Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε δουλευει το android πληκτρολόγιο. Καλυτερα να το απεγκαταστησεις και να χρησιμοποιεις μονο το samsung. Καλη φαση ειναι που μπορεις να ρυθμιζεις τις εφαρμογες σε οτι dpi θελεις. Νομιζω βεβαια οτι επιβαρυνει πολυ το συστημα αυτο το module

Πως ρυθμίζεται το dpi σε μια rom????????????

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βαλε αυτο το προγραμμα https://dl.dropbox.com/u/33883254/org.nathan.jf.build.prop.editor_2.0.0.apk

πανε περιπου λιγο κατω απο τη μεση εκει που λεει, ro.sf.lcd_density, στην κατω επιλογη βαλε αυτη που θελεις πατα save και κανε επανεκινηση και εισαι ok

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

κατεβαζεις το rom toolbox lite απο το play store.. το ανοίγεις -performance -build.prop editor -αναζήτηση ro.sf.lcd_density.( αν βάλεις κατευθείαν στο search lcd θα στο βγάλει.) και αλλάζεις την τιμή. μην το κατεβάσεις πολύ χαμηλά κάτω απο 220 ας πούμε γιατί δεν θα μπουτάρει..

με πρόλαβε ο φίλος.. :).. έχε υπόψιν σου οτι αν αλλάξεις το dpi πρέπει να βάλεις και το multi dpi play store που υπάρχει σε θέμα sτους xda..

Edited by ch_makis

ο κερνελ της υπογραφης σου ειναι καλος?? εισαι ευχαριστημενος??

απο που το κατεβασες??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

έχε υπόψιν σου οτι αν αλλάξεις το dpi πρέπει να βάλεις και το multi dpi play store που υπάρχει σε θέμα sτους xda..

Ακόμη και με αυτό το play προσωπικά είχα κάποια θέματα.Έτσι πλέον δεν αλλάζω το dpi.το tablet ui καλό είναι και μου αρέσει που δεν λαγκαρει.παλιότερα που το είχα δοκιμάσει στην paranoid,είχε εμφανή καθυστέρηση στο scrolling.

Ακόμη και με αυτό το play προσωπικά είχα κάποια θέματι πλέον δεν αλλάζω το dpi.το tablet ui καλό είναι και μου αρέσει που δεν λαγκαρει.παλιότερα που το είχα δοκιμάσει στην paranoid,είχε εμφανή καθυστέρηση στο scrolling.

εμένα πάντοτε μου δουλεύει τελεια και τώρα και σε παλεοτερη Ρομ. με dpi 260

Μπορείς να βάλεις το mod που αναφέρεται στην slimwizz2 και να βάλεις σε καθε εφαρμογή οτι dpi θέλεις . Απλα επιβαρύνει νομιζω το συστημα. Αν κατεβάσετε το dpi ο dialer και η κάμερα φαίνονται περίεργα και ειναι προτιμότερο το 320 dpi. Παντως το playstore απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871 δουλευει αψογα

Μπορείς να βάλεις το mod που αναφέρεται στην slimwizz2 και να βάλεις σε καθε εφαρμογή οτι dpi θέλεις . Απλα επιβαρύνει νομιζω το συστημα. Αν κατεβάσετε το dpi ο dialer και η κάμερα φαίνονται περίεργα και ειναι προτιμότερο το 320 dpi. Παντως το playstore απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871 δουλευει αψογα

εγώ με 265 dpi και η κάμερα και ο ντίλερ και ολα είναι μια χαρά .δεν ξέρω τι θες να πεις.:!:

Τα επανέφερα αυτά.

Τις σημειώσεις και τα wifi spots μου λείπουν μόνο. Αυτά που τα βρίσκω στην (παλιά ) sd card?

Ευχαριστώ για τα kernels και roms. Θα τα δω μόλις μπορέσω

Για τα δίκτυα(wifi) χρησιμοποιώντας ένα file explorer όπως π.χ. τον EsFileExplorer πηγαίνεις data/misc/wifi και από εκεί παίρνεις το αρχείο wpa_supplicant.conf και το μεταφέρεις στο note στον αντίστοιχο φάκελο.

Για τα δίκτυα(wifi) χρησιμοποιώντας ένα file explorer όπως π.χ. τον EsFileExplorer πηγαίνεις data/misc/wifi και από εκεί παίρνεις το αρχείο wpa_supplicant.conf και το μεταφέρεις στο note στον αντίστοιχο φάκελο.

Και τις "σημειωσεις" απο το Galaxy S που τις βρισκω?

Σκεφτηκα και μια "μπακια".... ΑΝ βρω καποιον με καποιο Galaxy (οχι απαραιτητα S αλλα με gingerbread) και του "περασω" μεσα την sd card που εχω κανει export στο PC, οι αντιστοιχες δικες του "σημειωσεις" θα "δουν" τις δικες μου?

Ειναι ψιλοσημαντικες οι σημειωσεις που ειχα στο S αλλα δεν ξερω ΠΟΥ μεσα να ψαξω, σε ΠΟΙΟ φακελο

Thanx για την βοηθεια

Και τις "σημειωσεις" απο το Galaxy S που τις βρισκω?

Σκεφτηκα και μια "μπακια".... ΑΝ βρω καποιον με καποιο Galaxy (οχι απαραιτητα S αλλα με gingerbread) και του "περασω" μεσα την sd card που εχω κανει export στο PC, οι αντιστοιχες δικες του "σημειωσεις" θα "δουν" τις δικες μου?

Ειναι ψιλοσημαντικες οι σημειωσεις που ειχα στο S αλλα δεν ξερω ΠΟΥ μεσα να ψαξω, σε ΠΟΙΟ φακελο

Thanx για την βοηθεια

Προς το παρόν δε μπορώ να βρω που αποθηκεύονται οι σημειώσεις. Θα το ψάξω όμως κι αν βγάλω άκρη θα σε ενημερώσω. Πάντως αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιείς εφαρμογές από το play store όπως αυτή που αποθηκεύει τις σημειώσεις σου στο internet κι έτσι μπορείς να τις έχεις πάντα σε οποιοδήποτε τηλ ή σε οποιαδήποτε rom φλασάρεις χωρίς να αγχώνεσαι μήπως τις χάσεις.

Καλησπέρα, έχω την SlimBean RC1 και τα μαύρα Slim-gapps και λειτουργούν άψογα. Θα βάλω την τελευταία Asylum και θέλω να ρωτήσω αν λειτουργούν απροβλημάτιστα αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει. Ρωτώ γιατί θυμάμαι ότι ο μάγειρας της Asylum έλεγε να μην τα εγκαταστήσουμε λόγο κάποιου προβλήματος των inverted gapps της Slim. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Ναι υπάρχει όντως θέμα με τα slim gapps στην asylum.. πέρασε καλύτερα τα νορμάλ.. εγώ είχα θέμα με το play store και κάποια fc στο gmail..

Ναι υπάρχει όντως θέμα με τα slim gapps στην asylum.. πέρασε καλύτερα τα νορμάλ.. εγώ είχα θέμα με το play store και κάποια fc στο gmail..

Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, έχεις δει διαφορά με τον πυρήνα του MaxFu που χρησιμοποιείς σε σχέση με τον CM που φορεί η Asylum?

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, έχεις δει διαφορά με τον πυρήνα του MaxFu που χρησιμοποιείς σε σχέση με τον CM που φορεί η Asylum?

ναι φυσικά διαφορά υπάρχει..αυτό που καταλαβαίνεις άμμεσα είναι η διαφορά στο smoothness.. σου δίνει το κατι παραπάνω..

ΑΛΛΑ

σήμερα που πήγα να περάσω την έκδοση της asylum δεν με άφηνε να κάνω αντιγραφή στην κάρτα sd.. βεβαια το ummount αυτο είναι γνωστό αλλά σε εμένα σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά..στη μπαταρία είδα μικρή διαφορά προς το χειρότερο..

αν θέλεις να παίξεις με kernels πολύ καλός απο θέμα ταχύτητας είναι ο thor kernel.. αλλά έχεις μόνο 60-90 λεπτά οθόνη..:X

Ευχαριστώ τους GTHOM και ch_makis για τις γρήγορες απαντήσεις τους...

Έγώ έχω αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996033 και είμαι σούπερ ευχαριστημένος... ίσως να διορθώσουν την διάρκεια της μπαταρίας και όλα τέλεια!!!!! Έχει κανείς άλλος αυτή τη ρομ?????

Ξέρει κανείς σας να μου πει πως θα βάλω τις εφαρμογές του ΝΟΤΕ??? αυτές με το πενάκι κ.λ.π.???

Edited by dikemon

Δε γίνεται να τις βάλεις γιατί αυτη η rom δεν έχει touchwiz. Δηλαδή δε βασίζεται σε κάποια επίσημη Rom της Samsung. Πρέπει να βολευτείς με κάποιες εναλλακτικές εφαρμογές που υπάρχουν στο play.

Σ' ευχαριστώ για απάντηση, κρίμα θα άγγιζα το τέλειο μ' αυτή τη ρόμ!!!! Πάντως, η ταχύτητα του κινητού μου είναι φοβερή, και φαίνεται σαν να ξεμπούκωσε η συσκευή..και πετάει. Καλά τι να πω για τον ήχο, νομίζω ότι εδώ η sam δεν τα καταφέρνει καλά σε σχέση με την HTC, sony!!! Ευτυχώς που υπάρχουν οι μαγειρεμένες ρομ..

Goodmorning boys........ η τελευταια official ποια ειναι ?

εννοω τον κωδικο που εχει........

thanks.....:)

LSC και ειναι δοκιμαστικη jb. Απο ics νομιζω καποια του Βιετνάμ

Μπαααα τιποτα ακομα. Πριν τον απριλη δεν το βλεπω.

Δε νομίζω παντως να έχει και τρελλή διάφορα από την LSC ίσως καλύτερη μπαταρία

Edited by giokspy

Μπαααα τιποτα ακομα. Πριν τον απριλη δεν το βλεπω.

Δε νομίζω παντως να έχει και τρελλή διάφορα από την LSC ίσως καλύτερη μπαταρία

Το βασικότερο δηλαδή:)