Nizl84 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ρωτάω για έναν φίλο και έχω ξεχάσει έχει 4.0.4 ice και θέλει να το κάν ει ρουτ Αν περάσει κερνελ cf θα είναι ρουτ θα μπορεί να κάνει όλα το Γουάιπ; Από έναν κερνελ και μετά υποτίθεται το έφτιαξε αλλά μην παίξει με την τύχη του. Speed mod τον τελευταίο και είναι κομπλέ για wipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Και του Phil κάνει- εκδόσεις 2.7 και 3.71. Θα βρεις να κάτεβάσεις εδώ ανάλογα με την ΡΟΜ που έχεις. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ΤΙ πας να συγκρίνεις τώρα χαχαχα μην τρελαθούμε τελείως samsung vs motorola ποια είναι η motorola ρε παιδιά???? θέλω να πω ότι δεν έχει πουλήσει τόσο οπότε δεν θα έχει και αναβαθμίσεις . Απλά δεν συμφέρει την εταιρία... Εγω για 2 ώρες δεν είδα κάτι το διαφορετικό και δεν είχε ελληνικό στο πληκτρολόγιο Τώρα έχω βρει την υγεία μου όλα τέλεια. Περιμένουμε την επομένη βάση που πιστεύω θα φτιάξουν λίγο την μπαταρία και μετά θα την δώσει η samsung στον λαό.... Τα ίδια και εδώ. Υπερ ευχαριστημένος με ultimate. Και με τα ελληνικά μου και τα πάντα Αραζω εδώ και περιμένουμε. . Πραγματικά εξοργίστηκα με την έλλειψη ελληνικών στην team. Έλεος πραγματικά. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulinos Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλησπέρα εγω ειμαι ο φιλος..!!Μου γραφει εκδοση φασματος xxlrb...αλλα δεν βρισκω καποιον τετοιο kernel στη λιστα...!! To κινητο λεει οτι εχει kernel xxlri...να κατεβασω αυτον τον kernel ap τη λιστα..?? Παράθεση Η μπαταρια ειναι για να πεφτει...και η οθονη για να καει...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Λοιπον παιδες,εκανα μια δοκιμη,έβαλα την kingdroid ice,και είμαι πλέον σίγουρος,η jb έχει drain ,δεν είναι θέμα επιδόσεων,μια χαρά φέτες πάει και αυτή που έβαλα,σε γραφικό περιβάλλον είναι σχεδόν ιδια,και η κατανάλωσή δεν έχει σχέση με αυτό το εξωφρενικό με την team union,το είχα με φωτισμό στο ελάχιστο,σε λειτουργία πτήσης (ξεφτίλα δλδ πια :p) με την εξοικονόμηση αναμμένη,και μόνο με browsing έτρωγε τη μπαταρια σαν φουστης...από το πρωί ως το μεσημέρι που διάβαζα σποραδικά ειδήσεις ,φόρουμ και surfαρισμα,έτρωγε πάνω από 60%... ΤΙ πας να συγκρίνεις τώρα χαχαχα μην τρελαθούμε τελείως samsung vs motorola ποια είναι η motorola ρε παιδιά???? θέλω να πω ότι δεν έχει πουλήσει τόσο οπότε δεν θα έχει και αναβαθμίσεις . Απλά δεν συμφέρει την εταιρία... Οφτοπικ... Υποθέτω πως θα είσαι μικρότερος και δεν ξέρεις,αλλά η άσχετα από το θέμα που λέμε τώρα με τα updates κτλ,η Motorola είναι γίγας επικών διαστάσεων στις τηλεπικοινωνίες,χωρίς αυτήν πιθανότατα δε θα ήξερες τι είναι τηλεφωνία,επικοινωνίες και κινητό τηλέφωνο. Έχει σαφώς την καλύτερή ποιότητα συνομιλίας (είναι μέτρο σύγκρισης),ποιότητα κατασκευής που έκανε τους πάντες να παραμιλανε,και μην ξεχνάς ότι το moto Droid είναι αυτό που έκανε το android αυτό που είναι σήμερα. Για πολύ καιρό αν έλεγες έχω android ο κόσμος καταλάβαινε ότι έχεις το droid original... το milestone σε εμάς,το οποίο το δικό μου ,το έχει ακόμη ο ξάδερφος μου και είναι απίστευτο και σαν ποιότητα ,αλλά και η μόνη συσκευή της ηλικίας της ,που πάει τόσο σφαιρατα και έχει τέτοια υποστήριξη ... Με τα updates είναι γνωστό το θέμα...τραγικότερη κι από τον Αισχύλο... Edited December 8, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Οφτοπικ... Υποθέτω πως θα είσαι μικρότερος και δεν ξέρεις,αλλά η άσχετα από το θέμα που λέμε τώρα με τα updates κτλ,η Motorola είναι γίγας επικών διαστάσεων στις τηλεπικοινωνίες,χωρίς αυτήν πιθανότατα δε θα ήξερες τι είναι τηλεφωνία,επικοινωνίες και κινητό τηλέφωνο. Έχει σαφώς την καλύτερή ποιότητα συνομιλίας (είναι μέτρο σύγκρισης),ποιότητα κατασκευής που έκανε τους πάντες να παραμιλανε,και μην ξεχνάς ότι το moto Droid είναι αυτό που έκανε το android αυτό που είναι σήμερα. Για πολύ καιρό αν έλεγες έχω android ο κόσμος καταλάβαινε ότι έχεις το droid original... το milestone σε εμάς,το οποίο το δικό μου ,το έχει ακόμη ο ξάδερφος μου και είναι απίστευτο και σαν ποιότητα ,αλλά και η μόνη συσκευή της ηλικίας της ,που πάει τόσο σφαιρατα και έχει τέτοια υποστήριξη ... Με τα updates είναι γνωστό το θέμα...τραγικότερη κι από τον Αισχύλο... Συμφωνώ ότι Ήταν κολοσσός αλλά τώρα 2012-2013. Τα μόνα κινητά που βλέπεις να κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι iphone & samsung. Αυτό θέλω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Λοιπον παιδες,εκανα μια δοκιμη,έβαλα την kingdroid ice,και είμαι πλέον σίγουρος,η jb έχει drain ,δεν είναι θέμα επιδόσεων,μια χαρά φέτες πάει και αυτή που έβαλα,σε γραφικό περιβάλλον είναι σχεδόν ιδια,και η κατανάλωσή δεν έχει σχέση με αυτό το εξωφρενικό με την team union,το είχα με φωτισμό στο ελάχιστο,σε λειτουργία πτήσης (ξεφτίλα δλδ πια :p) με την εξοικονόμηση αναμμένη,και μόνο με browsing έτρωγε τη μπαταρια σαν φουστης...από το πρωί ως το μεσημέρι που διάβαζα σποραδικά ειδήσεις ,φόρουμ και surfαρισμα,έτρωγε πάνω από 60%... Συμφωνώ σε όλα υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Απλά μια μικρή διόρθωση. Δεν υπάρχει κανένα drain σε καμία jelly. Όλες αυτές είναι ανεπίσημες ΜΠΕΤΑ εκδόσεις. Στην ουσία jelly έκδοση ακόμη δεν υπάρχει για το κινητό μας. Αυτά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις από κάποιον που δεν γνωρίζει:) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Από έναν κερνελ και μετά υποτίθεται το έφτιαξε αλλά μην παίξει με την τύχη του. Speed mod τον τελευταίο και είναι κομπλέ για wipes. Root θα γίνει αν περάσει αυτόν τον κερνελ αυτόματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Συμφωνώ σε όλα υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Απλά μια μικρή διόρθωση. Δεν υπάρχει κανένα drain σε καμία jelly. Όλες αυτές είναι ανεπίσημες ΜΠΕΤΑ εκδόσεις. Στην ουσία jelly έκδοση ακόμη δεν υπάρχει για το κινητό μας. Αυτά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις από κάποιον που δεν γνωρίζει:) Sent from my note Εννοώ υπάρχει drain σε αυτές τις jb roms που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για το note,όχι στη jb γενικά...και το θεωρώ σαφώς drain,γιατί θεωρούμε ότι η επίσημη jb δε θα το έχει,οπότε προς το παρών είναι δυσλειτουργία Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εννοώ υπάρχει drain σε αυτές τις jb roms που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για το note,όχι στη jb γενικά...και το θεωρώ σαφώς drain,γιατί θεωρούμε ότι η επίσημη jb δε θα το έχει,οπότε προς το παρών είναι δυσλειτουργία συμφωνω φιλε μου ανεπισημα...:) επίσημα jelly δεν υπάρχει ακομη....:) οσοι την βαλαμε πειραματιζόμαστε.... για τους υπολοίπους(αλλα και και γενικα για ολους) υπομονη....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) παρέα συγνώμη για το off topic αλλά επειδη έχουνε σπάσει τα νεύρα μου εδω και καμιά ωρα...πως κάνουμε το tip με το dropbox που σου δίνει τα 25gb??? ok αν είναι κρατικό μυστικό μη μου λέτε :P Edited December 8, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 παρέα συγνώμη για το off topic αλλά επειδη έχουνε σπάσει τα νεύρα μου εδω και καμιά ωρα...πως κάνουμε το tip με το dropbox που σου δίνει τα 25gb??? ok αν είναι κρατικό μυστικό μη μου λέτε :P εγω δεν εκανα τιποτα! μολις εβαλα την πρωτη μπετα jelly (οι οποιες εχουν ενσωματωμένο το dropbox) μου ηρθαν 50g νομιζω δωρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 εγω δεν εκανα τιποτα! μολις εβαλα την πρωτη μπετα jelly (οι οποιες εχουν ενσωματωμένο το dropbox) μου ηρθαν 50g νομιζω δωρο! Αν θυμάμαι καλά, το είχαν και κάποιες από τις τελευταίες ICS αυτό. Ψάξε λίγο στο XDA και θα το βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Αν θυμάμαι καλά, το είχαν και κάποιες από τις τελευταίες ICS αυτό. Ψάξε λίγο στο XDA και θα το βρεις. για ice δεν θυμαμαι αλλα για jelly ειναι σιγουρο! το dropbox πλεον αποτελει μερος του συστήματος και σε ζηταει απο την αρχη μαζι με το λογαριασμο σου να το εγκαταστήσεις! μολις βαλεις τα στοιχεια σου παιρνεις και το δωρο! νομιζω πλεον σε ολες τις συσκευες της samsung γινεται αυτο οποτε δεν ειναι κατι παρανομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 για ice δεν θυμαμαι αλλα για jelly ειναι σιγουρο! το dropbox πλεον αποτελει μερος του συστήματος και σε ζηταει απο την αρχη μαζι με το λογαριασμο σου να το εγκαταστήσεις! μολις βαλεις τα στοιχεια σου παιρνεις και το δωρο! νομιζω πλεον σε ολες τις συσκευες της samsung γινεται αυτο οποτε δεν ειναι κατι παρανομο! εμένα με ics και ρομ elthis δεν εχει. κάνω και την μόντα που λέμε στο xda αλλα τίποτα... εχω θολώσει απο το πρωί να το καταφέρω...:angry::angry:κολλημένο στα 5gb... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 εμένα με ics και ρομ elthis δεν εχει. κάνω και την μόντα που λέμε στο xda αλλα τίποτα... εχω θολώσει απο το πρωί να το καταφέρω...:angry::angry:κολλημένο στα 5gb... Ναι αυτό λέω με ice δεν είχα και εγώ ποτέ. Σε jelly το πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό . Μολις φλασαρα την ρομ μου ζήτησε τα στοιχεία μου για τη εφαρμογή το κινητό από μόνο του χωρίς να έχω βάλει το πρόγραμμα. Μόλις τα έβαλα πήρα αυτομάτως 50g για δύο χρόνια. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 SVA ROM JB v4.0 XXLSС Έβαλα όταν έχω θα πω εντυπώσεις η πρώτη ματιά άψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 SVA ROM JB v4.0 XXLSС Έβαλα όταν έχω θα πω εντυπώσεις η πρώτη ματιά άψογη Περιμένουμε εντυπώσεις. Αν δεις κάποια τρανταχτή διαφορά με ultimate σφυρα. . Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 SVA ROM JB v4.0 XXLSС Έβαλα όταν έχω θα πω εντυπώσεις η πρώτη ματιά άψογη Την ειδα και εγω και το σκεφτομαι.παντως team union v3 κορυφη μεχρι στιγμης Αλλα δεν ξερω για baterry χθες την εβαλα. Περιμενουμε νεα!! Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Την ειδα και εγω και το σκεφτομαι.παντως team union v3 κορυφη μεχρι στιγμης Αλλα δεν ξερω για baterry χθες την εβαλα. Περιμενουμε νεα!! Βασικά έχει πολύ όμορφο θέμα. Αυτό το μαύρο που έχει με τρέλανε. Αραδιτσα περιμένουμε εντυπώσεις. Με την team union πως την παλεύεται ρε παιδιά. Εμένα το νέο πληκτρολόγιο μου έλυσε τα χέρια. Τώρα μάλιστα που με έχει "μάθει" γράφει αυτό για μένα:p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 SVA ROM JB v4.0 XXLSС Έβαλα όταν έχω θα πω εντυπώσεις η πρώτη ματιά άψογη Καλησπερα. Ελληνικα γραφει? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βασικά έχει πολύ όμορφο θέμα. Αυτό το μαύρο που έχει με τρέλανε. Αραδιτσα περιμένουμε εντυπώσεις. Με την team union πως την παλεύεται ρε παιδιά. Εμένα το νέο πληκτρολόγιο μου έλυσε τα χέρια. Τώρα μάλιστα που με έχει "μάθει" γράφει αυτό για μένα:p Sent from my note Πολύ καλή., γρήγορη, όλα δουλεύουν τέλεια... έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερη Ίσως να αξίζει την διαδικασία αλλαγής αλλά εμένα έκλεισε το το πρωί το τηλ με το ούλτιμστε και δεν μου άνοιξε πότε όποτε και πέρασα αυτήν και όλα οκ Τι να πω να δω και μπαταρία Το πληκτρολόγιο δουλεύει γράφει ελληνικά αλλά εδώ τρελαθεί με το Swift key που μου έδωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το πληκτρολόγιο δουλεύει γράφει ελληνικά αλλά εδώ τρελαθεί με το Swift key που μου έδωσες. Έχω μια έκδοση Swype που δουλεύει πολύ καλά και έχει μεγάλα ευδιάκριτα buttons, βολεύει πολύ, ειδικά για όσους έχουν πρόβλημα με ελληνικά σε Samsung πληκτρολόγιο. Εγκατάσταση κανονικά το apk http://db.tt/xIz4RnWe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Πολύ καλή., γρήγορη, όλα δουλεύουν τέλεια... έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερη Ίσως να αξίζει την διαδικασία αλλαγής αλλά εμένα έκλεισε το το πρωί το τηλ με το ούλτιμστε και δεν μου άνοιξε πότε όποτε και πέρασα αυτήν και όλα οκ Τι να πω να δω και μπαταρία Το πληκτρολόγιο δουλεύει γράφει ελληνικά αλλά εδώ τρελαθεί με το Swift key που μου έδωσες. Μην μου λες τέτοια ρε μαμοτι μου. Το ίδιο είχα πάθει με την προηγούμενη βάση. Έσβηνε το κινητό από μπαταρία και δεν άνοιγε ποτέ. Από τότε έτρεμα μην μείνω τελείως από μπαταρία. Δηλαδή και αυτή η βάση το ίδιο πρόβλημα έχει. ..ωχ... Καλά που μου το είπες.. Έχω μια έκδοση Swype που δουλεύει πολύ καλά και έχει μεγάλα ευδιάκριτα buttons, βολεύει πολύ, ειδικά για όσους έχουν πρόβλημα με ελληνικά σε Samsung πληκτρολόγιο. Εγκατάσταση κανονικά το apk http://db.tt/xIz4RnWe Thanks. Το έβαλα στο dropbox για να το δοκιμάσω αργότερα. Sent from my note Edited December 8, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Πολύ καλή., γρήγορη, όλα δουλεύουν τέλεια... έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερη Ίσως να αξίζει την διαδικασία αλλαγής αλλά εμένα έκλεισε το το πρωί το τηλ με το ούλτιμστε και δεν μου άνοιξε πότε όποτε και πέρασα αυτήν και όλα οκ Τι να πω να δω και μπαταρία Το πληκτρολόγιο δουλεύει γράφει ελληνικά αλλά εδώ τρελαθεί με το Swift key που μου έδωσες. Το ιδιο συνεβη και σε μενα με ουλτιματε 5.1 και εβαλα τεαμ υνιον 3. Εγω χρησιμοποιω keyboard aosp 4.2 και εχει ελληνικα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts