pandrits Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 4 νέα firmwares έδωσε η sammy (σε 4 χώρες αντίστοιχα) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666796 Νομίζω σιγά σιγά φτάνουμε στην έκδοση που δεν θα έχει κανένα απολύτως bug! :happy: Άραγε θα έχουν διορθώσει το πρόβλημα με τον κερνελ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Άραγε θα έχουν διορθώσει το πρόβλημα με τον κερνελ;;; Αν και ο kernel είναι διαφορετικός (LP9) κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει διορθωθεί το superbrick bug. Για την ακρίβεια το build date της LP9 είναι παλαιότερο από την LPF που πήραμε μέρες πριν :ninja: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Παιδια το βραδυ η αυριο το πρωι σκεφτεται κανεις να flashαρει καποια rom γιατι εχω κατι πολυ καλο σε LPY??????:D Θα προσπαθησω να την ανεβασω το βραδυ αν βρω χρονο αλλιως αυριο το πρωι!!! EDIT:παμε για αυριο πρωι γιατι θελω να δω κατι επιπλεον πραγματα...:) Edited May 22, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλημερα. Ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα projects/app που εχω δει ειναι το Carbon Tweaks Installer. Επιτρεπει με ενα κλικ να περασει καποιος διαφορα tweeks που ουσιαστικα αυτα κανουν τη διαφορα σε μια custom rom. Ειναι σε αρχικο σταδιο και ευχομαι να προχωρησει...:) Προσοχη:θα πρεπει να διαγραφετε πρωτα τα περιεχομενα στο /system/etc/unit.d σε καποια απο τα tweeks. Ιδανικο για οσους θελουν απλα μια stock root rom...:) το εχω περασει και οντως κανει πολυ καλη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παιδια το βραδυ η αυριο το πρωι σκεφτεται κανεις να flashαρει καποια rom γιατι εχω κατι πολυ καλο σε LPY??????:D Θα προσπαθησω να την ανεβασω το βραδυ αν βρω χρονο αλλιως αυριο το πρωι!!! EDIT:παμε για αυριο πρωι γιατι θελω να δω κατι επιπλεον πραγματα...:) Εγώ από χθες περιμένω να περάσω Chrack's αλλά τα είδες κι εσύ περιμένουμε.. Για πες τι καλό έχεις εγώ και σήμερα περναω αν θες γιατί αύριο θα είμαι γραφείο με κάμποσες υποχρεώσεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εγώ από χθες περιμένω να περάσω Chrack's αλλά τα είδες κι εσύ περιμένουμε.. Για πες τι καλό έχεις εγώ και σήμερα περναω αν θες γιατί αύριο θα είμαι γραφείο με κάμποσες υποχρεώσεις.. :) Η chrack πραγματικα ειναι η μονη που με εκανε να αφησω τις cm9 (προς το παρον)...:) Την εχω σαν βαση και εχω περσει καποια tweeks που βρηκα πολυ καλα, πολλα απο τα καλουδια του sgiii και αλλα που δε θυμαμαι...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 4 νέα firmwares έδωσε η sammy (σε 4 χώρες αντίστοιχα) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1666536 Νομίζω σιγά σιγά φτάνουμε στην έκδοση που δεν θα έχει κανένα απολύτως bug! :happy: Οιμεεε θα μας τρελανουν αυτοί.. Έχει άραγε καμία από αυτές ελληνικά στο μενού? Πρώτες εντυπώσεις στα γρήγορα διάβασε κανείς; Παιδια το βραδυ η αυριο το πρωι σκεφτεται κανεις να flashαρει καποια rom γιατι εχω κατι πολυ καλο σε LPY??????:D Θα προσπαθησω να την ανεβασω το βραδυ αν βρω χρονο αλλιως αυριο το πρωι!!! EDIT:παμε για αυριο πρωι γιατι θελω να δω κατι επιπλεον πραγματα...:) Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία:D Άντε γιατί με τρώει το χέρι μου αυτές τις μέρες πάλι:p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Η chrack πραγματικα ειναι η μονη που με εκανε να αφησω τις cm9 (προς το παρον)...:) Την εχω σαν βαση και εχω περσει καποια tweeks που βρηκα πολυ καλα, πολλα απο τα καλουδια του sgiii και αλλα που δε θυμαμαι...:p Λοιπόν ξέρεις τι ζηλέυω πολύ από το s3 και ας έχει περάσει έτσι χωρίς να σχολιαστεί ιδιαίτερα.. αυτό που αν έχεις κλήση ή μήνυμα με το που θα πιάσεις το κινητό θα δονηθεί! Απλό και πρακτικό! Λοιπόν δώσε να κατεβάσω αν θες να δοκιμάσω... τώρα παίρνω τα backup μου είμαι ψημένος!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Λοιπόν ξέρεις τι ζηλέυω πολύ από το s3 και ας έχει περάσει έτσι χωρίς να σχολιαστεί ιδιαίτερα.. αυτό που αν έχεις κλήση ή μήνυμα με το που θα πιάσεις το κινητό θα δονηθεί! Απλό και πρακτικό! Λοιπόν δώσε να κατεβάσω αν θες να δοκιμάσω... τώρα παίρνω τα backup μου είμαι ψημένος!!! :D Κάθισε! Lol Είμαι δουλειά και δε ξέρω αν θα προλάβω να ανεβάσω το βράδυ... παρεμπιπτόντως ο tw launcher έχει όντως βελτιωθεί και τρέχει άριστα στο note..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Κάθισε! Lol Είμαι δουλειά και δε ξέρω αν θα προλάβω να ανεβάσω το βράδυ... παρεμπιπτόντως ο tw launcher έχει όντως βελτιωθεί και τρέχει άριστα στο note..:) Καλά όποτε μπορέσεις τότε, κάνε τα δικά σου και όταν είσαι έτοιμος μας λες!!! περιμένω ετοιμοπόλεμος μαζί με τον Freddaras...μην ακούσουμε για χαρά και πανηγύρι πρώτοι είμαστε σ' αυτά LOLOL!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Κάθισε! Lol Είμαι δουλειά και δε ξέρω αν θα προλάβω να ανεβάσω το βράδυ... παρεμπιπτόντως ο tw launcher έχει όντως βελτιωθεί και τρέχει άριστα στο note..:) Ποιος TW Launcher??? Του SIII??? Γιατί είδα ότι έχει θέμα με τα widgets της Samsung... Θέλει αν θυμάσαι από τα ports στο DHD, αλλαγές σε διάφορα dimensions... Πολύ μπέρδεμα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Καλά όποτε μπορέσεις τότε, κάνε τα δικά σου και όταν είσαι έτοιμος μας λες!!! περιμένω ετοιμοπόλεμος μαζί με τον Freddaras...μην ακούσουμε για χαρά και πανηγύρι πρώτοι είμαστε σ' αυτά LOLOL!!!! ετσι ετσι...:lol::lol: Η chrack πραγματικα ειναι η μονη που με εκανε να αφησω τις cm9 (προς το παρον)...:) Την εχω σαν βαση και εχω περσει καποια tweeks που βρηκα πολυ καλα, πολλα απο τα καλουδια του sgiii και αλλα που δε θυμαμαι...:p η chrack δεν βασιζεται στην γερμανικη? γιατι εχω την εντυπωση οτι η ταιβανεζικια ειναι πολυ πιο "γρηγορη"... ειναι με αλλα λογια τοσο καλη? παιδες να ρωτησω λιγο κατι? μπορω να περασω πανω απο την ροοτ στοκ LPF μια LP9 απο εδω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 η θα καταστεψω το κινητο? γνωριζει κανεις? απο οτι λενε οι νεες ρομς δεν ειναι φουλ γουαιπ κτλ....(οποτε δεν θα χρειαστω να να ξαναπερασω απο την αρχη ρυθμισεις κτλ) Edited May 22, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 ρε παιδια ο chrack γιατι δεν δινει την ρομ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Παίδες μόλις περασα μια από τις τελευταίες ρομ πάνω από την ταϊβανέζικη ..οι ρομ δεν είναι φουλ γουαιπ οπότε δεν έχασα τίποτα . Την ρουταρα με τον γνωστό τρόπο κτλ.. Τι να πω για άλλη μια φορά εντυπωσιάστηκα .. Ακόμη πιο smooth ακόμη πιο γρήγορο .το κινητό νομίζω ότι είναι πλέον στα επίπεδα των τελευταίων gb .. Μπράβο στην Samsung .. Το μονό αρνητικό είναι ότι δεν έχω ελληνικά και τα έχασα τώρα και στο swype .. Εδω στο τελευταίο υπάρχει λύση παίδες ? Μπορώ να περάσω swype με ελληνικά η θα τα κάνω μαντάρα ? Γνωρίζει κανείς ? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ποιος TW Launcher??? Του SIII??? Γιατί είδα ότι έχει θέμα με τα widgets της Samsung... Θέλει αν θυμάσαι από τα ports στο DHD, αλλαγές σε διάφορα dimensions... Πολύ μπέρδεμα... Τα widgets δουλευουν μια χαρα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπερα...επειδη θελω να την περασω και εγω την τελευταια επισημη ics φλασαρω απλα μεσω odin και θα κατσει καλα? Εχω την τελευταια cm9 Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καλησπερα...επειδη θελω να την περασω και εγω την τελευταια επισημη ics φλασαρω απλα μεσω odin και θα κατσει καλα? Εχω την τελευταια cm9 Ευχαριστω Καλησπερα. Μαλιστα, τη περνας μεσω pc odin. Το αν θα καθησει καλα...θα δειξει... Λογικα η τελευταια (ταιβανεζικη) καθεται καλυτερα μιας και ειναι full wipe. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Elthis γνωρίζεις αν μπορώ να βάλω ελληνικά στο swype στις τελευταίες ρομ που βγήκαν χθες ? Αν αντικαταστήσω το apk του swype με αυτό της γερμανικής θα τα καταφέρω λες? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Elthis γνωρίζεις αν μπορώ να βάλω ελληνικά στο swype στις τελευταίες ρομ που βγήκαν χθες ? Αν αντικαταστήσω το apk του swype με αυτό της γερμανικής θα τα καταφέρω λες? Sent from my note στην lpy που ειμαι δουλευουν τα Ελληνικα. Αντικατεστησε με αλλο swype οπως λες και τσεκαρε παλι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 στην lpy που ειμαι δουλευουν τα Ελληνικα. Αντικατεστησε με αλλο swype οπως λες και τσεκαρε παλι. Στην δικιά μου ρομ δεν δουλεύουν .. Επειδή δεν ειμαι σπίτι σου είναι εύκολο να μου ανεβασεις τα δυο αρχεία του swype για να δοκιμάσω? Η αν δεν μπορείς κάποιο παιδι αν του είναι εύκολο ? Θα ήμουν υπόχρεος . Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Ποιος TW Launcher??? Του SIII??? Γιατί είδα ότι έχει θέμα με τα widgets της Samsung... Θέλει αν θυμάσαι από τα ports στο DHD, αλλαγές σε διάφορα dimensions... Πολύ μπέρδεμα... TW Lancher SGiii με τα widgets...:) http://img833.imageshack.us/img833/8817/b293e37ebde85909.jpg Στην δικιά μου ρομ δεν δουλεύουν .. Επειδή δεν ειμαι σπίτι σου είναι εύκολο να μου ανεβασεις τα δυο αρχεία του swype για να δοκιμάσω? Η αν δεν μπορείς κάποιο παιδι αν του είναι εύκολο ? Θα ήμουν υπόχρεος . Sent from my note https://www.box.com/s/1ab075ff1f13362d4680 Edited May 22, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 https://www.box.com/s/1ab075ff1f13362d4680 Φίλε μου να είσαι καλά δουλεύει άψογα για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.. Swype με φουλ ελληνικά.. Τώρα είμαι κομπλέ.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Καλημέρα.Απο χθες τη δουλεύω και πάει πολύ καλά.Σίγουρα δεν είμαι σε καμία περίπτωση dev (δε μπορώ να βοηθήσω δηλ σε διάφορα τυχόν προβλήματα της rom του chrack) άλλα είναι ότι καλύτερο χρησιμοποίησα σε ics εκτός aosp. Είναι για flash maniac και όσους γνωρίζουν τα προβήματα των τελευταίων ics εκδόσεων.Ουσιαστικά είναι just for fun!!! • Base XXLPY DBT Rom • Kernel CF-Root-SGN_ZS_OZS_LPF • Modem_XXLR1 • Deodex • Zipalign • Superuser • Nova Launcher add • Black_Sensus_4_Clock add • Theme modifyed • no SMS on call log • CRT TV off effect disabled • Roletube (Youtube Videos download) • stock ICS BrowserPlus Browser • new "S Note" premium pack of Samsung • ICS Pone • some Tweaks • stock Clock und Wetter Widget (transparent) (only full Rom) • Wifi Icon fix • new Kernel und Modem from N7000ZSLPF Rom • Extendet Power Menü (thx @ Homam Ageel ) • Usb fix **** **** For the usb fix if doesnt work. Go with root explorer (only with him) to system/bin Press on the file customboot.sh and klick execute. Reboot the note and you have usb masstorage working. Πρόσθετα ΒΥ me: SGIII TW Launcher (almost full working) SGIII Ringtones/Ήχοι SGIII Accu Weather + widget Carbon Tweaks Installer V2 Κάποια tweeks ακόμα (smooth/more free ram) Νew Samsung apps (Το Snote δε δουλεύει...:(...) Και κάποια άλλα που δε θυμαμαι... How to install: Install abyssnote kernel 4.2 redpill (με αυτόν εγκατέστησα εγώ) Advance-Reboot into recovery (Όχι system!!!) Full wipe (wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik) Install Chrack rom Reboot Download: https://docs.google.com/file/d/0Bw4ocNE8ArOYYW1WRHp4LXFnems/edit MD5: A7DA21415AFB1268CF382A049361808C Edited May 23, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλησπερα. Μαλιστα, τη περνας μεσω pc odin. Το αν θα καθησει καλα...θα δειξει... Λογικα η τελευταια (ταιβανεζικη) καθεται καλυτερα μιας και ειναι full wipe. Προσπαθω να περασω την ταιβανεζικη rom με pc-odin και ενω προχωραει το dowoading στο Note,προς το τελος βγαζει FAIL στο pc-odin.Την ξανακατεβασα απο το xda και παλι τα ιδια.Χρειαζεται και καποια αλλη ενεργεια,οπως wipe,kernel η κατι αλλο για να την βαλουμε,η μονο το pc-odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Καλημέρα.Απο χθες τη δουλεύω και πάει πολύ καλά.Σίγουρα δεν είμαι σε καμία περίπτωση dev (δε μπορώ να βοηθήσω δηλ σε διάφορα τυχόν προβλήματα της rom του chrack) άλλα είναι ότι καλύτερο χρησιμοποίησα σε ics εκτός aosp. Είναι για flash maniac και όσους γνωρίζουν τα προβήματα των τελευταίων ics εκδόσεων.Ουσιαστικά είναι just for fun!!! • Base XXLPY DBT Rom • Kernel CF-Root-SGN_ZS_OZS_LPF • Modem_XXLR1 • Deodex • Zipalign • Superuser • Nova Launcher add • Black_Sensus_4_Clock add • Theme modifyed • no SMS on call log • CRT TV off effect disabled • Roletube (Youtube Videos download) • stock ICS BrowserPlus Browser • new "S Note" premium pack of Samsung • ICS Pone • some Tweaks • stock Clock und Wetter Widget (transparent) (only full Rom) • Wifi Icon fix • new Kernel und Modem from N7000ZSLPF Rom • Extendet Power Menü (thx @ Homam Ageel ) • Usb fix **** **** For the usb fix if doesnt work. Go with root explorer (only with him) to system/bin Press on the file customboot.sh and klick execute. Reboot the note and you have usb masstorage working. Πρόσθετα ΒΥ me: SGIII TW Launcher (almost full working) SGIII Ringtones/Ήχοι SGIII Accu Weather + widget Carbon Tweaks Installer V2 Κάποια tweeks ακόμα (smooth/more free ram) Νew Samsung apps (Το Snote δε δουλεύει...:(...) Και κάποια άλλα που δε θυμαμαι... How to install: Install abyssnote kernel 4.2 redpill (με αυτόν εγκατέστησα εγώ) Advance-Reboot into recovery (Όχι system!!!) Full wipe (wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik) Install Chrack rom Reboot Download: https://docs.google.com/file/d/0Bw4ocNE8ArOYYW1WRHp4LXFnems/edit MD5: A7DA21415AFB1268CF382A049361808C Καλημέρα! Κατεβάζω τώρα αλλά θα δοκιμάσω αργότερα γιατί φεύγω για μια δουλειά εκτός... από ότι βλέπω είναι η small, τι λείπει από εφαρμογές τίποτε σημαντικό??? Ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθειά σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts