Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβαλα ειναι αρκετα ενδιαφέρων να πω οτι επανέφερα απο τιτανιουμ 104 εφαρμογές και όλα δουλεύουν μια χαρά για την ωρα.
Έκανες restore apps+data? Και παίζουν και τα system data restores (π.χ. wi-fi access points)?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντωμεταξύ κάπου στις οδηγίες εγκατάστασης της Asylum αναφέρει ότι:

If coming from a Rom containing PhilZ kernel (TW based JB leaks and ICS TW Roms):

1. flash a CM10 kernel

Ποιοί είναι οι CM10 kernels?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Έκανες restore apps+data? Και παίζουν και τα system data restores (π.χ. wi-fi access points)?

Ναι κανονικά restore apps+data απο system data εκανα μονο τα wi-fi

Την έβαλα ειναι αρκετα ενδιαφέρων να πω οτι επανέφερα απο τιτανιουμ 104 εφαρμογές και όλα δουλεύουν μια χαρά για την ωρα.

Καλησπερα. Για πες εντυπωσεις φιλαρακο..

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Καλησπερα. Για πες εντυπωσεις φιλαρακο..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ απλά!! βεβαία έβαλα dpi 300 και το θέμα μου να είναι μπλε

είναι γρήγορη πολύ σταθερή. μην φανταστείς τρέλες διαφορές από cm 10 αλλά είναι μια καινούργια βάση με καινούργια κολπάκια...

αξίζει να την δοκιμάσει κάνεις...φαντάζομαι να έχει και καλή μπαταρία κάτι που θα δω αύριο...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ απλά!! βεβαία έβαλα dpi 300 και το θέμα μου να είναι μπλε

είναι γρήγορη πολύ σταθερή. μην φανταστείς τρέλες διαφορές από cm 10 αλλά είναι μια καινούργια βάση με καινούργια κολπάκια...

αξίζει να την δοκιμάσει κάνεις...φαντάζομαι να έχει και καλή μπαταρία κάτι που θα δω αύριο...

Η ρομ είναι ακόμα πιο γρήγορη. Η διάφορα φαίνεται. Απλά εμένα μου κάνει κάτι κολπα με τα γραφικά στα widgets και τα κάνει είτε πιο σκούρα είτε πολύ λευκά. Μόλις ανοιξεις εφαρμογή και ξαναγυρίσεις στη home screen επανέρχονται τα χρώματα. Τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. Η ρομ φαίνεται εξαιρετική και ανυπομονω πως θα είναι η slim με αυτή τη βάση.

Πάντως όλο και γινόμαστε nexus σε smoothness. Το γεγονός ότι είμαστε πολύ κοντά τα λέει όλα. Κρατήστε back up και δοκιμαστε.

Η ρομ είναι ακόμα πιο γρήγορη. Η διάφορα φαίνεται. Απλά εμένα μου κάνει κάτι κολπα με τα γραφικά στα widgets και τα κάνει είτε πιο σκούρα είτε πολύ λευκά. Μόλις ανοιξεις εφαρμογή και ξαναγυρίσεις στη home screen επανέρχονται τα χρώματα. Τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. Η ρομ φαίνεται εξαιρετική και ανυπομονω πως θα είναι η slim με αυτή τη βάση.

Πάντως όλο και γινόμαστε nexus σε smoothness. Το γεγονός ότι είμαστε πολύ κοντά τα λέει όλα. Κρατήστε back up και δοκιμαστε.

Σε όλες τις προηγούμενες είχε επιλογή να αλλάξεις την ταχύτητα των εφε πχ πόσο γρήγορα ανοίγουν τα παράθυρα κτλ

ήταν από προεπιλογή όλα στο χ1 και εγώ το έβαζα στο χ0,5 και φαινόταν ποιο γρήγορη

εδω έχεις τα εφέ αλλά και μικροκαθυστεριση νομίζω...

EDIT

Μια εναλλακτική λύση σε jb είναι αυτή AmniX" Xperia Note GT-N7000

την έβαλε φίλος μου και είναι πολύ όμορφη και πολύ γρήγορη .

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο είπε μπαταρία θα δει αύριο και τον ενοχλεί που έχει δυνατούς ήχους στο ακουστικό τι άλλο θα ακούσουμε ρε αγοράκι μου ήμαρτον χχαχαχ.... για σου φίλε μου ,καλέ μου φίλε για σου...

Edited by araditsas

Καλή ερώτηση αλλα η απάντηση ειναι λιγο υποκειμενική

εγώ θα ελεγα slim rom μιας και εχω δοκιμάσει παρα πολλές και με αυτήν ειμαι κομπλέ απο όλα.

αν διαβάσεις λιγο πιο πισω στο φορουμ θα βρεις και λεπτομέρειες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις link της Slim?

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις link της Slim?

Για την slim ΕΔΩ

αν και νομίζω ότι η Asylum CM10.1

είναι και καλύτερη και σίγουρα ποιο καινούργια...

οδηγος ΕΔΩ

Για τους οδηγούς τα ευχαριστώ στο φίλο chvet

Edited by araditsas

Για την slim ΕΔΩ

αν και νομίζω ότι η Asylum CM10.1

είναι και καλύτερη και σίγουρα ποιο καινούργια...

οδηγος ΕΔΩ

Για τους οδηγούς τα ευχαριστώ στο φίλο chvet

Ευχαριστώ και πάλη, ερώτηση, εχω περασμένη την Alba (πριν 6-7 μήνες) η διαδικασία flashαρισματος είναι ίδια στον οδηγό που ποστάρισες?

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

Σε όλες τις προηγούμενες είχε επιλογή να αλλάξεις την ταχύτητα των εφε πχ πόσο γρήγορα ανοίγουν τα παράθυρα κτλ

ήταν από προεπιλογή όλα στο χ1 και εγώ το έβαζα στο χ0,5 και φαινόταν ποιο γρήγορη

εδω έχεις τα εφέ αλλά και μικροκαθυστεριση νομίζω...

EDIT

Μια εναλλακτική λύση σε jb είναι αυτή AmniX" Xperia Note GT-N7000

την έβαλε φίλος μου και είναι πολύ όμορφη και πολύ γρήγορη .

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο είπε μπαταρία θα δει αύριο και τον ενοχλεί που έχει δυνατούς ήχους στο ακουστικό τι άλλο θα ακούσουμε ρε αγοράκι μου ήμαρτον χχαχαχ.... για σου φίλε μου ,καλέ μου φίλε για σου...

Και εγώ τα είχα αλλάξει αλλά έχω την εντύπωση πως είναι λιγάκι πιο γρήγορη. Το θέμα είναι πως ακόμα είναι νωρίς και θέλει λίγο καιρό ακόμα αυτή η βάση οπότε αφού τεσταρω για κάνα δυο μέρες ακόμα για μπαταρία και τα λοιπά θα γυρίσω στην slim μέχρι να προχωρήσουν λίγο αυτές.

Η ρομ που μας έδειξε φαίνεται πολύ ελκυστική. Γουσταρω την αισθητική των xperia οπότε θα την δοκιμασω σίγουρα. :)

Edited by Nizl84

Γιατί τι δεν σου αρέσει ή τι δεν σου δουλεύει σωστά και λες ότι θέλουν δουλειά ακόμα εγώ την βλέπω τέλεια σε όλα

Αν μπορεί κάποιος ας αναφέρει τι γίνεται με τον flash player στην νέα asylum.

Με το adobe flash player 11.1

Εκδωση 11.1.115.27, που έχω παίζει κανονικά.

Eυχαριστώ.Την έβαλα και από ότι βλέπω παίζει αλλά όχι όλα τα βίντεο.π.χ. Το web tv live του ant1 δεν το παίζει σωστά.

Παίδες καλημέρα.

Έβαλα και εγώ την καινούρια cm 10.1

Έκανα και επαναφορά από το titanium τα πάντα από εφαρμογές και όλα δουλεύουν τέλεια.

Θα σας πω γενικές εντυπώσεις αργότερα.Έχω μόνο ένα μικρό θέμα.

Πάω στο play store να κατεβάσω τα Google maps και μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου.

Το κινητό το γύρισα στα 320.

Παίζει εδώ κάτι και δεν το κατάλαβα;

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

Sent from my note

Παίδες καλημέρα.

Έβαλα και εγώ την καινούρια cm 10.1

Έκανα και επαναφορά από το titanium τα πάντα από εφαρμογές και όλα δουλεύουν τέλεια.

Θα σας πω γενικές εντυπώσεις αργότερα.Έχω μόνο ένα μικρό θέμα.

Πάω στο play store να κατεβάσω τα Google maps και μου βγάζει ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με την συσκευή μου.

Το κινητό το γύρισα στα 320.

Παίζει εδώ κάτι και δεν το κατάλαβα;

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

Sent from my note

Υπάρχει λύση για όλα...λοιπον θα πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871...και κατέβασε το play store για την εκδοση σου..

πχ.. White Multi DPI Play Store v3.10.10 for JB v4.2+ και ακολουθείς τα βήματα που σου δίνει

το inverted ειναι τέλειο να προσθέσω..

κάτι ακόμα για την asylum 10.1..

όσοι δεν μπορείτε να βρείτε τις επιλογές για προγραμματιστές κάντε το εξής

σχετικά με το τηλ->αριθμός έκδοσης και πατίστε το περίπου 7 φορές συνεχόμενα-> Voilà you are a developer..

Edited by ch_makis

Παιδιά μόλις περασα την νεα Asylum...

Πρωτη φορα με τετοιου ειδους rom.. Φαινετα ταχυτατη, αλλα ακομη την μαθαινω.

Μπορουμε να περασουμε κατι του στυλ 15toggles , γγτ δν βολευει πολυ η παρουσα notification bar που εχεει?

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif

Πράγματι η ρομ ειναι άψογη και μου φαίνεται πιο γρήγορη από την cm10 αλλά για μένα no go χωρίς full working flash player οπότε μέχρι να το φτιάξουν θα μείνω στην 4.1.2.Για τα toggles κοίτα στις ρυθμίσεις--->system--->notification drawer--->power widget

Υπάρχει λύση για όλα...λοιπον θα πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871...και κατέβασε το play store για την εκδοση σου..

πχ.. White Multi DPI Play Store v3.10.10 for JB v4.2+ και ακολουθείς τα βήματα που σου δίνει

σχετικά με το τηλ->αριθμός έκδοσης και πατίστε το περίπου 7 φορές συνεχόμενα-> Voilà you are a developer..

Πολύ χρήσιμο τα έκανα και τα 2 και λειτουργούν κανονικά.

Το νέο απντειτ και αυτό εξερετικο πολύ καλή αυτή η Asylum CM10.1.

Γιατί τι δεν σου αρέσει ή τι δεν σου δουλεύει σωστά και λες ότι θέλουν δουλειά ακόμα εγώ την βλέπω τέλεια σε όλα

Eνω ειναι ενα σκαλι πανω απο τις CM 10 σε ταχυτητα, smoothness και γενικοτερα,

εμενα μου δημιουργουσε προβλημα στα widgets. Δηλαδη ας πουμε το poweramp,

απο transparent, το εκανε ενα βαθυ αφυσικο μαυρο απο μονη της,

και οταν πηγαινα σε διπλανη σελιδα στον launcher και επανερχομουνα ξαναγινοταν κανονικο.

Μετα παλι τα ιδια. Επειτα το google search απο transparent που ειναι απο την μανα του

το εκανε ενα περιεργο λευκο που δεν εβλεπες τιποτα και μετα ξανα κανονικο

μεχρι να ξαναχαλασει. Το θεμα μου ομως δεν ηταν αισθητικο που οσο να ναι με ενοχλουσε,

αλλα γενικοτερα απο αυτες τις εναλλαγες η συσκευη εδειχνε να τρωει μικρα lag. Στην πλοηγηση

στα settings επισης ετρωγε μικρα σκαλωματακια.

Πιθανολογω οτι δεν μου εκατσε καλα στην εγκατασταση για να μην εχει αναφερει κανενας τιποτα.

Σημερα θα δοκιμασω την νεα εκδοση.

Εν κατακλειδι ομως μου φανηκε πολυ γρηγορη γενικα με τον browser να ειναι ακομα πιο γρηγορος και smooth.

Εχουν να δουν πολλα ακομα τα ματια μας.

Γιατι η συσκευη εκει που λες εχει πιασει ταβανι και παμε για αλλα, μιας και γουσταρουμε τα πειραγματα,

καθε φορα σε διαψευδει και σου "λεεϊ" οτι "δεν πας πουθενα εχω

και αλλα κολπακια να σου δειξω πριν με βαρεθεις".

και οταν πηγαινα σε διπλανη σελιδα στον launcher και επανερχομουνα ξαναγινοταν κανονικο.

Μετα παλι τα ιδια. Επειτα το google search απο transparent που ειναι απο την μανα του

μεχρι να ξαναχαλασει. Το θεμα μου ομως δεν ηταν αισθητικο που οσο να ναι με ενοχλουσε,

αλλα γενικοτερα απο αυτες τις εναλλαγες η συσκευη εδειχνε να τρωει μικρα lag. Στην πλοηγηση

Πιθανολογω οτι δεν μου εκατσε καλα στην εγκατασταση για να μην εχει αναφερει κανενας τιποτα.

Εν κατακλειδι ομως μου φανηκε πολυ γρηγορη γενικα με τον browser να ειναι ακομα πιο γρηγορος και smooth.

Γιατι η συσκευη εκει που λες εχει πιασει ταβανι και παμε για αλλα, μιας και γουσταρουμε τα πειραγματα,

Μήπως φταίει ο λαουντσερ για όλα αυτά εμένα με Νοβα είναι οκ. Με έναν που δοκίμασα χθες να δω μου έκανε νερά..

Είσαι θεός.

Τρομερές απαντήσεις..

Μου έλυσες τα χέρια να είσαι καλά..

Παιδιά η ρομ μετά το σημερινό update είναι στην κυριολεξία απίστευτη..Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η όμως..

Ξεπερνάει για μένα την κάθε έννοια smoothness η οτιδήποτε στο κινητό μας.

Πραγματικά τώρα έχω χαζέψει...

Αυτή την στιγμή βάζω το note δίπλα στο οποιοδήποτε SGIII ΚΑΙ στο οποιοδήποτε note 2

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος αλλαγής κινητού πλέον...

Παιδιά χτυπήσαμε ταβάνι το σπάσαμε και πάμε για ουρανό..

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν βγάλανε jelly (ακόμη)...

Κυριολεκτικά θα σφάξουν το note 2'...

Δεν έχω κανένα από τα παραπάνω προβλήματα.

Είμαι με νοβα βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Sent from my note

Edited by freddaras