efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Τον νεο bootloader πρέπει να τον περασεις πριν βάλεις την ρομ έτσι δεν είναι;αν το κάνεις μετά μάλλον θα γίνει χαμός φαντάζομαι:p Να ρωτήσω κάτι εγώ που πέρασα τις τελευταίες ρομ πάνω από την ταϊβανέζικη λογικά δεν έχω και τον τελευταίο bootloader? Sent from my note Όχι πέρασα κανονικά από το link που έδωσε ο Ηλίας την rom, ρούταρα από την αρχή και πάνω εκεί μπήκα πάλι recovery μέσω mob odin πέρασα abyss και από εκεί την alba by Elthis και τώρα στήνω στήνω στήνω αλλά την βλέπω να πηγαίνει πολύ πολύ καλά.. Θέλει όμως να την δοκιμάζω καμιά μερουλα γεμάτη για να δω πως πάει.. Καλά δείχνει πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έχω περάσει όλες της καινούριες και σε κάποια σημεία κολλούσαν , οπότε ξαναπέρασα την τελευταια οφισιαλ ταϊβανέζικη από πάνω τον τελευταίο κερνελ τα καρμπόν τουικσ και τα 15 τογκλς και βρήκα την υγεία μου ! Έχω λίγο χαοσει τώρα:p Η ταιβανεζικια ήταν αυτή με το νέο bootloader και μετά βγήκαν άλλες τέσσερις που δεν είχαν καθόλου ελληνικά έτσι δεν είναι; Ούτε και στο Swype αν δεν κάνω λάθος.. Εγώ εκεί είχα μείνει από στοκ.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Όχι πέρασα κανονικά από το link που έδωσε ο Ηλίας την rom, ρούταρα από την αρχή και πάνω εκεί μπήκα πάλι recovery μέσω mob odin πέρασα abyss και από εκεί την alba by Elthis και τώρα στήνω στήνω στήνω αλλά την βλέπω να πηγαίνει πολύ πολύ καλά.. Θέλει όμως να την δοκιμάζω καμιά μερουλα γεμάτη για να δω πως πάει.. Καλά δείχνει πάντως! Επειδή και εγώ μπερδεύτηκα τώρα με τον bootloader, μπορούμε να δούμε στις πληροφορίες τηλεφώνου ποιον έχουμε; Εγώ νόμιζα πως είναι αλλαγμένος στις ρομ του Ηλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Επειδή και εγώ μπερδεύτηκα τώρα με τον bootloader, μπορούμε να δούμε στις πληροφορίες τηλεφώνου ποιον έχουμε; Εγώ νόμιζα πως είναι αλλαγμένος στις ρομ του Ηλία... O bootloader δε φαινεται στις πληροφοριες...Μεσω adb απο pc , αν γνωριζεις φυσικα... Αν δε περασες την official ZSLPF, ο bootloader δεν εχει αλλαξει... Όχι πέρασα κανονικά από το link που έδωσε ο Ηλίας την rom, ρούταρα από την αρχή και πάνω εκεί μπήκα πάλι recovery μέσω mob odin πέρασα abyss και από εκεί την alba by Elthis και τώρα στήνω στήνω στήνω αλλά την βλέπω να πηγαίνει πολύ πολύ καλά.. Θέλει όμως να την δοκιμάζω καμιά μερουλα γεμάτη για να δω πως πάει.. Καλά δείχνει πάντως! Αντε μπραβο γιατι ειχα σκασει!!! Ελα Ηλια πες την αληθεια ποσα λεφτα εχεις δωσει για να βγαζουν καθαρα rom στα πλαισια του δικου σου κινητου και μονο ?? :p:lol: Εγω δεν εχω δωσει τιποτα!Η γυναικα μου θα μου δωσει τα παπουτσια στο χερι που ειμαι εδω συνεχεια!!!lol Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 πριν δοκιμασω καμια αλλη ρομ για τις επομενες δυο μερες τουλάχιστον εβαλα την στοκ LP8(εχει ελληνικα στα παντα δεν το περιμενα μαλλον αλλη εκδοση ειχα κατεβασει εγω τοτε...).. την εκανα καθαρη εγκατάσταση με το νεο bootloader αφου περασα πρωτα την στοκ LPF:) θελω να δω με τον ιδιο τροπο ακριβως(τιτανιουμ μπακ απ απο τις εφαρμογες μεσα κτλ) αν θα εχω τα παραπανω προβληματα η οχι.... θα επιστρεψω με εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έκανες battery calibration? πως? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 πως? thanks https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδια καλησπερα...απο custom πιστευω οτι η καλυτερη ειναι η rocket...απλη,καλη μπαταρια, ομορφο θεμα...βγηκε και update σε v2... link please? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 link please? thanks Εδώ είσαι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26115310 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ε)Κατι τελευταιο, οχι εξακριβωμενο...Μερικοι devs ειπανε οτι προτινεται να ''φοραμε'' τον νεο bootloader που ηρθε με την επισημη ZSLPF.O bootloader αλλαζει σπανια σε επισημα updates. [/url]. Εγω τον ''φοραω'' (επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω αν ισχυει η οχι) και με την AlBa η συσκευη μου πεταει 3 μερες τωρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα!!!Εχω 36 ωρες μπαταρια με 3,5 ωρες οθονη on και μου μενει κι αλλο!!! πως περναμε μονο αυτον στην alba? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 πως περναμε μονο αυτον στην alba? thanks Από το link που έχει ο Ηλίας πας και ακολουθείς τις οδηγίες.. Ουσιαστικά ξαναπερνας την official rom με το νέο bootloader, ρουταρεις ξανά όπως γράφει εκεί ο dr ketan, ξαναπερνας στην νέα ρομ το mob odin, περνας abyss και φλασάρεις πάλι την alba by Elthis ή ότι σου κάνει κέφι.. Είναι διαδικασία αλλά εγώ ήθελα να είμαι ήσυχος στα σίγουρα.. Επίσης νομίζω ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε ο Maxthon browser αλλά ακόμα έχω χρόνο μέχρι να είμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Από το link που έχει ο Ηλίας πας και ακολουθείς τις οδηγίες.. Ουσιαστικά ξαναπερνας την official rom με το νέο bootloader, ρουταρεις ξανά όπως γράφει εκεί ο dr ketan, ξαναπερνας στην νέα ρομ το mob odin, περνας abyss και φλασάρεις πάλι την alba by Elthis ή ότι σου κάνει κέφι.. Είναι διαδικασία αλλά εγώ ήθελα να είμαι ήσυχος στα σίγουρα.. Επίσης νομίζω ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε ο Maxthon browser αλλά ακόμα έχω χρόνο μέχρι να είμαι σιγουρος ΟΚ σε ευχαριστω αυτο ηθελα να δειυκρινησω ..περναει πρωτα δηλαδη η επισημη LPF ROM και μετα οποια custom θελουμε.. ευχαριστω ολους παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Από το link που έχει ο Ηλίας πας και ακολουθείς τις οδηγίες.. Ουσιαστικά ξαναπερνας την official rom με το νέο bootloader, ρουταρεις ξανά όπως γράφει εκεί ο dr ketan, ξαναπερνας στην νέα ρομ το mob odin, περνας abyss και φλασάρεις πάλι την alba by Elthis ή ότι σου κάνει κέφι.. Είναι διαδικασία αλλά εγώ ήθελα να είμαι ήσυχος στα σίγουρα.. Επίσης νομίζω ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε ο Maxthon browser αλλά ακόμα έχω χρόνο μέχρι να είμαι σιγουρος για τι προβλημα μιλας φιλε? για μενα ο Maxthon browser μετα το τελευταιο του update(πριν μερικες μερες) ειναι ο καλυτερος browser για παγωτο... απιστευτα γρηγορος απιστευτα smooth με απειρες επιλογες με TextWrapping και το σημαντικότερο αν το προσεξατε οταν κανετε "πισω" σε μια σελιδα δεν ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..αυτο πολυ σημαντικο σε οσους σερφαρουμε με 3g κτλ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 για τι προβλημα μιλας φιλε? για μενα ο Maxthon browser μετα το τελευταιο του update(πριν μερικες μερες) ειναι ο καλυτερος browser για παγωτο... απιστευτα γρηγορος απιστευτα smooth με απειρες επιλογες με TextWrapping και το σημαντικότερο αν το προσεξατε οταν κανετε "πισω" σε μια σελιδα δεν ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..αυτο πολυ σημαντικο σε οσους σερφαρουμε με 3g κτλ...:) Έβλεπα κολημματα και δεν ήξερα τι φταίει.. Η αλήθεια είναι ότι τώρα μόλις άρχισα να δουλεύω τον launcher της sammie του s3 και πάει πολύ καλύτερα από apex οπότε μπορεί να οφειλόταν και εκεί.. Τεστάρω, όλη μέρα τεστάρω να δω τι μπορεί να φταίει.. Οταν λέω για κολημμα μιλάμε κόλλησε το σύμπαν δεν λειτουργούσε τίποτα.. Οπότε ναι μπορεί να μην φταει ο Maxthon browser, τώρα δουλεύω τον boat ο οποίος νομίζω πάει ακόμα πιο γρήγορα από Maxthon αφού είχα τον τελευταίο μια εβδομάδα ολόκληρη οπότε είχα συνηθίσει την ταχύτητα του στο μάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ρε παιδιά βοηθήστε με μην κανω καμία πατάτα. Έχω περάσει την stock ics την γερμανική απο xda και θέλω να βάλω την alpha. Με ποιο τροπο την περνάω?Χρειάζεται να κανω full wipe ?. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Για να περάσω ics με full wipe απο GB chracks v18 με franco kernel πρέπει πρώτα να flasharw abyss kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έβλεπα κολημματα και δεν ήξερα τι φταίει.. Η αλήθεια είναι ότι τώρα μόλις άρχισα να δουλεύω τον launcher της sammie του s3 και πάει πολύ καλύτερα από apex οπότε μπορεί να οφειλόταν και εκεί.. Τεστάρω, όλη μέρα τεστάρω να δω τι μπορεί να φταίει.. Οταν λέω για κολημμα μιλάμε κόλλησε το σύμπαν δεν λειτουργούσε τίποτα.. Οπότε ναι μπορεί να μην φταει ο Maxthon browser, τώρα δουλεύω τον boat ο οποίος νομίζω πάει ακόμα πιο γρήγορα από Maxthon αφού είχα τον τελευταίο μια εβδομάδα ολόκληρη οπότε είχα συνηθίσει την ταχύτητα του στο μάτι.. ok και εγω τεσταρω σε στοκ LP8 και θα επανελθω! παντως δεν νομιζω με τιποτα ο Maxthon να σου δημιούργησε θεματα! θα δουμε ομως.....:) θα επανελθω.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ok και εγω τεσταρω σε στοκ LP8 και θα επανελθω! παντως δεν νομιζω με τιποτα ο Maxthon να σου δημιούργησε θεματα! θα δουμε ομως.....:) θα επανελθω.....:p Ναι μάλλον δεν είναι αυτός thanx φίλος! Εσύ με alba by Elthis ποιον launcher χρησιμοποιεις? Τα άλλα παιδιά εδώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ναι μάλλον δεν είναι αυτός thanx φίλος! Εσύ με alba by Elthis ποιον launcher χρησιμοποιεις? Τα άλλα παιδιά εδώ?? Εγώ TSF shell 3d.No problem Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ναι μάλλον δεν είναι αυτός thanx φίλος! Εσύ με alba by Elthis ποιον launcher χρησιμοποιεις? Τα άλλα παιδιά εδώ?? για να ηρεμησω λιγο τον φιλο μου τον Elthis το προβλημα με τα widgets που ειπα και πιο πανω μου τα κανει ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΚ ΡΟΜ...οποτε ειναι θεμα του nova και ΟΧΙ ΤΗΣ ΡΟΜ...... :) δεν επαναφερει σωστα το back up η εφαρμογη (η ιδια η εφαρμογη ομως!!!!!) σε παγωτο...οποτε το θεμα αυτο λύθηκε για μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 to snote μπορούμε να το βάλουμε και σε άλλον launcher εκτός tw launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Ρε παιδιά βοηθήστε με μην κανω καμία πατάτα. Έχω περάσει την stock ics την γερμανική απο xda και θέλω να βάλω την alpha. Με ποιο τροπο την περνάω?Χρειάζεται να κανω full wipe ?. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Λοιπον φιλε θα σου στειλω προσωπικο μυνημα για την εγκατασταση ειναι απλο απλα να θυμασαι οτι οταν θα ανοιξεις το Mobile odin ( θα σου δωσω link να το κατεβασεις ) και επιλεξεις να περασεις τον Abyssnote θα κολησει σε μια μπλε οικονα το κινητο που θα λεει Samsung GALAXY Note Abyssnote Loading..... Δεν ανχωνεσαι εκεινη την στιγμη πατας ταυτοχρονα Volum up + Home Button + Power Button συνεχεια μεχρη να κλεισει και να σου εμφανηση στην οθονη τα γραμματα που λεει οταν ανοιγουμε το κινητο μας Samsung galaxy GT-N7000 τοτε μετα απο λιγο αστα θα ανοιξει παλι η μπλε οικονα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα θα σε βαλει σε recovery mode... Σου στελνω μυνημα αλλα προσεκτικα τις οδηγιες και κατι ακομα δεν ευθυνομαι αν γινει οτιδηποτε Για να περάσω ics με full wipe απο GB chracks v18 με franco kernel πρέπει πρώτα να flasharw abyss kernel? Αν δεν κανω λαθος οπως εισαι αν κατεβασεις την official rom ΙCS και την περασεις με PC ODIN ειναι full wipe?? Αν κανω καποιο λαθος να με διωρθουν τα παιδια που γνωριζουν καλητερα EDIT: Οδηγιες για να περασουμε την Alba by elthis απο @efthimis31 Θελουμε Μοbile Odin και τον Abyssnote Από εδώ κατεβάζεις τον abyss http://www.mediafire.com/?2l792xxexd2n59n Ανοίγεις το mobile odin και πας "Open file" και αναζητάς το zImage που είπαμε παραπάνω. Προσοχή μην κάνεις καμία εξυπνάδα και πας να περάσεις το zip από recovery! Αν ήταν τόσο απλό θα το κάναμε έτσι, απλά δεν το κάνουμε γιατι οι kernels LPY/LPF είναι επικίνδυνοι να κάνεις οτιδήποτε από recovery και κυρίως wipes! Λοιπόν έχεις πάει open file και μετά βρίσκεις το zimage του kernel και το επιλέγεις.. στην συνέχεια πας λίγο πιο κάτω και πατάς Flash Firmware. Θα κάνει τα δικά του και θα σε πάει σε περιβάλλον recovery του kernel, πρόσεχε είναι αφής μην πας να πατήσεις πάνω-κάτω με το πλήκτρο ήχου!!! Οπότε από εκεί πας και κάνεις wipe data, μετά wipe cache και μετά πας advanced και κάνεις wipe dalvik. τώρα είσαι έτοιμος να περάσεις την νέα ρομ! Οπότε πας install zip from sd file και εκεί πάλι πρέπει να βρεις που έβαλες την ρομ (που θα είναι ένα αρχείο zip προφανώς) και πατάς install κάνει τα δικά του και είσαι έτοιμος... τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα γιατί δεν γνωρίζω τι ξέρεις από όλα αυτά.. αργά βήματα και με προσοχή! Επίσης μην κάνεις κάνα reboot system πριν περάσεις την rom γιατί θα μπλέξεις!!! Αυτα μου τα εχει μαθει ο Ευθυμης και τον ευχαριστω... Φυσικα πολλα παιδια απο δω μεσα με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες ( elthis / kalagas / freddaras / κτλ ) αν ξεχασα καποιον sorry αλλα ειμαι off topic και ηθελα απλα να δωσω οδηγιες για την Alba Edited May 27, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Λοιπον φιλε θα σου στειλω προσωπικο μυνημα για την εγκατασταση ειναι απλο απλα να θυμασαι οτι οταν θα ανοιξεις το Mobile odin ( θα σου δωσω link να το κατεβασεις ) και επιλεξεις να περασεις τον Abyssnote θα κολησει σε μια μπλε οικονα το κινητο που θα λεει Samsung GALAXY Note Abyssnote Loading..... Δεν ανχωνεσαι εκεινη την στιγμη πατας ταυτοχρονα Volum up + Home Button + Power Button συνεχεια μεχρη να κλεισει και να σου εμφανηση στην οθονη τα γραμματα που λεει οταν ανοιγουμε το κινητο μας Samsung galaxy GT-N7000 τοτε μετα απο λιγο αστα θα ανοιξει παλι η μπλε οικονα και μετα απο λιγα δευτερολεπτα θα σε βαλει σε recovery mode... Σου στελνω μυνημα αλλα προσεκτικα τις οδηγιες και κατι ακομα δεν ευθυνομαι αν γινει οτιδηποτε Αν δεν κανω λαθος οπως εισαι αν κατεβασεις την official rom ΙCS και την περασεις με PC ODIN ειναι full wipe?? Αν κανω καποιο λαθος να με διωρθουν τα παιδια που γνωριζουν καλητερα EDIT: Οδηγιες για να περασουμε την Alba by elthis απο @efthimis31 Θελουμε Μοbile Odin και τον Abyssnote Από εδώ κατεβάζεις τον abyss http://www.mediafire.com/?2l792xxexd2n59n Ανοίγεις το mobile odin και πας "Open file" και αναζητάς το zImage που είπαμε παραπάνω. Προσοχή μην κάνεις καμία εξυπνάδα και πας να περάσεις το zip από recovery! Αν ήταν τόσο απλό θα το κάναμε έτσι, απλά δεν το κάνουμε γιατι οι kernels LPY/LPF είναι επικίνδυνοι να κάνεις οτιδήποτε από recovery και κυρίως wipes! Λοιπόν έχεις πάει open file και μετά βρίσκεις το zimage του kernel και το επιλέγεις.. στην συνέχεια πας λίγο πιο κάτω και πατάς Flash Firmware. Θα κάνει τα δικά του και θα σε πάει σε περιβάλλον recovery του kernel, πρόσεχε είναι αφής μην πας να πατήσεις πάνω-κάτω με το πλήκτρο ήχου!!! Οπότε από εκεί πας και κάνεις wipe data, μετά wipe cache και μετά πας advanced και κάνεις wipe dalvik. τώρα είσαι έτοιμος να περάσεις την νέα ρομ! Οπότε πας install zip from sd file και εκεί πάλι πρέπει να βρεις που έβαλες την ρομ (που θα είναι ένα αρχείο zip προφανώς) και πατάς install κάνει τα δικά του και είσαι έτοιμος... τα έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα γιατί δεν γνωρίζω τι ξέρεις από όλα αυτά.. αργά βήματα και με προσοχή! Επίσης μην κάνεις κάνα reboot system πριν περάσεις την rom γιατί θα μπλέξεις!!! Αυτα μου τα εχει μαθει ο Ευθυμης και τον ευχαριστω... Φυσικα πολλα παιδια απο δω μεσα με εχουν βοηθησει παρα πολλες φορες ( elthis / kalagas / freddaras / κτλ ) αν ξεχασα καποιον sorry αλλα ειμαι off topic και ηθελα απλα να δωσω οδηγιες για την Alba Καταρχήν φιλαράκο Ευχαριστώ πολυ. Εγώ νόμιζα ότι είναι ποιο απλό στο xda γράφει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579301 ( stock LPY just flash ROM AlBa). Αξίζει τουλάχιστον ο κόπος ? έχει ελληνικά και τον καινούργιο launcher? είναι καλύτερα να περάσω την Alba by elthis και απο που ? σε ζαλίσα ε......Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καταρχήν φιλαράκο Ευχαριστώ πολυ. Εγώ νόμιζα ότι είναι ποιο απλό στο xda γράφει http://forum.xda-developer....php?t=1579301 ( stock LPY just flash ROM AlBa). Αξίζει τουλάχιστον ο κόπος ? έχει ελληνικά και τον καινούργιο launcher? είναι καλύτερα να περάσω την Alba by elthis και απο που ? σε ζαλίσα ε......Ευχαριστώ. Πολλα παιδια απο εδω φορανε την Alba by elthis και εγω επισεις... Ειναι πολυ καλη τουλαχιστον μεχρη στιγμη δεν ειδα καποιον να εχει προβλημα... Την rom μπορεις να την κατεβασεις απο εδω download: http://www.wuala.com/elthi...By_Elthis.zip/ MD5: 62BD113E48CDA6C85E7901A1549F3A5E Ή πηγεναι στην 252 σελιδα ( πιο πισω δηλαδη ) ειναι το #3769 post του elthis EDIT: Και δεν με εχεις πριξει... Γι'αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε ;) καλο flasing και με προσοχη Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδιά προσοχή με την ZSLPF με τον νεο bootloader ο συνδυασμός με φρανκο κερνελ δεν μου κλείδωνε σε δίκτυο το wifi . Περναω απο πανω τον ABYSS τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts