Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα κ εγω το Update το κιν μου δεν ηταν ροοτ ποια κα λεω ας το κανω και μαλλον που εκανα μου το μπλοκαραν

εχω περασει 3-4 firmwares τωρα εχψ ν7000χχκκ5 με κερνελ 2.6.35.7 Ν7000χχκκ9 νομιζω αυτο επρεπε να κανω

τωρα το κιν δεν ειναι ροοτ.δουλευει κανονικα μονο τη σιμ δεν βλεπει

τι λετε να κανω ακρβως ??

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χρειαζεται διαβασμα....

δες εδω

λοιπόν διάβασα το άρθρο και μαζί με αυτό και μερικά άλλα. οπότε για να συνεχίσω

Για να κάνω Root την συσκευή αρκεί να κατεβάσω το SuperUser? Το τρέχω και πλέον (με reboot) είμαι root?

Διάβασα το παρακάτω...

Τί κίνδυνος υπάρχει; Θα χάσω τα δεδομένα μου;

Αναλόγως την συσκευή, σε κάποιες συγκεκριμένες(βλ Nexus) όταν γίνεσαι root γίνεται αυτόματα επαναφορά εργοστασιακών.

στο Note σας γυρνάει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις?

Επίσης κάτι ακόμη ποιο κάτω..

2. Το καλό με το android είναι ότι τα όρια που λέγαμε παραπάνω μπορούν να αλλάξουν. Τα default όρια για τις 6 καταστάσεις, κατώ από τα οποία σκοτώνονται αυτόματα οι εφαρμογές, βρίσκονται αποθηκευμένα στο αρχείο /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree . Αυτές οι τιμές λοιπόν μπορούν να αλλάξουν, και έτσι αντί το σύστημα να περιμένει να φτάσει η μνήμη στα 48ΜΒ για να κλείσει τα EMPTY_APPS, να τα σκοτώνει ας πουμε όταν πέφτει κάτω από 100 ΜΒ. Με αυτόν τον τρόπο ακολουθείται η λογική του android, και υπάρχει πάντα ελεύθερη μνήμη για ένα κινητό δυνατοτήτων όπως το Galaxy.

Μια εφαρμογή που το κάνει αυτό είναι το Autokiller (που δεν είναι task killer αν και πολλοί το μπερδεύουν, απλά άστοχο όνομα). Η εφαρμογή αυτή σου δίνει κάποιες προεπιλεγμένες τιμές για τα παραπάνω όρια, και για το Galaxy προτείνω το Strict ή το Αggressive, εγώ το έχω στο Aggresive (όριο 98ΜΒ). Μην διαλέξεις δικές σου τιμές, εκτός αν ξέρεις πραγματικά τί κάνεις. Μόλις τις διαλέξεις, αλλάζει το minfree αρχείο. Τίποτα περισσότερο. Δεν κάνει κάτι μόνη της, δεν τρέχει συνεχώς στο υπόβαθρο, και αφήνει το kernel του android να κάνει τη δουλειά του όπως αυτό νομίζει. Φορτώνει απλά στην εκκίνηση, γιατί τα settings αλλιώς χάνονται.

Tο lagfix του RyanZA περιέχει έναν παρόμοιο manager.

είναι καλό να μπούμε και να πειράξουμε το όριο ελεύθερης μνήμης ώστε η συσκευή μας να λειτουργήσει καλύτερα? είναι αποτελεσματικό κάτι τέτοιο? το δοκιμάσατε?

2 αποριούλες ακόμη. πραγματικά έψαξα αλλά δε μπόρεσα να το βρω, ίσως να μη το βλέπω, τι να πω!

στο HD2 και στις ROM του CyanogenMod είχε επιλογή autokill application με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου back (βελάκι) και πως γίνεται να μένει αναμένει η οθόνη όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη είτε με pc είτε με φορτιστή, δλδ όταν φορτίζει?!

Ευχαριστώ :)

εκανα κ εγω το Update το κιν μου δεν ηταν ροοτ ποια κα λεω ας το κανω και μαλλον που εκανα μου το μπλοκαραν

εχω περασει 3-4 firmwares τωρα εχψ ν7000χχκκ5 με κερνελ 2.6.35.7 Ν7000χχκκ9 νομιζω αυτο επρεπε να κανω

τωρα το κιν δεν ειναι ροοτ.δουλευει κανονικα μονο τη σιμ δεν βλεπει

τι λετε να κανω ακρβως ??

μηπως περασες update για λαθος χωρα; αν γινεται αυτο βεβαια.

2 αποριούλες ακόμη. πραγματικά έψαξα αλλά δε μπόρεσα να το βρω, ίσως να μη το βλέπω, τι να πω!

στο HD2 και στις ROM του CyanogenMod είχε επιλογή autokill application με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου back (βελάκι) και πως γίνεται να μένει αναμένει η οθόνη όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη είτε με pc είτε με φορτιστή, δλδ όταν φορτίζει?!

Ευχαριστώ :)

το kill με το back button ειναι tweak της rom, δεν ειναι default.

και ποιο λες να περασω ; δεν ξερω να σου πω

το θεμα ειναι τι κανω τωρα πωε το ξανακανω τηλ

SIM αλλαξες??

λοιπόν διάβασα το άρθρο και μαζί με αυτό και μερικά άλλα. οπότε για να συνεχίσω

Για να κάνω Root την συσκευή αρκεί να κατεβάσω το SuperUser? Το τρέχω και πλέον (με reboot) είμαι root?

να κανεις αυτο

και σιμ αλλαξα και την δικη μου την εβαλα αλλου

αλλα στο κιν τπτ

Βρήκα αυτό. Είναι για άλλη συσκευή αλλά τουλάχιστον αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1301361

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

ευχαριστω ειδα κ αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1344576&page=3

αλλα για να το πετυχω πρεπει να κανω ροοτ και δεν μου γινεται

τωρα το εκανα ροοτ εβαλα και μαι εκδοση sheep αλλα και παλι τα ιδια δεν βλεπει τη σιμ

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως πρεπει να κανω ?!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

Παιδιά κοιτάξτε battery drain :cry:-

http://img214.imageshack.us/img214/512/sc20111126213820.png

giphy.gif

Τελικα παιδια ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος για root ωστε αν συμβει κατι να μπορεσουμε να επιστρεψουμε σε stock κατασταση για να μην εχουμε θεματα με εγγυησεις κτλ. Εχω διαβασει αρκετα αλλα ακρη δεν εβγαλα...:confused:

Πολυ πιο μπερδεμα απ'οτι στα htc.

Kαι κατι ακομα...καθε φορα που παιρνω τηλεφωνο μου βγαζει ενα μηνυμα "conditional call forwarding active" που αφορα την προωθηση στον τηλεφωνητη. Εγω εχω απενεργοποιησει ολες τις προθωσεις, εχω παρει τηλεφωνο και στη voda για απενεργοποιηση του τηλεφωνητη παρολα αυτα ακομα μου βγαζει το μηνυμα και στις ρυθμισεις των προωθησεων υπαρχει ενεργη η προωθηση σε καποιες περιπτωσεις το οποιο ομως ειναι πλασματικο μιας και οντως εχω δοκιμασει και σε καμια περιπτωση στην πραγματικοτητα δεν γινεται προωθηση. Εχει κανεις παρομοια εμπειρια;

• Administrators
Τελικα παιδια ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος για root ωστε αν συμβει κατι να μπορεσουμε να επιστρεψουμε σε stock κατασταση για να μην εχουμε θεματα με εγγυησεις κτλ. Εχω διαβασει αρκετα αλλα ακρη δεν εβγαλα...:confused:

Με το cf-root.

Modpic.gif

Παιδιά κοιτάξτε battery drain :cry:-

http://img214.imageshack.us/img214/512/sc20111126213820.png

Ειναι το μόνο ελάττωμα της rom του ιταλου αλλα ειναι η καλύτερη rom για εμένα. Αυριο ο ιταλος θα έχει ανεβάσει νέο kernel ο οποίος θα φτιάχνει το battery drain για το οποίο έφταιγε οτι δεν έπεφτε σε deep sleep mode οταν το άφηνες το κινητό χωρίς χρήση.

Οπότε πιστεύω οτι απο άυριο θα είμαστε κομπλέ.;)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

• Administrators
τωρα το εκανα ροοτ εβαλα και μαι εκδοση sheep αλλα και παλι τα ιδια δεν βλεπει τη σιμ

δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως πρεπει να κανω ?!

Μάλλον έχει πειραχτεί το περιεχόμενο του φακέλου /efs της συσκευής σου που κρατάει το ΙΜΕΙ. Δώσε *#06# στον dialer, σου δείχνει κανονικά το ΙΜΕΙ της συσκευής σου;

Όπως και να έχει πρέπει να επαναφέρεις την stock rom.

Modpic.gif

δηλαδη σε καθε φλασαρισμα custom rom φαινεται στο μετρητη???αν το κανουμε root παλι φαινεται στο μετρητη??? Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

• Administrators
δηλαδη σε καθε φλασαρισμα custom rom φαινεται στο μετρητη???αν το κανουμε root παλι φαινεται στο μετρητη???

Αν κάνεις CF-Root δεν "πειράζει" τον counter. Στο σχετικό θέμα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες που σε απασχολούν.

Modpic.gif

Μάλλον έχει πειραχτεί το περιεχόμενο του φακέλου /efs της συσκευής σου που κρατάει το ΙΜΕΙ. Δώσε *#06# στον dialer, σου δείχνει κανονικά το ΙΜΕΙ της συσκευής σου;

Όπως και να έχει πρέπει να επαναφέρεις την stock rom.

πως μπορω να επαναφερω τη στοκ ρομ ? και που τι βρισκω ? οσο για το ιμει το δειχνει και ειναι τοο σωστο

• Administrators
πως μπορω να επαναφερω τη στοκ ρομ ? και που τι βρισκω ? οσο για το ιμει το δειχνει και ειναι τοο σωστο

Δώσε στον dialer *#1234* και πες μας τι πληροφορίες σου βγάζει.

Modpic.gif

Δώσε στον dialer *#1234* και πες μας τι πληροφορίες σου βγάζει.

πδα ν7000χχκκα

ν7οοοχακκ9 παρ 11 νοεμβρ

τωρα εχω βαλει τη sheep rom

τι λες να κανω φιλε μοθυ

http://www.samsdroid.com/2011/11/samsung-galaxy-note-n7000-flashing.html ετσι μπαινει η official rom?

• Administrators
πδα ν7000χχκκα

ν7οοοχακκ9 παρ 11 νοεμβρ

τωρα εχω βαλει τη sheep rom

τι λες να κανω φιλε μοθυ

http://www.samsdroid.com/2011/11/samsung-galaxy-note-n7000-flashing.html ετσι μπαινει η official rom?

Ναι, αυτή είναι η διαδικασία αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια rom είχε η συσκευή σου εξ'αρχής.

Modpic.gif

Ναι, αυτή είναι η διαδικασία αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια rom είχε η συσκευή σου εξ'αρχής.

πηγα στο πλαισιο σημερα απο εκει το πηρα κ ειδα οτι ειχε

2.3.5 ν7000χχκj4 kernel 2.6.35.7-n7000xxkj4 cl 6417003 se infra @ sep 42 #2 δεν ξερω αν βοηθα

• Administrators
πηγα στο πλαισιο σημερα απο εκει το πηρα κ ειδα οτι ειχε

2.3.5 ν7000χχκj4 kernel 2.6.35.7-n7000xxkj4 cl 6417003 se infra @ sep 42 #2 δεν ξερω αν βοηθα

Χωρίς να μπορώ να πω με σιγουριά, ίσως είναι αυτή η rom σου. Δεν βοηθά ιδιαίτερα η πληροφορία που μας δίνεις.

Modpic.gif

Χωρίς να μπορώ να πω με σιγουριά, ίσως είναι αυτή η rom σου.

πες οτι κατεβαζψ αυτη και κανω την αρχικη διαδικαια λες να δουλεψει;

αν αυτη η ρομ δεν εχει ολα τα αρχει μεσα πχ pit csc modem k εχει μονο το pda αρχειο

κανω το φλας κανονικ η θα εχει προβλημα

• Administrators

Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται, στην φάση που είσαι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τη δοκιμάσεις.

Μια άσχετη ερώτηση... η συγκεκριμένη sim σε άλλη συσκευή εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά;

Modpic.gif

Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται, στην φάση που είσαι, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να τη δοκιμάσεις.

Μια άσχετη ερώτηση... η συγκεκριμένη sim σε άλλη συσκευή εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά;

ναι κανονικα! εχει ολα το πακετο στο Pda ειναι ολα χωρστα ?

Μηπως εχει κρτησει κανεις κανα back up απο το ελληνικο να μου το στειλει??

μπας και βγαλω ακρη?τωρα κατεβαζω αυτο ου μου πες

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα