Segas_Dimitris Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ο NX είναι μονο για cm ΠΡΟΣΟΧΗ. άλλοι δυο που λες είναι για TW Συγνωμη για την γρηγορη ερωτηση μου αλλα μετα που το εψαξα στο xda το ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 λεω να βαλω αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263860 η XXLT5 εχει καμια διαφορα απο την XXLT4 η τσαμπα θα δοκιμασω??? εβαλα χθες cm αλλα εχω περισοτερες θερμοκρασιες και θα γυρισω πισω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Λοιπον πως την πατησα με τη ηλιθια εφαρμογη greece news η οποια με δικη της οροτοβουλια κατεβασε 350 mb σε ενα τριημερο παρολο που ηταν κλειστο το auto dowload. Ετσι ποιος ξερει ποσ0 θα πληρωσω συλτο λογαριασμο.και η πλακα ειναι οτι τα περισσοτερα mb τα κατεβασε οταν ημουν στο πλοιο που στο κεγαλυτερο μερος της διαδρομης δεν ειχς δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Λοιπον πως την πατησα με τη ηλιθια εφαρμογη greece news η οποια με δικη της οροτοβουλια κατεβασε 350 mb σε ενα τριημερο παρολο που ηταν κλειστο το auto dowload. Ετσι ποιος ξερει ποσ0 θα πληρωσω συλτο λογαριασμο.και η πλακα ειναι οτι τα περισσοτερα mb τα κατεβασε οταν ημουν στο πλοιο που στο κεγαλυτερο μερος της διαδρομης δεν ειχς δικτυο Με την συγκεκριμένη την πάτησα πόσες φορές που έβρισκα το κινητό μου κλειστό απο μπαταρία και δεν μπορούσα να βρω τι ειναι. Δεν την έβλεπα ούτε στα stats ότι έχει κάνει τόσα wakelocks. Απεγκατεστησα μια μια τις εφαρμογές μέχρι που κατέληξα σε αυτή και ησυχασα. Ξήλωμα κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παντως τη χρησιμοποιω 2-3χρονια χωρίς προβλημα και τωρα προεκυψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Καλη σας μερα!Το note μου αρνειται πεισματικα να παρει αλλη ρομ εκτος της team union xlsz Δοκιμασα να περασω για ακομη μια φορα την τελευταια sweet και ενω ειχα καποια θεματακια με το τιτανιουμ με την επαναφορα καταφερα και τελιωσα το σεταρισμα αφου το εκλεισα επειδη δεν ειχα μπαταρια το βραδυ.Το πρωι το ανοιξα και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα ξαφνηκα κολησε και του εκανα ρεσταρτ βαζω το πιν και μετα απο μερικα δευτερολεπτα εκανε ρεσταρτ μονο του τι δοκιμασα διαφορους κερνελ παλι εκανε τα ιδια λες και εκανε loop.εκανα ολα τα wipe και ξανακατεβασα την ρομ μηπως ειχε καποιο θεμα αλλα και παλι εκανε τα ιδια.Εχετε καμια γνωμη?? Edited May 19, 2013 by Segas_Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) απλα καταπληκτική έχω καιρό να προτείνω Ρομ και αυτή αξίζει πολά. έβαλα κατευθείαν και κερνελ c.o.h Energy Bean v3 XXLT5 με κάτι τέτοια βλέπω οτι δεν έχει παραδόσει το κινητό μας και κάποια παλικαρακια φροντίζουν να κανουν καλες δουλειές χαίρομαι πολύ. Edited May 19, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλη σας μερα!Το note μου αρνειται πεισματικα να παρει αλλη ρομ εκτος της team union xlsz Δοκιμασα να περασω για ακομη μια φορα την τελευταια sweet και ενω ειχα καποια θεματακια με το τιτανιουμ με την επαναφορα καταφερα και τελιωσα το σεταρισμα αφου το εκλεισα επειδη δεν ειχα μπαταρια το βραδυ.Το πρωι το ανοιξα και ενω ολα πηγαιναν μια χαρα ξαφνηκα κολησε και του εκανα ρεσταρτ βαζω το πιν και μετα απο μερικα δευτερολεπτα εκανε ρεσταρτ μονο του τι δοκιμασα διαφορους κερνελ παλι εκανε τα ιδια λες και εκανε loop.εκανα ολα τα wipe και ξανακατεβασα την ρομ μηπως ειχε καποιο θεμα αλλα και παλι εκανε τα ιδια.Εχετε καμια γνωμη?? Ναι να σταματήσεις να κανεις restore απο tb. Άφηνε το να κατεβάσει οτι είναι να κατεβάσει απο επαναφορά απο google. Και μετα διάλεξε ποιες εφαρμογές να κανεις restore απο tb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ναι να σταματήσεις να κανεις restore απο tb. Άφηνε το να κατεβάσει οτι είναι να κατεβάσει απο επαναφορά απο google. Και μετα διάλεξε ποιες εφαρμογές να κανεις restore απο tb Οκ θα το κανω αλλα με τα ρεσταρτ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κατα 99,9% κανεις καποια εφαρμογη συστηματος restore που σου προκαλει ολα αυτα τα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κατα 99,9% κανεις καποια εφαρμογη συστηματος restore που σου προκαλει ολα αυτα τα προβληματα. το ιδιο ειχα παθει και εγω και καποιο απο τα παιδια μου εδωσε την ιδια συμβουλη και απο τοτε που σταματησα να κανω τα παντα backup απο τιτανιουμ και ξεκινησα να τα κανω ενα ενα δεν ξαναειχα προβληματα με καινουριες ρομ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) ο νέος next kernel έχει ενα σκασμο ρυθμίσεις χαχαχα τι είναι όλα αυτά; Στον 1.2.1 μπηκαν και αλλες ρυθμισεις, οπως να κλεινει το wifi μετα απο καποιο χρονικο περιθωριο κ.α. Edited May 21, 2013 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Στον 1.2.1 μπηκαν και αλλες ρυθμισεις, οπως να κλεινει το wifi μετα απο καποιο χρονικο περιθωριο κ.α. Βοηθάει αυτό με το wifi όμως; Πρώτον γιατί πιστεύω θα ξοδέψει επεξεργαστή ισχύ για να ξαναβρεί όταν το ανοίξεις, και δεύτερον βολεύει να είναι μονίμως ανοιχτό λόγω των συγχρονισμων όπως mail, viber, Skype για άλλους και λοιπά. Αλλά θα μου πεις, ρυθμίσεις είναι, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, απλά κλείνεις το μόνιμο wifi και έχεις κάποια αυτονομία παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 απλα καταπληκτική έχω καιρό να προτείνω Ρομ και αυτή αξίζει πολά. έβαλα κατευθείαν και κερνελ c.o.h Energy Bean v3 XXLT5 με κάτι τέτοια βλέπω οτι δεν έχει παραδόσει το κινητό μας και κάποια παλικαρακια φροντίζουν να κανουν καλες δουλειές χαίρομαι πολύ. καλή φαίνεται...απο μπαταρία τι λέει? εγω μετά την εγκατάσταση της καινούριας ultimate δεν βλέπω να αλλάζω αμεσα ρομ...εχω κάνει πόσα τηλ απο το πρωί ,ιντερνετ 10 sms και είμαι στο 85%:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 καλή φαίνεται...απο μπαταρία τι λέει? εγω μετά την εγκατάσταση της καινούριας ultimate δεν βλέπω να αλλάζω αμεσα ρομ...εχω κάνει πόσα τηλ απο το πρωί ,ιντερνετ 10 sms και είμαι στο 85%:D:D οκ μείνε με αυτή που εχεις τοτε απλα ααυτή είναι πανέμορφη και οτι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου.. για το θέμα μπαταρίας είναι καθαρά θέμα χρήσεις που κανει ο καθένας και ενω τις έχω δοκιμάσει όλες οι διάφορες σε μπαταρία πανω κάτω ίδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 οκ μείνε με αυτή που εχεις τοτε απλα ααυτή είναι πανέμορφη και οτι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου.. για το θέμα μπαταρίας είναι καθαρά θέμα χρήσεις που κανει ο καθένας και ενω τις έχω δοκιμάσει όλες οι διάφορες σε μπαταρία πανω κάτω ίδιες. Η ρομ είναι πολύ σταθερή, και πάνω απ όλα όμορφη. Σαν να έχεις ένα Sony Z κατά κάποιο τρόπο. Την έχω εδώ και κάποιες μέρες και είναι σταθερότατη. Θα την χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Χρησιμοποιεί κάποιος ατόφια CM ?Αν ναι,πως συγκρίνεται με τις CM based?Όλες αυτές οι Stunner,Asylum,κλπ.όλο και κάποιο πρόβλημα εμφανίζουν... Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 οκ μείνε με αυτή που εχεις τοτε απλα ααυτή είναι πανέμορφη και οτι καλύτερο έχω βάλει στο κινητό μου.. για το θέμα μπαταρίας είναι καθαρά θέμα χρήσεις που κανει ο καθένας και ενω τις έχω δοκιμάσει όλες οι διάφορες σε μπαταρία πανω κάτω ίδιες. οτι ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή ψήνομαι...μη σου πω ψέματα...:lol::lol: τι κερνελ πρέπει να έχω? με cwm6 δεν μπορώ να την περάσω?πρέπει να αλλάξω κερνελ πρώτα??? στο 14 λέει FORMAT EMMC.αυτό είναι στο recovery??? ερχόμενος απο ultimate V5.1 ειδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία ρε σι γι΄αυτο και το ανέφερα...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 οτι ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή ψήνομαι...μη σου πω ψέματα...:lol::lol: τι κερνελ πρέπει να έχω? με cwm6 δεν μπορώ να την περάσω?πρέπει να αλλάξω κερνελ πρώτα??? στο 14 λέει FORMAT EMMC.αυτό είναι στο recovery??? ερχόμενος απο ultimate V5.1 ειδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία ρε σι γι΄αυτο και το ανέφερα...:O αν δεν δοκιμάσες δεν θα μάθεις ποτε οπότε δοκιμαζεις για να ξέρεις. αν εχεις τον Κερν ελ που είχε η ουλτιματε είσαι οκ δεν χρειάζεται να αλλά νέος είναι safe. το 14 δεν το εκανα γιατί δεν ήθελα να σβηστουν οι φάκελοι τις ιντερναλ. θα έλεγα να μην το κανεις και εσύ. ο θεός μαζί σου χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 οτι ψήνομαι να κάνω μια δοκιμή ψήνομαι...μη σου πω ψέματα...:lol::lol: τι κερνελ πρέπει να έχω? με cwm6 δεν μπορώ να την περάσω?πρέπει να αλλάξω κερνελ πρώτα??? στο 14 λέει FORMAT EMMC.αυτό είναι στο recovery??? ερχόμενος απο ultimate V5.1 ειδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία ρε σι γι΄αυτο και το ανέφερα...:O Κωστα καλησπερα και χρονια πολλα για χθες θελω να σε ρωτησω με την ultimate ποιον κερνελ εχεις και αν εχεις την εξοικονομηση ενεργειας ανοικτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 το 14 δεν το εκανα γιατί δεν ήθελα να σβηστουν οι φάκελοι τις ιντερναλ. θα έλεγα να μην το κανεις και εσύ. εγω θέλω να τα σβήσω ολα γι'αυτο και ρωτάω αν είναι μέσα στο μενου recovery... Κωστα καλησπερα και χρονια πολλα για χθες θελω να σε ρωτησω με την ultimate ποιον κερνελ εχεις και αν εχεις την εξοικονομηση ενεργειας ανοικτη σε ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά :)κερνελ εχω τον philz-cwm6 XXLSC-XJB-3.99 και περασα και την Ultimate N7000 XXLT4 JellyBean 4.1.2 v6 εξοικονόμηση ενέργειας δεν εχω ανοιχτή απο το πρωί εχω wifi ανοιχτό,κλήσεις, μηνύματα και λίγο ιντερνετ και είμαι στο 70% ακόμα...:clap: για έμενα όπως εχω ξαναγράψει είναι πολύ σημαντικό το θέμα της μπαταρίας...έχω να δω τέτοια κατανάλωση απο εποχή Gingerbread:lol::D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 (edited) εγω θέλω να τα σβήσω ολα γι'αυτο και ρωτάω αν είναι μέσα στο μενου recovery... σε ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά :)κερνελ εχω τον philz-cwm6 XXLSC-XJB-3.99 και περασα και την Ultimate N7000 XXLT4 JellyBean 4.1.2 v6 εξοικονόμηση ενέργειας δεν εχω ανοιχτή απο το πρωί εχω wifi ανοιχτό,κλήσεις, μηνύματα και λίγο ιντερνετ και είμαι στο 70% ακόμα...:clap: για έμενα όπως εχω ξαναγράψει είναι πολύ σημαντικό το θέμα της μπαταρίας...έχω να δω τέτοια κατανάλωση απο εποχή Gingerbread:lol::D Σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου θα την δοκιμασω αμεσα! :) ο κερνελ σου ομως δεν ειναι λιγο παλιος?εχεις δοκιμασει τον Coh? Edited May 22, 2013 by Segas_Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου θα την δοκιμασω αμεσα! :) ο κερνελ σου ομως δεν ειναι λιγο παλιος?εχεις δοκιμασει τον Coh? οχι δεν τον έχω βάλει... όπως έλεγε και ενα παλιός συμφορουμίτης ''οτι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε...'':lol: αφού μπορώ ακόμη με αυτόν τον κερνελ να αλλάζω ρομ δεν ψήνομαι να αλλάξω ...μόνο αν πρέπει... και επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι με τον συνδυασμό αυτόν τον 2 δεν μου κολλάει καθόλου το τηλέφωνο...ολα δουλεύουν όπως πρέπει..(σε εμενα πάντα)μόνο το snote μου αργεί λιγο να ανοίξει αλλα δεν με απασχολεί και πολύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 οχι δεν τον έχω βάλει... όπως έλεγε και ενα παλιός συμφορουμίτης ''οτι δουλεύει καλά δεν το πειράζουμε...'':lol: αφού μπορώ ακόμη με αυτόν τον κερνελ να αλλάζω ρομ δεν ψήνομαι να αλλάξω ...μόνο αν πρέπει... και επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι με τον συνδυασμό αυτόν τον 2 δεν μου κολλάει καθόλου το τηλέφωνο...ολα δουλεύουν όπως πρέπει..(σε εμενα πάντα)μόνο το snote μου αργεί λιγο να ανοίξει αλλα δεν με απασχολεί και πολύ... Ναι αυτο ειναι μια αληθεια αλλα για την Lt4 υπαρχει και ο αντιστοιχος kernel γι αυτο σε ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εγω θέλω να τα σβήσω ολα γι'αυτο και ρωτάω αν είναι μέσα στο μενου recovery... σε ευχαριστώ πολύ για τα χρόνια πολλά :)κερνελ εχω τον philz-cwm6 XXLSC-XJB-3.99 και περασα και την Ultimate N7000 XXLT4 JellyBean 4.1.2 v6 εξοικονόμηση ενέργειας δεν εχω ανοιχτή απο το πρωί εχω wifi ανοιχτό,κλήσεις, μηνύματα και λίγο ιντερνετ και είμαι στο 70% ακόμα...:clap: για έμενα όπως εχω ξαναγράψει είναι πολύ σημαντικό το θέμα της μπαταρίας...έχω να δω τέτοια κατανάλωση απο εποχή Gingerbread:lol::D μπορεις να στειλεις λινκς και για τα 2?και να κανω και μια ερωτηση. οταν ειχα φλασαρει παλιοτερα μου ειχε βγαλει το τριγωνακι ετρεξα το triangleaway και εφυγε. τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω τωρα για να μην εχω παλι θεματα με τριγωνακια και τετοια??? να πω πως ειμαι με slim prinstine xxlt5v1.0 kai coh-n7000-jb#62. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts