Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτη ειναι η τελευταια, που λογικα πρεπει να εχεις και συ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263860

Τι εννοεις αναβαθμηση ? Σε αλλη ρομ ?

ναι αυτην εχω απλα ελεγα μηπως ειχε βγαλει καμια νεωτερη energy.εγω την εχω με coh και γενικα δεν εχω προβληματα.ειναι καλυτερα με speedmod?εχει δοκιμασει κανεις και τους 2??

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι αυτην εχω απλα ελεγα μηπως ειχε βγαλει καμια νεωτερη energy.εγω την εχω με coh και γενικα δεν εχω προβληματα.ειναι καλυτερα με speedmod?εχει δοκιμασει κανεις και τους 2??

ενα ΤΑΚ πιό γρήγορος ο Κοχ αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση και σίγουρα μεγαλύτερες θερμοκρασίες. απο Κοχ προτιμώ ακόμα και με φιζ να μείνω δεν θέλω να ζεστενετε το τηλ.

Finally done...... EnergyBean με speed kernel και λες και πηρα new τηλεφωνο.

Εχω μεινει αφωνος παιδες.

Ο Χperia Launcher αφαιρειται τελειως ? Να τον κρατησω η να παω σε Nova Prime ? Για ταχυτητα μιλαω και καταναλωση μπαταριας.

Ουφ!!! τωρα στησιμο απο την αρχη.

:) πήρα καινούργια μπαταρία κ αν δεν μπενω στο 3G μ κρατάει πολύ...αλλα με το 3G φεύγει σφαίρα.είναι λογικό;;

Root μπορώ να κάνω χωρίς PC ;

Edited by Minko

Μπορείς, φτάνει να περάσεις το .zip αρχείο ενός safe custom kernel (όπως o Philz ή ο SpeedMod) και μετά να τον εφαρμόσεις (φλασάρεις) από recovery mode.

Αν θες διευκρινήσεις, εδώ είμαστε :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Καλημέρα στη παρέα...εχω πάρει ένα Galaxy Note Gt-N7000 έχει android 4.0.3 κ το πρόβλημα μ είναι η μπαταρία του...κρατάει απίστευτα λίγο με 3G κ την ώρα που το εχω για φόρτιση κ έιμαι με 3G κ οθόνη μ τρώει μπαταρία.μπορείτε να μ πείτε τι γίνετε κ τι να κάνω;

Το Note είναι 2 ρο χέρι

Ευχαριστώ

Ο φίλος Minko[/member] μου έστειλε ΠΜ για το πιο πάνω θέμα. Έχει 4.0.3 Ολλανδικό (CSC: XEN)

με PDA:N7000XXLPY

PHONE :N7000XXLPT

CSC: N7000XENLP1

και θέλει να το αναβαθμίσει. Δεν έχει Η/Υ όπως μου είπε οπότε μάλλον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει Odin ή Kies

Υπάρχει αναβαθμιση σε 4.1.2

PDA: N7000XXLSZ

CSC: N7000XENLS4

MODEM: N7000XXLSO

Added: 2013-02-26

αλλά OTA η συσκευή δεν του δίνει δυνατότητα αναβάθμισης.

Καμμιά άλλη ιδέα;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Ο φίλος Minko[/member] μου έστειλε ΠΜ για το πιο πάνω θέμα. Έχει 4.0.3 Ολλανδικό (CSC: XEN)

με PDA:N7000XXLPY

PHONE :N7000XXLPT

CSC: N7000XENLP1

και θέλει να το αναβαθμίσει. Δεν έχει Η/Υ όπως μου είπε οπότε μάλλον δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει Odin ή Kies

Υπάρχει αναβαθμιση σε 4.1.2

PDA: N7000XXLSZ

CSC: N7000XENLS4

MODEM: N7000XXLSO

Added: 2013-02-26

αλλά OTA η συσκευή δεν του δίνει δυνατότητα αναβάθμισης.

Καμμιά άλλη ιδέα;

Εάν είναι root και έχει ασχοληθεί ξανά με φλασαρίσματα ας δοκιμασει με το mobile odin μπας και..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα που πηρα τον αερα με τις ρομ, εχω αλλαξει τις

EnergyBean 3

Ultimate V6

Alliance V3

SweetRom V10

Xperia -Z- ized την οποια ειναι πλεον η καθημερινη μου.....

Ολες ειναι παρα πολυ καλες, αλλα η τελευταια εχει αλλο feeling, ακριβως σαν να εχεις το xperia Z αλλα με μεγαλυτερη οθονη. :ninja:

Απο αυριο ερχεται το μεγαλο διλημα, Νοτε 2 ή S4 οεο ?

Απο αυριο ερχεται το μεγαλο διλημα, Νοτε 2 ή S4 οεο ?

Επειδή αυτό το ερώτημα θα μας βγάλει εκτός θέματος καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα "Επιλογή Συσκευής"

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες, χρησιμοποιω την τελευταια asylum cm 10.1 και εχω ενα θεματακι. Οταν κλεινω το κινητο και το βαζω στη φορτιση, ανοιγει.

Και το περιεργο ειναι οτι δεν ανοιγει απευθειας αλλα μετα απο 3-4 λεπτα.

Καμια ιδεα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ως εδω ηταν σε λιγο θα.εχουμε ενα ποστ το μηνα και αν.

Κριμα

Σημερα χαλασε και το.δικομου νοτε εσβησε απο μπαταρια και δεν ανοιξε για κανεναν λογο και με τιποτα .δευτερα σερβις και αναμονη για.το νοτε3 25 μερες ακομα.

Ως εδω ηταν σε λιγο θα.εχουμε ενα ποστ το μηνα και αν.

Κριμα

Σημερα χαλασε και το.δικομου νοτε εσβησε απο μπαταρια και δεν ανοιξε για κανεναν λογο και με τιποτα .δευτερα σερβις και αναμονη για.το νοτε3 25 μερες ακομα.

που να παρεις και το Note2 φιλε μου...

ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΕΟΝ..

:lol::lol::lol::lol:

ΤΙ 3 και χαζομαρες...

χτυπα το 2 τωρα που θα πεσει η τιμη και αλλο..και ασε το 3 για μετα...

Υπαρχει τροπος να σβησουμε τα στατιστικα της μπαταριας γιατι τα χει παιξει τελευταια... Παιζει να τα χει παιξει και η μπαταρια βεβαια με τα τρελα που μου κανει
[sIGPIC][/sIGPIC]

που να παρεις και το Note2 φιλε μου...

ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΛΕΟΝ..

:lol::lol::lol::lol:

ΤΙ 3 και χαζομαρες...

χτυπα το 2 τωρα που θα πεσει η τιμη και αλλο..και ασε το 3 για μετα...

Fred δεν νομιζω οτι θα τιθεται θεμα συγκρισης Note 2 - 3. Γιαυτο πηδηξαμε μια γενια και περιμεναμε τοσο.;)

Fred δεν νομιζω οτι θα τιθεται θεμα συγκρισης Note 2 - 3. Γιαυτο πηδηξαμε μια γενια και περιμεναμε τοσο.;)

Σωστοοοοος αν ειναι καλο το 1 πολυ καλητερο το 2 φανταζομαι το 3 και αρρωσταινω.

Κι εγώ στο 3 θα πάω... Αλλά νομίζω ότι έχει μειωθεί και η δραστηριότητα για ROMs για το Note. Μείναμε με 3-4 ROMs πλέον με την πιο πρόσφατη βασισμένη στην *XXLT9... Εγώ είμαι με XXLRI (ICS stock) και SpeedMod K15. *Ενώ είμαι όμως root δεν μπορώ να δω τα CPU States. Το CPU Spy δε βρίσκει States file.

Σημειωτέον ότι μετά που πέρασα την XXLRI (στοκ 4.0.4 για Κύπρο) για να το πάω service, πέρασα κατευθείαν SpeedMod. Καμμιά ιδέα;

Edited by BestMan

Εμένα τελευταία το notακι μου ανεβάζει κάτι θερμοκρασίες όπου μπορώ μέχρι και αυγό να τηγανίσω.. :shifty:

Και εγώ όπως και όλοι μας αναμένουμε το 3. Βέβαια δεν θα βιαστώ να το αποκτήσω, θα περιμένω λίγο να πέσει η τιμή. Επίσης ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς αν τυχόν θα μας δώσουν καμιά 4.2.Χ official που χει μεγάλες βελτιώσεις στην κατανάλωση μπαταρίας?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η πιο light custom rom για το GALAXY NOTE N 7000

Εγω εχω την asylum cm 10.1

Γυρω στα 120mb η ρομ.

Εμένα τελευταία το notακι μου ανεβάζει κάτι θερμοκρασίες όπου μπορώ μέχρι και αυγό να τηγανίσω.. :shifty:

Εμενα να δεις..λιγο να ανοιξω τα data και να σερφαρω ετοιμη η ομελετα με τα λουκανικα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω εχω την asylum cm 10.1

Γυρω στα 120mb η ρομ.

Εμενα να δεις..λιγο να ανοιξω τα data και να σερφαρω ετοιμη η ομελετα με τα λουκανικα..

Με asylum ανεβάζει θερμοκρασίες δυστυχώς. Με tw και speedmode είναι εντάξει τα πράγματα.

Πέτρο για κατανάλωση μην ελπίζεις. Μέχρι εκεί μπορεί η συσκευή. Με το καλό να έρθει το 3 να ησυχάσουμε.

Με asylum ανεβάζει θερμοκρασίες δυστυχώς. Με tw και speedmode είναι εντάξει τα πράγματα.

Πέτρο για κατανάλωση μην ελπίζεις. Μέχρι εκεί μπορεί η συσκευή. Με το καλό να έρθει το 3 να ησυχάσουμε.

Nαι συμφωνώ με tw όλα οκ από θερμοκρασίες βέβαια εγώ το έχω στο σέρβις και ας ελπίσω ότι θα το καλύψει η εγγύηση ξαφνικά ενώ μου έκλεισε από μπαταρία μετά δεν φόρτωνε έγραφε ότι έχει αφαιρεθεί η μπαταρία μπόρεσα και πέρασα μια οφισιαλ ρομ με οντιν και περιμένω απάντηση......

Ωραιος ρε φιλε μου. Λινκ και λοιπα για τη διαδικασια εχουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραιος ρε φιλε μου. Λινκ και λοιπα για τη διαδικασια εχουμε;

Team Union Rom XXLT4 v7

SpeedMod kernel

Themes Universal & TU v7 Criskelo