tarantules Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή ROM με αντίστοιχο kernel; Έχω την JohnROM V2 με Philz Touch 4 CWM ver6.0.2.8. Ήθελα να βάλω την Team Asylum CM10.2 αλλά δεν έχει ελληνικά.Η TeamUnion ειναι καλή; Έχει ελληνικό μενού; και με ποιον kernel μπορεί να συνδυαστεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή ROM με αντίστοιχο kernel; Έχω την JohnROM V2 με Philz Touch 4 CWM ver6.0.2.8. Ήθελα να βάλω την Team Asylum CM10.2 αλλά δεν έχει ελληνικά.Η TeamUnion ειναι καλή; Έχει ελληνικό μενού; και με ποιον kernel μπορεί να συνδυαστεί; TeamUnion με speedmobe kernel ότι καλύτερο είχα στο κινητό μου. Έχει και ελληνικά κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 TeamUnion με speedmobe kernel ότι καλύτερο είχα στο κινητό μου. Έχει και ελληνικά κανονικά. Ωραίος! σε ευχαριστώ! Χρειάζεται να περάσω πρώτα τον speedmode kernel στο κινητό μου και μετά την Teamunion ROM; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ωραίος! σε ευχαριστώ! Χρειάζεται να περάσω πρώτα τον speedmode kernel στο κινητό μου και μετά την Teamunion ROM; Όχι αν είσαι με φιζ κερνελ . Κάνε όλα τα γουαιπ περνά την ρομ στησε το τηλέφωνο και μετά πέρνα τον σπριντμοντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπερα! Προσφατα απεκτησα την συσκευη....πρωτη μου android συσκευη και δεν κρυβω οτι εχω "τρομαξει" με τα λιγα που διαβασα εδω...rom,kernel κτλ.... Εχετε να προτειενετε καποιον οδηγο να μπω λιγο στο πνευμα?:O Τι προτεινετε να εγκαταστησω πριν αρχισω να σεταρω το κινητο ? θα χρησιμοποιω το τηλεφωνο στα αγγλικα.. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Καλησπερα! Προσφατα απεκτησα την συσκευη....πρωτη μου android συσκευη και δεν κρυβω οτι εχω "τρομαξει" με τα λιγα που διαβασα εδω...rom,kernel κτλ.... Εχετε να προτειενετε καποιον οδηγο να μπω λιγο στο πνευμα?:O Τι προτεινετε να εγκαταστησω πριν αρχισω να σεταρω το κινητο ? θα χρησιμοποιω το τηλεφωνο στα αγγλικα.. Ευχαριστω! Καλησπερα !!! Κοιτα,αμα το κινητο σου αρεσει ετσι οπως ειναι "μαμα" δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτα.Αν ομως θελεις κατι παραπανω απο επιδώσεις τοτε μια custom rom θα ηταν ιδανικη.Απλα αναλογα με την εκδοση που φοραει το κινητο αλλαζει και ο τροπος "πειραγματος" Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά εχω βάλει μια ρομ απο xda, αν θέλω να επαναφέρω την εργοστασιακή ποια διαδικασία ακολουθώ? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά εχω βάλει μια ρομ απο xda, αν θέλω να επαναφέρω την εργοστασιακή ποια διαδικασία ακολουθώ? Μιλαμε για το ΝΟΤΕ1 ΟΚ στην πρώτη σελίδα θα δεις την διαδικασία και θα περάσεις την ρομ με όντιν ότι θες ρώτα με. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4261957#post4261957 Εσύ κατέβασε την τελευταία jb γερμανική η διαδικασία είναι η ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μιλαμε για το ΝΟΤΕ1 ΟΚ στην πρώτη σελίδα θα δεις την διαδικασία και θα περάσεις την ρομ με όντιν ότι θες ρώτα με. Ναι για το Note1 ήταν η ερώτηση :) Thanks για την βοήθεια:) Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδιά εχω βάλει μια ρομ απο xda, αν θέλω να επαναφέρω την εργοστασιακή ποια διαδικασία ακολουθώ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα παρακαλώ πολύ, την βοήθεια σας, στο να αφαιρέσω κάτι επιπρόσθετα που έχει πάνω στην rom της samsung, η συσκευή που αγόρασα μεταχειρισμένη. Θέλω να αφαιρέσω την Sweet Rom όπως λέγεται. Κατέβασα το Odin 1.85 και την ROM της Samsung (Galaxy Note GT-N7000 XEU N7000XXLT9 Android 4.1.2 04.06.2013 1103517) για να την ξαναφλασάρω απο την αρχή αλλα δυστυχώς, το Odin γράφει <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> N7000XXLT9_N7000XXLT3_N7000OXXLT3_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0) Παρακαλώ πολύ, μπορείτε να με βοηθήσετε ;; Edited October 10, 2013 by dhmak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα παρακαλώ πολύ, την βοήθεια σας, στο να αφαιρέσω κάτι επιπρόσθετα που έχει πάνω στην rom της samsung, η συσκευή που αγόρασα μεταχειρισμένη. Θέλω να αφαιρέσω την Sweet Rom όπως λέγεται. Κατέβασα το Odin 1.85 και την τελευταία ROM της Samsung να την ξαναφλασάρω απο την αρχή αλλα δυστυχώς, το Odin γράφει <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> N7000XXLT9_N7000XXLT3_N7000OXXLT3_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0) Παρακαλώ πολύ, μπορείτε να με βοηθήσετε ;; Δοκίμασε να κατεβάσεις άλλη ρομ και να ξανά δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Επανέρχιομαι: Πρίν απο λίγο κατέβασα την: Galaxy Note GT-N7000 EUR N7000XXLT5 Android 4.1.2 19.04.2013 1103517 και τώρα το odin, μου γράφει τα ακόλουθα <ID:0/003> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> N7000XXLT5_N7000XXLT3_N7000OXXLT2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> cache.img <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Μπορείτε να με βοηθήσετε, πάει το μυαλό σας, στο τί φταίει και δέν φλασάρει ;; Edited October 10, 2013 by dhmak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Επανέρχιομαι: Πρίν απο λίγο κατέβασα την: Galaxy Note GT-N7000 EUR N7000XXLT5 Android 4.1.2 19.04.2013 1103517 και τώρα το odin, μου γράφει τα ακόλουθα <ID:0/003> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> N7000XXLT5_N7000XXLT3_N7000OXXLT2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Initialzation.. <ID:0/003> Get PIT for mapping.. <ID:0/003> Firmware update start.. <ID:0/003> cache.img <ID:0/003> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Μπορείτε να με βοηθήσετε, πάει το μυαλό σας, στο τί φταίει και δέν φλασάρει ;; Το κινητό το έχεις συνδέσει πότε σε αυτόν τον υπολογιστή? Μπας και δεν έχει τους driver's βάλε το Kiss σύνδεση το κινητό να δεις ότι το διαβάζει και αυτόματα θα περάσει και τους drivers μετά σβήσε το Kiss από το pc για να μην σου δημιουργήσει καμιά κομπλα και αφού θα έχει τους drivers ξανά περνά με οντιν θέλω να πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημα και θα το φτιάξεις τώρα ενημέρωσε. .. Από που κατεβαζεις την ρομ? Καλημέρα είναι από εδώ κάνε εγγραφή γρήγορη είναι αναζήτηση πάνω δεξιά γράψε n7000 και κατέβασε την τελευταία Greece http://www.sammobile.com/firmwares/ Edited October 10, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ευχαριστώ φίλε araditsas για την απάντηση σου, αλλα την διαδικασία, την έκανα έτσι ακριβώς όπως περιγράφεις, την rom την κατέβασα απο την σελίδα που αναφέρεις και δυστυχώς, τίποτα. Το κινητό πρέπει να έχει αλλαγμένο kernel και το odin περιμένει να διαβάσει κάτι άλλο, φαντάζομαι. Καμιά ιδέα ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Ευχαριστώ φίλε araditsas για την απάντηση σου, αλλα την διαδικασία, την έκανα έτσι ακριβώς όπως περιγράφεις, την rom την κατέβασα απο την σελίδα που αναφέρεις και δυστυχώς, τίποτα. Το κινητό πρέπει να έχει αλλαγμένο kernel και το odin περιμένει να διαβάσει κάτι άλλο, φαντάζομαι. Καμιά ιδέα ;; Δε στέκει αυτό με τον κερνελ σίγουρα έχει άλλον κερνελ αλλά θα έπρεπε να περάσει την οφισιαλ Δεύτερη λύση και έχει ξανά τύχει να ξέρεις είναι να κάνεις την διαδικασία σε άλλον υπολογιστή.Δεν υπάρχει κάτι άλλο αν και πιστεύω ότι θα λυθεί σε άλλο pc πες μας νεότερα. Edited October 10, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προσπάθησα, μία ακόμη φορά και τώρα, το odin γράφει: <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Τώρα πάω να προσπαθήσω απο τον φορητό, (απο το στόμα σου και στου κινητού την θέληση) ελπίζω να πετύχει, αυτό που λές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Προσπάθησα, μία ακόμη φορά και τώρα, το odin γράφει: <OSM> Leave CS.. <ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3).. <ID:0/003> File analysis.. <ID:0/003> SetupConnection.. <ID:0/003> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Τώρα πάω να προσπαθήσω απο τον φορητό, (απο το στόμα σου και στου κινητού την θέληση) ελπίζω να πετύχει, αυτό που λές. Να έχει τους drivers ε? Μην το ξεχάσεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Δυστυχώς και στον φορητό, τίποτα. Κατέβασα το Kies, το Odin, την rom της samsung, με τα ίδια αποτελέσματα. .αμώτο. Όποιος έχει κάποια ιδέα για το τί μπορει να φταίει, ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Δυστυχώς και στον φορητό, τίποτα. Κατέβασα το Kies, το Odin, την rom της samsung, με τα ίδια αποτελέσματα. .αμώτο. Όποιος έχει κάποια ιδέα για το τί μπορει να φταίει, ευπρόσδεκτη. Έχεις ξανακάνει πότε κάτι παρόμοιο μπας και κάτι κάνεις λάθος ξέρωγω....βάζεις την ρομ στο pda την έχεις ξεζιπαρει? Τι να πω ..... αν είσαι κοντά Πέραμα να δούμε και στο δικό μου pc αν θες μακάρι να βρεις άκρη Δε δοκιμάζεις να κάνεις πριν κάνα φουλ γουαιπ από ρεικοβερι και όλα τα φορματ μετά όντιν να δούμε τι να πω πολύ περίεργο. .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πρίν το Note είχα το Galaxy SII και μιά χαρά πέρναγα rom. Και απο recovery, έκανα wipe data αλλα τίποτα. Είμαι Καλλιθέα, άν ήμασταν κοντά, ωραία θα ήτανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τελικά, εντάξει με την rom. Κατέβασα την rom της Samsung απο το κινητό, κατέβασα και το mobile odin στο κινητό και έκανα την διαδικασία, μέσα απο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τελικά, εντάξει με την rom. Κατέβασα την rom της Samsung απο το κινητό, κατέβασα και το mobile odin στο κινητό και έκανα την διαδικασία, μέσα απο το κινητό. Ωραία μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Τελικά η λύση του μυστηρίου, βρέθηκε :) , δέν ήτανε ενεργοποιημένες οι "Επιλογές Προγραμματιστή" στις "Ρυθμίσεις" με αποτέλεσμα να μήν αφήνει τον υπολογιστή να γράψει στην μνήμη του. Σε ευχαριστώ φίλε araditsas για την ενασχόληση σου/συμπαράσταση σου, στο προβλημά μου, που είχε μία τόσο γελεία/εύκολη λύση. Edited October 12, 2013 by dhmak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Τελικά η λύση του μυστηρίου, βρέθηκε, δέν ήτανε ενεργοποιημένες οι "Επιλογές Προγραμματιστή" στις "Ρυθμίσεις" με αποτέλεσμα να μήν άφηνε τον υπολογιστή να γράψει στην μνήμη του. Χάχα όσο ζεις μαθαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts