bbbb Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Δοκίμασε την alliance ICE φίλε παρά πολύ καλή.. Έχει πολλά στοιχεία από cm10 (κυρίως το θέμα και διάφορα άλλα καλούδια ) είναι σταθερή smooth γρήγορη με πολύ καλή μπαταρία. Ένα καλό διάλειμμα μέχρι την οφισιαλ jelly. Sent from my note Έχεις δίκιο.η ρομ είναι άψογη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Και εγώ με την stock ics είμαι και τώρα κατεβάζω για δοκιμή την alliance.To μόνο που μου λείπει σε σχέση με την jb ειναι το "κόλπο" με το πενάκι που σκρολάρει την οθόνη χωρις να την αγγίζει. με πια jb γίνεται αυτό?γιατί με ultimate δεν γίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Με τις jb που βασίζονται στην lsc γίνεται σίγουρα οπως επίσης κρατώντας το κουμπί της πενας σχεδιαζεις ένα κομμάτι της οθόνης και μπορείς να το σώσεις ως εικόνα. Edited February 9, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 καλησπερα φιλε araditsas ακομη την StuNNeR 2 φορας??? συνεχιζεις να εισαι ευχατιστημενος?? λεω να την βαλω σημερα ( με το που τελειωσει το στοιχημα) :) ευχαριστω Ναι κανονικά είναι αστέρι η Ρομ βαλτην αξίζει.καλα κερδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Ναι κανονικά είναι αστέρι η Ρομ βαλτην αξίζει.καλα κερδι. φιλε μου ποιο απο τα 2 gapps εβαλες?? Galaxy Note Compiled Google Apps - Full & Latest ή Standard Google Apps ή δεν εβαλες κανενα?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παίδες καλημέρα. Εγώ αυτές τις μέρες πειραματίζομαι γενικώς. (και χθες έλεγα ότι θα αραξω :p ) Ξαναγύρισα σε ice alliance από χθες. Έχασα ένα κλικ σε ταχύτητα αλλά νομίζω το κινητό είναι πιο σταθερό λειτουργικό από όλες τις μπετα jelly +ότι η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο. Η free ram είναι σε χαμηλότερα επίπεδα αλλά δεν βλέπω να επηρεάζει σε κάτι το κινητό. Ίσως η καλύτερη custom ice out there. Sent from my note Θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 φιλε μου ποιο απο τα 2 gapps εβαλες?? Galaxy Note Compiled Google Apps - Full & Latest ή Standard Google Apps ή δεν εβαλες κανενα?? ευχαριστω Έβαλα τα γκαπς απο την asylum δεν ξέρω αν υπαρχουν πιο καινούργια αλλά δεν νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εχεις προσεξει κανεις το accuweather εδω κ 3 μερες ενω μου εβρισκε το μερος που ημουνα τωρα μου γραφει αθηνα στο καιρο το κανει κ στο note κ στο s2 το εχει προσεξει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εχεις προσεξει κανεις το accuweather εδω κ 3 μερες ενω μου εβρισκε το μερος που ημουνα τωρα μου γραφει αθηνα στο καιρο το κανει κ στο note κ στο s2 το εχει προσεξει κανεις? Σε εμένα δε συμβαίνει αυτό που λες. Δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 ποια ειναι η ποιο αξιοπιστη και στεθερη stock rom θελω να την φλασαρω σε ενα φιλαρακι που δεν θελει να μπλεξει με custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Η σημερινή έκδοση της Asylum έχει την προσθήκη και Ραδιοφώνου τελικά στην CM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Η σημερινή έκδοση της Asylum έχει την προσθήκη και Ραδιοφώνου τελικά στην CM Σοβαρά;; Αυτά είναι απίστευτα νέα. Αν βάλουν και την βίντεο κλήση μέσα τότε είμαστε κομπλέ. Πάντως παίδες ή αλήθεια να λέγεται. Από χθες που χρησιμοποιώ την ice alliance ή διαφορά στην μπαταρία είναι αισθητή σε σχέση με τις jelly.. Sent from my note Edited February 10, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Σοβαρά;; Αυτά είναι απίστευτα νέα. Αν βάλουν και την βίντεο κλήση μέσα τότε είμαστε κομπλέ. Πάντως παίδες ή αλήθεια να λέγεται. Από χθες που χρησιμοποιώ την ice alliance ή διαφορά στην μπαταρία είναι αισθητή σε σχέση με τις jelly.. Sent from my note Δυστυχώς ναι. Και εγώ με ice είμαι γιατί τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά εκτός σπιτιού και δεν μπορώ να αγχώνομαι για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Και εγώ με την alliance ics βρήκα το "λιμάνι" μου.Δεν μπορώ να πω ότι σέρνεται το κινητό (όπως γινόταν με την ics που είχε όταν το αγόρασα) απλά έχει κάπως πιο "σπαστή" κίνηση χωρίς όμως να κολλάει και η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες άνετα χρήση οθόνης,τη στιγμή που με τις jb με το ζόρι πήγαινε πάνω από τις 3.Θα παραμείνω εδώ μέχρι την επίσημη jelly και βλέπουμε... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Τι εγηνε ρε παιδιά είναι που είχατε τρελαθεί όλοι με ασυλουμ και cm και είχατε βρει το λιμανη σας χαχαχα. Εγώ με μπαλαντεζα και σφαΙρατο κινητό θα είμαι ... Freddaras καλύτερα μεγάλη μπουκιά παρα μεγάλες κουβέντες μου έλεγε ένας γκουρού στην Κίνα χαχα(παντα με χιούμορ εννοοιτε) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4530799#post4530799 Edited February 10, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Τι εγηνε ρε παιδιά είναι που είχατε τρελαθεί όλοι με ασυλουμ και cm και είχατε βρει το λιμανη σας χαχαχα. Εγώ με μπαλαντεζα και σφαΙρατο κινητό θα είμαι ... πες τα Χρυσοστομε... :):) μας πουλησαν.. :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ε αφού δεν ασχολήθηκε κανείς να φτιάξει ένα multiboot σύστημα σαν αυτό του hd2,ώστε να μπορούμε να έχουμε πάνω 5-6 rom :p διαφορετικών εκδόσεων η καθεμία,κάτι πρέπει να επιλέξουμε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Και εγώ με την alliance ics βρήκα το "λιμάνι" μου.Δεν μπορώ να πω ότι σέρνεται το κινητό (όπως γινόταν με την ics που είχε όταν το αγόρασα) απλά έχει κάπως πιο "σπαστή" κίνηση χωρίς όμως να κολλάει και η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες άνετα χρήση οθόνης,τη στιγμή που με τις jb με το ζόρι πήγαινε πάνω από τις 3.Θα παραμείνω εδώ μέχρι την επίσημη jelly και βλέπουμε... βαλε nova και θα παει σφαιρα...! πιστεψε με....:) Τι εγηνε ρε παιδιά είναι που είχατε τρελαθεί όλοι με ασυλουμ και cm και είχατε βρει το λιμανη σας χαχαχα. Εγώ με μπαλαντεζα και σφαΙρατο κινητό θα είμαι ... Freddaras καλύτερα μεγάλη μπουκιά παρα μεγάλες κουβέντες μου έλεγε ένας γκουρού στην Κίνα χαχα(παντα με χιούμορ εννοοιτε) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4530799#post4530799 ρε η jelly ειναι κορυφη...απλα βαρεθηκα τα βγαλε βαλε με την μπαταρια... :p εφοσον με την Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ice alliance κανω την δουλεια μου μενω εκει και τα λεμε.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Kαι o nova καλός ειναι αλλά προτιμώ tsf Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Kαι o nova καλός ειναι αλλά προτιμώ tsf ok απλα εγω με nova δεν ειδα τα σπασιματα που λες....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ok απλα εγω με nova δεν ειδα τα σπασιματα που λες....:) και οι 2 τελειοι ειναι, αλλα εγω με τον 360 launcher pro εγω βρει την υγεια μου :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 και οι 2 τελειοι ειναι, αλλα εγω με τον 360 launcher pro εγω βρει την υγεια μου :) τον βαζω και αυτον στην λιστα για να τον δοκιμάσω πατρίδα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 τον βαζω και αυτον στην λιστα για να τον δοκιμάσω πατρίδα..... Ωραίος είναι αλλά το smoothness πάει περίπατο. Τουλάχιστον σε μένα με jelly bam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Και εγώ με την alliance ics βρήκα το "λιμάνι" μου.Δεν μπορώ να πω ότι σέρνεται το κινητό (όπως γινόταν με την ics που είχε όταν το αγόρασα) απλά έχει κάπως πιο "σπαστή" κίνηση χωρίς όμως να κολλάει και η μπαταρία μου βγάζει 4 ώρες άνετα χρήση οθόνης,τη στιγμή που με τις jb με το ζόρι πήγαινε πάνω από τις 3.Θα παραμείνω εδώ μέχρι την επίσημη jelly και βλέπουμε... Απόλυτο δίκιο. Δεν πρέπει να μου έχει ξεφύγει JB ή Cyan που να μην έχω περάσει και σαφώς είναι πολύ πιο smooth εμπειρία αλλά εδώ και μια εβδομάδα επέστρεψα στην RocketRom v12 (ICS). Πραγματικά ησύχασα και λόγω μπαταρίας (κρατά πολύ περισσότερο στην ICS) αλλά και λόγω μεγαλύτερης σταθερότητας λογισμικού (με τις JB "έχασα" δυστυχώς δύο κάρτες μνήμης, έχω κάνει αναφορά σε προηγούμενα posts καΘώς και στην κατηγορία των αξεσουάρ) Οπότε μέχρι να καλωσορίσει η κανονική JB από την μαμά Samsung (ελπίζω να μην αργήσει) ας ξεκουράσω λίγο το ΝΟΤΕ με ένα παγωτάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 To θετικό στην όλη υπόθεση ειναι ότι οι περισσότερες νέες εφαρμογές που βγαίνουν ειναι συμβατές με android 4.0.x και άνω.Δεν έχω βρει ακόμη κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σε jb και μόνο,εκτός και αν ειναι για κάτι που κάνει μόνο η jb.Ετσι κάποιος χρήστης με ics έχει ουσιαστικά πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές ή έστω στην πλειοψηφία αυτών.Αν η επιλογή ήταν gingerbread ή jellybean με τα όποια προβλήματα της,σαφώς και θα έβαζα jb. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts