Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, αλλά θέλει δουλειά ακόμη...

Για ποιό αρχείο μιλάμε;

To αρχείο είναι το PhotoSphere Android 4.2 Camera και βγαίνει στο Updates-> Applications

N7000 SlimWizz

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To αρχείο είναι το PhotoSphere Android 4.2 Camera και βγαίνει στο Updates-> Applications

Καλο είναι πάντως όταν βάζουμε μια ρομ και την στήσουμε όπως θέλουμε πριν βάλουμε το οποιοδήποτε φιξ η οτιδήποτε να κρατάμε ένα back up .

Ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να μπορούμε να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση.

Έτσι γλιτώνουμε από μεγάλους μπελάδες.

παίδες η μπαταρία πάντως στην ultimate μου φαίνεται καλύτερη.

μην φανταστείτε τρελή βελτίωση κτλ αλλά τώρα την δεύτερη μέρα που έχω την ρομ τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα. .

Επίσης το νέο πληκτρολόγιο μετά από μερικές μέρες σε "μαθαίνει" και κυριολεκτικά έρχεται στα μέτρα σου.

Δοκιμάστε το αξίζει και με το παραπάνω.

Sent from my note

Edited by freddaras

Καλημέρα.

Αυτό βλέπω και εγω τώρα δουλεύει αλλά είναι δύσχρηστο.

Στο note2 δηλαδή υπάρχει αυτή η λειτουργία και δουλεύει στο 100.%?

Αυτό ρωτάω γιατί στο δικό μας είναι δύσκολο να γράψεις με το πενακι.

Sent from my note

Απλα θελει να γραφεις πολυ καθαρα! εγω που κανω τη γραμμικη Α σε μεγεθος ψειρας δε καταλαβαινει τιποτα! Τα γραμματα πρεπει να ειναι μεγαλα και στρογγυλα! (τα γραμματα ειπα!:p). Λειπει μια λειτουργια για τη μεθοδο εκμαθησης του χρηστη! Σε μια πιο παλια συσκευη μου υπηρχε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

παίδες η μπαταρία πάντως στην ultimate μου φαίνεται καλύτερη.

μην φανταστείτε τρελή βελτίωση κτλ αλλά τώρα την δεύτερη μέρα που έχω την ρομ τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα. .

Αν είναι για λίγο προτιμώ την ταχύτητα της TU. Βασικά και αρκετή διαφορά να είχε δε με πολυχαλάει η αυτονομία των JB, μαθημένος, η καθυστέρηση σε απόκριση όμως της ultimate με χάλασε. Είναι σε τί δίνει βάρος κανείς τελικά, δεν κρίνονται όλα από την αυτονομία.

Αν είναι για λίγο προτιμώ την ταχύτητα της TU. Βασικά και αρκετή διαφορά να είχε δε με πολυχαλάει η αυτονομία των JB, μαθημένος, η καθυστέρηση σε απόκριση όμως της ultimate με χάλασε. Είναι σε τί δίνει βάρος κανείς τελικά, δεν κρίνονται όλα από την αυτονομία.

Που έχει καθυστέρηση η ultimate;

Εμένα βούτυρο μου φαίνεται. Και πολύ σταθερή μαλιστα.

Ούτε ένα restart μέχρι τώρα.

Απλα θελει να γραφεις πολυ καθαρα! εγω που κανω τη γραμμικη Α σε μεγεθος ψειρας δε καταλαβαινει τιποτα! Τα γραμματα πρεπει να ειναι μεγαλα και στρογγυλα! (τα γραμματα ειπα!:p). Λειπει μια λειτουργια για τη μεθοδο εκμαθησης του χρηστη! Σε μια πιο παλια συσκευη μου υπηρχε!

Θέλει δουλειά πάντως ακόμη..

Να δούμε αν θα καταφέρουν να το κάνουν σαν το θηριο 2

Sent from my note

Edited by freddaras

Mετα απο ΤU v2 εβαλα και εγω ultimate.αν και πληρης ομολογουμενως εν τουτοις το smooth της TU δεν το εχει .τουλαχιστον σε εμενα.Οσο για μπαταρια δεν μπορω να πω με ασφαλεια ακομη γιατι την εχω 2 μερες,"δειχνει" ομως καλυτερη απο τις αλλες jb.

Τελικα νεα για το ποτε ερχεται η official εχουμε? :worry:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν πρόκειται να βγει official...εχω τόσες μέρες που παρακολουθώ...δεν βλέπω φως...

και ο βασικός λόγος που δεν έχω βάλει jb είναι η ριμάδα η μπαταρία γιατί για μένα λόγο δουλειάς είναι πολύτιμη η αυτονομία...

με ics τώρα μου κρατάει και 2,5 - 3 μέρες χωρίς να βάλω μπρίζα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν πρόκειται να βγει official...εχω τόσες μέρες που παρακολουθώ...δεν βλέπω φως...

και ο βασικός λόγος που δεν έχω βάλει jb είναι η ριμάδα η μπαταρία γιατί για μένα λόγο δουλειάς είναι πολύτιμη η αυτονομία...

με ics τώρα μου κρατάει και 2,5 - 3 μέρες χωρίς να βάλω μπρίζα...

δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγει οφισιαλ..

θα ειναι μεγαλη ρομπα!

λιγο υπομονη...

Αχ...τρεις φορές το είχα πει αυτό με τα μοτορολα που είχα,τρεις φορές βγηκα λάθος,και σε διαβεβαιώ η μοτορολα δεν ένιωσε καθόλου ρομπα :p...για αυτό δεν ξαναπαιρνω παρόλο που είναι κινηταρες...

Ελπίζω ότι η Samsung θα αποδειχθεί πιο σωστή...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Αχ...τρεις φορές το είχα πει αυτό με τα μοτορολα που είχα,τρεις φορές βγηκα λάθος,και σε διαβεβαιώ η μοτορολα δεν ένιωσε καθόλου ρομπα :p...για αυτό δεν ξαναπαιρνω παρόλο που είναι κινηταρες...

Καλημέρα.

Ρε συ δεν νομίζω να κάνουν τέτοιο πράγμα.

Μιλάμε τώρα και για το note αλλά και για το samsung galaxy 2.(ειδικά το δεύτερο έχει πουλήσει τα άντερα του).

Θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. .

Προσωπικά πιστεύω το αργουν για να δώσουν σωστό αποτέλεσμα.

Τεσπα έβαλα χθες την team union 3(αφού βέβαια κράτησα μπακ απ την ultimate) επειδή άκουσα τόσα καλά λόγια αλλά είδα ότι δεν είχε ελληνικά στο πληκτρολόγιο:mad:

Έφαγε πόδι με την μια μιλάμε. .

Sent from my note

ΤΙ πας να συγκρίνεις τώρα χαχαχα μην τρελαθούμε τελείως

samsung vs motorola

ποια είναι η motorola ρε παιδιά???? θέλω να πω ότι δεν έχει πουλήσει τόσο οπότε δεν θα έχει και αναβαθμίσεις . Απλά δεν συμφέρει την εταιρία...

Εβαλε κανείς την alliance να μας πει εντυπωσεις?

Εγω για 2 ώρες δεν είδα κάτι το διαφορετικό και δεν είχε ελληνικό στο πληκτρολόγιο

Τώρα έχω βρει την υγεία μου όλα τέλεια. Περιμένουμε την επομένη βάση που πιστεύω θα φτιάξουν λίγο την μπαταρία και μετά θα την δώσει η samsung στον λαό....

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Την ίδια με τον προλαλήσαντα έχω κι εγώ και είμαι ευχαριστημένος!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ρωτάω για έναν φίλο και έχω ξεχάσει έχει 4.0.4 ice και θέλει να το κάν

ει ρουτ

Αν περάσει κερνελ cf θα είναι ρουτ θα μπορεί να κάνει όλα το Γουάιπ;

Ρωτάω για έναν φίλο και έχω ξεχάσει έχει 4.0.4 ice και θέλει να το κάν

ει ρουτ

Αν περάσει κερνελ cf θα είναι ρουτ θα μπορεί να κάνει όλα το Γουάιπ;

Από έναν κερνελ και μετά υποτίθεται το έφτιαξε αλλά μην παίξει με την τύχη του. Speed mod τον τελευταίο και είναι κομπλέ για wipes.

Και του Phil κάνει- εκδόσεις 2.7 και 3.71. Θα βρεις να κάτεβάσεις εδώ ανάλογα με την ΡΟΜ που έχεις.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

samsung vs motorola

ποια είναι η motorola ρε παιδιά???? θέλω να πω ότι δεν έχει πουλήσει τόσο οπότε δεν θα έχει και αναβαθμίσεις . Απλά δεν συμφέρει την εταιρία...

Εγω για 2 ώρες δεν είδα κάτι το διαφορετικό και δεν είχε ελληνικό στο πληκτρολόγιο

Τώρα έχω βρει την υγεία μου όλα τέλεια. Περιμένουμε την επομένη βάση που πιστεύω θα φτιάξουν λίγο την μπαταρία και μετά θα την δώσει η samsung στον λαό....

Τα ίδια και εδώ.

Υπερ ευχαριστημένος με ultimate.

Και με τα ελληνικά μου και τα πάντα

Αραζω εδώ και περιμένουμε. .

Πραγματικά εξοργίστηκα με την έλλειψη ελληνικών στην team. Έλεος πραγματικά.

Sent from my note

Καλησπέρα εγω ειμαι ο φιλος..!!Μου γραφει εκδοση φασματος xxlrb...αλλα δεν βρισκω καποιον τετοιο kernel στη λιστα...!!

To κινητο λεει οτι εχει kernel xxlri...να κατεβασω αυτον τον kernel ap τη λιστα..??

Η μπαταρια ειναι για να πεφτει...και η οθονη για να καει...!!

Λοιπον παιδες,εκανα μια δοκιμη,έβαλα την kingdroid ice,και είμαι πλέον σίγουρος,η jb έχει drain ,δεν είναι θέμα επιδόσεων,μια χαρά φέτες πάει και αυτή που έβαλα,σε γραφικό περιβάλλον είναι σχεδόν ιδια,και η κατανάλωσή δεν έχει σχέση με αυτό το εξωφρενικό με την team union,το είχα με φωτισμό στο ελάχιστο,σε λειτουργία πτήσης (ξεφτίλα δλδ πια :p) με την εξοικονόμηση αναμμένη,και μόνο με browsing έτρωγε τη μπαταρια σαν φουστης...από το πρωί ως το μεσημέρι που διάβαζα σποραδικά ειδήσεις ,φόρουμ και surfαρισμα,έτρωγε πάνω από 60%...

samsung vs motorola

Οφτοπικ...

Υποθέτω πως θα είσαι μικρότερος και δεν ξέρεις,αλλά η άσχετα από το θέμα που λέμε τώρα με τα updates κτλ,η Motorola είναι γίγας επικών διαστάσεων στις τηλεπικοινωνίες,χωρίς αυτήν πιθανότατα δε θα ήξερες τι είναι τηλεφωνία,επικοινωνίες και κινητό τηλέφωνο.

Έχει σαφώς την καλύτερή ποιότητα συνομιλίας (είναι μέτρο σύγκρισης),ποιότητα κατασκευής που έκανε τους πάντες να παραμιλανε,και μην ξεχνάς ότι το moto Droid είναι αυτό που έκανε το android αυτό που είναι σήμερα.

Για πολύ καιρό αν έλεγες έχω android ο κόσμος καταλάβαινε ότι έχεις το droid original... το milestone σε εμάς,το οποίο το δικό μου ,το έχει ακόμη ο ξάδερφος μου και είναι απίστευτο και σαν ποιότητα ,αλλά και η μόνη συσκευή της ηλικίας της ,που πάει τόσο σφαιρατα και έχει τέτοια υποστήριξη ...

Με τα updates είναι γνωστό το θέμα...τραγικότερη κι από τον Αισχύλο...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Οφτοπικ...

Υποθέτω πως θα είσαι μικρότερος και δεν ξέρεις,αλλά η άσχετα από το θέμα που λέμε τώρα με τα updates κτλ,η Motorola είναι γίγας επικών διαστάσεων στις τηλεπικοινωνίες,χωρίς αυτήν πιθανότατα δε θα ήξερες τι είναι τηλεφωνία,επικοινωνίες και κινητό τηλέφωνο.

Έχει σαφώς την καλύτερή ποιότητα συνομιλίας (είναι μέτρο σύγκρισης),ποιότητα κατασκευής που έκανε τους πάντες να παραμιλανε,και μην ξεχνάς ότι το moto Droid είναι αυτό που έκανε το android αυτό που είναι σήμερα.

Για πολύ καιρό αν έλεγες έχω android ο κόσμος καταλάβαινε ότι έχεις το droid original... το milestone σε εμάς,το οποίο το δικό μου ,το έχει ακόμη ο ξάδερφος μου και είναι απίστευτο και σαν ποιότητα ,αλλά και η μόνη συσκευή της ηλικίας της ,που πάει τόσο σφαιρατα και έχει τέτοια υποστήριξη ...

Με τα updates είναι γνωστό το θέμα...τραγικότερη κι από τον Αισχύλο...

Συμφωνώ ότι Ήταν κολοσσός αλλά τώρα 2012-2013. Τα μόνα κινητά που βλέπεις να κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι iphone & samsung. Αυτό θέλω να πω.

Λοιπον παιδες,εκανα μια δοκιμη,έβαλα την kingdroid ice,και είμαι πλέον σίγουρος,η jb έχει drain ,δεν είναι θέμα επιδόσεων,μια χαρά φέτες πάει και αυτή που έβαλα,σε γραφικό περιβάλλον είναι σχεδόν ιδια,και η κατανάλωσή δεν έχει σχέση με αυτό το εξωφρενικό με την team union,το είχα με φωτισμό στο ελάχιστο,σε λειτουργία πτήσης (ξεφτίλα δλδ πια :p) με την εξοικονόμηση αναμμένη,και μόνο με browsing έτρωγε τη μπαταρια σαν φουστης...από το πρωί ως το μεσημέρι που διάβαζα σποραδικά ειδήσεις ,φόρουμ και surfαρισμα,έτρωγε πάνω από 60%...

Συμφωνώ σε όλα υπάρχει θέμα με την μπαταρία.

Απλά μια μικρή διόρθωση.

Δεν υπάρχει κανένα drain σε καμία jelly.

Όλες αυτές είναι ανεπίσημες ΜΠΕΤΑ εκδόσεις. Στην ουσία jelly έκδοση ακόμη δεν υπάρχει για το κινητό μας.

Αυτά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις από κάποιον που δεν γνωρίζει:)

Sent from my note

Από έναν κερνελ και μετά υποτίθεται το έφτιαξε αλλά μην παίξει με την τύχη του. Speed mod τον τελευταίο και είναι κομπλέ για wipes.

Root θα γίνει αν περάσει αυτόν τον κερνελ αυτόματα?

Συμφωνώ σε όλα υπάρχει θέμα με την μπαταρία.

Απλά μια μικρή διόρθωση.

Δεν υπάρχει κανένα drain σε καμία jelly.

Όλες αυτές είναι ανεπίσημες ΜΠΕΤΑ εκδόσεις. Στην ουσία jelly έκδοση ακόμη δεν υπάρχει για το κινητό μας.

Αυτά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις από κάποιον που δεν γνωρίζει:)

Sent from my note

Εννοώ υπάρχει drain σε αυτές τις jb roms που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για το note,όχι στη jb γενικά...και το θεωρώ σαφώς drain,γιατί θεωρούμε ότι η επίσημη jb δε θα το έχει,οπότε προς το παρών είναι δυσλειτουργία

Εννοώ υπάρχει drain σε αυτές τις jb roms που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για το note,όχι στη jb γενικά...και το θεωρώ σαφώς drain,γιατί θεωρούμε ότι η επίσημη jb δε θα το έχει,οπότε προς το παρών είναι δυσλειτουργία

συμφωνω φιλε μου ανεπισημα...:)

επίσημα jelly δεν υπάρχει ακομη....:)

οσοι την βαλαμε πειραματιζόμαστε....

για τους υπολοίπους(αλλα και και γενικα για ολους) υπομονη....:)

παρέα συγνώμη για το off topic αλλά επειδη έχουνε σπάσει τα νεύρα μου εδω και καμιά ωρα...πως κάνουμε το tip με το dropbox που σου δίνει τα 25gb???

ok αν είναι κρατικό μυστικό μη μου λέτε :P

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]