baltziak Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Παιδιά την Team Union την έχει δοκιμάσει κανείς ? http://goo.gl/CwBl1 Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν έχει Ελληνικά. Με απασχολεί που δεν υπάρχει στο XDA. Πάντως βλέπω στα changelog πως έχουν κάνει πολλά φιξαρίσματα στα προβληματάκια που έχει η JB οπως το calendar widget, airview κλπ κλπ. Αν κάποιος την δοκίμασε να μας πει. Ευχαριστώ Tην εχω δοκιμάσει εγώ. Ειναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Ασφαλώς και έχει ελληνικά. Μαζι με την ρομ κατέβασε και φλασάρισε και την εφαρμογή για τα update. Εκει θα πάθεις πλάκα. Εχει τα πάντα σε κατηγορίες , τα κατεβαζεις τα φλασάρεις και μαγειρεύεις το νοτε όπως θες εσύ. Γενικά υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο συγκεκριμένο φορουμ για την ρομ και πολύ κίνηση από πολλους ΄΄μάγειρες΄΄ όπως ο eybee και ο tobiasos. Δεν υπάρχει στο xda γιατί τους έχουν πειράξει αρκετά σχόλια που γίνονται εκεί. Εχει γίνει παιδική χαρά το xda λένε. Edited November 21, 2012 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Tην εχω δοκιμάσει εγώ. Ειναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Ασφαλώς και έχει ελληνικά. Μαζι με την ρομ κατέβασε και φλασάρισε και την εφαρμογή για τα update. Εκει θα πάθεις πλάκα. Εχει τα πάντα σε κατηγορίες , τα κατεβαζεις τα φλασάρεις και μαγειρεύεις το νοτε όπως θες εσύ. Γενικά υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο συγκεκριμένο φορουμ για την ρομ και πολύ κίνηση από πολλους ΄΄μάγειρες΄΄ όπως ο eybee και ο tobiasos. ποοοο δεν ξερω τι να βαλω τωρα ρε παιδια...αμαν...θα μας πεθάνετε...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ποοοο δεν ξερω τι να βαλω τωρα ρε παιδια...αμαν...θα μας πεθάνετε...:lol::lol::lol: Δοκίμασε τις και τις δύο. Μαζι με την ροκετ (που εχεις) ειναι οι 3 καλύτερες ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Δοκίμασε τις και τις δύο. Μαζι με την ροκετ (που εχεις) ειναι οι 3 καλύτερες ρομ. κραταω μπακ απ την ροκετ και δοκιμαζω την "κρακ" για την ωρα...:) δεν θα μπορω να αλλαξω ρομ τις επομενες μερες λογω μετακομισης αλλα μια απο τις δυο θα κρατησω! με την ροκετ νιωθω σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο.! για να δουμε με την κρακ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Tην εχω δοκιμάσει εγώ. Ειναι ότι πιο γρήγορο έχω βάλει στο κινητό μου. Ασφαλώς και έχει ελληνικά. Μαζι με την ρομ κατέβασε και φλασάρισε και την εφαρμογή για τα update. Εκει θα πάθεις πλάκα. Εχει τα πάντα σε κατηγορίες , τα κατεβαζεις τα φλασάρεις και μαγειρεύεις το νοτε όπως θες εσύ. Γενικά υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στο συγκεκριμένο φορουμ για την ρομ και πολύ κίνηση από πολλους ΄΄μάγειρες΄΄ όπως ο eybee και ο tobiasos. Δεν υπάρχει στο xda γιατί τους έχουν πειράξει αρκετά σχόλια που γίνονται εκεί. Εχει γίνει παιδική χαρά το xda λένε. Οκ ας την δοκιμάσω τότε δεν έχω να χάσω τίποτα, άλλωστε όπως την βλέπω την sweet αυτή την στιγμή τουλάχιστον στο δικό μου κινητό την αισθάνομαι λίγο μόνο καλύτερη της Official δεν έχω ξετρελαθεί, για να δούμε της Team τι λέει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Με δελεάζει και αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1968561 βγαλμένη από την official jb του Note 10.1, αλλά έχει κάποια θεματάκια ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 @freddaras εγω ειμαι με ultimate v4 και πολυ ευχαριστημενος. μμμμ....τριλλημα?? :P Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) @freddaras εγω ειμαι με ultimate v4 και πολυ ευχαριστημενος. μμμμ....τριλλημα?? :P ολες νομιζω καλες ειναι:) εβαλα τωρα την κρακ! εχει κανει απιστευτη δουλεια ο τυπος! δουλευουν ολα ρολοι! σφαιρα...νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο σταθερη και γρηγορη απο την ροκεt!!! ε ρε τι μας εχει κανει μια beta version....:D EDIT παιδια επαθα σοκ με την ενα κρακ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!:blink: Edited November 21, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 ολες νομιζω καλες ειναι:) εβαλα τωρα την κρακ! εχει κανει απιστευτη δουλεια ο τυπος! δουλευουν ολα ρολοι! σφαιρα...νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο σταθερη και γρηγορη απο την ροκεt!!! ε ρε τι μας εχει κανει μια beta version....:D EDIT παιδια επαθα σοκ με την ενα κρακ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!:blink: Τι εννοείς ενα κρακ να φανταστώ λάθος ε? Την κατευασα και θα την περάσω μετά την νίκη του ΘΡΥΛΟΥ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τι εννοείς ενα κρακ να φανταστώ λάθος ε? Την κατευασα και θα την περάσω μετά την νίκη του ΘΡΥΛΟΥ. αστο ρε λαθος ειναι...:lol::lol: τρομερη ρομ!:blink: πιο γρηγορη απο την ροκετ!!!!! πφφφφφφφφφ μπραβο και παλι μπραβο! θα ζησει μεγαλεία το κινητο μας τους επομενους μηνες...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaselo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Το λινκ για τη rom του ***** ρε παιδια; Τη ρομ του κρακ Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Τη ρομ του κρακ [ur]http://goo.gl/CwBl1[/url] Την πέρασα είναι φανταστική και παραμετροποιησημη πόσα έχουμε να δούμε ακόμα αχ πόσα. .. Το μόνο που δεν έχουν φτιάξει σε καμία jb είναι το Quick Panels Settings* που φτιάχνεις την σειρά που θες στα 15 toggles γιατι??? Edited November 22, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εγώ με την χρακ είχα προβλήματα μπαταρίας. Δεν έβγαζε πάνω απο 1,5 μέρα χωρίς πολλά πολλά. Τώρα έβαλα την ρόκετ, και η διαφορά είναι χαώδης... Δεν ξέρω αν στην εγκατάσταση της χρακ είχε γίνει κάποια βλακεία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Με την Team Union, αν κάποιος έρχεται από άλλη XXLS7 χρειάζονται wipes? Edited November 22, 2012 by BestMan Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Με την Team Union, αν κάποιος έρχεται από άλλη XXLS7 χρειάζονται wipes? Για καλό και για κακό κάνε τα wipes μήπως και μείνουν τυχόν υπολείμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ο eybee1970 αναβάζει JB ρομ με καινούργια βάση !!!!!!!!!! Πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589 . Ο κακός χαμός γίνεται αδέλφια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ο eybee1970 αναβάζει JB ρομ με καινούργια βάση !!!!!!!!!! Πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589 . Ο κακός χαμός γίνεται αδέλφια. :lol: Ανέβηκε :) Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κατεβαζω.χαχα ωραια πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Kαλα αυτος δεν τα παρατησε ? Το βραδακι θα την περασω και εγω.... :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ο eybee1970 αναβάζει JB ρομ με καινούργια βάση !!!!!!!!!! Πληροφορίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589 . Ο κακός χαμός γίνεται αδέλφια. :lol: Πολύ στοκ θα περιμένω σε 2 μέρες θα έχουμε τις μαγηρεμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Έβαλα χτες βράδυ της Team Union πάρα πολύ καλή Rom μου άρεσε και νομίζω από τις τελευταίες είναι η καλύτερη που έχω περάσει. Όμως διαβάζω πάρα πολύ καλά λόγια για την νέα που βγήκε λίγο πριν οπότε ας την δοκιμάσουμε και αυτή, είναι γράφουν πολύ γρήγορη, για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 την βαζω και εγω και επανερχομαι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 την βαζω και εγω και επανερχομαι...:) Περιμενουμε εντυπώσεις σε σχέση με την chrack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Περιμενουμε εντυπώσεις σε σχέση με την chrack. χμμμμ δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα! ηδη εχω restarts(πχ ανοιξα το viber και το κινητο κόλλησε) μερικα προγραμματα δεν δουλευουν σωστα! πχ ο xscope broswer! επισης το κινητο πολλες φορες μου εκανε restart και κολλησε στο αρχικο logo! επρεπε να βγαλω την μπαταρια για να ανοιξει ξανα! γενικα η κρακ φαινοταν πιο σταθερη! τι να πω.. ας μας πει και αλλος εντυπωσεις! τωρα εχω αυτο το προβλημα! Flashed 3 times,but always stuck at splash screen after 2en reboot. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589&page=15 πωωωω ευτυχώς κρατησα μπακ απ την κρακ! παλι καλα! Edited November 22, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 χμμμμ δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα! ηδη εχω restarts(πχ ανοιξα το viber και το κινητο κόλλησε) μερικα προγραμματα δεν δουλευουν σωστα! πχ ο xscope broswer! επισης το κινητο πολλες φορες μου εκανε restart και κολλησε στο αρχικο logo! επρεπε να βγαλω την μπαταρια για να ανοιξει ξανα! γενικα η κρακ φαινοταν πιο σταθερη! τι να πω.. ας μας πει και αλλος εντυπωσεις! τωρα εχω αυτο το προβλημα! Flashed 3 times,but always stuck at splash screen after 2en reboot. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007589&page=15 πωωωω ευτυχώς κρατησα μπακ απ την κρακ! παλι καλα! Έκανες την εγκατάσταση έτσι ? boot in Recovery FullWipe/Factory Reset Format /system, Format /data, Format /preload flash ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts