sotiris_rez Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 petran66 said: Παιδια ειπα να δοκιμασω και τη Hellybeam(4.2.2!!!!)και ειναι πανεμορφη!!!Αλλα...δε βρισκω με τιποτα το google play ουτε το πως μπορω να προσθεσω το λογαριασμο μου Google!!!!Τι γινεται?Την εχει κανεις? Φίλε αφού φλασάρεις τη Rom πρέπει να περάσεις μετά τα gapps, δηλαδήGoogle Apps. Το λέει και στις οδηγίες όλων των AOSP . Απλά ξαναπεράσει τη μαζί με τα gapps. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Βαλε και τον DH kernel και θα ειναι αψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 giokspy said: Η οdex περιεχει και αρχεια odex που ειναι κατι σαν υπογραφη της samsung. Με καποιο πρόγραμμα νομιζω οπως το apk tool αφαιρειται αυτο και γινεται deodex. Αν διαγραψεις αρχειο οdex και δεν ειναι deodex δεν παιζει η εφαρμογη. Ουσιαστικα τα αρχεια odex ειναι περιττη σαβουρα στο system για να καταλαβω τωρα! οσοι εχουμε την team να περασουμε την ODEXED του eybee1970 η οχι? μπερδεύτηκα λιγο τωρα... αν το odex ειναι περιτη σαβούρα γιατι την παινεύουν τοσο πολυ εδω? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39330118&postcount=98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Μια ανάλυση με απλά ελληνικά στο τι κάνουν ή έστω στο τι πρέπει να κάνουν τα odex αρχεία εδώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) Ειμαι την νεα team union και μπορω να πω πως εχει αρκετα θεματακια κολλαει το android Phone δεν επαναφερει τα μηνυματα κολαει καποιες φορεςτο πληκτρολογιο Και το hot reboot μενει στo logo της samsung εκανα καθαρο install εχει κανεις απο εσας παρομοια θεματακια με την συγκεκρημενη ρομ?? Edited March 19, 2013 by Segas_Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 giokspy said: Βαλε και τον DH kernel και θα ειναι αψογη Τη ξαναεβαλα με το τροπο που μου ειπες φιλε μου και πραγματικα πεταει το note!!!!Ισως η πιο γρηγορη ρομ...!!!Το μονο που με προβληματισε ειναι οτι,δε βλεπω βιντεοκλησεις!!!Δεν εχει? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) freddaras said: για να καταλαβω τωρα! οσοι εχουμε την team να περασουμε την ODEXED του eybee1970 η οχι? μπερδεύτηκα λιγο τωρα... αν το odex ειναι περιτη σαβούρα γιατι την παινεύουν τοσο πολυ εδω? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39330118&postcount=98 Αυτη την εντυπωση ειχα γι αυτο ολοι κανουν deodex τις rom( μαλλον για να ειναι παραμετροποιησιμες). Τωρα αν αυτο που λεει ισχυει μενει να τη δοκιμασουμε. Εγω παντως με την odex lsz που ειχα περασει μαλλον πιο αργη μου φανηκε ασε που ειχα +250mb στο system. Νομιζω εινσι κατι σαν ενσωματωση της dalvik cache στο system που μπορεις να κανεις με το titanium και επειδή τη διαβαζει απο τη nand flash ειναι πιο γρηγορη. Λοιπον με το αρχείο που αναφερεται παραπάνω το odex me σε 2λεπτα γινεται odex η rom οποτε μπορουμε να διαπιστωσουμε αν ισχυει αυτο ποα αναφερεται. Ισως ανοιγουν πιο γρηγορα οι εφαρμογές(του συστηματος μονο) οχι τρελη διαφορα. Να δουμε τι γινεται και με την μπαταρια Edited March 20, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 araditsas said: το έχω εύκαιρο είναι εδώ PhilZ-cwm6 - Safe Stock Based Kernel Μπα τίποτα τζίφος.. πάλι μου το κάνει.. είμαι ένα βήμα πριν το πετάξω στον τοίχο κ το κάνω αφίσα :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ilias92 said: Μπα τίποτα τζίφος.. πάλι μου το κάνει.. είμαι ένα βήμα πριν το πετάξω στον τοίχο κ το κάνω αφίσα :angry: Ανοιγει κανονικα και καπου κολλαει η μενει στο logo της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 δλδ εγω με τειμ γιουνιον αν θελω να περασω την οντεξ θα την φλασαρω απο πανω η θελει καθαρη αγκατασταση και θα ειναι ιδια με την ντεοντεξιτ δλδ θεμετα χρωματα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 araditsas said: δλδ εγω με τειμ γιουνιον αν θελω να περασω την οντεξ θα την φλασαρω απο πανω η θελει καθαρη αγκατασταση και θα ειναι ιδια με την ντεοντεξιτ δλδ θεμετα χρωματα κτλ Μπορεις με το odex me να κανεις odex αυτη που εχεις. Εγω ετσι έκανα αλλα δεν ειδα διαφορα σε ταχυτητα. Τωρα θα δοκιμασω και την odex απο το xda να δω αν ειναι διαφορετικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 giokspy said: Μπορεις με το odex me να κανεις odex αυτη που εχεις. Εγω ετσι έκανα αλλα δεν ειδα διαφορα σε ταχυτητα. Τωρα θα δοκιμασω και την odex απο το xda να δω αν ειναι διαφορετικη. αν το κανείς πες μαε εντυπώσεις. ..και εαν εχει το ιδιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 araditsas said: αν το κανείς πες μαε εντυπώσεις. ..και εαν εχει το ιδιο θεμα? EΙναι ακριβως η ιδια και απο ταχυτητα ακριβως η ιδια. Μπορεις αν εχει ηδη την tu5 να δοκιμασεις με το odex me. Δε νομιζω οτι αξιζει να την ξαναπερασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 παιδια να ρωτησω... επειδη μαλλον θα δωσω το τηλεφωνο, ειναι ο.κ. να διαγραψω χειροκινητα ολη την /sdcard?? εννοω και τα dcim,media, android ετσι ωστε ο επομενος να το βρει τελειως καθαρο ή θα υπαρχει προβλημα? εχω την official γερμανικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 nikosnt74 said: παιδια να ρωτησω... επειδη μαλλον θα δωσω το τηλεφωνο, ειναι ο.κ. να διαγραψω χειροκινητα ολη την /sdcard?? εννοω και τα dcim,media, android ετσι ωστε ο επομενος να το βρει τελειως καθαρο ή θα υπαρχει προβλημα? εχω την official γερμανικη.. Κανε format sd card ειτε απο το συστημα ειτε απο cwm recovery. OΧι δεν υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ειμαι με Team Union Rom XXLSZ v5 odex.Το μονο προβλημα μου ειναι δεν γυριζει η οθονη οταν γυρναω το κινητ π.χ youtube.Eκανα calibration αλλα τιποτα.Καποια βοηθεια γιατι θελω να τη καρατησω μου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 stargreek said: Ειμαι με Team Union Rom XXLSZ v5 odex.Το μονο προβλημα μου ειναι δεν γυριζει η οθονη οταν γυρναω το κινητ π.χ youtube.Eκανα calibration αλλα τιποτα.Καποια βοηθεια γιατι θελω να τη καρατησω μου αρεσει. Μηπως δεν έχεις ενεργοποιημένη την περιστροφή? Σε μενα δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 stargreek said: Ειμαι με Team Union Rom XXLSZ v5 odex.Το μονο προβλημα μου ειναι δεν γυριζει η οθονη οταν γυρναω το κινητ π.χ youtube.Eκανα calibration αλλα τιποτα.Καποια βοηθεια γιατι θελω να τη καρατησω μου αρεσει. Και εγώ με την odex είμαι και γυρνάει κανονικά.. (παιδιά εμένα πάντως η odex team κάθισε καλύτερα στο κινητό μου. Βούτυρο απίστευτο..την έβαλα βέβαια μετά από φουλ γοαιπ). Πραγματικά η πρώτη jelly custom που χαίρομαι τόσο πολύ). Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 freddaras said: Και εγώ με την odex είμαι και γυρνάει κανονικά.. (παιδιά εμένα πάντως η odex team κάθισε καλύτερα στο κινητό μου. Βούτυρο απίστευτο..την έβαλα βέβαια μετά από φουλ γοαιπ). Πραγματικά η πρώτη jelly custom που χαίρομαι τόσο πολύ). Sent from my note Εγω την εχω περασει 4-5 φορες απο χθες με διαφορους συνδυασμους και ολες με full wipe. Μονο η slim odex αν και ειχε καποιο κολημα στο αρχικο setup μπορω να πω οτι με ψιλοικανοποιησε. Την εκανα ακομα πιο slim αλλαξα και αυτο το χαλια system ui και τρεχει ικανοποιητικα. Εκπληξη ηταν ο boat browser mini ο οποιος ειναι πολυ ωραιος και γρηγορος. Ετσι πάει ο στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη odexed Team Union. Έβαλα την slim εκδοχή και μέχρι σήμερα δεν έχει το παραμικρό κόλλημα. Πολύ smooth κατάσταση. Το μόνο που είδα ότι λείπει είναι το ραδιόφωνο. Δεν θυμάμαι αν το είχε επιλογή στην εγκατάσταση η φταίει που τρέχω την rom στα 240dpi. Μου λέτε πως λέγεται το αρχείο να το περάσω χειροκίνητα. Ευχαριστώ. Α και κάτι ακόμα, σε σχέση με την team η Sweet v5 τι λέει αν κάποιος τις έχει δοκιμάσει? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ekotas said: Και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη odexed Team Union. Έβαλα την slim εκδοχή και μέχρι σήμερα δεν έχει το παραμικρό κόλλημα. Πολύ smooth κατάσταση. Το μόνο που είδα ότι λείπει είναι το ραδιόφωνο. Δεν θυμάμαι αν το είχε επιλογή στην εγκατάσταση η φταίει που τρέχω την rom στα 240dpi. Μου λέτε πως λέγεται το αρχείο να το περάσω χειροκίνητα. Ευχαριστώ. Α και κάτι ακόμα, σε σχέση με την team η Sweet v5 τι λέει αν κάποιος τις έχει δοκιμάσει? FMradio.apk. Εγώ το επανεφερα με titanium απο καποια παλιοτερη ισως και την lsc και δουλευει μια χαρα. Δςν παρατηεησα απολυτως καμια διαφορα αναμεσα στην odex και deodex. Δεν ειδα ας πουμε το Snote η οι επαφες να ανπιγουν γρηγοροτερα.ισως φορτωνει λιγο πιο γρηγορα στην αρχη ιδιατερα μετα απο clear cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Επειδή έχω βαρεθεί με τη μέτρια μπαταρία των custom αλλά και το ''project butter'' των tw jelly bean έχω σκεφτεί να βάλω rocketrom v12..υπάρχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις για ταχύτητα και μπαταρία.. μόνο καλά πράγματα έχω διαβάσει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια.αγορασα το τιτανιουμ προ αλλα θελω να αλλαξω ρομ πωσ θα γινει να μην χαθει το κλειδι?ειμαι σε jb και θα γυρισω σε ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 kolyvanis said: καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια.αγορασα το τιτανιουμ προ αλλα θελω να αλλαξω ρομ πωσ θα γινει να μην χαθει το κλειδι?ειμαι σε jb και θα γυρισω σε ics. Δε χανεται. Οταν βαλεις αλλη ρομ και βαλεις τους κωδικους του gmail θα σου το βγαλει το play aore σαν αγορασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias92 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 giokspy said: Ανοιγει κανονικα και καπου κολλαει η μενει στο logo της samsung? Ανοιγει κανονικα δεν εχει θεμα λειτουργει σχετικα καλα αν εξαιρεσεις μερικα λαγκαρισματα κ εκει που το χρησιμοποιεις κολλαει κ δεν κανει τιποτα κ μετα θελει να βγαλω την μπαταρια. Μπορει να το κανει οποιαδηποτε στιγμη κ αν το κανει μια φορα θα το κανει αλλη μια στο καπακι το λιγοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts