fraris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 παιδια καλησπερα εβαλε κανεις την alba v3 να μας πει εντυπωσεις?? ξινεται το χερι μου... :) αν και η chrack v8 ειναι πολυ καλη μεχρι στιγμης και γρηγορη Εβαλα χτες το βραδυ την alba v3 δειχνει αρκετα χαλαρη και ανετη...απο μπαταρια δε ξερω ακομη σημερα το πρωι το φορτισα και του εκανα battery calibration...οποτε πιο μετα για μπαταρια... Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Λοιπόν έβαλα τελικά Alba 3 με notecore 4 Όλα μια χαρά και bluetooth λειτουργεί και ράδιο και όλα ! Θα μείνω εδώ τελικά ! Την θεωρώ πιο γρήγορη από την Kingdroid προσωπική μου άποψη και μου δίνει κάποια πράγματα που θέλω εγώ προσωπικά Και δεν τα βρίσκω στην άλλη ! Την προτείνω σε όλους ! Κάποιος φίλος που είπε πως του έκανε lag κλπ χτες, εμένα τίποτα, όλα μια χαρά και όλα τρέχουν σφαίρα ! και εμενα μου κολλαγε η alba και την εβγαλα στο μισαωρο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εβαλα χτες το βραδυ την alba v3 δειχνει αρκετα χαλαρη και ανετη...απο μπαταρια δε ξερω ακομη σημερα το πρωι το φορτισα και του εκανα battery calibration...οποτε πιο μετα για μπαταρια... Δεν ξέρω αν κάνεις συχνά, απλά μιας και το ανέφερες και το έχω και εγώ, επικοινώνησα με τον προγραμματιστή του battery calibration και τον ρώτησα αν πρέπει να κλικάρουμε στο calibration κάθε φορά που πηγαίνει 100% ή μια φορά και είμαστε οκ ? Και μου απάντησε πως μόνο μια φορά και μετά από καιρό όποτε νομίζουμε πως θέλει πάλι, τότε το ξανακάνεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν ξέρω αν κάνεις συχνά, απλά μιας και το ανέφερες και το έχω και εγώ, επικοινώνησα με τον προγραμματιστή του battery calibration και τον ρώτησα αν πρέπει να κλικάρουμε στο calibration κάθε φορά που πηγαίνει 100% ή μια φορά και είμαστε οκ ? Και μου απάντησε πως μόνο μια φορά και μετά από καιρό όποτε νομίζουμε πως θέλει πάλι, τότε το ξανακάνεις ! Calibration κανω μονο οταν φλασαρω μια καινουργια rom..Το κλικαρω οταν φτανει στο 100% κ γω!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εβαλα χτες το βραδυ την alba v3 δειχνει αρκετα χαλαρη και ανετη...απο μπαταρια δε ξερω ακομη σημερα το πρωι το φορτισα και του εκανα battery calibration...οποτε πιο μετα για μπαταρια... Παντως γενικα με τις 4.0.4 η διαχειρηση της μπαταριας ειναι απλα απαιχτη. alba 3 δεν εχω βαλει ακομη, εχω μεινει με τη 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Λοιπόν έβαλα τελικά Alba 3 με notecore 4 Όλα μια χαρά και bluetooth λειτουργεί και ράδιο και όλα ! Θα μείνω εδώ τελικά ! Την θεωρώ πιο γρήγορη από την Kingdroid προσωπική μου άποψη και μου δίνει κάποια πράγματα που θέλω εγώ προσωπικά Και δεν τα βρίσκω στην άλλη ! Την προτείνω σε όλους ! Κάποιος φίλος που είπε πως του έκανε lag κλπ χτες, εμένα τίποτα, όλα μια χαρά και όλα τρέχουν σφαίρα ! Δηλαδι τη περισωτερο εχει Alba 3 που δεν βρισκεις στην αλλη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 της δοκιμασα ολες οσες εχουν βγει , και εμεινα στην kingdroid με notecore 4 , τα εχει ολα και συμφερει , ετσι και αλλιως η διαφορες ειναι ελαχιστες πια .... ΤΗΝ εχω με σπειντνοτε 3-9 λες να δω διαφορα αν βαλω notecore 4 τι διαφορες μπορει να εχουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Παιδιά μια ερώτηση να κάνω... Αποφάσισα να βάλω custom ROM... Μπήκα recovery Φλασαρα CMW Μέσω CMW φλασαρα AbyssNote Αμέσως μετά έκανα reboot recovery και τωρα μου γραφει Install from sdcard complete και απο κατω ακριβώς μετράει νούμερα... εχει φτασει στο 4000... Τι κανω? EDIT - Έβγαλα μπαταρία... και το κινητό έχει κολλήσει στην οθόνη Galaxy Note... :mad: Edited July 18, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δηλαδι τη περισωτερο εχει Alba 3 που δεν βρισκεις στην αλλη??? Κατ' αρχήν την Alba και την προηγούμενη έκδοση και αυτή την θεωρώ πιο γρήγορη από την King και με διαφορά, δεν έχω δει το παραμικρό lag ! Είναι πολύ σταθερή και είναι αυτό που λέμε μετά την εγκατάσταση να σου κάνει αυτή την διαφορά και στην λειτουργία την καθημερινή και στο μάτι ! Κάνω πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα και δεν μασάει τίποτα, ενώ στην king είδα κάτι lag. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, απλά μου κάθεται πιο καλά ! Άλλωστε όπως έχω πει και σε μια έρευνα που έκανα σε πολλά φόρουμ, όλοι τους μα όλοι τους είχαν ναι λένε για την δικιά τους ROM πως είναι ευχαριστημένοι, ε κάτι τέτοιο και μ' εμένα, μου αρέσει πάρα πολύ και από την στιγμή που και με notecore 4 βλέπω όλα να λειτουργούν ρολόϊ, μένω εδώ και αναβαθμίζω συνεχώς όποτε θα βγαίνει νέα Alba ! Αυτή η Chraks δεν ξέρω τι λέει, αλλά τουλάχιστον για βραχυπρόθεσμα μένω Alba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση να κάνω... Αποφάσισα να βάλω custom ROM... Μπήκα recovery Φλασαρα CMW Μέσω CMW φλασαρα AbyssNote Αμέσως μετά έκανα reboot recovery και τωρα μου γραφει Βγαλε τη μπαταρια αφοβα και επανεκκινηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά μια ερώτηση να κάνω... Αποφάσισα να βάλω custom ROM... Μπήκα recovery Φλασαρα CMW Μέσω CMW φλασαρα AbyssNote Αμέσως μετά έκανα reboot recovery και τωρα μου γραφει Install from sdcard complete και απο κατω ακριβώς μετράει νούμερα... εχει φτασει στο 4000... Τι κανω? Τα ίδια με μένα και εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, εγώ το είχα αφήσει και είχε ξεπεράσει νομίζω και 25000 ! Απλά το σταμάτησα Τα έκανα όλα από την αρχή δηλαδή τι έκανα: Μπαίνεις Recovery ξανά Βάζεις cwm Βάζεις CU-Busybox Μετά Abyss Πας Advance και κάνεις reboot recovery, προσοχή όχι system το ξαναλέω recovery Θα σε βάλει πάλι σε recovery Κάνεις Wipe όλα Μετά εγκατάσταση το jbroid kernel Κάνεις ξανά όλα Wipe Βάζεις την ROM που θέλεις Restart system Έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Βγαλε τη μπαταρια αφοβα και επανεκκινηση... Τα ίδια με μένα και εγώ δεν ήξερα τι να κάνω, εγώ το είχα αφήσει και είχε ξεπεράσει νομίζω και 25000 ! Απλά το σταμάτησα Τα έκανα όλα από την αρχή δηλαδή τι έκανα: Μπαίνεις Recovery ξανά Βάζεις cwm Βάζεις CU-Busybox Μετά Abyss Πας Advance και κάνεις reboot recovery, προσοχή όχι system το ξαναλέω recovery Θα σε βάλει πάλι σε recovery Κάνεις Wipe όλα Μετά εγκατάσταση το jbroid kernel Κάνεις ξανά όλα Wipe Βάζεις την ROM που θέλεις Restart system Έτοιμος Στην επανεκκίνηση με βγάζει στην οθόνη του Galaxy Note και δεν προχωράει... Εαν παω recovery, με βγάζει πλέον μόνο του στην CWM. Δοκίμασα να φλασαρω παλι την abbyss, μου έγραψε ΟΚ, αλλά μετά όταν πάω και του λέω reboot recovery, πάλι αρχίζει να μετράει...:( EDIT. το AbyssNotekernel42CWTouchOriginalLogo.zip φλασαρω για Abyssnote. Μηπως κανω κατι λαθος? (κατεβασμένη απο εδω) Edited July 18, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Στην επανεκκίνηση με βγάζει στην οθόνη του Galaxy Note και δεν προχωράει... Εαν παω recovery, με βγάζει πλέον μόνο του στην CWM. Δοκίμασα να φλασαρω παλι την abbyss, μου έγραψε ΟΚ, αλλά μετά όταν πάω και του λέω reboot recovery, πάλι αρχίζει να μετράει...:( EDIT. το AbyssNotekernel42CWTouchOriginalLogo.zip φλασαρω για Abyssnote. Μηπως κανω κατι λαθος? Έκανες βήμα βήμα ότι σου είπα ? Αυτό CU-Busybox το έτρεξες μετά το CWM ? Πάρε με τηλ σου έχω στείλει με pm το κινητό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δοκιμασε χωρις boot recovery κανε ολα τα wipe k flashare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Νομίζω οτι τα κατάφερα... Μπήκα στην AbyssNote και έκανα full wipe... Τώρα στήνει την ROM... :) Ευχαριστώ στον @Chvet για τον χρόνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Νομίζω οτι τα κατάφερα... Μπήκα στην AbyssNote και έκανα full wipe... Τώρα στήνει την ROM... :) Ευχαριστώ στον @Chvet για τον χρόνο του! Δεν πρόλαβα να στο πω ,μου είχε συμβεί και εμένα ακριβώς το ίδιο ,βγάζεις μπαταρία και μπαίνεις πάλι CWM και φλσάρεις κανονικά,αλλά είδα ότι το έλυσες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν βλεπω κινηση σαν να μενουμε λιγοι στο NOTE. 1 ποστ καθε 5 ωρες δεν ειναι αισιοδοξο πραμα. Αλλα και στου s3 δεν γραφουν ιδιετερα. Τρελα το ΝΟΤΕ αλλα το φορουν στο iphone που ειχα δεν παιζοταν για να λεμε την αληθεια πολυ κοσμος και πολα ποστ.Ασχετα με το τηλ που κατεμε μεγαλη πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν βλεπω κινηση σαν να μενουμε λιγοι στο NOTE. 1 ποστ καθε 5 ωρες δεν ειναι αισιοδοξο πραμα. Αλλα και στου s3 δεν γραφουν ιδιετερα. Τρελα το ΝΟΤΕ αλλα το φορουν στο iphone που ειχα δεν παιζοταν για να λεμε την αληθεια πολυ κοσμος και πολα ποστ.Ασχετα με το τηλ που κατεμε μεγαλη πατατα. Καλοκαιρι ειναι κ πολυ ζεστη :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Δεν βλεπω κινηση σαν να μενουμε λιγοι στο NOTE. 1 ποστ καθε 5 ωρες δεν ειναι αισιοδοξο πραμα. Αλλα και στου s3 δεν γραφουν ιδιετερα. Τρελα το ΝΟΤΕ αλλα το φορουν στο iphone που ειχα δεν παιζοταν για να λεμε την αληθεια πολυ κοσμος και πολα ποστ.Ασχετα με το τηλ που κατεμε μεγαλη πατατα. Πρώτον είμαστε πιο λίγοι.Δεύτερον οι περισσότεροι από εμάς είμαι σίγουρος -και ας μη φανεί ελιτισμός - δεν είμαστε παιδαρέλια, αλλά επαγγελματίες που το εργαλείο το χρειαζόμαστε για τη δουλειά μας και όχι για μούρη και τρίτον ,αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων ,το note το έχουν κατασταλαγμένοι χρήστες που γράφουν όταν έχουν να πουν κάτι και όχι απλά για να πουν "γουάου, τι ωραίο" Αυτά.:) PS αραδιτσα μια χάρη χρησιμοποίησε σε παρακαλώ ένα λεξικό στον browser που χρησιμοποιείς , θα κάνει τα κειμενά σου πιο ευανάγνωστα.;):p Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Πρώτον είμαστε πιο λίγοι.Δεύτερον οι περισσότεροι από εμάς είμαι σίγουρος -και ας μη φανεί ελιτισμός - δεν είμαστε παιδαρέλια, αλλά επαγγελματίες που το εργαλείο το χρειαζόμαστε για τη δουλειά μας και όχι για μούρη και τρίτον ,αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων ,το note το έχουν κατασταλαγμένοι χρήστες που γράφουν όταν έχουν να πουν κάτι και όχι απλά για να πουν "γουάου, τι ωραίο" Αυτά.:) PS αραδιτσα μια χάρη χρησιμοποίησε σε παρακαλώ ένα λεξικό στον browser που χρησιμοποιείς , θα κάνει τα κειμενά σου πιο ευανάγνωστα.;):p Το να προσβαλεις το εχεις στο αιμα σου φενετε ε; οκ κατασταλαγμενε επαγκελματια αχαχαχαχχα θα βρω λεξηκο σε ευχαριστω. Απανταω σε οποιων εχει προβλιμα με ορθογραφια διξτε υπομονι για ναμην χρισιμοποιω γκριγκλης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εγώ παιδιά έχω κολλήσει με cm9 άσχημα πάντως Την τεσταρω ακόμη λίγο και επιστρέφω με εντυπώσεις Πρώτη φορά μετά από δύο βδομάδες που δεν έχω αλλάξει ρομ:D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εγώ παιδιά έχω κολλήσει με cm9 άσχημα πάντως Την τεσταρω ακόμη λίγο και επιστρέφω με εντυπώσεις Πρώτη φορά μετά από δύο βδομάδες που δεν έχω αλλάξει ρομ:D Sent from my note Για πες και σε εμας που δεν ξερουμε τι λειπει απο αυτην μπλουτουθ και ραδιο τα αλλα ολα τα.εχει;.υπαρχει κανα βιντεακι να την δουμε η καναςς συνδεσμος να δουμε τι εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Εγώ παιδιά έχω κολλήσει με cm9 άσχημα πάντως Την τεσταρω ακόμη λίγο και επιστρέφω με εντυπώσεις Πρώτη φορά μετά από δύο βδομάδες που δεν έχω αλλάξει ρομ:D Sent from my note Το ακούσαμε κι αυτό!! Γειά χαρά σε όλους, παρακολουθώ ανελλιπώς :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπερα εκανα αναβαθμιση μεσω odin τβν 4.0.3 official και δεν λειτουργει το τηλεφωνο στις κλησεις καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλησπερα εκανα αναβαθμιση μεσω odin τβν 4.0.3 official και δεν λειτουργει το τηλεφωνο στις κλησεις καμια λυση? Γιατι δεν δοκιμαζεις να το ξανακανεις μιπως δεν εκατσε καλα και γιατιδεν βαζεις 4.0.4 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts