apitsakis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Να την περάσεις στο κινητό σου όταν βγει η καινούρια. Θα με θυμηθείς !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Να την περάσεις στο κινητό σου όταν βγει η καινούρια. Θα με θυμηθείς !! ΔΕΝ το πιστευω μολις εστησα το κινητο με κινγκ τρις ωρες πριν ειχα κρακ και τωρα ακουω οτι βγενει η κενουργια κρακ χαχα εγκεφαλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδες επειδη σας βλεπω να πηδατε απο ROM σε ROM και να αλλαζετε kernel σαν τις σερβιετες που αλλαζουν οι γυναικες, αν δεν μεινετε σε μια εκδοση 3-4 μερες ασφαλη συμπερασματα δεν βγαινουν. Just a sugestion... χαχαχαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol: καλησπερα παιδια εβαλε κανεις τις σημερινες CRASH V7 AROMA 4.0.4 και AlBa XXLRG Full Aroma v4 . εγω γυρισα σε kindroid αλλα οποιον κερνελ και να βαλω τρωει κοληματα πολλες φορες και πρεπει να κανω επανεκκινηση για να ξεκολησει και ετσι λεω να δοκιμασω αυτες τις σημερινες ευχαριστω κατεβασα την crash θα την φλασαρω εντος ολιγου , στην alba διαβασα ειναι ελαχιστες η αλλαγες που εχει απο την 3 .. ΔΕΝ το πιστευω μολις εστησα το κινητο με κινγκ τρις ωρες πριν ειχα κρακ και τωρα ακουω οτι βγενει η κενουργια κρακ χαχα εγκεφαλικο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδες επειδη σας βλεπω να πηδατε απο ROM σε ROM και να αλλαζετε kernel σαν τις σερβιετες που αλλαζουν οι γυναικες, αν δεν μεινετε σε μια εκδοση 3-4 μερες ασφαλη συμπερασματα δεν βγαινουν. Just a sugestion... Θα συμφωνίσω και εγώ μαζί σου. Κάθε δυο μέρες αλλάζω και εγώ ρομ. Έχω την εντύπωσή πως έχουμε μπει σε ένα φαβλο κύκλο και έχουμε χάσει την ουσία! Επίσης μια και αναφερθήκαμε σε μπρικαρίσματα να θυμησω πως ο Eybee και ο Chrack μπρικάρανε τα τηλέφωνά τους σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς λόγο... Καλό θα είναι να ηρεμήσουμε λίγο όλοι μας...βοηθάει και η εποχή...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σύντομα θα βγει και η νέα Chrack. Σπουδαία ROM κλάσεις ανώτερη πιστεύω από τις άλλες. Με netcore kernel το κινητό πετάει. Εδω είμαι κι εγω εδω και μερες και πραγματικά απολαμβανω το note όσο ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εδω είμαι κι εγω εδω και μερες και πραγματικά απολαμβανω το note όσο ποτέ. +1 Την εχω σε backup και οποια και να δοκιμασω γυρναω παλι σε αυτη. Αλλα ειναι και αυτο που λεει ο Freddaras, πολυ μικρες οι διαφορες, οποτε βρισκουμε μια που να μας αρεσει και να εχει καθησει καλα στο κινητο μας και παιζουμε μονο με τις καθημερινες εκδοσεις του Notecore. Μια rom και καλη για να απολαυσουμε το κινητο μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 +1 Την εχω σε backup και οποια και να δοκιμασω γυρναω παλι σε αυτη. Αλλα ειναι και αυτο που λεει ο Freddaras, πολυ μικρες οι διαφορες, οποτε βρισκουμε μια που να μας αρεσει και να εχει καθησει καλα στο κινητο μας και παιζουμε μονο με τις καθημερινες εκδοσεις του Notecore. Μια rom και καλη για να απολαυσουμε το κινητο μας.. ετσι... παντως το ξαναλεω παιδες τεραστια βελτιωση σε μπαταρια με τον notecore 7 σε σχεση με τον 6.1.. μπραβο τα ατομα κανουν παπαδες....τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 ετσι... παντως το ξαναλεω παιδες τεραστια βελτιωση σε μπαταρια με τον notecore 7 σε σχεση με τον 6.1.. μπραβο τα ατομα κανουν παπαδες....τελικα... βλεπεις διαφορα γιατι εγω μπα σε σταν μπαι η κανονικη λειτουργεια εγω που το ελιοσα λιγο το μεσιμερι μου την ρουφιξε στρονοντας και βλεποντας βεββεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 το έχει πάρει πάλι ο διάολος και απο το πρωί αναβοσβήνει σαν τρελο μονο του...ειμαι ακομη με ρομ by elthis και θεμα το kalagas... αν κάνω έτσι όπως είμαι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εχω πρόβλημα??πως κάνω factory reset χωρίς να χάσω ρομ και θέμα εύκολα και γρήγορα ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 βλεπεις διαφορα γιατι εγω μπα σε σταν μπαι η κανονικη λειτουργεια εγω που το ελιοσα λιγο το μεσιμερι μου την ρουφιξε στρονοντας και βλεποντας βεββεα. εχει διαφορα...! οχι τεραστια αλλα εχει! το έχει πάρει πάλι ο διάολος και απο το πρωί αναβοσβήνει σαν τρελο μονο του...ειμαι ακομη με ρομ by elthis και θεμα το kalagas... αν κάνω έτσι όπως είμαι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εχω πρόβλημα??πως κάνω factory reset χωρίς να χάσω ρομ και θέμα εύκολα και γρήγορα ??? αλλαξε κερνελ να δουμε αν θα δεις διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Πέρασα crash 7 με sppedmode kernel και είναι ανώτερη σε ταχύτητα και σμουθ από κινγκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Πέρασα crash 7 με sppedmode kernel και είναι ανώτερη σε ταχύτητα και σμουθ από κινγκ..... αχ θα τρελαθω μιλαμε με αυτο το κινητο... αφηστε με να αραξω λεμεεεεεεεεεεεε:lol::lol::lol: για δωσε λινκ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλημερα εχω βαλει την fusion v2.5 τι λετε μπορω να του βαλω τον notecore 7 με την ρομ αυτη απροβληματιστα? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλημερα εχω βαλει την fusion v2.5 τι λετε μπορω να του βαλω τον notecore 7 με την ρομ αυτη απροβληματιστα? Καλημέρα. Εννοείται πως μπορείς να περάσεις τον Notecore V7. Έτσι κι αλλιώς η Fusion 2.5 φοράει τον V4 οπότε μην το σκέφτεσαι, δοκίμασε τον, νομίζω θα δεις διαφορά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) αλλαξε κερνελ να δουμε αν θα δεις διαφορα... μπα..καποια εφαρμογη που κανει την ποστια...πως το κανω παρθενο παλι χορις να πιραχτει θεμα και ρομ;;; πωωω στο θεό τα νεύρα και σήμερα...πάλι τα ίδια...μου τρώει τη μπαταρία στο φτερό...ήδη είμαι στο 79% με 4 κλήσεις μικρές...help please... Edited July 24, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 κανείς????τόσα άτομα εδώ δεν το έχει επιχειρήσει κανείς ???πάλι το δικό μου θα χαλάσει???:lol::lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Έβαλα Alba 4 και μου άρεσε πολύ, όντως δεν έχει πολλές βελτιώσεις από την 3 που είχα, αλλά όμως έβαλαν ένα νέο theme με σκούρο μπλε χρώμα που με άφησε με ανοικτό το στόμα, μακάρι να κρατήσουν αυτό το theme σε όλες τους τις εκδώσεις ! Αξίζει να την δοκιμάσετε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Χθές βρε παιδιά πέρασα την alba v4 και μετά του έβαλα και τον notecore v7, όλα καλά, έκανα update binaries και το supersu, και μετά έκανα restore τα προγράμματά μου με το titanium backup. Έπαιζα με το κινητό και τις εφαρμογές και δεν παρουσίασε τίποτα περίεργο. Κάποια στιγμή τρέχω το sd maid, μου ζητάει δικαιώματα root και το πατάω grant, όπως σε όλες τις εφαρμογές που θέλουν root access, μετά όμως όταν φορτώνει το πρόγραμμα στην αρχική οθόνη μου λέει ότι η συσκευή είναι Unrooted.... Τι γίνεται????? Όλες οι εφαρμογές που χρειάζονται root δουλεύουν κανονικά μόνο το sd maid λέει πως το κινητό δεν είναι root.... Και το root checker που έχω λέει πως είναι root το κινητό!!! Υπόψη ότι την προηγούμενη rom που είχα το sd maid δούλευε κανονικά Καμιά ιδεά τι μπορεί να φταίει?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) πολύ ησιχεια σήμερα ρε παιδιά ούτε kernel ούτε ρομ μμμμ. ..... προβλέπω σήμερα να μην έχει φλάσινγκ χααχα Αν κάποιος ξέρει ας μου πι κανα πρόγραμμα που να έχει στην οθόνη που κατεβούμε (πως την λένε αυτή ) να έχει κάτω από τα κουμπιά γρήγορης επιλογής με γραμμή την φωτεινότητα της οθόνης Edited July 24, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παίδες η τελευταία kingdroid τρώει κολλήματα η μου φαίνεται; Παγώνει καμιά φορά η οθόνη και κάτι τέτοια κουλά... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Παίδες η τελευταία kingdroid τρώει κολλήματα η μου φαίνεται; Παγώνει καμιά φορά η οθόνη και κάτι τέτοια κουλά... Sent from my note έχεις απόλυτο δίκιο κρίμα αλλά κολάει λιγάκι τι λέει η crackθα βγάλει καμία καινούργια ξενερωσα για την κινγκ ήμουν φαν αλλά δεν νομίζω πια δεν ξέρω πια να βάλω αλλιώς θα την αλάζα τώρα. σάββατο φεύγω διακοπές έως τότε σίγουρα πρέπει να το εχω ετημο. .. Edited July 24, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Και εμένα μου κάνει κάτι σπασίματα... ποια άλλη είναι στα ίδια επίπεδα με αυτήν ? (stock look) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 έχεις απόλυτο δίκιο κρίμα αλλά κολάει λιγάκι τι λέει η crackθα βγάλει καμία καινούργια ξενερωσα για την κινγκ ήμουν φαν αλλά δεν νομίζω πια δεν ξέρω πια να βάλω αλλιώς θα την αλάζα τώρα. σάββατο φεύγω διακοπές έως τότε σίγουρα πρέπει να το εχω ετημο. .. Και εγώ ξενέρωσα φίλε.η kingdroid πάντα ήταν κορυφή.είναι η πρώτη φορά που την βλέπω να έχει θέματα. Σκεφτόμουν την κρακ αλλά πάλι βλέπω ότι ετοιμάζει update. Οπότε και εγώ είμαι σε δίλημμα τώρα. Πάντως αν η cm9 δεν είχε τα θεματακια της με τον browser θα εμένα εκεί για καιρό. Τεσπα μάλλον θα περιμένω την νέα κρακ αν και τα κολλήματα της kingdroid με χτυπάνε στα νεύρα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 chrack v8 σταθερα εδω (με notecore v7) και μετα παμε στην καινουρια και μονο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Και εμένα μου κάνει κάτι σπασίματα... ποια άλλη είναι στα ίδια επίπεδα με αυτήν ? (stock look) και λίγο καλύτερη η κρακ ν8 αλλα όπου ναν απότι ακούω θα κάνει αναβάθμιση για να δούμε βεβεα αν η κινγκ δεν κόλλαγε η αν τώρα που έβαλα άλλον κερνελ είναι καλά δεν υπάρχει δεύτερη. εγώ μόλις έκανα αλλαγή κερνελ έβαλα σπιντμοντ η πρώτη μάτια είναι θετικότατη δεν την βλέπω πιο αργή και το τηλ εδώ και 5 λεπτά είναι οκ θα δείξει η νεκροψία χάχαχα πιο αργά θα πω κανα σχολείο μπας και τελικά δεν συνεργάζεται καλά με νοτκορ Edited July 24, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts