araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σε ποια ρομ να ρίξω ματιά; Safe kernel, έχω τον speed mod 15 και τον cm10. Είναι οκ; Τα wipes τελικά πα να κάνω; Αυτά είναι τα στοιχεία τουAndroid 4.0.4Εκδοση βασ. φασματος Ν7000LRKKernel 3.0.15-1068447*se.infra@SEP-86#3SMP PREEMPT Thu Sep 6 21:49:19 KST 2012Αρ κατασκευης IMM76D.XXLRT Αυτό είναι το τηλέφωνο, μόνο που τώρα έχει τον speedmod Πατά απο πανω πανω στο ROM και θα σου ανοίξει σελίδα...αν θες να την βαλεις ακόλουθα τις οδηγίες που δεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πέρασα χτες την τελευταία Asylum, και όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις, εμφανίζονται σε δύο στήλες. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση, να επανέλθει στην μία όπως παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πέρασα χτες την τελευταία Asylum, και όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις, εμφανίζονται σε δύο στήλες. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση, να επανέλθει στην μία όπως παλιά? Στην πρωτη σελιδα στο θέμα της ασυλουμ κάτω απο της Ρομ θα δεις τρια αρχεία το ενα είναι για να μην περιστρεφετε η οθωνη κλειδοματος το αλλά είναι αυτό που ζητάς και το τρίτο κανει και τα δυο μαζί. Τα κατεβαζεις τα φλασαρεις απο ρεικοβερι και ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δες στο πρώτο θέμα της rom.Έχει ένα zip που πρέπει να φλασαρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Στην πρωτη σελιδα στο θέμα της ασυλουμ κάτω απο της Ρομ θα δεις τρια αρχεία το ενα είναι για να μην περιστρεφετε η οθωνη κλειδοματος το αλλά είναι αυτό που ζητάς και το τρίτο κανει και τα δυο μαζί. Τα κατεβαζεις τα φλασαρεις απο ρεικοβερι και ετοιμος Δες στο πρώτο θέμα της rom.Έχει ένα zip που πρέπει να φλασαρεις Χίλια ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Εγώ πάντως παιδιά με jelly bam βρήκα το λιμάνι μου.. Είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. Δεν το κουνάω από εδώ με τίποτα αν δεν βγει κάτι επίσημο. Sent from my note Edited February 8, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δεν ξέρω καν τι έχεις τώρα στο κινητό σου ρίξε μια ματιά σε αυτήν την RΟΜ..προσοχή πάντα safe kernel διάβασε πριν κάνεις κάτι. σε αυτές τις ρομ που συζητάμε εδώ δεν θα βρεις τις εφαρμογές που λες, βέβαια υπάρχουν αξιόλογες στο μαρκετ Και πανω που λεω εδω ειμαστε..... Περασα αυτη τη ρομ που προτεινε ο φιλος, και ηταν ακριβως αυτο που ηθελα, κανω κι ενα backup μεσω cwm, κατι εγινε και το τηλεφωνο εσβησε. Οταν το ξαναναψα δεν "ερχοταν". Ξαναμπηκα σε recovery, τιποτα, δεν μπορεσα να το επαναφερω. Κι απο εκει αρχισε ο "γολγοθας". Προσπαθησα να περασω παλι kernel σε dl mode, στην αρχη γινοταν....... Για να μην μακρυγορω, αυτη τη στιγμη, το τηλεφωνο ΔΕΝ μπαινει σε recovery, ΜΠΑΙΝΕΙ σε dl mode αλλα ΔΕΝ μπορω να φλασαρω κανεναν kernel. Μονο σε dl mode μπαινει, αυτο Τι γινεται? Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και πανω που λεω εδω ειμαστε..... Περασα αυτη τη ρομ που προτεινε ο φιλος, και ηταν ακριβως αυτο που ηθελα, κανω κι ενα backup μεσω cwm, κατι εγινε και το τηλεφωνο εσβησε. Οταν το ξαναναψα δεν "ερχοταν". Ξαναμπηκα σε recovery, τιποτα, δεν μπορεσα να το επαναφερω. Κι απο εκει αρχισε ο "γολγοθας". Προσπαθησα να περασω παλι kernel σε dl mode, στην αρχη γινοταν....... Για να μην μακρυγορω, αυτη τη στιγμη, το τηλεφωνο ΔΕΝ μπαινει σε recovery, ΜΠΑΙΝΕΙ σε dl mode αλλα ΔΕΝ μπορω να φλασαρω κανεναν kernel. Μονο σε dl mode μπαινει, αυτο Τι γινεται? Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω Αν φλασαρες μια ρομ; Αν δεν πέρναγε ούτε κερνελ αυτό θα προσπαθούσα. Odin και μια ics rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Αν φλασαρες μια ρομ; Αν δεν πέρναγε ούτε κερνελ αυτό θα προσπαθούσα. Odin και μια ics rom. Με τα τρια αρχεια? Καποια προταση? σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Με τα τρια αρχεια? Καποια προταση? σε ευχαριστω Περίεργο... Για πατά παλι να μπεις σε ρεικοβερι και αστο λίγο κάνα 5 λεπτο μήπως αργεί να μπει.. Τα κουμπιά για ρεικοβερι τα πατάς σωστα έτσι το πανω της φωνής και τα αλλά δυο και πατάτα συνέχεια μέχρι να ανοίξει σε ρεικοβερι. Δες και πες να δουμε τι κάνουμε. Αφού μπενει σε νταουνλοαντ μην φοβασε θα το φτιάξουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Με τα τρια αρχεια? Καποια προταση? σε ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20963707 Λοιπον θα μπεις εδω και θα ακολουθησεις τα βηματα..κατεβάσε την γερμανική του Σεπτεμβρίου και περνά την μέσω odin..εκτός αν μπορέσεις να μπεις τελικά στο recovery και να περάσεις πάλι τη δικιά σου.. πρόσεχε μόνο να μην μείνεις από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Thanx.... On my way και ξαναρχομαι για τα αποτελεσματα Απο μπαταρια δε νομιζω να εχω προβλημα. Το χω και φορτιζει τωρα, σκετο, χωρις καρτες χωρις τιποτα EDIT: Ερωτηση.... Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πηγα να επαναφερω τις εφαρμογες μου με το SMS Backup.. Παιζει νε ειναι εκει η πατατα η δεν εχει σημασια? Μου κολλαει στο NAND Write Start και μενει εκει Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Εγώ πάντως παιδιά με jelly bam βρήκα το λιμάνι μου.. Είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. Δεν το κουνάω από εδώ με τίποτα αν δεν βγει κάτι επίσημο. Sent from my note Πατρίδα καλύτερη από asylum? Είσαι ευχαριστημενος? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Πατρίδα καλύτερη από asylum? Είσαι ευχαριστημενος? Ευχαριστώ Ναι είναι καλύτερη αλλά αυτή είναι καλύτερη όλων δοκίμασε την αν θες ,εγώ εδώ μέχρι να κάνει καμιά αναβάθμιση της προκοπής η ασυλουμ και βλέπουμε... StuNNeR 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ναι είναι καλύτερη αλλά αυτή είναι καλύτερη όλων δοκίμασε την αν θες ,εγώ εδώ μέχρι να κάνει καμιά αναβάθμιση της προκοπής η ασυλουμ και βλέπουμε... StuNNeR 2 Στην αρχή μου έβγαζε προβλήματα με το root, και μετά δεν έβρισκε τα backup του titanium. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε γιατί ήμουν στη δουλειά και δεν είδα αν είχε τίποτα ειδικές οδηγίες για εγκατάσταση. Οπότε γύρισα στην πολύ καλή jellybam. Αν βρω τρόπο να προσπεράσω αυτά τα προβληματακια θα την ξαναδοκιμάσω. Αν έχεις καμιά ιδέα γιατί μου τα έκανε ριξτην:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Στην αρχή μου έβγαζε προβλήματα με το root, και μετά δεν έβρισκε τα backup του titanium. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε γιατί ήμουν στη δουλειά και δεν είδα αν είχε τίποτα ειδικές οδηγίες για εγκατάσταση. Οπότε γύρισα στην πολύ καλή jellybam. Αν βρω τρόπο να προσπεράσω αυτά τα προβληματακια θα την ξαναδοκιμάσω. Αν έχεις καμιά ιδέα γιατί μου τα έκανε ριξτην:) όχι δεν έχω ιδέα εμένα δεν μου έκανε απολύτως τίποτα και ούτε έχει κάτι ξεχωριστό για την εγκατάσταση τα γνωστά δλδ τι να πω?? αξίζει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λοιπον παιδια.... Το note τα παιξε. Δεν μπαινει ουτε σε download mode. Τιποτε, νεκρο. Τι κανουμε τωρα? Καμμια βοηθεια-ιδεα για να φτιαχτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λοιπον παιδια.... Το note τα παιξε. Δεν μπαινει ουτε σε download mode. Τιποτε, νεκρο. Τι κανουμε τωρα? Καμμια βοηθεια-ιδεα για να φτιαχτει? πόσο καιρό το έχεις μπας και τα έπαιξε η μπαταρία???? αυτό εύχομαι δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Λοιπον παιδια.... Το note τα παιξε. Δεν μπαινει ουτε σε download mode. Τιποτε, νεκρο. Τι κανουμε τωρα? Καμμια βοηθεια-ιδεα για να φτιαχτει? γράψε ακριβώς τί έκανες... περασες ρομ μέσω odin..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Ναι είναι καλύτερη αλλά αυτή είναι καλύτερη όλων δοκίμασε την αν θες ,εγώ εδώ μέχρι να κάνει καμιά αναβάθμιση της προκοπής η ασυλουμ και βλέπουμε... StuNNeR 2 Φίλε μου απο ασυλουμ που φοραω ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να την περασω? Μπορεις αν θες να μου στειλεις πμ με τα wipe - format κλπ που πρεπει να κανω . Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Φίλε μου απο ασυλουμ που φοραω ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να την περασω? Μπορεις αν θες να μου στειλεις πμ με τα wipe - format κλπ που πρεπει να κανω . Ευχαριστώ 1) φουλ γουαιπ 2)κασε 3)νταλβικ 4)μουντ αντ στορατζ φορματ συστεμ/ντατα/κασε και ινσταλ ρομ/γκαπς (τα γκαπς βαλε τα ιδια με τις ασυλουμ) αυτα κανω παντα δεν εχει κατι το διαφορετικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 1) φουλ γουαιπ 2)κασε 3)νταλβικ 4)μουντ αντ στορατζ φορματ συστεμ/ντατα/κασε και ινσταλ ρομ/γκαπς (τα γκαπς βαλε τα ιδια με τις ασυλουμ) αυτα κανω παντα δεν εχει κατι το διαφορετικο +1 .. την κατεβάζω τώρα και θα την δοκιμάσω..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 +1 .. την κατεβάζω τώρα και θα την δοκιμάσω..:D μου είχε ξεκινήσει με γκοβερνο περφορμανσ και έτρεχε συνέχεια στα 1400 το άλλαξα σε οντεμαντ για θέμα μπαταρίας αν υπάρχει κάνα καλύτερο σε μπαταρία για επιλογή δες και πες μου δεν τα ξέρω αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 γράψε ακριβώς τί έκανες... περασες ρομ μέσω odin..? Μου κολλαγε στο NAND Write Start και εμενε εκει Δεν μπορεσα να περασω τιποτε μεσα, κι ας εμπαινε σε download mode, παντα κολαγε Μετα εβγαλα την μπαταρια για λιγο και την ξαναεβαλα και μετα δεν αναβε καν. Αφησα πανω την μπαταρια να φορτισει λιγο μπας και, αλλα τιποτα. Ουτε καν το εικονιδιακι της μπαταριας δεν αναβε οταν το ειχα στον φορτιστη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Flash player update version (11.1.115.37) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts