koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Στην ρομ που βγηκε σημερα δεν υπαρχει τροπος να βαλουμε ελληνικα? Για την leak λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Eλα φτιάξε μας πες δυο λόγια... Γρήγορη? Tο ίντερνετ πλησιάζει καθόλου cm?? σόρρυ που άργησα αλλά το ιντερνετ μου έχει λόξυγκα..:lol:.. ναι είναι γρήγορη και smooth.. καλύτερη απο τις μέχρι τώρα leaks.. και το browsing για τα δικά μου δεδομένα είναι πολύ καλό.. φορτώνουν γρήγορα οι σελίδες και δεν παρουσιάζουν σπασίματα..αλλά αυτό εξαρτάται και από τη σύνδεση του καθενός οπότε η εμπειρία χρήσης διαφέρει.. μιλάω για browsing με wi-fi και forced 2d rendering 'on'.. Έχει δοκιμάσει κάποιος την Super Nexus ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076697 ναι φίλε μου την έχω δοκιμάσει ΚΑΙ αυτή αλλά δεν είναι κατι τρομερό..είναι σαν να έχεις nexus..περίπου.. δεν έχει το customization που έχουν οι cm-aokp ας πούμε.. Ελπίζω να μην κάνει τα κόλπα των προηγούμενων με τα κολλήματα στα reboot. Κάτι μικροlags τα έχει αυτή Μάκη; δεν έχει κανένα πρόβλημα.. το θέμα με το bootloop έχει λυθεί.. μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει lags..:D Να ρωτήσω και εγώ σχετικά με το νέο leak.Για να φλασαριστεί πρέπει στο odin να βάλουμε και τα 4 αρχεία ή μπορούμε να φλασάρουμε μόνο το code απο την επιλογή phone? ΌΧΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.. στο original thread ο τύπος έχει βάλει με μορφή λινκ κάποιες φότο.. πρέπει να βάλεις και το modem και το csc και το code..update bootloader δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις. εγώ δεν έκανα.. Στην ρομ που βγηκε σημερα δεν υπαρχει τροπος να βαλουμε ελληνικα? Για την leak λεω τρόπος υπάρχει αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ προς το παρών :( ..κάποιος στους xda θα βγάλει σύντομα deodexed LM5 rom και λογικά θα βάλουν και τις άλλες γλώσσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 [quote name=ch_makis τρόπος υπάρχει αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ προς το παρών :( ..κάποιος στους xda θα βγάλει σύντομα deodexed LM5 rom και λογικά θα βάλουν και τις άλλες γλώσσες[/quote] Ελπιζω να βγει συντομα :) ακουω καλα λογια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δεν μου την κατεβαζει την ατιμη και εχω τρελαθει. Απο το κινεζικο site κανει εναν αιωνα και κολλαει σε ενα σημειο, και απο το mega κολλαει στο 62% για πεμπτη φορα. Τσαμπα η φορτιση στο κινητο...Οποτε αναγκαστικα περιμενω και εγω απο αυριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παιδες εγω προλαβα και την κατεβασα χωρις κανενα προβλημα αν μπορω να την ανεβασω καπου *(εχω δει που ανεβαζετε σε drop box.....αλλα δεν ξερω πως) να την μοιραστουμε!!1:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Βλέπω αρχίζουμε να ξαναμαζεβομαστε καμποσοι μπράβο ρε παιδιά ειχαμε μείνει 5 και τα λεγαμε μεταξη μας... Προβλεπω οι επόμενες μέρες να είναι πολύ ενδιαφέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Για dropbox πρέπει να έχεις ήδη λογαριασμό στο http://www.dropbox.com και για να ανεβάσεις 900mb πρέπει να βάλεις και την εφαρμογή dropbox στο pc σου.Εμένα το mega την κατέβασε με 1mb σταθερή ταχύτητα και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει από free site τέτοια ταχύτητα @araditsas Οταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τη συσκευή όλοι οι κάτοχοι ενδιαφέρονται Edited February 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Για dropbox πρέπει να έχεις ήδη λογαριασμό στο http://www.dropbox.com και για να ανεβάσεις 900mb πρέπει να βάλεις και την εφαρμογή dropbox στο pc σου.Εμένα το mega την κατέβασε με 1mb σταθερή ταχύτητα και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει από free site τέτοια ταχύτητα @araditsas Οταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τη συσκευή όλοι οι κάτοχοι ενδιαφέρονται Και εγω απο mega με 1mb σταθερα.ναι για free site πολυ καλη ταχυτητα. Καμια custom ποτε θα βγαλουν για να εχει και ελληνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Κυκλοφόρησε νέα leaked jb Rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2143594 .Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά λένε ότι είναι καλύτερη από την lsc ο philz kernel της ΖSLM5 παντως δουλευει μια χαρα για την ωρα σε LSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Και εγω απο mega με 1mb σταθερα.ναι για free site πολυ καλη ταχυτητα. Καμια custom ποτε θα βγαλουν για να εχει και ελληνικα :) Μονο σε μένα κολλάει δηλαδή στο 62%. Σούπερ. Τουλάχιστον διαβάζω τους κουβέντες σας σχετικά με τη ρομ και παλεύεται η ανυπομονησία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μονο σε μένα κολλάει δηλαδή στο 62%. Σούπερ. Τουλάχιστον διαβάζω τους κουβέντες σας σχετικά με τη ρομ και παλεύεται η ανυπομονησία. Φιλε μου εγω την κατεβασα το απογευμα :) αλλα ειδα σε πιο πανω ποστ δεν εχει ελληνικα και δεν την περασα. υπομονη θα βγει custom κ θα εχει ολες τις γλωσσες μεσα ;) θεμα ωρων ειναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Kυκλοφόρησε beta slimwizz4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2079094 βασισμένη στη νέα βάση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Kυκλοφόρησε beta slimwizz4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2079094 βασισμένη στη νέα βάση 190mb δεν θα εχει τιποτα μεσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Για dropbox πρέπει να έχεις ήδη λογαριασμό στο http://www.dropbox.com και για να ανεβάσεις 900mb πρέπει να βάλεις και την εφαρμογή dropbox στο pc σου.Εμένα το mega την κατέβασε με 1mb σταθερή ταχύτητα και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει από free site τέτοια ταχύτητα @araditsas Οταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τη συσκευή όλοι οι κάτοχοι ενδιαφέρονται Θα συμφωνησω και εγω επαθα πλακα με το mega! κατεβηκε με 1 mb σε δεκα λεπτα την ειχα στο pc.. οσοι εχετε προβλημα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ με chrome...το mega δουλευει αψογα με chrome! η ρομ ειναι εξαιρετικη! την εβαλα την ρουταρα πεταξα σαβουρα και νομιζω οτι επιτελους εχουμε για πρωτη φορα μια jelly που δουλευουν ολα αψογα! τα αγγλικα δεν με πειραζουν! η καμερα απογειωθηκε! περισσοτερη free ram η μπαταρια(αν και ειναι νωρις ακομη) νομιζω οτι εχει βελτιωση και εφαρμογες που "ζορίζονταν" σε ice οπως ο εξαιρετικος OPERA εδω παει το ιδιο γρηγορα πλεον με τον στοκ browser!:) γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα! ακομη και η επαναφορα απο το τιτανιουμ εγινε πιο γρηγορα! γενικα η jelly κανει παπαδες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Θα συμφωνησω και εγω επαθα πλακα με το mega! κατεβηκε με 1 mb σε δεκα λεπτα την ειχα στο pc.. οσοι εχετε προβλημα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ με chrome...το mega δουλευει αψογα με chrome! η ρομ ειναι εξαιρετικη! την εβαλα την ρουταρα πεταξα σαβουρα και νομιζω οτι επιτελους εχουμε για πρωτη φορα μια jelly που δουλευουν ολα αψογα! τα αγγλικα δεν με πειραζουν! η καμερα απογειωθηκε! περισσοτερη free ram η μπαταρια(αν και ειναι νωρις ακομη) νομιζω οτι εχει βελτιωση και εφαρμογες που "ζορίζονταν" σε ice οπως ο εξαιρετικος OPERA εδω παει το ιδιο γρηγορα πλεον με τον στοκ browser!:) γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα! ακομη και η επαναφορα απο το τιτανιουμ εγινε πιο γρηγορα! γενικα η jelly κανει παπαδες!:) Θα με βαλεις να φλασαρω τετοια ωρα με αυτα που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Θα με βαλεις να φλασαρω τετοια ωρα με αυτα που λες :lol::lol::lol: νομιζω οτι ειναι η πιο σταθερη jelly μεχρι στιγμης! περιμενε αν θελεις μεχρι αυριο να δουμε αν υπαρχει το θεμα που κολλούσε το κινητο στην αρχικη οθονη! αν και μεταξυ μας δεν νομιζω πρεπει να το λύσανε! αλλαξα μπαταρια πριν απο λιγο και ολα οκ! με τις προηγούμενες μπετα οταν αλλαζα μπαταρια κολλούσε το κινητο στην αρχικη οθονη! επισης μπαταρια ειναι νωρις ακομη θα φανει αυριο αλλα γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα! ολα ειναι "πανω" σε ταχύτητα...!:) δεν το περιμενα ποτε οτι το λειτουργικό μπορει να κανει τετοια διαφορα!:) τρομερη ανανεωση για το note...νομιζω οτι η σημερινη beta εκδοση ειναι ενα κλικ πριν την τελικη version... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Θα με βαλεις να φλασαρω τετοια ωρα με αυτα που λες Ελληνικα εχει το πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Ελληνικα εχει το πληκτρολογιο? ναι εχει κανονικα!:) επισης μαθαινει κανονικα τωρα και απο το facebook και απο τα sms τις λεξεις σου! στις προηγουμενες μπετα οταν το εβαζα να "μαθει" εκλεινε το πληκτρολογιο και μου εβγαζε σφαλμα! Edited February 12, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 ναι εχει κανονικα!:) Τι μακακας ειμαι ειχα καταλαβει οτι δεν εχει ελληνικα καθολου ;) με odin3 .v3.04? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τι μακακας ειμαι ειχα καταλαβει οτι δεν εχει ελληνικα καθολου ;) με odin3 .v3.04? ελληνικα δεν εχει στο μενου καθολου στο πληκτρολογιο ομως εχει κανονικα! και εγω τωρα το ειδα που μου το ειπες!:lol: εχω swype beta και touchpal και δεν εδωσα σημασια! την περασα με odin 1.85 αυτο εχω στο pc και μπηκε κανονικα!:) φουλ φορματ πρωτα με safe kernel και μετα odin! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 ελληνικα δεν εχει στο μενου καθολου στο πληκτρολογιο ομως εχει κανονικα! και εγω τωρα το ειδα που μου το ειπες!:lol: εχω swype beta και touchpal και δεν εδωσα σημασια! την περασα με odin 1.85 αυτο εχω στο pc και μπηκε κανονικα!:) φουλ φορματ πρωτα με safe kernel και μετα odin! Παω να την περασω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Παω να την περασω :) οκκκ καλο κουραγιο...:lol: περιμενω εντυπωσεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Eγώ μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της slimwizz4.Οντως ειναι αρκετά slim και λείπουν πολλά χρήσιμα προγράμματα αλλά ειναι πράγματι άλλο κινητό.Τα καλύτερα έρχονται :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 οκκκ καλο κουραγιο...:lol: περιμενω εντυπωσεις!:) Αλλο τηλ πεταει καμια σχεση με την lsc το ρουταρα που να βγαλουν και custom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Eγώ μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της slimwizz4.Οντως ειναι αρκετά slim και λείπουν πολλά χρήσιμα προγράμματα αλλά ειναι πράγματι άλλο κινητό.Τα καλύτερα έρχονται :D Δοκίμασες να φλασαρεις το snote που ήταν για την slimwizz2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts