Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά την Team Union την έχει δοκιμάσει κανείς ? http://goo.gl/CwBl1

Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει Ελληνικά. Με απασχολεί που δεν υπάρχει στο XDA. Πάντως βλέπω στα changelog πως έχουν κάνει πολλά φιξαρίσματα στα προβληματάκια που έχει η JB οπως το calendar widget, airview κλπ κλπ.

Αν κάποιος την δοκίμασε να μας πει. Ευχαριστώ

Tην εχω δοκιμάσει εγώ. Ειναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Ασφαλώς και έχει ελληνικά. Μαζι με την ρομ κατέβασε και φλασάρισε και την εφαρμογή για τα update. Εκει θα πάθεις πλάκα. Εχει τα πάντα σε κατηγορίες , τα κατεβαζεις τα φλασάρεις και μαγειρεύεις το νοτε όπως θες εσύ. Γενικά υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο συγκεκριμένο φορουμ για την ρομ και πολύ κίνηση από πολλους ΄΄μάγειρες΄΄ όπως ο eybee και ο tobiasos.

Δεν υπάρχει στο xda γιατί τους έχουν πειράξει αρκετά σχόλια που γίνονται εκεί. Εχει γίνει παιδική χαρά το xda λένε.

Edited by baltziak

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tην εχω δοκιμάσει εγώ. Ειναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Ασφαλώς και έχει ελληνικά. Μαζι με την ρομ κατέβασε και φλασάρισε και την εφαρμογή για τα update. Εκει θα πάθεις πλάκα. Εχει τα πάντα σε κατηγορίες , τα κατεβαζεις τα φλασάρεις και μαγειρεύεις το νοτε όπως θες εσύ. Γενικά υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο συγκεκριμένο φορουμ για την ρομ και πολύ κίνηση από πολλους ΄΄μάγειρες΄΄ όπως ο eybee και ο tobiasos.

ποοοο δεν ξερω τι να βαλω τωρα ρε παιδια...αμαν...θα μας πεθάνετε...:lol::lol::lol:

ποοοο δεν ξερω τι να βαλω τωρα ρε παιδια...αμαν...θα μας πεθάνετε...:lol::lol::lol:

Δοκίμασε τις και τις δύο. Μαζι με την ροκετ (που εχεις) ειναι οι 3 καλύτερες ρομ.

Δοκίμασε τις και τις δύο. Μαζι με την ροκετ (που εχεις) ειναι οι 3 καλύτερες ρομ.

κραταω μπακ απ την ροκετ και δοκιμαζω την "κρακ" για την ωρα...:)

δεν θα μπορω να αλλαξω ρομ τις επομενες μερες λογω μετακομισης αλλα μια απο τις δυο θα κρατησω!

με την ροκετ νιωθω σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο.!

για να δουμε με την κρακ...

Δεν υπάρχει στο xda γιατί τους έχουν πειράξει αρκετά σχόλια που γίνονται εκεί. Εχει γίνει παιδική χαρά το xda λένε.

Οκ ας την δοκιμάσω τότε δεν έχω να χάσω τίποτα, άλλωστε όπως την βλέπω την sweet αυτή την στιγμή τουλάχιστον στο δικό μου κινητό την αισθάνομαι λίγο μόνο καλύτερη της Official δεν έχω ξετρελαθεί, για να δούμε της Team τι λέει.

Ευχαριστώ

Με δελεάζει και αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1968561 βγαλμένη από την official jb του Note 10.1, αλλά έχει κάποια θεματάκια ακόμα.

@freddaras

εγω ειμαι με ultimate v4 και πολυ ευχαριστημενος.

μμμμ....τριλλημα?? :P

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

@freddaras

εγω ειμαι με ultimate v4 και πολυ ευχαριστημενος.

μμμμ....τριλλημα?? :P

ολες νομιζω καλες ειναι:)

εβαλα τωρα την κρακ!

εχει κανει απιστευτη δουλεια ο τυπος!

δουλευουν ολα ρολοι! σφαιρα...νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο σταθερη και γρηγορη απο την ροκεt!!!

ε ρε τι μας εχει κανει μια beta version....:D

EDIT

παιδια επαθα σοκ με την ενα κρακ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!:blink:

Edited by freddaras

ολες νομιζω καλες ειναι:)

εβαλα τωρα την κρακ!

εχει κανει απιστευτη δουλεια ο τυπος!

δουλευουν ολα ρολοι! σφαιρα...νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο σταθερη και γρηγορη απο την ροκεt!!!

ε ρε τι μας εχει κανει μια beta version....:D

EDIT

παιδια επαθα σοκ με την ενα κρακ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!:blink:

Τι εννοείς ενα κρακ να φανταστώ λάθος ε? Την κατευασα και θα την περάσω μετά την νίκη του ΘΡΥΛΟΥ.

Τι εννοείς ενα κρακ να φανταστώ λάθος ε? Την κατευασα και θα την περάσω μετά την νίκη του ΘΡΥΛΟΥ.

αστο ρε λαθος ειναι...:lol::lol:

τρομερη ρομ!:blink:

πιο γρηγορη απο την ροκετ!!!!!

πφφφφφφφφφ μπραβο και παλι μπραβο! θα ζησει μεγαλεία το κινητο μας τους επομενους μηνες...!;)

Τη ρομ του κρακ

[ur]http://goo.gl/CwBl1[/url]

Την πέρασα είναι φανταστική και παραμετροποιησημη πόσα έχουμε να δούμε ακόμα αχ πόσα. ..

Το μόνο που δεν έχουν φτιάξει σε καμία jb είναι το Quick Panels Settings* που φτιάχνεις την σειρά που θες στα 15 toggles γιατι???

Edited by araditsas

Εγώ με την χρακ είχα προβλήματα μπαταρίας. Δεν έβγαζε πάνω απο 1,5 μέρα χωρίς πολλά πολλά. Τώρα έβαλα την ρόκετ, και η διαφορά είναι χαώδης... Δεν ξέρω αν στην εγκατάσταση της χρακ είχε γίνει κάποια βλακεία....

Με την Team Union, αν κάποιος έρχεται από άλλη XXLS7 χρειάζονται wipes? Edited by BestMan

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Με την Team Union, αν κάποιος έρχεται από άλλη XXLS7 χρειάζονται wipes?

Για καλό και για κακό κάνε τα wipes μήπως και μείνουν τυχόν υπολείμματα.

Ο eybee1970 αναβάζει JB ρομ με καινούργια βάση !!!!!!!!!! Πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589 . Ο κακός χαμός γίνεται αδέλφια. :lol:

Ο eybee1970 αναβάζει JB ρομ με καινούργια βάση !!!!!!!!!! Πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589 . Ο κακός χαμός γίνεται αδέλφια. :lol:

Ανέβηκε :)

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Πολύ στοκ θα περιμένω σε 2 μέρες θα έχουμε τις μαγηρεμενες

Έβαλα χτες βράδυ της Team Union πάρα πολύ καλή Rom μου άρεσε και νομίζω από τις τελευταίες είναι η καλύτερη που έχω περάσει. Όμως διαβάζω πάρα πολύ καλά λόγια για την νέα που βγήκε λίγο πριν οπότε ας την δοκιμάσουμε και αυτή, είναι γράφουν πολύ γρήγορη, για να δούμε.

Περιμενουμε εντυπώσεις σε σχέση με την chrack.

χμμμμ δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα!

ηδη εχω restarts(πχ ανοιξα το viber και το κινητο κόλλησε)

μερικα προγραμματα δεν δουλευουν σωστα!

πχ ο xscope broswer!

επισης το κινητο πολλες φορες μου εκανε restart και κολλησε στο αρχικο logo!

επρεπε να βγαλω την μπαταρια για να ανοιξει ξανα!

γενικα η κρακ φαινοταν πιο σταθερη!

τι να πω..

ας μας πει και αλλος εντυπωσεις!

τωρα εχω αυτο το προβλημα!

Flashed 3 times,but always stuck at splash screen after 2en reboot.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589&page=15

πωωωω ευτυχώς κρατησα μπακ απ την κρακ! παλι καλα!

Edited by freddaras

χμμμμ δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα!

ηδη εχω restarts(πχ ανοιξα το viber και το κινητο κόλλησε)

μερικα προγραμματα δεν δουλευουν σωστα!

πχ ο xscope broswer!

επισης το κινητο πολλες φορες μου εκανε restart και κολλησε στο αρχικο logo!

επρεπε να βγαλω την μπαταρια για να ανοιξει ξανα!

γενικα η κρακ φαινοταν πιο σταθερη!

τι να πω..

ας μας πει και αλλος εντυπωσεις!

τωρα εχω αυτο το προβλημα!

Flashed 3 times,but always stuck at splash screen after 2en reboot.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589&page=15

πωωωω ευτυχώς κρατησα μπακ απ την κρακ! παλι καλα!

Έκανες την εγκατάσταση έτσι ?

boot in Recovery

FullWipe/Factory Reset

Format /system, Format /data, Format /preload

flash ROM