Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έβαλα asylum μετά από μια εβδομάδα και έτρωγε lag αρκετές φορές και τώρα διαβάζω εσάς και μάλλον δεν μου έκατσε καλά. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή.

Edit: Είχα βάλει το build 04-01 ενω τώρα μόλις έβαλα το 06. Σίγουρα δεν μου είχε καθίσει καθόλου καλά την προηγούμενη φορά. Αυτό που έχω να πω είναι Wow!!!. Έχει διορθώσει αρκετά πράγματα, απίστευτο smoothness, και γενικά ρολαρει απίστευτα. Μέχρι και το πληκτρολόγιο του android που μια μικρή καθυστέρηση την είχε,φαίνεται να πηγαινει αρκετά πιο γρήγορα και να ακούει καλυτερα. Επίσης διακρινω καλυτερο responsiveness της συσκευής. Μου έκανε καλό που έμεινα μια εβδομαδα χωρίς asylum γιατί πραγματικα βλέπω αρκετή διαφορά.

Μια χάρη να ζητησω: Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο να κατεβασω το apk για flash player?

Edited by Nizl84

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ έβαλα asylum μετά από μια εβδομάδα και έτρωγε lag αρκετές φορές και τώρα διαβάζω εσάς και μάλλον δεν μου έκατσε καλά. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή.

Edit: Είχα βάλει το build 04-01 ενω τώρα μόλις έβαλα το 06. Σίγουρα δεν μου είχε καθίσει καθόλου καλά την προηγούμενη φορά. Αυτό που έχω να πω είναι Wow!!!. Έχει διορθώσει αρκετά πράγματα, απίστευτο smoothness, και γενικά ρολαρει απίστευτα. Μέχρι και το πληκτρολόγιο του android που μια μικρή καθυστέρηση την είχε,φαίνεται να πηγαινει αρκετά πιο γρήγορα και να ακούει καλυτερα. Επίσης διακρινω καλυτερο responsiveness της συσκευής. Μου έκανε καλό που έμεινα μια εβδομαδα χωρίς asylum γιατί πραγματικα βλέπω αρκετή διαφορά.

Μια χάρη να ζητησω: Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο να κατεβασω το apk για flash player?

Καλημέρα

http://db.tt/jvTgDfmC

Sent from my note

παιδια εχω μια απορια.. οταν παω να απενεργοποιησω τα data απο το κινητο μου βγαζει μια ερωτηση οπυ πρεπει να πατησω το οκ.. για να σβησουν αλλιως παραμενουν ανοικτα υπαρχει καποιος τροπος να το απενεργοποιησω? ειμαι με 4.1.2 στοκ βετα.

παιδια εχω μια απορια.. οταν παω να απενεργοποιησω τα data απο το κινητο μου βγαζει μια ερωτηση οπυ πρεπει να πατησω το οκ.. για να σβησουν αλλιως παραμενουν ανοικτα υπαρχει καποιος τροπος να το απενεργοποιησω? ειμαι με 4.1.2 στοκ βετα.

Η ερώτηση τι γράφει δηλαδή.. ;;

με τιτλο δεδομ. κινητου και απο κατω μεσα σε πλαισιο. οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω youtube κλπ κλπ και αμα ειμαι σιγουρος να συνεχισω με την απενεργοποιηση

Δοκίμασε κανείς αν δουλεύει το tv out στην asylum;

Aνέβηκε και το build της 7-1-13.Η τελευταία που είχα δοκιμάσει ήταν πριν το 2013.Χθες έβαλα την 5-1 και στο καπάκι την 6-1 και τώρα κατεβάζω την 7-1 διότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο την απόδοσή της.

Δοκίμασε κανείς αν δουλεύει το tv out στην asylum;

Aνέβηκε και το build της 7-1-13.Η τελευταία που είχα δοκιμάσει ήταν πριν το 2013.Χθες έβαλα την 5-1 και στο καπάκι την 6-1 και τώρα κατεβάζω την 7-1 διότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο την απόδοσή της.

εγώ είμαι με την χθεσινή ασύλου και το hdmi στην τηλεόραση δεν δουλεύει.

με τιτλο δεδομ. κινητου και απο κατω μεσα σε πλαισιο. οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω youtube κλπ κλπ και αμα ειμαι σιγουρος να συνεχισω με την απενεργοποιηση

Απλά πατάς οκ στην ερώτηση και απενεργοποιείται.

Απλά πατάς οκ στην ερώτηση και απενεργοποιείται.

xaxaxa ναι ρε φιλε το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαι να παταω το οκ.. !!! απλα το κουμπη στην μπαρα το widget.!!!!:D το εχουν ολα τα νοτε μπορω να το απενεργοποιησω? αυτο ρωτω..

xaxaxa ναι ρε φιλε το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαι να παταω το οκ.. !!! απλα το κουμπη στην μπαρα το widget.!!!!:D το εχουν ολα τα νοτε μπορω να το απενεργοποιησω? αυτο ρωτω..

:D Ιδέα δεν έχω γιατί δεν το έχω ψάξει ποτέ. Ίσως κάποιος άλλος να μας πει κανένα tip

Βγήκε και η σημερινή aslyum και εγκαταστάθηκε με επιτυχία,χωρίς wipe.Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός σε κάτι άλλο,τουλάχιστον μέχρι την επίσημη jb της samsung

Βγήκε και η σημερινή aslyum και εγκαταστάθηκε με επιτυχία,χωρίς wipe.Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός σε κάτι άλλο,τουλάχιστον μέχρι την επίσημη jb της samsung

Καλό ειναι να κανεις wipe case kai balvik. Δούλευα για πληκτρολόγιο το sweft key και δεν μου διωρθωνε σωστα. Δοκίμασα το μαμά πληκτρολόγιο της ασυλουμ και έχω πάθει πλάκα έχει και σουιπε .

Αναβάθμιση ο flash player σε11.1.115.36

Edited by araditsas

λοιπον eβαλα τον τελευταιο kernel PHilZ 3.99 για root στην επισημη ics . πως μπορω να βαλω assylum 10.1? κανω wipe data, cache και dalvin cache και install zip from sd card?

Καλό ειναι να κανεις wipe case kai balvik. Δούλευα για πληκτρολόγιο το sweft key και δεν μου διωρθωνε σωστα. Δοκίμασα το μαμά πληκτρολόγιο της ασυλουμ και έχω πάθει πλάκα έχει και σουιπε .

Αναβάθμιση ο flash player σε11.1.115.36

Ναι όντως έχει και swipe που το έβαλε η google στο android 4.2.στο λινκ για το flash αν θες βγάλε το πρωτο http:// που εχεις μπροστά γιατί βγάζει σφαλμα

Edited by athanaso77
Διόρθωση link

Εχει να μου προτεiνει καποιος ενα καλο kernel για ελληνικη ics? Εβαλα hydracore nirvana αλλα ειναι μαπα. Εχει κανεις hydracore 7 να ανεβασει γιατι δεν ειναι διαθεσιμος;

καλησπερα

τι εγινε ρε παιδια.. πολυ ησυχια επεσε.. :)

Ε αφού δεν έχουμε επίσημη jb ή νέο leak και στην asylum όλα τέλεια,τι να πούμε; :p Εγώ έβαλα πριν λίγο με καθαρή εγκατάσταση την asylum 10-1,γιατι διάβασα για κάποια πιθανά κολλήματα για εγκατάσταση χωρίς wipe και προς το παρόν όλα άψογα.Οσο υπάρχουν πραγματικοί developers για τη συσκευή ,όλα καλά.Θα πάρει και την 5 και την 6 :p

Edited by bbbb

Εχει να μου προτεiνει καποιος ενα καλο kernel για ελληνικη ics? Εβαλα hydracore nirvana αλλα ειναι μαπα. Εχει κανεις hydracore 7 να ανεβασει γιατι δεν ειναι διαθεσιμος;

Oti καλύτερο υπήρχε για ice είναι αυτός που θα σου προτείνω δοκίμασε και πες

μην κολλάς στο όνομα ο NOTECORE είναι το παλιό όνομα της hydracore

Δοκίμασε τον GL_NOTECORE_v14-1_STD

η για oc στα 1600 GL_NOTECORE_v14.2_HIGHRAMFIX_OC μην τον φοβάσαι πολύ γρήγορος με τρελή μπαταρία ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν είναι safe για full wipe θα πρέπει αν θες μετά να περάσεις άλλον safe

Γιατί δεν πας σε jb η σε asylum ??

Θα τους βρεις όλους ακόμα και τον 7.

ΕΔΩ ΓΙΑ .zip

ΕΔΩ ΓΙΑ .tar

[ATTACH]29169[/ATTACH]

Edited by araditsas

προς το παρον φλασαρα καποιον και επεσα σε bootloop. αυτο με το .tar φλασαρεται με οδιν στο pda?

NAI αλλα με ρεικοβερι ειναι ποιο απλο νομιζω...

μην παιδεύεσαι ακουμε και βάλε ΑΣΥΛΟΥΜ

εβαλα abbyss 4.2 και δεν δουλευει το recovery. οποτε μονο odin. o hydracore 5.4 ειναι safe?λεω να βαλω assylum. επισης καπου ειχα ενα usb jig για galaxy s κανει αραγε και στο note?

Ολα οκ φλασαρα ξανα hydracore nirvana και ξεκινησε κανονικα. Εφυγε και το τριγωνακι με triangle away. Ποιος safe kernel συνισταται για fullwipe και εγκατασταση assylum?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ολα οκ φλασαρα ξανα hydracore nirvana και ξεκινησε κανονικα. Εφυγε και το τριγωνακι με triangle away. Ποιος safe kernel συνισταται για fullwipe και εγκατασταση assylum?

Περνά τον cm10.1 http://www.mediafire.com/?jvgvocsmbo1ikld

Και ακολουθα οτι λέει κατα γράμμα

Κάνε και ενα φορμάτ σύστεμ,ντατα που είναι μέσα στα μουντ αντ στορατζ καλό είναι αφού ερχεσε απο ice. Δεν χάνεις τίποτα με αυτά μην φοβασε

Και μόλις τελειώσει κάνε ενα ποστ με εντιποσεις θα εχεις πάθει την πλάκα της ζωής σου καιρώ έχουμε να δουμε ενθουσιασμό χαχα περιμένω

EDIT βαρέθηκα ασυλουμ και είπα να αλλάξω λίγο έβαλα slimbean για οποίων θέλει να δοκιμάσει πολύ καλή την ξανά είχα αλλά δεν ειχαι μπλουτουθ τώρα το φτιάξανε...

σίγουρα έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης αφού δουλεύει με 250- 300 ελεύθερα.δεν θα δείτε καμία τρελή διάφορα έχει λιγες παραμετροποίησης παραπάνω . να δω αύριο και μπαταρία...α. έχει το καλό να αποθηκεύει της φωτο απο την κάμερα στην κάρτα sd απευθείας..

Edited by araditsas

Περνά τον cm10.1 http://www.mediafire.com/?jvgvocsmbo1ikld

Και ακολουθα οτι λέει κατα γράμμα

Κάνε και ενα φορμάτ σύστεμ,ντατα που είναι μέσα στα μουντ αντ στορατζ καλό είναι αφού ερχεσε απο ice. Δεν χάνεις τίποτα με αυτά μην φοβασε

Και μόλις τελειώσει κάνε ενα ποστ με εντιποσεις θα εχεις πάθει την πλάκα της ζωής σου καιρώ έχουμε να δουμε ενθουσιασμό χαχα περιμένω

EDIT βαρέθηκα ασυλουμ και είπα να αλλάξω λίγο έβαλα slimbean για οποίων θέλει να δοκιμάσει πολύ καλή την ξανά είχα αλλά δεν ειχαι μπλουτουθ τώρα το φτιάξανε...

σίγουρα έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης αφού δουλεύει με 250- 300 ελεύθερα.δεν θα δείτε καμία τρελή διάφορα έχει λιγες παραμετροποίησης παραπάνω . να δω αύριο και μπαταρία...α. έχει το καλό να αποθηκεύει της φωτο απο την κάμερα στην κάρτα sd απευθείας..

Σύμφωνα με τα όσα έχεις δει και από τις δύο, ποια προτιμάς; Η αν θες μερικά +- και των δύο

αυτο ρε μαμοτι μου ειναι τοσο δυσκολο να το κανουν και στην asylum??

ειναι παρα πολυ σπαστικο για μενα!

επισης αραδιτσα σημερα επαθα αυτο που επαθες και εσυ!

μετα απο restart η μπαταρια απο 51 πηγε στο 14!:)

προφανως το κινητο φρίκαρε απο τα καθημερινα φλασαρισματα!:lol::lol: