freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δλδ να μην βάλω άλλον κερνελ λες ε; και από μπαταρία κομπλέ είναι ο cf; Αυτό τι είναι στο θέμα να το βάλω ; 240dpi KingDroid mod Hybrid*NO SUPPORT TW4 Τι κάνει; Δεν ξέρω τι είναι ούτε εγώ το έβαλα Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν εκανα την παραμικρη ρυθμιση Εγω χρησιμοποιησα με τροφοδοσια 3.5αρη. Φανταζομαι οτι τον 2.5αρη δεν θα θελει ρευμα. Απο χτες εχω την εσωτερικη μου 32gb Σε ntfs.. Και παει τελεια χωρίς ρεύμα 2.5αρη που δοκίμασα δεν τον ανάβει καν..έκανα ενα flash ntfs πέταξα και 2 αρχεία για δοκιμή και το είδα αμέσως...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Δεν ξέρω τι είναι ούτε εγώ το έβαλα Sent from my note Καλημερα εγω το τσεκαρα αυτο ειναι για να ρυθμιζεις την οθονη σε 240 dpi οποτε δεν χρειαζεσαι rom toolbox.δεν λειτουργει ομως με tw οποτε βαζεις τον νοβα η απεχ αξιζει να το κανεις γινεται πολυ πιο ομορφη η οθονη Edited August 2, 2012 by bikiapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 χωρίς ρεύμα 2.5αρη που δοκίμασα δεν τον ανάβει καν..έκανα ενα flash ntfs πέταξα και 2 αρχεία για δοκιμή και το είδα αμέσως...:) Ισως θελει παραπανω ρευμα. Το θεμα ειναι οτι διαβαζει με τη μια ntfs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Πίστεψε το είμαι με cf και το κινητό πετάει Sent from my note Την kinkdroid φοράς??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Καλημερα εγω το τσεκαρα αυτο ειναι για να ρυθμιζεις την οθονη σε 240 dpi οποτε δεν χρειαζεσαι rom toolbox.δεν λειτουργει ομως με tw οποτε βαζεις τον νοβα η απεχ αξιζει να το κανεις γινεται πολυ πιο ομορφη η οθονη Όταν λες ποιο όμορφη,τι εννοείς ;ποιες οι διάφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Όταν λες ποιο όμορφη,τι εννοείς ;ποιες οι διάφορες; Μικρότερα γράμματα-εικονίδια=περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Και εμένα η κρασ δεν,μου εκατσε καλά , η fusion μετά από τρις μέρες άρχισε να κολλάει , σήμερα κρισκελο άλλα μου φαίνεται αργή . Οπότε πάω για κινγκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εχω την εντυπωση πως ο καινουριος notecore v10 απλα τα σπαει... Ισως να εκατσε αλλα σε εμενα με την chrack v10 το κινητο εχει γινει απλα βουτηρο... Πισρευω αξιζει... Δοκιμαστε την... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 χωρίς ρεύμα 2.5αρη που δοκίμασα δεν τον ανάβει καν..έκανα ενα flash ntfs πέταξα και 2 αρχεία για δοκιμή και το είδα αμέσως...:) Τι εννοείς έκανες flash ntfs? Επειδή έχω και εγώ έναν 2.5αρη 300gb, εσύ κατάφερες να κάνεις το δικό σου να το δει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Τι εννοείς έκανες flash ntfs? Επειδή έχω και εγώ έναν 2.5αρη 300gb, εσύ κατάφερες να κάνεις το δικό σου να το δει? όχι δεν κατάφερα..και εγώ έχω ένα 250gb 2.5'' και δεν τον βλέπει.έκανα απλά ενα φλασάκι που είχα από fat32 σε ntfs και το είδε με τη μια.τώρα δοκιμάζω εναν 3.5'' με ρεύμα αλλά ούτε αυτόν τον βλέπει...μήπως επειδή είναι 1tb???:lol::p ουπς...άκυρο...διαβάζει μια χαρά και τον 1tb και τον 400Gb και τον 250gb..πάντα με ρεύμα...μάλλον δεν σηκώνει χωρίς ρεύμα... Edited August 2, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 όχι δεν κατάφερα..και εγώ έχω ένα 250gb 2.5'' και δεν τον βλέπει.έκανα απλά ενα φλασάκι που είχα από fat32 σε ntfs και το είδε με τη μια.τώρα δοκιμάζω εναν 3.5'' με ρεύμα αλλά ούτε αυτόν τον βλέπει...μήπως επειδή είναι 1tb???:lol::p ουπς...άκυρο...διαβάζει μια χαρά και τον 1tb και τον 400Gb και τον 250gb..πάντα με ρεύμα...μάλλον δεν σηκώνει χωρίς ρεύμα... Ναι ρε εμενα ειδε τον 3tb εξωτερικο γεματο με ταινιες χωρις το παραμικρο lag.. :happy::happy: επισης, απ οτι φαινεται θα κρατησω την εσωτερικη μνημη formaρισμενη σε ntfs.. νομιζω οτι διαβαζει πιο γρηγορα (μπορει να ειναι και ιδεα μου) και δεν εχω δει το παραμικρο προβλημα απο χτες το απογευμα που τη χρησιμοποιω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εχω την εντυπωση πως ο καινουριος notecore v10 απλα τα σπαει... Ισως να εκατσε αλλα σε εμενα με την chrack v10 το κινητο εχει γινει απλα βουτηρο... Πισρευω αξιζει... Δοκιμαστε την... universal η standard έβαλες; ρομ δεν δοκιμάζω άλλη.(chracks v10) τουλάχιστον μέχρι να γυρίσω από διακοπές. κανα κερνελ όμως δεν πειράζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Προσωπικά έβαλα την standard. Ανήκω στο group B. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 universal η standard έβαλες; ρομ δεν δοκιμάζω άλλη.(chracks v10) τουλάχιστον μέχρι να γυρίσω από διακοπές. κανα κερνελ όμως δεν πειράζει.... Την απλή έκδοση έχω βάλει όχι την extreme... Μιλάμε ότι σε μένα έχει κάτσει τέλεια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Την απλή έκδοση έχω βάλει όχι την extreme... Μιλάμε ότι σε μένα έχει κάτσει τέλεια... Δεν ξέρω αγγλικά και το βλέπω λίγο διαφορετικό για να βάλω νοτεκορε 10 πια είναι η διαδικασία και πια είναι η στάνταρ έκδοση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Την απλή έκδοση έχω βάλει όχι την extreme... Μιλάμε ότι σε μένα έχει κάτσει τέλεια... Τι λέει από μπαταρία ξέρει κανείς; τι λένε οι διμιουργη της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν ξέρω αγγλικά και το βλέπω λίγο διαφορετικό για να βάλω νοτεκορε 10 πια είναι η διαδικασία και πια είναι η στάνταρ έκδοση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Η universal έκδοση είναι η παλιά extreme. Η standard είναι η κλασική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Προσωπικά πέρασα τον kernel πριν 3 ώρες περίπου την standard version. Το κινητό ''κοιμάται'' γαλήνια. Σε standby δηλαδή δεν έχει χάσει ούτε 1% ακόμα. Έχασε 2% όταν έτρεξα Antuntu benchmark, quadrant, cf bench. Προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύτερα με την standard να είμαστε παρά με την universal (ex. extreme). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Προσωπικά πέρασα τον kernel πριν 3 ώρες περίπου την standard version. Το κινητό ''κοιμάται'' γαλήνια. Σε standby δηλαδή δεν έχει χάσει ούτε 1% ακόμα. Έχασε 2% όταν έτρεξα Antuntu benchmark, quadrant, cf bench. Προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύτερα με την standard να είμαστε παρά με την universal (ex. extreme). Εγώ έβαλα universal κατά λάθος Σφαίρα το κινητό αλλά λες μελλοντικά να δημιουργήσει πρόβλημα; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ έβαλα universal κατά λάθος Σφαίρα το κινητό αλλά λες μελλοντικά να δημιουργήσει πρόβλημα; Sent from my note Η μπαταρία; Η θερμοκρασία; Πως είναι με την εξτρημ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Η μπαταρία; Η θερμοκρασία; Πως είναι με την εξτρημ. Μπαταρία δεν εχω ακόμη άποψη Θερμοκρασία όλα κανονικά μέχρι στιγμής Και το κινητό σφαίρα όσο πότε Απλά ρωτώ αν υπάρχει θέμα γενικώς με τους extreme notecore στο να κάνουν ζημιά το κινητό μελλοντικά Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ έβαλα universal κατά λάθος Σφαίρα το κινητό αλλά λες μελλοντικά να δημιουργήσει πρόβλημα; Sent from my note Σε ποιο group είσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Σε ποιο group είσαι ; Group b λέει Τι σημαίνει αυτό; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εμένα μπορείτε να μου πείτε γιατί όποτε βάζω την notecore έχω ψηλοκολήματα με την Chrack ? Η αλήθεια είναι πως την νέα την 10 έκδοση του notecore δεν την έχω βάλει ακόμη να την δοκιμάσω, αλλά μέχρι και την 9 αναγκαζόμουν να την βγάλω και γύριζα στην cf η οποία την έκανε την Chrack πάρα πολύ σταθερή και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ! Ψήνομαι να την δοκιμάσει τελικά την νέα notecore που βλέπω κάποια παιδιά γράφουν καλά λόγια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts