apitsakis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Από ότι έχω καταλάβει είσαι εντάξει, εφόσον είσαι στο group B. Έχει να κάνει με τα Voltages. Παρατήρησε τη μπαταρία του κινητού όταν δεν το λειτουργείς. Νομίζω ότι την ίδια κατανάλωση θα έχει με την standard. Επομένως να περάσω και εγώ την universal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Από ότι έχω καταλάβει είσαι εντάξει, εφόσον είσαι στο group B. Έχει να κάνει με τα Voltages. Παρατήρησε τη μπαταρία του κινητού όταν δεν το λειτουργείς. Νομίζω ότι την ίδια κατανάλωση θα έχει με την standard. Επομένως να περάσω και εγώ την universal. Στην βράση κολάει το σίδερο. Την universal την περνάω κατευθείαν από cf η πρέπει να προσέχω κάτι;; Μου απαντάτε και την βάζω κατευθείαν..Χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 την πέρασα και εγώ.είμαι group A. πρέπει να ανησυχώ για κάτι; δεν έχω διαβάσει στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εχω την εντυπωση πως ο καινουριος notecore v10 απλα τα σπαει... Ισως να εκατσε αλλα σε εμενα με την chrack v10 το κινητο εχει γινει απλα βουτηρο... Πισρευω αξιζει... Δοκιμαστε την... Τα ιδια κι εδω. Καμια απολυτως δυσλειτουργια, σε ενα αρκουντως υπερφορτωμενο συστημα. Απλα απολαυστικο το note, για πρωτη φορα κραταω κινητο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα και δε με εχει κουρασει δευτερολεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Τα ιδια κι εδω. Καμια απολυτως δυσλειτουργια, σε ενα αρκουντως υπερφορτωμενο συστημα. Απλα απολαυστικο το note, για πρωτη φορα κραταω κινητο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα και δε με εχει κουρασει δευτερολεπτο... Τα ίδια και εδώ. Κάθε μέρα αυτό το κινητό είναι μια έκπληξη πραγματικά Όντως ο Notecore 10 το πάει σε άλλο level Είμαι με kingdroid και έχουν δέσει άψογα Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν κατάλαβα και πολλά περί groups. Απλά ότι το group Β είναι το καλύτερο. (πρέπει να διαβάσω πολλά Posts και βαριέμαι). Άντε να περάσω και εγώ την universal αύριο όμως. Δεν πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλύτερο σε custom rom. Πιάσαμε ταβάνι. Ίσως να πειραματιζόμαστε με τους kernels netcore. Εκτός και αν βγει το JB για το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 εγώ που διάβασα λίγο λένε μερικοί ότι υπερθερμαίνεται και έτυχε να είναι group A.εμένα πάντως παρότι είμαι group A δουλεύει πιο κρύο σε σχέση με τον v9 που δούλευα προηγουμένως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Χαχαχ δεν υπάρχει τώρα τι να περιμένουμε για πιο γρήγορο... Δεν μπορώ να το πιστέψω έβαλα την εξτρημ και αναμένω να δω πως θα πάει..είμαι στο β γκρουπ το πασπατεβω Κανα 5 λεπτό και από θερμοκρασία σταθερότητος για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ενα λινκ για νοτεκορ 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ ο entropy απο το xda βρήκε πως το CWM.zip που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε ροοτ σχετίζεται με το brick bug που μαστίζει την συσκευή μας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1810954 Θα πρέπει να ενημερωθεί και η Βίβλος για το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Παιδια σε εσας τι γραφει στις πληροφοριες για το notecore 10? Εγω βαζω την standard αλλα στις πληροφορίες λεει οτι. Εχω. Universal με. Voltage group A. Πως γινεται να μπαινει. Unuversal αφου φλασαρω standard με odin Δεν μου αρεσε τελικα η 10. Ανεβαζε θερμοκρασια και η μοαταρια επεσε γρηγορα. Με την 9 το ειχα 1 μερα και 12 ωρες στο 40% μοαταρια και με τη 10 με τη ρουφιξε σε 2 ωρες. Θα περιμενω αλλη εκδοση Edited August 2, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ ο entropy απο το xda βρήκε πως το CWM.zip που χρησιμοποιούμε για να κάνουμε ροοτ σχετίζεται με το brick bug που μαστίζει την συσκευή μας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1810954 Θα πρέπει να ενημερωθεί και η Βίβλος για το παραπάνω. με λιγα λογια τι θα πρεπει να προσέχουμε απο εδω και περα γιατι εγω μπερδεύτηκα να σου πω την αληθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 με λιγα λογια τι θα πρεπει να προσέχουμε απο εδω και περα γιατι εγω μπερδεύτηκα να σου πω την αληθεια.. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον γνωστό τρόπο για να κάνουμε ροοτ το κινητό, όπως περιγράφεται και στην Βίβλο. Τώρα αν επηρεάζετε και ο τρόπος που φλασάρουμε τις ρομ με τον abyss kernel, δεν ξέρω ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα βρούν στο xda... Πάντως σε ο dr.ketan σε ερώτηση ενός χρήστη σχετικά με τον abyss kernel απαντάει : "Originally Posted by shaolin95 View Post Ok so this means that my "safe" method of flashing abyss 4.2 before flashing a new Rom is not safe? I flash many many times since I beta test etc and luckily no issues yet. Sent from my GT-N7000 using xda premium yes, it has to consider unsafe now. " Το post βρίσκεται εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον γνωστό τρόπο για να κάνουμε ροοτ το κινητό, όπως περιγράφεται και στην Βίβλο. Τώρα αν επηρεάζετε και ο τρόπος που φλασάρουμε τις ρομ με τον abyss kernel, δεν ξέρω ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα βρούν στο xda... Πάντως σε ο dr.ketan σε ερώτηση ενός χρήστη σχετικά με τον abyss kernel απαντάει : "Originally Posted by shaolin95 View Post Ok so this means that my "safe" method of flashing abyss 4.2 before flashing a new Rom is not safe? I flash many many times since I beta test etc and luckily no issues yet. Sent from my GT-N7000 using xda premium yes, it has to consider unsafe now. " Το post βρίσκεται εδώ :confused::confused::confused: ελα ρε συ... δηλαδη τα παιζουμε ολα για ολα καθε φορα που βαζουμε μια νεα ρομ...:rolleyes: οιμεεε αυτο ειναι πολυ σοβαρο.... με λιγα λογια μπορουμε να κανουμε wipe catche κτλ μεσα απο recovery η οχι? ο notecore ειναι safe για τετοια??? αμαν με αυτο το χαος... ελπιζω να το λυσει συντομα η samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 :confused::confused::confused: ελα ρε συ... δηλαδη τα παιζουμε ολα για ολα καθε φορα που βαζουμε μια νεα ρομ...:rolleyes: οιμεεε αυτο ειναι πολυ σοβαρο.... με λιγα λογια μπορουμε να κανουμε wipe catche κτλ μεσα απο recovery η οχι? ο notecore ειναι safe για τετοια??? αμαν με αυτο το χαος... ελπιζω να το λυσει συντομα η samsung... Τον speedmod k 3-11 τον έχουν για safe πάντως σχετικά με wipes. Τώρα τι να πω, και γω έχω μπερδευτεί και στο τέλος θα βάλω μια official χωρίς root για να ξεμπερδεύω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Τον speedmod k 3-11 τον έχουν για safe πάντως σχετικά με wipes. Τώρα τι να πω, και γω έχω μπερδευτεί και στο τέλος θα βάλω μια official χωρίς root για να ξεμπερδεύω.. μπαααα οφισιαλ???:lol::lol: εγω τωρα το αφηνω με notecore και kingdroid και δεν το ξαναπειραζω μεχρι να ξεκαθαρισει το θεμα.. πως να βαλεις ρε συ οφισιαλ... το εχω απο το μεσημέρι με note10 και εχω παθει ζημια...! ειναι σαν να εχω αγορασει αλλο κινητο μιλαμε...:p Λοιπον Λοιπον! ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! επιτελους καταφερα με συνδιασμο 2 προγραμματων να συνδεσω με usb σκληρο δισκο σε ntfs forma χωρις να χρειαζεται να γραφω εντολες! να πω οτι χρησιμοποιω chack + netcore το κανει κανονικα Mount και το βλεπω μεσα απο οποιονδηποτε file manager! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! τα 2 προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι αυτα: stick mount και ntfs mounter . δυστυχως με το screenCast δεν μπορω να δειξω πως παιζει Video αλλα εβαλα να παιξει το lord of the rings 1080p (17gb) και παιζει χωρις να κολλαει με subs! http://www.youtube.com/watch?v=jI7MrQHLbOw και το καλυτερο.. http://www.youtube.com/watch?v=W3ySKvv6qVs&feature=youtu.be mount και την καρτουλα μνημης σε ntfs.. Απ οτι ειδα την αναγνωριζει πληρως το κινητο, στην camera, τις εφαρμογες, gallery κλπ κλπ.. 1. σιγουρα δεν θα την αναγνωριζει σε recovery. 2. Και φυσικα το κινητο πρεπει να ειναι rooted! ρε φιλε τι δωρο μας εκανες σημερα!!!! ουαου... το κινητο μου διαβασε πριν απο λιγο στικακι σε NTFS.. ειχε ταινια μεσα πανω απο 2 G και την έπαιξε Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α .... καλα τα λεω εγω αυτο το note καθε μερα ειναι και μια έκπληξη.....:) Edited August 2, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ρε παιδιά πως την πατησα έτσι. Εκανα install fonts με rom toolbox και έχει κολλήσει μετα το λογότυπο της Samsung τι κάνουμε τωρα ? Να ξανακάνω install την rom μέσα απο recovery χωρίς full wipe ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Ρε παιδιά πως την πατησα έτσι. Εκανα install fonts με rom toolbox και έχει κολλήσει μετα το λογότυπο της Samsung τι κάνουμε τωρα ? Να ξανακάνω install την rom μέσα απο recovery χωρίς full wipe ? back up κρατησες πριν κανεις οτιδήποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μπορώ να περάσω με PC - Odin τον Notecore10 σε ήδη rooted stock LRK rom? (και να παραμείνω με stock rom). Έχει αναφερθεί black-clipping με αυτόν τον kernel? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Μπορώ να περάσω με PC - Odin τον Notecore10 σε ήδη rooted stock LRK rom? (και να παραμείνω με stock rom). Έχει αναφερθεί black-clipping με αυτόν τον kernel? Thanks! νομιζω οτι μπορεις...ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ BACK UP ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ....:) και στραβα να παει η φαση με το back up σου θα ερθεις και παλι εκει που ησουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 νομιζω οτι μπορεις...ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ BACK UP ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ....:) και στραβα να παει η φαση με το back up σου θα ερθεις και παλι εκει που ησουν... Με ποιό τρόπο παίρνω αυτό το backup; Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 back up κρατησες πριν κανεις οτιδήποτε? Πως παίρνω backup? εννοείς με titanium ?αν οχι δεν έκανα .τωρα τι κανω? να δοκιμάσω με recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Πως παίρνω backup? εννοείς με titanium ?αν οχι δεν έκανα .τωρα τι κανω? να δοκιμάσω με recovery? Δοκίμασε πρώτα απο το recovery να κανεις ενα wipe cashe / dalvik cashe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω king 7 δοκίμασα notekore απλό και έξτρα αλλά και τον speed. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω καμία απόλυτος διαφορά σε όλους τους κερνέλ η θερμοκρασία σταθερή όταν το δουλεύω στους41 βαθμούς και η μπαταρία πέφτει το ίδιο σταθερά αλλά και στην ταχύτητα δεν βλέπω καμια διαφορά. Μπας και είναι στο μυαλό μας οι λεπτομέριες που ψάχνουμε; Η μήπως κάτι δεν βλέπω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω king 7 δοκίμασα notekore απλό και έξτρα αλλά και τον speed. Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω καμία απόλυτος διαφορά σε όλους τους κερνέλ η θερμοκρασία σταθερή όταν το δουλεύω στους41 βαθμούς και η μπαταρία πέφτει το ίδιο σταθερά αλλά και στην ταχύτητα δεν βλέπω καμια διαφορά. Μπας και είναι στο μυαλό μας οι λεπτομέριες που ψάχνουμε; Η μήπως κάτι δεν βλέπω εγώ; +1 Οπως τα λες φιλε μου ειναι. Εγω εχω αφησει τον lrg με kindroid 7 και ειναι μια χαρα σε ολα. Και κανω και backup απο cwm που δεν κανουν οι αλλοι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts