freddaras Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παιδια πως μπαινει ο ατιμος ο speedmode δεν τα καταφερνω...thanks (εχω cassies) εγω τον εβαλα με mobile odin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ηλια ευχαριστω πολυ εχεις καποιο link να ξερω οτι βαζω το σωστο? και ειναι το ιδιο και για την cassies και την goat αν βαλω μετα ε? Εδω κατεβαζεις cwm η odin version. Παντου με τον ιδιο τροπο περναει...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) με το Pc odin θα εχω προβλημα με το μετρητη? Οτιδηποτε περνας μεσω pc odin και ΔΕΝ ειναι official, ο μετρητης αυξανεται...:) edit:Το απογευμα διαβασα το παρακατω στο forum του Goa: "Es gibt eine neue LQ2, die ist jetzt in der Anleitung verlinkt." Google translate...:p...: ''Υπάρχει μια νέα LQ2, η οποία τώρα συνδέεται στον οδηγό.'' Edited June 7, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 ωραια αρα με mobile odin καλυτερα βαζω το αρχειο στη καρτα , τρχω απο το κινητο το odin και επιλεγω το αρχειο και φλασαρω σωστα? τιποτα αλλο πριν , μετα? Έτσι ακριβώς. Βάλε το zImage στη κάρτα, άνοιξε το mobile Odin, επέλεξε kernel (zImage) και τέλος flash. Όταν bootαρει θα έχεις τον νέο kernel. Στη συνέχεια κάνε μια-δύο επαννεκινησεις τη συσκευή... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παιδια καθε φορα που αλλαζω custom rom πρεπει μα κανω ολα τα βηματα οπως αυτα αναγραφoνται στο post του kollatos στην βιβλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παιδια καθε φορα που αλλαζω custom rom πρεπει μα κανω ολα τα βηματα οπως αυτα αναγραφoνται στο post του kollatos στην βιβλο; Για πιο post του kollatos στη βίβλο αναφέρεσαι φίλε μου;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Λαθος μου.Αναφερομαι στην ενοτητα "αναλυτικος οδηγος εγκαταστασης custom rom στα ελληνικα" που βρισκεται στην "Βιβλο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Λαθος μου.Αναφερομαι στην ενοτητα "αναλυτικος οδηγος εγκαταστασης custom rom στα ελληνικα" που βρισκεται στην "Βιβλο" Καθε φορα που περνας μια νεα custom rom θα πρεπει να ακολουθεις αυτο τον οδηγο. ΑΛΛΑ, μιας και αυτη τη περιοδο υπαρχει ενα προβλημα με τους κερνελ, οπως σιγουρα θα εχεις διαβασει εδω, ο τροπος αυτος ΔΕΝ ισχυει προς το παρον σε ics. Πλεον περναμε πρωτα abyssnote kernel και κανουμε απο εκει wipe data/factory reset, wipe cache,wipe dalvik και install. Στο τελευταιο post της Βιβλου θα βρεις αυτες τις οδηγιες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλημέρα αδέλφια.:) Λοιπόν τόσες μέρες με Goa 2.1 και το μόνο πράγμα που πείραξα ήταν o κερνελ (speed) και τα tweeks του Ηλία.:)...όμως αυτό που με ανησυχεί είναι το που θα πάει τώρα αυτή η δουλειά;;; Το τηλέφωνο δουλεύει τοοοοσο απροβλημάτιστα που αναρωτιέμαι τώρα που καλοκαιριασε τι θα φλασαρουμε για να περάσει και λίγο η ώρα;;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλημέρα αδέλφια.:) Λοιπόν τόσες μέρες με Goa 2.1 και το μόνο πράγμα που πείραξα ήταν o κερνελ (speed) και τα tweeks του Ηλία.:)...όμως αυτό που με ανησυχεί είναι το που θα πάει τώρα αυτή η δουλειά;;; Το τηλέφωνο δουλεύει τοοοοσο απροβλημάτιστα που αναρωτιέμαι τώρα που καλοκαιριασε τι θα φλασαρουμε για να περάσει και λίγο η ώρα;;;:p εχω κανει ακριβως τα ίδια, δηλαδή goa 2.1 + speedmod 3.3 και παει αρκετα καλα. Με τα tweaks του elthis τι παραπανω κερδισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εχω κανει ακριβως τα ίδια, δηλαδή goa 2.1 + speedmod 3.3 και παει αρκετα καλα. Με τα tweaks του elthis τι παραπανω κερδισες? Με τα tweaks δε σημαινει οτι η rom θα αλλαξει δραματικα. Καποιες βελτιωσεις ειναι για image quality, smoothness, launcher improvement κτλ, ετσι ωστε να υπαρχει μια μικρη βελτιωση γενικα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Εγώ δεν άντεξα πέρασα την τελευταία του κρισκελο και ειμαι πολύ ευχαριστημένος έχασα από παραμετροποίηση άλλα κέρδισα σε ταχύτητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 απο χθες που εβαλα την goa 2.1 το τηλεφωνο φριζαρει αν 10 λεπτα και βγαζω μπαταρια για να επανελθει.αλλαξα kernel και παλι τα ιδια..την ξαναεβαλα απο την αρχη με ολα παλι wipe ,τα ιδια.:mad:..βαζω ckriskelo μπας και δουλεψει τιποτα..:( Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ερωτηση σε οσους γνωριζουν : υπαρχει περιπτωση να βρουμε το touchwiz 5 απο το galaxy S3 και να το περασουμε στο note ? Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ερωτηση σε οσους γνωριζουν : υπαρχει περιπτωση να βρουμε το touchwiz 5 απο το galaxy S3 και να το περασουμε στο note ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666384 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγώ με abyss kernel 4.2 και κατσίκα (την τελευταία) εκτός από τις παραμετροποιήσεις δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο με την stock ics και την ταχύτητά της. η μπαταρία περίπου στα ίδια επίπεδα η ταχύτητα πάνω κάτω η ίδια με ελαφρύ lag είτε στον stock luncher της κατσίκας είτε στον go launcher. (προσωπικά ο go launcher για μένα είναι ο καλύτερος) η μνήμη το ίδιο 550 περίπου in use out of 808 θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι ίσως τεστάρω και speedmod kernel, πρέπει να φλασάρω πάλι το abyss που ήδη έχω ή κατευθείαν από το μενού να επιλέξω advance και reboot recovery? και από wipe κάνω πάλι τα πάντα αν θέλω να αλλάξω μόνο kernel και όχι rom? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγώ με abyss kernel 4.2 και κατσίκα (την τελευταία) εκτός από τις παραμετροποιήσεις δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο με την stock ics και την ταχύτητά της. η μπαταρία περίπου στα ίδια επίπεδα η ταχύτητα πάνω κάτω η ίδια με ελαφρύ lag είτε στον stock luncher της κατσίκας είτε στον go launcher. (προσωπικά ο go launcher για μένα είναι ο καλύτερος) η μνήμη το ίδιο 550 περίπου in use out of 808 θα ανεβάσω και ένα βιντεάκι ίσως τεστάρω και speedmod kernel, πρέπει να φλασάρω πάλι το abyss που ήδη έχω ή κατευθείαν από το μενού να επιλέξω advance και reboot recovery? και από wipe κάνω πάλι τα πάντα αν θέλω να αλλάξω μόνο kernel και όχι rom? Φιλαράκι 2 σελίδες πίσω το συζητούσαμε πως περνάς kernel... O abyssnote χρειάζεται ΜΟΝΟ όταν περνάμε ROM και πρέπει να κάνουμε full wipe. Στο πέρασμα kernel δε χρειάζονται wipes... Προσωπικά με speedmod το smoothness είναι καλύτερο από πριν. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Εγώ δεν άντεξα πέρασα την τελευταία του κρισκελο και ειμαι πολύ ευχαριστημένος έχασα από παραμετροποίηση άλλα κέρδισα σε ταχύτητα . Τόσο καλή?? Εμένα μου έχει κάτσει υπέροχα η Goa αφού έχω να χαζέψω xda μέρες τώρα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τόσο καλή?? Εμένα μου έχει κάτσει υπέροχα η Goa αφού έχω να χαζέψω xda μέρες τώρα.. ;) Kai εγώ το ίδιο .Μάλιστα έχω μείνει στην πρωτη Goa(T:lol::ninja::X:blink:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 να ενα μικρο βιντεακι με το note μου. θα δοκιμασω και speedmod αλλη μερα https://www.youtube.com/watch?v=iO86VqZJNBE&feature=youtube_gdata_player Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Kai εγώ το ίδιο .Μάλιστα έχω μείνει στην πρωτη Goa(T:lol::ninja::X:blink:) Βάλε την δεύτερη τώρα που είναι ΣΚ. Είναι πολυυυ καλύτερη! Πιο γρήγορη και πιο smooth γιατί έχει καλύτερη βάση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 τα tweaks του Ηλια που μπορουμε να τα βρουμε? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 τα tweaks του Ηλια που μπορουμε να τα βρουμε? http://www.mediafire.com/?9of47f0jmjf0nqm http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4138916 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Απλο install λεει οτι μας κανει δεν υπαρχει προβλημα ετσι?? Το εχει κανει κανεις?? Βαριεμαι να περναω παλι Αbyss :( Για τα tweaks του Ηλια λεω Edit: Παρεπιπτωντος εκανα καθαρη εγκατασταση του Sygic και παλι δεν ανοιγει τον χαρτη και δεν δεχεται τα ελληνικα ( τις οδους εννοω οτι δεν δεχετε οταν τις γραφεις στα ελλινηκα ) αντε πες οτι αυτο δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα εννοω μηλαει κανονικα η γυναικα δεν μου διχνει τους χαρτες με τιποτα κολαει η οικονα οταν παταμε το τελευταιο Tελος και φορτωνει την διαδρομη και πισω απο αυτο μηλαει κανονικα το GPS... Τι αλλο να κανω?? Edited June 8, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Κατεβάζω τώρα τη Criskelo V6, την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις; Είμαι σίγουρος πως προερχόμενος από Goa 2,1 θα είμαι πολύ απαιτητικός. :X Θα επανέλθω με εντυπώσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts