koklas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) o κερνελ kl7 ροuταρισμενοσ υπαρχει να τον φλασαρω στη ροκετ 12??? Edited December 30, 2011 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παίδες επειδή ήδη έχω αρχίσει το Mixed Theme για το Note, ήθελα μια πολύ σημαντική πληροφορία για να μη κάθομαι και αλλάζω εικονίδια τζάμπα... Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει πάνω σε τέτοιας ανάλυσης οθόνες, όποιος ξέρει ας μου απαντήσει. Από ποιον φάκελο των .apks "διαβάζει" τα εικονίδια το Note??? Από το res/drawable-320dpi, από το res/drawable-hdpi ή από το res/drawable-xhdpi??? Ρωτάω γιατί για τα τηλέφωνα που δούλευα μέχρι τώρα άλλαζα εικονίδια μόνο στο res/drawable-hdpi... Αλλά επειδή στο Note βλέπω ανάλυση αλλά tablets 1200x800 δεν θέλω να αλλάζω εικονίδια τζάμπα σε λάθος φάκελο... Όποιος είναι σίγουρος ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ Sent from DHD with Mixed Theme Με default density 320 και τυπικά specs εδώ http://developer.android.com/guide/practices/screens_support.html είμαι σίγουρος πως βλέπει στo drawable-xhdpi Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 o κερνελ kl7 ροuταρισμενοσ υπαρχει να τον φλασαρω στη ροκετ 12??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 DOWNLOAD DarkyRom NOTE KL7 V2.1.4 Για να δουμε τι εκαναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 DOWNLOAD DarkyRom NOTE KL7 V2.1.4 Για να δουμε τι εκαναν... Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 DOWNLOAD DarkyRom NOTE KL7 V2.1.4 Για να δουμε τι εκαναν... Μόλις την κατέβασα και ετοιμάζομαι για φλασάρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Περιμένουμε εντυπώσεις. Θα με προλαβει ο pandrits γιατι φορτιζω... Λιγο πιο μετα θα ποσταρω κι εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ερωτηση εγω σημερα αγορασα το note το ανοιξα ολα καλα... δεν εβγαζε το κιτρινο τριγωνακι... ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μόλις την κατέβασα και ετοιμάζομαι για φλασάρισμα! Θα με προλαβει ο pandrits γιατι φορτιζω... Λιγο πιο μετα θα ποσταρω κι εγω... Περιμένουμε εντυπώσεις σας. Πόσο καλύτερη απο την rocket v12 μπορεί να ειναι ??? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Περιμένουμε εντυπώσεις σας. Πόσο καλύτερη απο την rocket v12 μπορεί να ειναι ??? Λοιπόν...την πέρασα πάνω από την stock χωρίς wipe. Εγκαταστάθηκε κανονικά. Notification bar με 11 εικονίδια, πράσινο χρώμα και dialer με το μενού στην κάτω πλευρά. Μέχρι ώρας πάει σφαίρα με abyss 2.5. Το ίδιο και στο Tapatalk το μενού επιλογών είναι στην κάτω πλευρά...(πολύ μ' αρέσει!) Edited December 30, 2011 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ερωτηση εγω σημερα αγορασα το note το ανοιξα ολα καλα... δεν εβγαζε το κιτρινο τριγωνακι... ? Που να έβγαζε το κίτρινο τριγωνάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Λοιπόν...την πέρασα πάνω από την stock χωρίς wipe. Εγκαταστάθηκε κανονικά. Notification bar με 11 εικονίδια, πράσινο χρώμα και dialer με το μενού στην κάτω πλευρά. Μέχρι ώρας πάει σφαίρα με abyss 2.5. Το ίδιο και στο Tapatalk το μενού επιλογών είναι στην κάτω πλευρά...(πολύ μ' αρέσει!) Την εβαλα κι εγω. Σαφως η πιο ομορφη οπτικα, με το πρασινο να μου αρεσει σαν επιλογη, αλλα πιο αργη απο τη rocket v12 (και το σημερινο fix). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Που να έβγαζε το κίτρινο τριγωνάκι; στην εκκινηση του note SOS εχω βαλει το iGO στο Note και το βγαζει αριστερα πολυ μικρο οταν μπαινω για να λειτουργισει.... βοηθηστεμαι παρακαλω τι να κανω γιατι σημερα το χρειαζομαι οποσδηποτε ή καποιο αλλο navigator Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδια περνωντας την v12 πρεπει να περασω και κατι αλλο (fix) πχ. Fix_MusicLockscreen_Smoothness_Standard_flashable(By eybee1970)(AddedOldEmail&ClearStatusBar by Trinev) ???? KL7 Market fix WeatherWidget αυτο το θεμα δουλευει καλα?? Rocketv12_dark_2 πρεπει να το βαλω???? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 στην εκκινηση του note SOS εχω βαλει το iGO στο Note και το βγαζει αριστερα πολυ μικρο οταν μπαινω για να λειτουργισει.... βοηθηστεμαι παρακαλω τι να κανω γιατι σημερα το χρειαζομαι οποσδηποτε ή καποιο αλλο navigator το sygic δουλευει αψογα στο note Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 στην εκκινηση του note SOS εχω βαλει το iGO στο Note και το βγαζει αριστερα πολυ μικρο οταν μπαινω για να λειτουργισει.... βοηθηστεμαι παρακαλω τι να κανω γιατι σημερα το χρειαζομαι οποσδηποτε ή καποιο αλλο navigator Εμεις θελουμε να διωξουμε τα... τριγωνακια κι εσυ τα ψαχνεις σε καινουρια συσκευη :lol: Για πλοηγηση δοκιμασε navigon, sygic, το igo δεν ειναι συμβατο με note... @GTHOM εκτος απο το market fix τα αλλα περασε τα αν θες. Ναι, το θεμα παιζει μια χαρα (κι αν το βαλεις δε χρειαζεται να βαλεις το πρωτο fix απο αυτα που παρεθεσες, ηδη συμπεριλαμβανεται στο θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) το sygic δουλευει αψογα στο note δεν ειναι επι πληρομη μετα απο καποιο καιρο?? :/ Εμεις θελουμε να διωξουμε τα... τριγωνακια κι εσυ τα ψαχνεις σε καινουρια συσκευη Για πλοηγηση δοκιμασε navigon, sygic, το igo δεν ειναι συμβατο με note... οχι απλα ειδα οτι ειχατε καποιο κολπακι για να βγει και το εψαχνα και λεω εμενα γιατι δεν εχει? :D Edit : το κατεβασα ... europe κατεβαζω?? το βρηκα Edited December 30, 2011 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδια ποιος launcher ταιριαζει καλυτερα στην v12?? επισης να βαλω την νεα εκδοση του market?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μπορει να ειναι βιαστικο συμπερασμα (αλλωστε μολις λιγες ωρες την εχω περασμενη), αλλα η KL7 based Darky ειναι keeper. Πολυ γρηγορη και με τον abyssnote kernel φαινεται να εχει και στην πραξη καλυτερη αυτονομια. Θα δω πως συμπεριφερεται σε θερμοκρασιες, αυτονομια μετα απο καποιες ωρες και αν ολα πανε καλα θα μεινω σε αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Την εβαλα κι εγω. Σαφως η πιο ομορφη οπτικα, με το πρασινο να μου αρεσει σαν επιλογη, αλλα πιο αργη απο τη rocket v12 (και το σημερινο fix). Ευχαριστούμε V@geli. Περιμένουμε εντυπώσεις και σε θέμα μπαταρία. Το fix είναι αυτό για το smoothness; Πως το περνάμε, φαντάζομαι δεν γίνεται wipe; Θεωρείς ότι αξίζει να περαστεί ή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο; Στο cpu spy παρατήρησα καινούργιες συχνότητες για τον επεξεργαστή που δεν χρησιμοποιούνται (1700mhz, 100, 50) ξέρεις πως τις ενεργοποιούμε και εάν με τις χαμηλότερες συχνότητες κερδίζουμε κάτι σε αυτονομία καθώς και εάν η λειτουργία του τηλεφώνου είναι σωστή ή μπορεί να εμφανιστούν διαφορα κολληματα; Βασίλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μπορει να ειναι βιαστικο συμπερασμα (αλλωστε μολις λιγες ωρες την εχω περασμενη), αλλα η KL7 based Darky ειναι keeper. Πολυ γρηγορη και με τον abyssnote kernel φαινεται να εχει και στην πραξη καλυτερη αυτονομια. Θα δω πως συμπεριφερεται σε θερμοκρασιες, αυτονομια μετα απο καποιες ωρες και αν ολα πανε καλα θα μεινω σε αυτη. Με έβαλες στην μπρίζα τώρα, μου φαίνεται πάω πάλι για φλασαρισμα. Για να μπει πάνω από την rocket χρειάζεται full wipe; Η αυτονομία για εμένα είναι κρίσιμος παράγοντας. To market είναι το καινούργιο ή το παλιό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Ευχαριστούμε V@geli. Περιμένουμε εντυπώσεις και σε θέμα μπαταρία. Το fix είναι αυτό για το smoothness; Πως το περνάμε, φαντάζομαι δεν γίνεται wipe; Θεωρείς ότι αξίζει να περαστεί ή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο; Στο cpu spy παρατήρησα καινούργιες συχνότητες για τον επεξεργαστή που δεν χρησιμοποιούνται (1700mhz, 100, 50) ξέρεις πως τις ενεργοποιούμε και εάν με τις χαμηλότερες συχνότητες κερδίζουμε κάτι σε αυτονομία καθώς και εάν η λειτουργία του τηλεφώνου είναι σωστή ή μπορεί να εμφανιστούν διαφορα κολληματα; Βασίλης. Ας απαντησω πρωτα εγω απο τον Βαγγελη αν μου το επιτρεπει...:) Τις συχνοτητες αυτες θα τις δεις αν τις ''ενεργοποιησεις'' με καποιο cpu application οπως πχ το setcpu ή voltages control απο το μαρκετ. Ολο αυτο το φασμα που βλεπεις το υποστηριζει ο συγκεκριμενος κερνελ που εχεις,αλλα σαν επιλογη default εχει το min 200, max 1200. Το μονο που μπορει να σε βοηθησει αυτη τη στιγμη και με αυτους τους κερνελ που υπαρχουν, ειναι το min στα 100.Ειναι αρκετα stable και θα βοηθησει λιγο τη μπαταρια σου... Οι παραπανω συχνοτητες στο note ειναι μονο και μονο αν θες να δοκιμασεις benchmark, δηλαδη ουσιαστικα ειναι αχρηστες και δε θα δεις διαφορα στη ταχυτητα αλλα μονο παραπανω καταναλωση μπαταριας. Με έβαλες στην μπρίζα τώρα, μου φαίνεται πάω πάλι για φλασαρισμα. Για να μπει πάνω από την rocket χρειάζεται full wipe; Η αυτονομία για εμένα είναι κρίσιμος παράγοντας. To market είναι το καινούργιο ή το παλιό; Μπορεις να δοκιμασεις μονο με wipe cache/wipe dalvik αλλα σε καθε περιπτωση το full wipe προτινεται. παιδια ποιος launcher ταιριαζει καλυτερα στην v12?? επισης να βαλω την νεα εκδοση του market?? Οποιον και να δοκιμασεις πλεον στη νεα βαση τρεχει καλα...go και adw οι καλυτεροι. Εδω μια λιστα με εφαρμογες που μπορειτε να ''παγωσετε'' αν δε τις χρησιμοποιειτε, με titanium backup πχ, για να βοηθησετε κι αλλο τη μπαταρια σας. Καποια επιπλεον tricks πολυ ενδιαφεροντα εδω...:) Γιαννη @athanasso77, οτι ειναι χρησιμο μπορει να μπει 1η σελιδα???ευχαριστω...:) Edited December 30, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 μια λιστα με εφαρμογες που μπορειτε να ''παγωσετε'' αν δε τις χρησιμοποιειτε, με titanium backup πχ, για να βοηθησετε κι αλλο τη μπαταρια σας. οτι γραφει στο remove YES με πρασινο εκεινο μπορουμε να παγωσουμε??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Με έβαλες στην μπρίζα τώρα, μου φαίνεται πάω πάλι για φλασαρισμα. Για να μπει πάνω από την rocket χρειάζεται full wipe; Η αυτονομία για εμένα είναι κρίσιμος παράγοντας. To market είναι το καινούργιο ή το παλιό; Ο Ηλιας τα εγραψε πολυ σωστα, κανε ενα nandroid backup σε περιπτωση που κατι δε σου αρεσει, να επιστρεψεις. Εχει σιγουρα καλυτερη αυτονομια, μπορω να καταλαβω απο τη συμπεριφορα της, απομενει να δω πραγματικα σεναρια καταναλωσης. Το μαρκετ ειναι το καινουριο, ναι... Θα σου προτεινα να κανεις full wipe, αν και μπορεις να δοκιμασεις cache, dalvik οπως ειπε ο Ηλιας, αρχικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 το full wipe πωσ γινεται??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts