Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Και κάτι ακόμα, έχεις δει διαφορά με τον πυρήνα του MaxFu που χρησιμοποιείς σε σχέση με τον CM που φορεί η Asylum?

ναι φυσικά διαφορά υπάρχει..αυτό που καταλαβαίνεις άμμεσα είναι η διαφορά στο smoothness.. σου δίνει το κατι παραπάνω..

ΑΛΛΑ

σήμερα που πήγα να περάσω την έκδοση της asylum δεν με άφηνε να κάνω αντιγραφή στην κάρτα sd.. βεβαια το ummount αυτο είναι γνωστό αλλά σε εμένα σταμάτησε να λειτουργεί ξαφνικά..στη μπαταρία είδα μικρή διαφορά προς το χειρότερο..

αν θέλεις να παίξεις με kernels πολύ καλός απο θέμα ταχύτητας είναι ο thor kernel.. αλλά έχεις μόνο 60-90 λεπτά οθόνη..:X

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ τους GTHOM και ch_makis για τις γρήγορες απαντήσεις τους...

Έγώ έχω αυτήν την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996033 και είμαι σούπερ ευχαριστημένος... ίσως να διορθώσουν την διάρκεια της μπαταρίας και όλα τέλεια!!!!! Έχει κανείς άλλος αυτή τη ρομ?????

Ξέρει κανείς σας να μου πει πως θα βάλω τις εφαρμογές του ΝΟΤΕ??? αυτές με το πενάκι κ.λ.π.???

Edited by dikemon

Δε γίνεται να τις βάλεις γιατί αυτη η rom δεν έχει touchwiz. Δηλαδή δε βασίζεται σε κάποια επίσημη Rom της Samsung. Πρέπει να βολευτείς με κάποιες εναλλακτικές εφαρμογές που υπάρχουν στο play.

Σ' ευχαριστώ για απάντηση, κρίμα θα άγγιζα το τέλειο μ' αυτή τη ρόμ!!!! Πάντως, η ταχύτητα του κινητού μου είναι φοβερή, και φαίνεται σαν να ξεμπούκωσε η συσκευή..και πετάει. Καλά τι να πω για τον ήχο, νομίζω ότι εδώ η sam δεν τα καταφέρνει καλά σε σχέση με την HTC, sony!!! Ευτυχώς που υπάρχουν οι μαγειρεμένες ρομ..

Goodmorning boys........ η τελευταια official ποια ειναι ?

εννοω τον κωδικο που εχει........

thanks.....:)

LSC και ειναι δοκιμαστικη jb. Απο ics νομιζω καποια του Βιετνάμ

Μπαααα τιποτα ακομα. Πριν τον απριλη δεν το βλεπω.

Δε νομίζω παντως να έχει και τρελλή διάφορα από την LSC ίσως καλύτερη μπαταρία

Edited by giokspy

Μπαααα τιποτα ακομα. Πριν τον απριλη δεν το βλεπω.

Δε νομίζω παντως να έχει και τρελλή διάφορα από την LSC ίσως καλύτερη μπαταρία

Το βασικότερο δηλαδή:)

http://genius-tips.com/root-xxlsa-android-4-1-2-jelly-bean-leaked-firmware-on-galaxy-note-n7000/

το εχει δοκιμασει κανενας ? την LSA εχω και γω.

http://genius-tips.com/root-xxlsa-android-4-1-2-jelly-bean-leaked-firmware-on-galaxy-note-n7000/

το εχει δοκιμασει κανενας ? την LSA εχω και γω.

Η LSA ήταν από τις πιο προβληματικές όχι πως η επόμενη δεν ήταν. Γι' αυτό ίσως οι περισσότεροι ψάξαμε άλλες πιο slim καταστάσεις. Αν δεν βγει η τελική official και να την πειράξουν βέβαια και αυτή μετά με διορθώσεις φως δεν θα δούμε για official μιλάω πάντα, γιατί με Asylum είμαι μια χαρά.

Η LSA ήταν από τις πιο προβληματικές όχι πως η επόμενη δεν ήταν. Γι' αυτό ίσως οι περισσότεροι ψάξαμε άλλες πιο slim καταστάσεις. Αν δεν βγει η τελική official και να την πειράξουν βέβαια και αυτή μετά με διορθώσεις φως δεν θα δούμε για official μιλάω πάντα, γιατί με Asylum είμαι μια χαρά.

έχεις δοκιμάσει burt rom ειναι lsc...κανένα πρόβλημα δεν είχα και μου έβγαζε σχεδόν 3 ώρες οθόνη..

έχεις δοκιμάσει burt rom ειναι lsc...κανένα πρόβλημα δεν είχα και μου έβγαζε σχεδόν 3 ώρες οθόνη..

Πράγματι η Burt είναι πολύ σταθερή. Εγώ την είχα περίπου μήνα και δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα. Τώρα έχω την Galactus, επίσης LSC, η οποία εδώ και μια εβδομάδα είναι αντίστοιχα πολύ σταθερή και με πολύ καλό χρόνο αναμονής. Άνοιξα το κινητό το πρωί 7π.μ με 12% μπαταρία (δεν το φόρτισα το βράδυ) και μέχρι τώρα είμια στο 1% περιμένοντας να κλέισει για να φορτιστεί. Κλέινοντας το κινητό τις νύχτες απο 1π.μ. - 7π.μ. μου βγάζει σταθερά περίπου τρεις μέρες! Παιχνίδια παίζω χωρίς όμως να το ξεθεώνω, αλλά μιλάω πολύ και χρησιμοποιώ internet αρκετά.

Ρε παιδια εχω βαλει τον novalauncher κ μερικα widget δεν μου τα βγαζει οπως του καιρου. Υπαρχει καμια λυση?

Πράγματι η Burt είναι πολύ σταθερή. Εγώ την είχα περίπου μήνα και δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα. Τώρα έχω την Galactus, επίσης LSC, η οποία εδώ και μια εβδομάδα είναι αντίστοιχα πολύ σταθερή και με πολύ καλό χρόνο αναμονής. Άνοιξα το κινητό το πρωί 7π.μ με 12% μπαταρία (δεν το φόρτισα το βράδυ) και μέχρι τώρα είμια στο 1% περιμένοντας να κλέισει για να φορτιστεί. Κλέινοντας το κινητό τις νύχτες απο 1π.μ. - 7π.μ. μου βγάζει σταθερά περίπου τρεις μέρες! Παιχνίδια παίζω χωρίς όμως να το ξεθεώνω, αλλά μιλάω πολύ και χρησιμοποιώ internet αρκετά.

Καλα τι μπαταρια εχεις;εμενα με το ζόρι μια μερα βγαζει με πολυ χαλαρή χρήση. Εχω μόνιμα deep sleep battery saver και κραταει αρκετα η αναμονή. Και γω τη galactus εχω αφου αφαίρεσαν περίπου 300mb απο το system. Παρόλα αυτα δε μου φαίνεται πολυ γρηγορη.

Πόσες ώρες οθόνη σου βγάζει?

Κι εγώ με nova launcher είμαι αλλά δουλεύει κανονικά το widget του καιρού.

Δεν ξερω τι φταει το εσβησα το ξαναβαλα αλλα δεν μου το βγαζει.

Δεν ξερω τι φταει το εσβησα το ξαναβαλα αλλα δεν μου το βγαζει.

Με τον stock launcher σου το βγάζει κανονικά?

Ναι κανονικα το βγαζει στο stock.

Αν σου το βγάζει με τον stock τότε δεν έχει λογική να μην σου το βγάζει με τον nova. Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Όταν πατάς παρατεταμένα στην οθόνη τι επιλογές σου βγάζει? Επιλέγεις το widgets από εκεί? Γιατί αν επιλέγεις το συντομεύσεις δε θα το βρεις εκεί μέσα.