efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους!! Απλά να πω ότι περνώντας τον abyss από mobile odin μένει η οθόνη του abyss recovery, αυτή η γαλάζια και δεν μπάνει στο recovery menu. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά εγώ προσωπικά πατάω home button+ volume up+ power button και τα κρατώ πατημένα μέχρι να μπω στο recovery menu.. Μου το έκανε 2 φορές συνεχόμενα χθες που προσπάθησα να περάσω alba by Elthis.. Ηλία είναι οκ το αρχείο να κατεβάσω?? Edit, τώρα είδα το ποστ πιο προσεκτικά θα την κατεβασω κάποια στιγμή σύντομα.. Επίσης και από cwm μπορεί κάποιος να περάσει τον abyss απλά προσπαθούμε να ελαχιστοποιησουμε την χρήση των LPY /LPF σε recovery.. Από την άλλη όσο δεν κάνουμε ούτε.. μισό wipe θα είμαστε οκ λογικά.. Ερωτηση:ε Με το titanium που λεγαμε και χθες τελικά πως επαναφέρετε? Αννοώ ότι μπορεί πχ να επιλέξω 100 εφαρμογές επαναφορά αλλά πρέπει να κάνω εγκατάσταση μία μία... διάβασα κάποια παιδιά για το pro ότι τις κάνει μαζικά αλλά όχι πάνω από 10-10 γιατί κολλάει... στείλτε pm αν μπορεί κάποιος γιατί είναι αλλού το νήμα για τις εφαρμογές αλλά οι φίλοι είναι εδώ !! Edited May 26, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα σε όλους!! Απλά να πω ότι περνώντας τον abyss από mobile odin μένει η οθόνη του abyss recovery, αυτή η γαλάζια και δεν μπάνει στο recovery menu. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά εγώ προσωπικά πατάω home button+ volume up+ power button και τα κρατώ πατημένα μέχρι να μπω στο recovery menu.. Μου το έκανε 2 φορές συνεχόμενα χθες που προσπάθησα να περάσω alba by Elthis.. Ηλία είναι οκ το αρχείο να κατεβάσω?? Edit, τώρα είδα το ποστ πιο προσεκτικά θα την κατεβασω κάποια στιγμή σύντομα.. Επίσης και από cwm μπορεί κάποιος να περάσει τον abyss απλά προσπαθούμε να ελαχιστοποιησουμε την χρήση των LPY /LPF σε recovery.. Από την άλλη όσο δεν κάνουμε ούτε.. μισό wipe θα είμαστε οκ λογικά.. Το αρχειο είναι οκ...τη πέρασαν ήδη 2 παιδιά. Απλά κάνει λίγη περισσότερη ώρα να bootαρει... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Το αρχειο είναι οκ...τη πέρασαν ήδη 2 παιδιά. Απλά κάνει λίγη περισσότερη ώρα να bootαρει... Εγινε αγόρι μου σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά (πρέπει να απαιτήσουμε thanks button!!! ) . Τα άλλα παιδιά που την πέρασαν τι λένε? Πως την βλέπουν? Ο Launcher από sg3 έχει κάτι που σας αρέσει ή να μείνω με τον apex? περιμένω κάποιο proposal για το titanium (Rataplan & Freddaras, το συζητούσαμε χθες ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Ηλία αγόρι μου στην ROM την τελευταία που ανέβασες θα ήθελα 3 διευκρινίσεις: 1) Το call rec δουλεύει κανονικά ή όταν το πατήσεις και μετά βάλεις το κινητό στο αφτί, κόβεται η κλήση, όπως τώρα στην Rocket v1??? 2) Από μπαταρία τι λέει??? Ρωτάω γιατί ξέρω ότι είσαι κομπλεξικός :) με την μπαταρία... 3) Δοκίμασες το franco r3 στην ROM σου να δεις τι λέει??? Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για αυτόν το kernel.... Ευχαριστώ... Edited May 26, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Την πέρασα και εγώ (alba by Elthis) είναι πολύ καλή αλλά ακόμα είναι αρχή ..... Παιδιά στην alba by Elthis το play google δεν κάνει επαναφορά τα προγράμματά μας από play store ? Δεν μπόρεσα να κάνω Restore από Titanium Backup ξέρει κανείς τίποτα ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Την πέρασα και εγώ (alba by Elthis) είναι πολύ καλή αλλά ακόμα είναι αρχή ..... Παιδιά στην alba by Elthis το play google δεν κάνει επαναφορά τα προγράμματά μας από play store ? Δεν μπόρεσα να κάνω Restore από Titanium Backup ξέρει κανείς τίποτα ? Το play google θα επαναφέρει μόνο τις εφαρμογές χωρίς τα δεδομένα σου... αν έκανες backup τις εφαρμογές σου γιατί δεν μπορείς να επαναφέρεις? Δοκίμασες "Μαζική Λειτουργία" κτλ και τίποτα??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Ηλία αγόρι μου στην ROM την τελευταία που ανέβασες θα ήθελα 3 διευκρινίσεις: 1) Το call rec δουλεύει κανονικά ή όταν το πατήσεις και μετά βάλεις το κινητό στο αφτί, κόβεται η κλήση, όπως τώρα στην Rocket v1??? 2) Από μπαταρία τι λέει??? Ρωτάω γιατί ξέρω ότι είσαι κομπλεξικός :) με την μπαταρία... 3) Δοκίμασες το franco r3 στην ROM σου να δεις τι λέει??? Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για αυτόν το kernel.... Ευχαριστώ... Καλημέρα Γιάννη! 1.δεν έχει call record αλλά ανέβασε ο alba μικρό update με call record σήμερα.Θα το κοιτάξω. 2.πολύ καλή μπαταρία ιδίως όταν αφαιρεθούν περιττά πράγματα και παγώσουμε wifi sharing όπως γνωρίζουμε. 3.θέλω να βγάλει μια stable έκδοση πρώτα.νομίζω θα γίνει πολύ γρήγορα αυτό. Την πέρασα και εγώ (alba by Elthis) είναι πολύ καλή αλλά ακόμα είναι αρχή ..... Παιδιά στην alba by Elthis το play google δεν κάνει επαναφορά τα προγράμματά μας από play store ? Δεν μπόρεσα να κάνω Restore από Titanium Backup ξέρει κανείς τίποτα ? Αυτό φίλε μου το θέλω κι εγώ, αλλά δε μου το έχει κάνει σε καμιά ics έκδοση που δοκίμασα...δε ξέρω γιατί..:( Το titanium λειτουργεί μια χαρά.. Edited May 26, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosxania Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημερα παιδια...Σημερα παρελαβα το νοτε μου μεταχειρισμενο ¨Λοιπον εχω καποιες ερωτησεις Πρωτον ο τυπος εχει περασει custom ics που σερνετε,πως θα γινει να βαλω gb? Και δευτερον υπαρχει τροπος να μηδενισω τον μετρητη γιατι ηδη μετραει 2 "θαυμαστικα" αν μπορω να το πω ετσι Αρχαριος ειμαι,μετα απο εξι μηνες σε windows phone ειπα να κανω το μεγαλο βημα...κατα τα αλλα το κινητο σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Έχεις κοτσια Νικόλα ακόμα δεν πήρες τη συσκευή και μπήκες στα βαθιά! LOL Περιμένω εντυπώσεις... Επειδή άφησα τα πάντα από στοκ, καλό είναι, όπως πάντα, να διαγράφετε κάθε τι περιττό για σας από εφαρμογές κτλ... Βοηθάει Ram, internal memory, battery κτλ... Αφου ο Φιλος Νικολας περασε τον Abyss απο CWM λεω να το κανω και εγω ετσι και να περασω και εγω αμεσως την Alba Τιαινο ,μόλις έβαλα τον Abyss από CWM ενώ έγραψε ΟΚ κόλησε μετά και άρχισε να μετράει προς τα πάνω.Αφόυ τα χρειάστηκα στην αρχή μετά από λίγο αφού είδα ότι το μέτρημα δεν τελειώνει έβγαλα μπαταρία και μπήκα απευθείας recovery, έκανα τα wipes έβαλα τη ρομ και μετά μπουτάρισα. Elthis πολύ καλή η ρομ kai πολύ καλύτερο to νεο Touchwiz. Περισσότερα αργότερα. Edited May 26, 2012 by sakiss Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Πολύ καλή η rom Ηλία την καταχαιρομαι.. Και ο launcher δείχνει πολύ καλός πραγματικά τρέχει νερό και δεν τον είχα πάρει σοβαρά σε άλλες roms.. Θα του αφιερώσω λίγο χρόνο σήμερα να περάσω ότι έχω από εφαρμογές και widgets να τον δω πως πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Αφου ο Φιλος Νικολας περασε τον Abyss απο CWM λεω να το κανω και εγω ετσι και να περασω και εγω αμεσως την Alba Τιαινο ,μόλις έβαλα τον Abyss από CWM ενώ έγραψε ΟΚ κόλησε μετά και άρχισε να μετράει προς τα πάνω.Αφόυ τα χρειάστηκα στην αρχή μετά από λίγο αφού είδα ότι το μέτρημα δεν τελειώνει έβγαλα μπαταρία και μπήκα απευθείας recovery, έκανα τα wipes έβαλα τη ρομ και μετά μπουτάρισα. Elthis πολύ καλή η ρομ kai πολύ καλύτερο to νεο Touchwiz. Περισσότερα αργότερα. Γι αυτό εγώ βάζω πάντα τον Abyss 3,8 που έχει παραμετροποιησιμο μενού και είναι πολύ πιο εύκολος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Καλημέρα Γιάννη! 1.δεν έχει call record αλλά ανέβασε ο alba μικρό update με call record σήμερα.Θα το κοιτάξω. Που ειναι αυτό το update γιατί δεν το βλέπω στο OP της Alba... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Βγήκε η v2.0 χθες βράδυ .. απίστευτη..!! :w00t: (Για να βάλεις και τα θέματα, wallpapers κ.α. του S3 πρέπει να κατεβάσεις και το Optional S3 mod.. ) ειναι τοσο καλη η συγκεκριμένη ρομ? την εχει δοκιμασει κανενας αλλος? προβληματα που αντιμετώπισε η οτιδηποτε? Αφου ο Φιλος Νικολας περασε τον Abyss απο CWM λεω να το κανω και εγω ετσι και να περασω και εγω αμεσως την Alba Φιλε δεν ειναι οτι δεν σε εμπιστευομαι αλλα λεω χωρις παρεξηγηση να προσπαθησω και εγω απο CWM οπως εχουν κανοι καποιοι και εχει πετυχει... Απλα μπαινω recovery και παω install zip from sd file και βρισκω το zip του Abyss και κανω install και στα καπακια χωρις reboot system κανω Install και την Rom του Ηλια? τα καταφερες τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή έμεινα λίγο πισω ,έχω την γερμανική stock ics και θέλω να βάλω την alpha .θα πρεπει να κανω full wipe και εγκατάσταση μέσω cwm? Υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος ? θα πρεπει κάτι να προσέξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) τα καταφερες τελικα? Μολις γυρισα σπιτι... Τωρα το αρχησα με Mobile Odin τελικα και θα κανω αυτο που εκανε ο Ευθυμης ( Vol up + home button + Power button) Edit : Ολα ok σε λιγο οι εντυπωσεις να το ψαξω λιγο.. Ευχαριστω πολυ ΟΛΟΥΣ και οταν λεω ΟΛΟΥΣ εννοω ΟΛΟΥΣ...!! Edited May 26, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδιά το Kalagas Mixed Theme σας δουλεύει στην Alba by Elthis ? εμένα πάντως όχι ...... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μολις γυρισα σπιτι... Τωρα το αρχησα με Mobile Odin τελικα και θα κανω αυτο που εκανε ο Ευθυμης ( Vol up + home button + Power button) Edit : το εκανα ακριβως τα βηματα πατησα reboot system και περιμενω να ανοιξει τωρα ειμαι στην οικονα που λεει samsung και αναβοσβηνει ( κατι τετοιο ) Κάνε λιγάκι υπομονή εκεί και σε 5 λεπτά θα είσαι κούκλος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδιά το Kalagas Mixed Theme σας δουλεύει στην Alba by Elthis ? εμένα πάντως όχι ...... Διάβασες ένα από τελευταία μου post στο xda να δοκιμάσεις κάτι να δεις αν δουλεύει??? Το παραθέτω όπως το έχω γράψει στο xda... Συγνώμη για τα Αγγλικά.. Delete all files from scard/ZipThemer/edify folder and follow those steps: 1) Open ZipThemer App 2) Press Menu and choose "Update Edify" 3) Hit "Browse" button and select the zip of the ROM you are using (f.e Rocket, Alba, etc) /or Any other working flashable zip (f.e. the zip that you have in your sdcard for Applying the Abyss kernel - or any other flashable zip that you have flashed in ICS and it worked for you) 4) Hit "Configure" button 5) You will see a popup window with "success". 6) Then go back Press Menu and choose "Settings" and in "Update Script Format" choose "Edify - GT-N7000" 7) Then go back and hit the "+Theme" button 8) After procedure finishes hit the "Built It!" button 9) after xxxxx-update.zip and xxxxxxx-undo.zip built, reboot in Recovery Mode and flash the xxxx.-update.zip 10) Wipe cache and wipe dalvik-cache 11) Reboot Let me know if this trick works... In fact with this trick, the ZipThemer will use the same scripts, with those used by the ROM you have installed or by any other working flashable zip... (f.e. Rocket, Alba, Kingdroid, etc - other working flashable zip) P.S. With these steps we must find a flashable zip (this maybe a ROM or any other flashable zip that works right on ICS in our NOTE), so the ZipThemer will take the right scripts for creating the Kalagas_Mixed_Theme_ICS_ZipThemer_vx.x-update.zip... If you find the right script then we will use these scripts for now nad on without any further problems... Well maybe this procedure must be re-done when JellyBean comes... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Θελωντας να βαλω σε μια σελιδα το Widget του μηνα 5x5 δεν το βγαζει προβλημα φορτοσεις Widget και μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη κολαει λιγο και βγαζει οτι το συστημα android δεν ανταποκρινεται και να το διακοψω και κατι τετοια Edit : επισεις οταν παω να ξεκλειδωσω το κινιτο κολαει και βγαζει Aρχικη TouchWiz διακοπηκε και πρεπει να πατησω Ok Edited May 26, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Διάβασες ένα από τελευταία μου post στο xda να δοκιμάσεις κάτι να δεις αν δουλεύει??? Το παραθέτω όπως το έχω γράψει στο xda... Συγνώμη για τα Αγγλικά.. Συγνώμη δεν το είχα διαβάσει ......αλλά και πάλι δεν πέτυχε . Μάλλον κάτι κάνω λάθος στην 3 επιλογή μπορείς να με βοηθήσεις γιατί τα αγγλικά μου είναι χάλια ? Στο Log του ZipThemer αναφέρει : skipped /system/framework/lidroid-res.apk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Οσοι εχουν cm9 και θελουν να δοκιμασουν τον τελευταιο sammy launcher.Κανετε install το zip αρχειο μεσω cwm recovery http://db.tt/CbINXcz6 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Θελωντας να βαλω σε μια σελιδα το Widget του μηνα 5x5 δεν το βγαζει προβλημα φορτοσεις Widget και μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη κολαει λιγο και βγαζει οτι το συστημα android δεν ανταποκρινεται και να το διακοψω και κατι τετοια Edit : επισεις οταν παω να ξεκλειδωσω το κινιτο κολαει και βγαζει Aρχικη TouchWiz διακοπηκε και πρεπει να πατησω Ok Η αλήθεια είναι ότι κάποια λίγα widgets στον sgiii tw launcher δε λειτουργούν σε όλες τους ROM. Το άλλο πρόβλημα που αναφέρεις δεν υπάρχει σε κανένα παιδί ούτε σε μένα..δε ξέρω γιατί στο κάνει αυτό....κάνε κάποια επανεκκίνηση. Η δοκίμασε από recovery, install abyssnote, reboot into recovery, wipe cache, wipe dalvik, instal alba, reboot. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Οσοι εχουν cm9 και θελουν να δοκιμασουν τον τελευταιο sammy launcher.Κανετε install το zip αρχειο μεσω cwm recovery http://db.tt/CbINXcz6 Αξίζει φιλε αργύρη ?? Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Η αλήθεια είναι ότι κάποια λίγα widgets στον sgiii tw launcher δε λειτουργούν σε όλες τους ROM. Το άλλο πρόβλημα που αναφέρεις δεν υπάρχει σε κανένα παιδί ούτε σε μένα..δε ξέρω γιατί στο κάνει αυτό....κάνε κάποια επανεκκίνηση. Η δοκίμασε από recovery, install abyssnote, reboot into recovery, wipe cache, wipe dalvik, instal alba, reboot. Το πρόβλημα λογικά είναι ακόμα πιο απλό.. Επαναφέρει backup εφαρμογών που έχει πάρει από gingerbread οπότε του κάνει κάποια θέματα. Τον συμβούλεψα να κάνει καθαρές εγκαταστασεις σε παγωτό κι από εκεί να τραβήξει backup.. Επίσης θα δοκιμάσει και apex/nova launchers και θα είναι κομπλέ λογικά.. Ηλία εμένα μου αρέσει η rom λέω να άραξε λιγάκι.. Δοκιμασε κάνεις Francisco kernel?? Edited May 26, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Συγνώμη δεν το είχα διαβάσει ......αλλά και πάλι δεν πέτυχε . Μάλλον κάτι κάνω λάθος στην 3 επιλογή μπορείς να με βοηθήσεις γιατί τα αγγλικά μου είναι χάλια ? Στο Log του ZipThemer αναφέρει : skipped /system/framework/lidroid-res.apk Δεν πειράζει αυτό... Είναι μια εφαρμογή που δεν την έχεις για αυτό σου το έβγαλε αυτό... Μετά από αυτό το μήνυμα πάτα το back για να φύγει το μήνυμα και μετά πάτα το builtit! Μετά ακόλουθα τις υπόλοιπες οδηγίες.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts