Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο 2 έχει πρόβλημα στο autorotation. Βγήκε ο 2b :)

Χάχα τώρα το κατάλαβα..

Και λέω γιατί δεν γυρνάει το κινητό μου; :p

Τι πείραξα πάλι; :p

Άντε πάλι φλασαρισμα...

Sent from my note

Χάχα τώρα το κατάλαβα..

Και λέω γιατί δεν γυρνάει το κινητό μου; :p

Τι πείραξα πάλι; :p

Άντε πάλι φλασαρισμα...

Sent from my note

Χαχα. Φίλε Freddaras ισχύει όντως το bug με τα πλήκτρα που δε σβήνουν όταν σβήσει η οθόνη;

Κάποιο άλλο bug που διαπίστωσες;

Edited by Lion
λαθος

Χαχα. Φίλε Freddaras ισχύει όντως το bug με τα πλήκτρα που δε σβήνουν όταν σβήσει η οθόνη;

νομιζω οτι ο freddaras οπως και γω δεν μπορουμε να διαπιστωσουμε αν υπαρχει αυτο το bug με τα πληκτρα που δεν σβηνουν διοτι βρισκομαστε και οι δυο σε stock και το προβλημα αυτο υπαρχει μονο σε non-TouchWiz roms!

Coolpad F1 (8297W)

Σήμερα το πρωί, (χωρίς να έχω λειτουργήσει και πολύ το κινητό), το είχα στην θήκη ζώνης όπως πάντα, και όταν το κράτησα το κινητό έβραζε στην κυριολεξία, και φυσικά τι είδα;. Να έχει κάνει restart και να έχει κολλήσει στην οθόνη της Samsung. Ήμουν με στοκ ρομ του Παναμά και κέρνελ Netcore 1.0 OC . Ευτυχώς το πρόβλημα διορθώθηκε αφού ξαναπέρασα την offshore rom :p (Παναμά), έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μαμίσιο CWM και όλα καλά πάλι. Δεν ξέρω τι το προκάλεσε (άλλες φορές και ειδικά στον κάυσωνα δεν είχε πάθει τίποτα), απλά το γράφω για να το έχετε κατά νου σας, ότι καμιά φορά να προσέχετε με τους kernels και τους OC ειδικά.

Άρα σε στοκ σβήνουν κανονικά, ναι;

ναι κανονικοτατα :cool:

Σήμερα το πρωί, (χωρίς να έχω λειτουργήσει και πολύ το κινητό), το είχα στην θήκη ζώνης όπως πάντα, και όταν το κράτησα το κινητό έβραζε στην κυριολεξία, και φυσικά τι είδα;. Να έχει κάνει restart και να έχει κολλήσει στην οθόνη της Samsung. Ήμουν με στοκ ρομ του Παναμά και κέρνελ Netcore 1.0 OC . Ευτυχώς το πρόβλημα διορθώθηκε αφού ξαναπέρασα την offshore rom :p (Παναμά), έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μαμίσιο CWM και όλα καλά πάλι. Δεν ξέρω τι το προκάλεσε (άλλες φορές και ειδικά στον κάυσωνα δεν είχε πάθει τίποτα), απλά το γράφω για να το έχετε κατά νου σας, ότι καμιά φορά να προσέχετε με τους kernels και τους OC ειδικά.

εγω ημουν στον hydra 1 και σε μια φαση η μπαταρια απο 50φευγα εφτασε στο 16% μετα απο ενα 2 ωρο που απλα ηταν σε stand by το κινητο... εκ τοτε απλα περασα την std εκδοση και δεν μου ξαναεφμανιστηκε καποιο θεμα

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Με προλαβαν τα παιδια πιο πανω!:)

ολα λειτουργουν τελεια...

απιστευτα γρηγορα smooth κτλ..!

εξαιρετικος κερνελ(παντα σε συνδυασμό με παναμα..)

Με προλαβαν τα παιδια πιο πανω!:)

ολα λειτουργουν τελεια...

απιστευτα γρηγορα smooth κτλ..!

εξαιρετικος κερνελ(παντα σε συνδυασμό με παναμα..)

Να πω ότι και με κρακ 14 απλά δεν υπάρχει πολύ καλή μπράβο σε οποίων το αξίζει μπράβο. αφού έτσι λέω να καθυστερησω την αγορά του Νοτε 2 μια μέρα χαχαχ α

Να πω ότι και με κρακ 14 απλά δεν υπάρχει πολύ καλή μπράβο σε οποίων το αξίζει μπράβο. αφού έτσι λέω να καθυστερησω την αγορά του Νοτε 2 μια μέρα χαχαχ α

:lol::lol:

ασε με το καλο να βγει το note2 να δουμε τι προβληματα θα εχει..να βγουν καλες ρομς να στρωσει η κατασταση να πεσει η τιμη του κτλ κτλ κτλ κτλ και βλεπουμε!

εμεις μεχρι τοτε θα εχουμε και JB..!:) ας μην το ξεχναμε αυτο!

θα ανεβούμε πανω απο το ταβανι!:)

:lol::lol:

ασε με το καλο να βγει το note2 να δουμε τι προβληματα θα εχει..να βγουν καλες ρομς να στρωσει η κατασταση να πεσει η τιμη του κτλ κτλ κτλ κτλ και βλεπουμε!

εμεις μεχρι τοτε θα εχουμε και JB..!:) ας μην το ξεχναμε αυτο!

θα ανεβούμε πανω απο το ταβανι!:)

σωστος, εξαλλου οταν βγουν οι ρομς και τα καλουδια θα εχει περασει και κανα 3μηνο και ετσι θα εχει πεσει και η τιμη της συσκευης απ'τον Θεο που βρισκεται οταν ξεκινησει την κυκλοφορια της! Και ο κυριος Νοτε 1 για ενα 3μηνο (και για πολυ ακομα βεβαια) μπορει να τρεχει τα παντα και να κανει τα παντα σε επιπεδο Champions League! :lol:

Coolpad F1 (8297W)

Εάν αυτή τη στιγμή ένας τρελός σας έλεγε ανταλλαγή Νote1 με Νοte2 θα πόσοι από εσάς θα έλεγαν όχι ;. Πολύ καλό το Note1 δεν λέω, αλλά καλύτερο θα είναι το Note2. Το θέμα είναι η τιμή, που δυστυχώς εύκολα δεν μπορούμε να τα δώσουμε πλέον.

O τελευταίος Kernel Ηydracore OC 2b μου φαίνεται ότι ρουφάει την μπαταρία γρήγορα...

σωστος, εξαλλου οταν βγουν οι ρομς και τα καλουδια θα εχει περασει και κανα 3μηνο και ετσι θα εχει πεσει και η τιμη της συσκευης απ'τον Θεο που βρισκεται οταν ξεκινησει την κυκλοφορια της! Και ο κυριος Νοτε 1 για ενα 3μηνο (και για πολυ ακομα βεβαια) μπορει να τρεχει τα παντα και να κανει τα παντα σε επιπεδο Champions League! :lol:

ε ναι ρε συ ετσι ειναι!

ας μην ξεχναμε πως ηταν το note στην αρχη και σε τι επιπεδο εχει φτασει τωρα!!

(παναμας custom roms notecore κτλ κανουν το κινητο να "φυσαει"....)

δεν μπορω να φανταστω καν τι θα γινει μολις σκασει μυτη και η πρωτη JB ρομ...;)

για αυτο λεω οτι το note εχει πολυ ψωμι ακομη!

υπομονη για το 2...ενας κατοχος του 1 ειναι καλυμμένος για πανω απο τριμηνο!(και λιγο εβαλα)

για αυτο λεω οτι ΟΠΟΙΟΣ εχει τον προκάτοχο και σκασει λεφτα για να παρει το 2 με την μια θα ειναι χαμενος απο χερι!

και τα λεω αυτα εγω που ειμαι φρικουλας..:p

Εάν αυτή τη στιγμή ένας τρελός σας έλεγε ανταλλαγή Νote1 με Νοte2 θα πόσοι από εσάς θα έλεγαν όχι ;. Πολύ καλό το Note1 δεν λέω, αλλά καλύτερο θα είναι το Note2. Το θέμα είναι η τιμή, που δυστυχώς εύκολα δεν μπορούμε να τα δώσουμε πλέον.

O τελευταίος Kernel Ηydracore OC 2b μου φαίνεται ότι ρουφάει την μπαταρία γρήγορα...

αν ενας τρελος μου ελεγε να ανταλλάξω το κινητο μου με το 2 φυσικα θα το αντάλλαζα με την μια...!

και φυσικα θα ειναι καλυτερο το 2....:)

αυτο ομως δεν σημαινει οτι υπαρχουν πραγματα που δεν μπορεις τοσο πια να τα κανεις με το 1 και θελεις το 2 οπωσδήποτε!

το κρατας ανετα για ενα 5μηνο ακομη γεύεσαι την JB και ολα τα καλουδια της και κερδιζεις απο καθε αποψη...

θα πεσει η τιμη του 2 θα βγουν απειρες ρομ δευτερες μπαταριες κτλ κτλ κτλ

θα δεις τις πρωτες ασθένειες την πορεια του κτλ κτλ κτλ και στο τελος θα το παρεις με χαμηλοτερη τιμη και "ετοιμο"...

Edited by freddaras

Φρεντυ συμφωνω σε ολα αλλα μην ξεχνας οτι οτα θα πεσει η τιμη του Νοτε2 θα εχει πεσει και η τιμη στο δικο μας τελος παντων ας ερθει με το καλο και βλεπουμε...Ρε παιδια ο μονος που επιμενει για CM Roms ειμαι εγω???μολις εβαλα την CM9.1 (παρεπιπτωντος πολυ καλη) βγηκε η Asylum CM10 με αρομα αυτην την φορα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865477

...παλι ξενυχτι θα εχω...:confused:

Παναγιωτης

Φρεντυ συμφωνω σε ολα αλλα μην ξεχνας οτι οτα θα πεσει η τιμη του Νοτε2 θα εχει πεσει και η τιμη στο δικο μας τελος παντων ας ερθει με το καλο και βλεπουμε...Ρε παιδια ο μονος που επιμενει για CM Roms ειμαι εγω???μολις εβαλα την CM9.1 (παρεπιπτωντος πολυ καλη) βγηκε η Asylum CM10 με αρομα αυτην την φορα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865477

...παλι ξενυχτι θα εχω...:confused:

Οχι εχεις παρεα :D

Η 9.1 ειναι πολυ καλη.Ο,τι και να μου πειτε για sammy rom τα ακουω βερεσε

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αντε βρε Αργυρη που εισαι??με αφησες μονο μου εδω μεσα να διαβαζω για Παναμα και Τριγωνο των Βερμουδων:lol: ..Θα βαλεις την 10?
Παναγιωτης

Αντε βρε Αργυρη που εισαι??με αφησες μονο μου εδω μεσα να διαβαζω για Παναμα και Τριγωνο των Βερμουδων:lol: ..Θα βαλεις την 10?

Εδω ειμαι:)

Εχει θεματα ακομα η 10...δυστυχως :(

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παρτε το χαμπαρι.. εκτος απροοπτου.. μεχρι να βγει JB...

η φαση ειναι http://www.amsterdamdocklands.com/pictures/uitgaan/Pa-Panama-logo.jpg stock! :lol:

(only joking, οτι γουσταρει ο καθ'ενας!)

Coolpad F1 (8297W)

Στο πληκτρολόγιο της Samsung δεν έχω την λειτουργία επιλογής χειρογράφου, όπως ίσως φαίνεται στην επισυναπτόμενη εικόνα. Δηλαδή δεν μου εμφανίζεται το πλήκτρο Τ(7). Γενικά το πληκτρολόγιο της Samsung δείχνει να παρουσιάζει μία δυσλειτουργία σε αυτού του είδους τις εναλλαγές στις ICS (4_0_4)

Το Swype δέν έχει πρόβλημα.

Έχω κάνει επιλογή EUR στο Country Code.

Είμαι με Chrack 14 και HydraCore 2b από Chrack 13 και ΝoteCore 14,1 όπου και εκεί είχα το ίδιο πρόβλημα όπως και με την Γερμανική stock N7000XXLRK_N7000DBTLRK_DBT.

Δεν θυμάμαι αν το είχα με την Ελληνική stock N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.

Υπάρχει λύση?

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Πέρασα τον hydracore σε Παναμά. Πράγματι το κινητό φυσάει :-).

Κρέατα την εκκίνηση δεν ακούω πλέον το χαρακτηριστικό ήχο της Samsung. Είναι φυσιολογικό αυτό; Επανέρχεται με κάπα ρύθμιση;

Στο πληκτρολόγιο της Samsung δεν έχω την λειτουργία επιλογής χειρογράφου, όπως ίσως φαίνεται στην επισυναπτόμενη εικόνα. Δηλαδή δεν μου εμφανίζεται το πλήκτρο Τ(7). Γενικά το πληκτρολόγιο της Samsung δείχνει να παρουσιάζει μία δυσλειτουργία σε αυτού του είδους τις εναλλαγές στις ICS (4_0_4)

Το Swype δέν έχει πρόβλημα.

Έχω κάνει επιλογή EUR στο Country Code.

Είμαι με Chrack 14 και HydraCore 2b από Chrack 13 και ΝoteCore 14,1 όπου και εκεί είχα το ίδιο πρόβλημα όπως και με την Γερμανική stock N7000XXLRK_N7000DBTLRK_DBT.

Δεν θυμάμαι αν το είχα με την Ελληνική stock N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.

Υπάρχει λύση?

Εγώ το βρήκα από ρυθμίσεις γλώσσα και εισαγωγή και το ρύθμισα τώρα το είδα πρώτη φορά και μου αρέσει πολύ.

παρτε το χαμπαρι.. εκτος απροοπτου.. μεχρι να βγει JB...

η φαση ειναι http://www.amsterdamdocklands.com/pictures/uitgaan/Pa-Panama-logo.jpg stock! :lol:

(only joking, οτι γουσταρει ο καθ'ενας!)

κατεβασα την panama ειναι ενα αρχειο μονο md.5? μεσω odin μπορω να την περασω? ευχαριστω.

Παιδια βοηθεια!!Μου ηρθε η φαεινη ιδεα να σκαλισω το Note...Ειχα επισημη 4.0.3 που ειχε αναβαθμιστει απο open Germany rom..Περασα εχθες τον hydrakernel v.1 μεσω odin και μετα paranoidandroid..Αλλα δεν με βολεψε και ειπα να την βγαλω..Παω να περασω αλλη official μεσω odin 4.0.3 αλλα οταν κανει εκκινηση η συσκευη κρασαρουν ολες οι εφαρμογες..Λες και δεν εχει κατσει καλα η ρομ...

Βγαζει δλδ αυτο το μνμ σε ολες τις εφαργμογες :Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ com.android.phone διακοπηκε...Και το κανει σε ολα...Ξερει κανεις τι μπορει να γινει;;

Δημήτρης

Παιδια βοηθεια!!Μου ηρθε η φαεινη ιδεα να σκαλισω το Note...Ειχα επισημη 4.0.3 που ειχε αναβαθμιστει απο open Germany rom..Περασα εχθες τον hydrakernel v.1 μεσω odin και μετα paranoidandroid..Αλλα δεν με βολεψε και ειπα να την βγαλω..Παω να περασω αλλη official μεσω odin 4.0.3 αλλα οταν κανει εκκινηση η συσκευη κρασαρουν ολες οι εφαρμογες..Λες και δεν εχει κατσει καλα η ρομ...

Βγαζει δλδ αυτο το μνμ σε ολες τις εφαργμογες :Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ com.android.phone διακοπηκε...Και το κανει σε ολα...Ξερει κανεις τι μπορει να γινει;;

Θα σου προτεινα το εξης.Περνα με pc odin μια gb prerooted rom και επειτα βαλε την official 4.0.3 Απλα μην κανεις factory reset απο recovery οσο εισαι σε samsung ics