγω απο την ωρα που πηρα μια απο το ebay 5000 mAh σωθηκα ααα και την πηρα 12 euro :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 lsc whaaaaat???...χαχαχα.. μέρα με τη νύχτα φίλε μου.. multiwindow, snote δουλεύουν κανονικά και υπάρχει και ένα fix για το airview στο εν λόγω thread.. Ελληνικά δεν έχει αλλά προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά.. έχω και ρούτ με philz LM5 και δεν είμαι καλά..:lol: μπαταρία δεν ξέρω.. το φορτίζω τώρα.. Ελπίζω να μην κάνει τα κόλπα των προηγούμενων με τα κολλήματα στα reboot. Κάτι μικροlags τα έχει αυτή Μάκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Να υποθεσω ότι εναι τόσο αργή όπως τις υπόλοιπες μη slim JB? Σύντομα βγαίνει και η slimwiz3 βασισμένη στη νέα leak. Ελπίζω να αφήσουν και καμία εφαρμογή πανω Edited February 12, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Να ρωτήσω και εγώ σχετικά με το νέο leak.Για να φλασαριστεί πρέπει στο odin να βάλουμε και τα 4 αρχεία ή μπορούμε να φλασάρουμε μόνο το code απο την επιλογή phone? βρε παιδια σας ακουω οτι ολοι εχετε προβλημα με την μπαταρια..... εγω απο την ωρα που πηρα μια απο το ebay 5000 mAh σωθηκα ααα και την πηρα 12 euro :lol: Να υποθέσω ότι το κινητό σου έχει πλέον διπλάσιο όγκο και βάρος? :worry: Με αποτέλεσμα να μη χωράει σε τσέπη? Edited February 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 επειδή είμαι 2μετρος δεν έχω πρόβλημα με τις τσέπες μου :lol: πάντως όπως συνηθίζεις το note έτσι συνηθίζεις και αυτό...... η μπαταρία κρατάει με full χρηση πάνω από μέρα,εγγυημένα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Στην ρομ που βγηκε σημερα δεν υπαρχει τροπος να βαλουμε ελληνικα? Για την leak λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Eλα φτιάξε μας πες δυο λόγια... Γρήγορη? Tο ίντερνετ πλησιάζει καθόλου cm?? σόρρυ που άργησα αλλά το ιντερνετ μου έχει λόξυγκα..:lol:.. ναι είναι γρήγορη και smooth.. καλύτερη απο τις μέχρι τώρα leaks.. και το browsing για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ καλό.. φορτώνουν γρήγορα οι σελίδες και δεν παρουσιάζουν σπασίματα..αλλά αυτό εξαρτάται και από τη σύνδεση του καθενός οπότε η εμπειρία χρήσης διαφέρει.. μιλάω για browsing με wi-fi και forced 2d rendering 'on'.. Έχει δοκιμάσει κάποιος την Super Nexus ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076697 ναι φίλε μου την έχω δοκιμάσει ΚΑΙ αυτή αλλά δεν είναι κατι τρομερό..είναι σαν να έχεις nexus..περίπου.. δεν έχει το customization που έχουν οι cm-aokp ας πούμε.. Ελπίζω να μην κάνει τα κόλπα των προηγούμενων με τα κολλήματα στα reboot. Κάτι μικροlags τα έχει αυτή Μάκη; δεν έχει κανένα πρόβλημα.. το θέμα με το bootloop έχει λυθεί.. μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει lags..:D Να ρωτήσω και εγώ σχετικά με το νέο leak.Για να φλασαριστεί πρέπει στο odin να βάλουμε και τα 4 αρχεία ή μπορούμε να φλασάρουμε μόνο το code απο την επιλογή phone? ΌΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.. στο original thread ο τύπος έχει βάλει με μορφή λινκ κάποιες φότο.. πρέπει να βάλεις και το modem και το csc και το code..update bootloader δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις. εγώ δεν έκανα.. Στην ρομ που βγηκε σημερα δεν υπαρχει τροπος να βαλουμε ελληνικα? Για την leak λεω τρόπος υπάρχει αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ προς το παρών :( ..κάποιος στους xda θα βγάλει σύντομα deodexed LM5 rom και λογικά θα βάλουν και τις άλλες γλώσσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 [quote name=ch_makis τρόπος υπάρχει αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ προς το παρών :( ..κάποιος στους xda θα βγάλει σύντομα deodexed LM5 rom και λογικά θα βάλουν και τις άλλες γλώσσες[/quote] Ελπιζω να βγει συντομα :) ακουω καλα λογια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν μου την κατεβαζει την ατιμη και εχω τρελαθει. Απο το κινεζικο site κανει εναν αιωνα και κολλαει σε ενα σημειο, και απο το mega κολλαει στο 62% για πεμπτη φορα. Τσαμπα η φορτιση στο κινητο...Οποτε αναγκαστικα περιμενω και εγω απο αυριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδες εγω προλαβα και την κατεβασα χωρις κανενα προβλημα αν μπορω να την ανεβασω καπου *(εχω δει που ανεβαζετε σε drop box.....αλλα δεν ξερω πως) να την μοιραστουμε!!1:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Βλέπω αρχίζουμε να ξαναμαζεβομαστε καμποσοι μπράβο ρε παιδιά ειχαμε μείνει 5 και τα λεγαμε μεταξη μας... Προβλεπω οι επόμενες μέρες να είναι πολύ ενδιαφέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Για dropbox πρέπει να έχεις ήδη λογαριασμό στο http://www.dropbox.com και για να ανεβάσεις 900mb πρέπει να βάλεις και την εφαρμογή dropbox στο pc σου.Εμένα το mega την κατέβασε με 1mb σταθερή ταχύτητα και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει από free site τέτοια ταχύτητα @araditsas Οταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τη συσκευή όλοι οι κάτοχοι ενδιαφέρονται Edited February 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Για dropbox πρέπει να έχεις ήδη λογαριασμό στο http://www.dropbox.com και για να ανεβάσεις 900mb πρέπει να βάλεις και την εφαρμογή dropbox στο pc σου.Εμένα το mega την κατέβασε με 1mb σταθερή ταχύτητα και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει από free site τέτοια ταχύτητα @araditsas Οταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τη συσκευή όλοι οι κάτοχοι ενδιαφέρονται Και εγω απο mega με 1mb σταθερα.ναι για free site πολυ καλη ταχυτητα. Καμια custom ποτε θα βγαλουν για να εχει και ελληνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc ο philz kernel της ΖSLM5 παντως δουλευει μια χαρα για την ωρα σε LSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Και εγω απο mega με 1mb σταθερα.ναι για free site πολυ καλη ταχυτητα. Καμια custom ποτε θα βγαλουν για να εχει και ελληνικα :) Μονο σε μένα κολλάει δηλαδή στο 62%. Σούπερ. Τουλάχιστον διαβάζω τους κουβέντες σας σχετικά με τη ρομ και παλεύεται η ανυπομονησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μονο σε μένα κολλάει δηλαδή στο 62%. Σούπερ. Τουλάχιστον διαβάζω τους κουβέντες σας σχετικά με τη ρομ και παλεύεται η ανυπομονησία. Φιλε μου εγω την κατεβασα το απογευμα :) αλλα ειδα σε πιο πανω ποστ δεν εχει ελληνικα και δεν την περασα. υπομονη θα βγει custom κ θα εχει ολες τις γλωσσες μεσα ;) θεμα ωρων ειναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts